HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: HNL 2016/2017
a kak je jela fasciniran mentalnom snagom rijeke kad pobjeđuje jedva sa 1 razlike. kad dinamo jedva pobjedi onda je to stvar dinamove nikakve igre
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
ko vucimuckodjubre wrote:jesu se previše borili?jalnirajko wrote:nema veze kaj su nama otkinuli 2 boda ujesen.Vincent Vega wrote:I treći gol je sumnjiv, mogli su tri puta izbit loptu. Ali pazi licemjerja, igrači Slavena su se kao previše borili. Pa tko je još vidio da netko želi pobijediti u sportskom natjecanju.jalnirajko wrote:koliko ste vi platili onom srbinu da sam sebi zabije gol. ili je to napravio iz bratske ljubavinowitzki wrote:Belupo nemoze ni gore ni dole gube od splita doma koji igra sa invalidima, dodju na rujevicu i trse se kao da im glava ovisi o utakmici
Koliko im je maminjo posolio samo da uzmu rijeci koji bod
2015-08-19
Iz pouzdanih i dobro upucenih izvora ^^jalnirajko wrote:imaš li dokaza da je član torcide?Ziil Los Dii ! wrote:Kakve veze ima odakle jeamper1950 wrote:Ali momak nije iz splitaZiil Los Dii ! wrote:Zato sto Nas Hajduk se zalaze za transparentno poslovanje i maskirane navijace sa selfie stickovima
seljak iz cerica.clan torcide ...ili torca ipak nema veze sa Nasim Hajdukom ?
joška Blejičića više ne uzimam ozbiljno...jalnirajko wrote:a kak je jela fasciniran mentalnom snagom rijeke kad pobjeđuje jedva sa 1 razlike. kad dinamo jedva pobjedi onda je to stvar dinamove nikakve igre
sitting_bull-
2015-09-28
Ima, iz Splita su najgori, tamo nema normalnihZiil Los Dii ! wrote:Kakve veze ima odakle jeamper1950 wrote:Ali momak nije iz splitaZiil Los Dii ! wrote:Zato sto Nas Hajduk se zalaze za transparentno poslovanje i maskirane navijace sa selfie stickovima
seljak iz cerica.clan torcide ...ili torca ipak nema veze sa Nasim Hajdukom ?
Ne znam jeli član Torcide, a NH i Torcida imaju veze jedno s drugim manje nego GNK i Lokomotiva
Guest- Guest
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/navijaci/nova-sramotna-pjesma-predstavljena-u-srcu-zagreba-na-robije-svi-smo-spremni-i-pljuvanje-jako-za-hrvatsku-i-za-hajduk-idemo-u-zatvor/5789895/
sat2-
2015-09-28
Moran priznat da san se razočara kad su zabili treći gol...Ziil Los Dii ! wrote:Boze dragi sto si razocaran...rijeka na maksimiru u zadnjem kolu gubi prvenstvofridrih_niche wrote:Treći gol Rijeke je čist ka suza...
Nažalost...
;)
Sere ih nemilo u proljetnom dijelu i red je da kiksaju...
Sad ce im tvoji Isus i Marija uzet koji bod, toplo se nadan takvom scenariju...
;)
Guest- Guest
Cudi te da ima torcidasa koji su spremni ić u zatvor zbog Hajduka i višegodišnje nepravde i lopovluka?sat2 wrote:http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/navijaci/nova-sramotna-pjesma-predstavljena-u-srcu-zagreba-na-robije-svi-smo-spremni-i-pljuvanje-jako-za-hrvatsku-i-za-hajduk-idemo-u-zatvor/5789895/
E, moj Sate, ne znaš ti ni po mise...
;)
Guest- Guest
Idioti, kako će završit na kraju i tko će im onda biti kriv. Nakon njih će doći nova ekipa koje će boljet kurac za njih kad postanu zadnji klošari.
Guest- Guest
Ima i dalje teksta .... ukupno ovo kolo nije financijski uspješno za HNS!fridrih_niche wrote:Cudi te da ima torcidasa koji su spremni ić u zatvor zbog Hajduka i višegodišnje nepravde i lopovluka?sat2 wrote:http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/navijaci/nova-sramotna-pjesma-predstavljena-u-srcu-zagreba-na-robije-svi-smo-spremni-i-pljuvanje-jako-za-hrvatsku-i-za-hajduk-idemo-u-zatvor/5789895/
E, moj Sate, ne znaš ti ni po mise...
;)
Ne da je glupo nego iberglupo zbog nogometa ići u zatvor .... ne ne znam. jer mi je to neprihvatljivo! Državu nam pljačkaju i uništavaju, a netko bi u zatvor zbog Hajduka? Hajd pa shvati!
sat2-
2015-09-28
neki još ne žele odrasti, nemaju životnog plana
i životare u sjenama nekih faca s ekrana
nisu se makli ni pedlja od euforicnog trenutka
kad su pijanih glava kleli život za Hajduka
samo su jedna lijena glava javnog mijenja
nemaju cak ni rješenja svojih osobni problema
i životare u sjenama nekih faca s ekrana
nisu se makli ni pedlja od euforicnog trenutka
kad su pijanih glava kleli život za Hajduka
samo su jedna lijena glava javnog mijenja
nemaju cak ni rješenja svojih osobni problema
Demo, što kažeš ti na WD? Što misliš, hoće li biti do kraja ove sezone konačni obračun? Hoće crna smaknut Neegana?
Guest- Guest
navijači su uvijek volječi pažnju medija, nešto ko ćiro. zato se uvijek bune protiv bilo čega
2015-08-19
Ma jasno, samo ograničeni umovi to ne shvaćaju. Kad Mamić završi u ćorki, a Brend utekne naći će drugi razlog. Ko i mi kad smo bili klinci, napravili bi sranje, onda drugi dan trčali na kiosk da vidimo kaj novine pišu o tim "podvizima". A u to vrijeme je Mamić švercal sa stiroporom.jalnirajko wrote:navijači su uvijek volječi pažnju medija, nešto ko ćiro. zato se uvijek bune protiv bilo čega
Guest- Guest
Nece. Njega mora Rick srediti...jos 2 ep do.kraja i sad krece souVincent Vega wrote:Demo, što kažeš ti na WD? Što misliš, hoće li biti do kraja ove sezone konačni obračun? Hoće crna smaknut Neegana?
Nitko od vas ga ne hvaca ozbiljno a svi zapeti ko puske cekate stadion hahasitting_bull wrote:joška Blejičića više ne uzimam ozbiljno...jalnirajko wrote:a kak je jela fasciniran mentalnom snagom rijeke kad pobjeđuje jedva sa 1 razlike. kad dinamo jedva pobjedi onda je to stvar dinamove nikakve igre
nowitzki-
2014-04-27
A cujes moras malo rotirat uplate da ne bude sumnjivosat2 wrote:Jbg. sad više ni oni ne znaju ... da li Mamić plaća suce (očito ne) ili njihovim protivnicima da se "više trude"!?muckodjubre wrote:bolje platiti pošteno suđenje nego ovima da se previše borenowitzki wrote:Belupo nemoze ni gore ni dole gube od splita doma koji igra sa invalidima, dodju na rujevicu i trse se kao da im glava ovisi o utakmici
A cuj izazivaju mamicevo ime kako ce sucima jebat mater, ako to nije sumnjivo onda neznam sta je :)
nowitzki-
2014-04-27
Malo previše razvlače radnju ovu sezonu, tak da mislim da bi u zadnjoj moglo biti svega.muckodjubre wrote:Nece. Njega mora Rick srediti...jos 2 ep do.kraja i sad krece souVincent Vega wrote:Demo, što kažeš ti na WD? Što misliš, hoće li biti do kraja ove sezone konačni obračun? Hoće crna smaknut Neegana?
Guest- Guest
Normalno da ga zazivaju kad im je za par minuta isparila premija.nowitzki wrote:A cujes moras malo rotirat uplate da ne bude sumnjivosat2 wrote:Jbg. sad više ni oni ne znaju ... da li Mamić plaća suce (očito ne) ili njihovim protivnicima da se "više trude"!?muckodjubre wrote:bolje platiti pošteno suđenje nego ovima da se previše borenowitzki wrote:Belupo nemoze ni gore ni dole gube od splita doma koji igra sa invalidima, dodju na rujevicu i trse se kao da im glava ovisi o utakmici
A cuj izazivaju mamicevo ime kako ce sucima jebat mater, ako to nije sumnjivo onda neznam sta je :)
Guest- Guest
Premije bi vjerovatno dosle od racuna podravke i pana tako da bi maminjo imao ciste ruke
nowitzki-
2014-04-27
A ti,kao, čuo da zazivaju mamićevo ime ? Jebo vas bog, postali ste gori od onih kmečavaca iz Splita, a dobili ste ove sezone uvjerljivo najviše sudačkih bodovs.
Zeko-
2015-08-26
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50