Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Hajduk Split
Da, nebi Hajduk dobio toliku kaznu da su zaštitari i policija radili svoj posao za koji su plačeni!sat2 wrote:Da li bi Hajduk dobio toliku kaznu da taj momak, koji "odgovara sam za sebe", nije utrčao na teren?amper1950 wrote:Pričam ti o tome da ta tužba teško da i ima neke osnove. Kakvu taj momak ima odgovornost? Nikakvu, odgovara sam za sebe, napravio je djelo kažnjivo zakonom, dobit će prekršajnu kaznu, ali on nije direktno oštetio imovinu HNK Hajduk da ga klub tuži i traži odštetu. Nema osnove za dizanje tužbe niti bi to prošlo. S druge strane zaštitarska tvrtka i policija su plačeni da osiguraju red i mir na stadionu, a pošto nisu obavili svoj posao zbog kojeg Hajduk dobiva novčane kazne, tužba prema njima bi bila sasvim opravdana!muckodjubre wrote:Mozda ne bi naplatio,ali bi poslao poruku buducim egzibicionistina. Pa kad mu sjedne ovrha na pkacu ako se ikada zaposli pa ce drugi puta rszmisljati. U svakom slucaju sve tuziti
Guest- Guest
Slažem se ... Hajduk treba tražiti naknadu štete nastale neobavljanjem svog dijela posla sve one sa kojima imaju ugovor! Prema HNS-u odgovornost je na organizatoru ..., a prema Hajduku oni koje je Hajduk angažirao ...amper1950 wrote:Organizator utakmice unajmljuje zaštitarsku tvrtku koju plača za održavanje reda i mira na stadionu. Da, odgovornost je na organizatoru, no isto tako i na zaštitarskoj tvrtci koji bi Hajduk trebao tužiti, kao i policiju zbog neobavljanja svog posla zbog kojeg su plačeni!sat2 wrote:Tko je organizator utakmice? Taj je odgovoran za sve što se događa u okviru stadiona, jer on izabire i zaštitare i redare ...muckodjubre wrote:Istina,zastitari su podbacili i trebaju odgovarati. Momak ce dobiti kaznu koju treba po zakonu,ali ga i hajduk treba tuziti radi kazne koju je klub dobio radi njegove egzibicije.
sat2-
2015-09-28
Za red na stadionu brinu zaštitari ... da ... da su ga čopili na ogradi ....amper1950 wrote:Da, nebi Hajduk dobio toliku kaznu da su zaštitari i policija radili svoj posao za koji su plačeni!sat2 wrote:Da li bi Hajduk dobio toliku kaznu da taj momak, koji "odgovara sam za sebe", nije utrčao na teren?amper1950 wrote:Pričam ti o tome da ta tužba teško da i ima neke osnove. Kakvu taj momak ima odgovornost? Nikakvu, odgovara sam za sebe, napravio je djelo kažnjivo zakonom, dobit će prekršajnu kaznu, ali on nije direktno oštetio imovinu HNK Hajduk da ga klub tuži i traži odštetu. Nema osnove za dizanje tužbe niti bi to prošlo. S druge strane zaštitarska tvrtka i policija su plačeni da osiguraju red i mir na stadionu, a pošto nisu obavili svoj posao zbog kojeg Hajduk dobiva novčane kazne, tužba prema njima bi bila sasvim opravdana!muckodjubre wrote:Mozda ne bi naplatio,ali bi poslao poruku buducim egzibicionistina. Pa kad mu sjedne ovrha na pkacu ako se ikada zaposli pa ce drugi puta rszmisljati. U svakom slucaju sve tuziti
sat2-
2015-09-28
Istina za zaštitare, a koja je odgovornost policije na stadionu?sat2 wrote:Za red na stadionu brinu zaštitari ... da ... da su ga čopili na ogradi ....amper1950 wrote:Da, nebi Hajduk dobio toliku kaznu da su zaštitari i policija radili svoj posao za koji su plačeni!sat2 wrote:Da li bi Hajduk dobio toliku kaznu da taj momak, koji "odgovara sam za sebe", nije utrčao na teren?amper1950 wrote:Pričam ti o tome da ta tužba teško da i ima neke osnove. Kakvu taj momak ima odgovornost? Nikakvu, odgovara sam za sebe, napravio je djelo kažnjivo zakonom, dobit će prekršajnu kaznu, ali on nije direktno oštetio imovinu HNK Hajduk da ga klub tuži i traži odštetu. Nema osnove za dizanje tužbe niti bi to prošlo. S druge strane zaštitarska tvrtka i policija su plačeni da osiguraju red i mir na stadionu, a pošto nisu obavili svoj posao zbog kojeg Hajduk dobiva novčane kazne, tužba prema njima bi bila sasvim opravdana!muckodjubre wrote:Mozda ne bi naplatio,ali bi poslao poruku buducim egzibicionistina. Pa kad mu sjedne ovrha na pkacu ako se ikada zaposli pa ce drugi puta rszmisljati. U svakom slucaju sve tuziti
Guest- Guest
Policije osim na jugu nije bilo za vidit, kad vidim koliko ih je medju domacim navijacima na rujevici nista drugo nemogu zakljucit nego da je ovo teski dogovor neki
A zastitari neznam koji su to kod vas prvi put cujem za tu firmu, vjerovatno su tamo ovi bez licence i sa zabranama :)
A zastitari neznam koji su to kod vas prvi put cujem za tu firmu, vjerovatno su tamo ovi bez licence i sa zabranama :)
nowitzki-
2014-04-27
Ali dobro barem ne uzimaju sibice ko na drosini, tamo mi i sibice uzmu, kazu da nema pusenja na stadionu
Vrh!
Vrh!
nowitzki-
2014-04-27
Dovoljno je viditi koliko je policiji tribalo vrimena da dođe na tartan stazu. Koji su kurac tamo u onom tunelčiću radili? Pušili jedan drugome?nowitzki wrote:Policije osim na jugu nije bilo za vidit, kad vidim koliko ih je medju domacim navijacima na rujevici nista drugo nemogu zakljucit nego da je ovo teski dogovor neki
I onda sad ta policija najavljuje novčanu kaznu Hajduku kao organizatoru, Hajduku koji njih plača (i zaštitare) za održavanje reda i mira, oni ne obave svoj posao i sad još najavljuju kaznu Hajduku
Pa u p.m.
Guest- Guest
Policija brine za red izvan stadiona ... i na poziv unutar stadiona!amper1950 wrote:Dovoljno je viditi koliko je policiji tribalo vrimena da dođe na tartan stazu. Koji su kurac tamo u onom tunelčiću radili? Pušili jedan drugome?nowitzki wrote:Policije osim na jugu nije bilo za vidit, kad vidim koliko ih je medju domacim navijacima na rujevici nista drugo nemogu zakljucit nego da je ovo teski dogovor neki
I onda sad ta policija najavljuje novčanu kaznu Hajduku kao organizatoru, Hajduku koji njih plača (i zaštitare) za održavanje reda i mira, oni ne obave svoj posao i sad još najavljuju kaznu Hajduku
Pa u p.m.
Uostalom, što će policija na jednog performera ... to je posao zaštitara!
sat2-
2015-09-28
Policija tvrdi da su oni odradili posao kako treba, umiješali su se kad zaštitari nisu
riješili problem i ne može klub tužiti policiju. Mogu tužiti zaštitarsku tvrtku da im nadoknadi štetu nastalu zbog kazne.
riješili problem i ne može klub tužiti policiju. Mogu tužiti zaštitarsku tvrtku da im nadoknadi štetu nastalu zbog kazne.
Guest- Guest
Vincent Vega wrote:Policija tvrdi da su oni odradili posao kako treba, umiješali su se kad zaštitari nisu
to gluperda ne shvata, ili je vlasnik firme za obezbedjenje neki istaknuti hajdukovac, a on je po defaultu nepogresiv...
Guest- Guest
radi ti se o tome da zaštitari rade za 100-200kn i stoje tamo po par sati i to ti budu obični ljudi (znam lika koji ide tu i tamo u osijek kao zaštitar) i čim nisu odmah onemogućili ulazak na teren kasnije se boje uletiti liku koji ima metanu šipku,...a zamisli da je policija odmah uletjela ili ne dao bog da su ga malo grublje priveli nastao bi haos jer bi njegove kolege smatrale da to nije u redu i krenuli razbijati i tko zna što (tako je bilo svojevremeno na maksimiru kada je drogirani lik pao s tribine jer je valjda htio sići po transparentu i onda su BBB razbijali po gradu jer su demonstrativno izišli van pošto je po njihovoj procjeni tekma trebala biti prekinuta i hitnoj je trebalo predugo da priđu drogiranom majmunu koji si je sam kriv za pad s tribine i baj d vej taj lik je nedugo nakon toga nađen mrtav-nadroksao se)Beli wrote:Vincent Vega wrote:Policija tvrdi da su oni odradili posao kako treba, umiješali su se kad zaštitari nisu
to gluperda ne shvata, ili je vlasnik firme za obezbedjenje neki istaknuti hajdukovac, a on je po defaultu nepogresiv...
Za slučaj većih nereda ...amper1950 wrote:Istina za zaštitare, a koja je odgovornost policije na stadionu?sat2 wrote:Za red na stadionu brinu zaštitari ... da ... da su ga čopili na ogradi ....amper1950 wrote:Da, nebi Hajduk dobio toliku kaznu da su zaštitari i policija radili svoj posao za koji su plačeni!sat2 wrote:Da li bi Hajduk dobio toliku kaznu da taj momak, koji "odgovara sam za sebe", nije utrčao na teren?amper1950 wrote:
Pričam ti o tome da ta tužba teško da i ima neke osnove. Kakvu taj momak ima odgovornost? Nikakvu, odgovara sam za sebe, napravio je djelo kažnjivo zakonom, dobit će prekršajnu kaznu, ali on nije direktno oštetio imovinu HNK Hajduk da ga klub tuži i traži odštetu. Nema osnove za dizanje tužbe niti bi to prošlo. S druge strane zaštitarska tvrtka i policija su plačeni da osiguraju red i mir na stadionu, a pošto nisu obavili svoj posao zbog kojeg Hajduk dobiva novčane kazne, tužba prema njima bi bila sasvim opravdana!
sat2-
2015-09-28
AKD je državno poduzeće ...nowitzki wrote:Policije osim na jugu nije bilo za vidit, kad vidim koliko ih je medju domacim navijacima na rujevici nista drugo nemogu zakljucit nego da je ovo teski dogovor neki
sat2-
2015-09-28
Beli wrote:Vincent Vega wrote:Policija tvrdi da su oni odradili posao kako treba, umiješali su se kad zaštitari nisu
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Policija se nalazi i unutar stadiona, i prilikom ulaska stoje na tribinama i vrše pregled poslje zaštitara!sat2 wrote:Policija brine za red izvan stadiona ... i na poziv unutar stadiona!amper1950 wrote:Dovoljno je viditi koliko je policiji tribalo vrimena da dođe na tartan stazu. Koji su kurac tamo u onom tunelčiću radili? Pušili jedan drugome?nowitzki wrote:Policije osim na jugu nije bilo za vidit, kad vidim koliko ih je medju domacim navijacima na rujevici nista drugo nemogu zakljucit nego da je ovo teski dogovor neki
Pa u p.m.
Guest- Guest
Dakle, umisto da svira prekršaj za Hajduk blizu 16-ca (povlačenje Futaca za dres s leđa) sudac čmrljica i onda 2 sekunde kasnije sudi prekršaj Futača i drugi žuti karton.
Oće sad mamićevci opet kmećati? Pa Hajduk ovakve stvari ima svako jebeno kolo, ništa novo...
Guest- Guest
Nisu radili zastitari akda, neko ime firme nemogu se do boga sad sjetit kako se zove, mozda im akd radi tehnicku zastitu na terenu, ali zastitari tj. cuvari su iz te neke lijeve firmesat2 wrote:AKD je državno poduzeće ...nowitzki wrote:Policije osim na jugu nije bilo za vidit, kad vidim koliko ih je medju domacim navijacima na rujevici nista drugo nemogu zakljucit nego da je ovo teski dogovor neki
nowitzki-
2014-04-27
To je istina, prvi put mi je pandur gurao ruku u dzep, toga nema ni u maksimiruamper1950 wrote:Policija se nalazi i unutar stadiona, i prilikom ulaska stoje na tribinama i vrše pregled poslje zaštitara!sat2 wrote:Policija brine za red izvan stadiona ... i na poziv unutar stadiona!amper1950 wrote:Dovoljno je viditi koliko je policiji tribalo vrimena da dođe na tartan stazu. Koji su kurac tamo u onom tunelčiću radili? Pušili jedan drugome?nowitzki wrote:Policije osim na jugu nije bilo za vidit, kad vidim koliko ih je medju domacim navijacima na rujevici nista drugo nemogu zakljucit nego da je ovo teski dogovor neki
Pa u p.m.
Ali ocito da je to samo za jedne vrijedilo
Ovi drugi su bacili stotinjak baklji u teren
Ali ajde za policiju imam samo rijeci hvale, od broda do stadiona pa opet so broda su bili vrlo susretljivi i nitko se nije zalio na njih
nowitzki-
2014-04-27
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50