HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: HNL 2016/2017
Kada smo još početkom siječnja donijeli vijest o tome kako Hajdukov Japanac želi otići zbog dugovanja kluba prema njemu, skočili su tada iz Uprave Bijelih, oštro demantirali naše tvrdnje.amper1950 wrote::D: :D: :D: Show je sad potpun.
Ofr iz Niša, Pernar, evo sad i šitingtupkosvetina :cheers:
Je, Inoha je otiša iz Hajduka raskidom ugovora, ali je hajduk njega tužio i sad nisam siguran jeli taj spor dan danas rješen, znam da je prošlo dugo vrimena da slučaj još nije bio rješen.
Ja ću opet naglasiti, da je sva priča počela kad je ofr iz Niša napisa da je danas ili trenutno Partizan MU po financijama za Hajduk (u tom kontekstu i toj priči nije bitno što je bilo prije 5 godina, jer prije 5 godina je vrlo vjerovatno Partizan financijski bolje stajao nego Hajduk). Pa sad, možda Pernar ima licencu pa može provjeriti financijska izvješća Partizana :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl:
- Odlučno odbacujemo zlonamjerne konstrukcije pojedinaca prema kojima su neki od naših igrača zbog kašnjenja mjesečnih plaća tražili raskide ugovora - odgovorili su tada iz Hajduka.
No ako laže koza, ne laže rog. Bilo je to 15. siječnja, Hajduk je igrao prijateljski susret s Primorcem 1929 kada je Inoha napustio bazu Bijelih u hotelu President i otišao. Ni tada se Hajduk nije pomirio s gubitkom, suspendirao Inohu i kaznio ga.
No sve su to bili pucnjevi u prazno, eno Inohe, igra u Japanu. Koliko je Hajduk izgubio na njemu? Oko 220 tisuća eura, koliko je prošlog ljeta plaćeno za odštetu Kashimi Antlers, otišlo je u vjetar. Inohi su tada obećana primanja od 312 tisuća eura godišnje, pitanje je koliko mu je Hajduk platio, zbog kašnjenja je Japanac i otišao. No jest barem još 100 tisuća. A gdje je tek izmakla dobit? Još u studenome zanimao se izvjesni klub iz Koreje, navodno nudio nešto više od pola milijuna eura. Inohi se nije odlazilo tamo, a ni Hajduku nije tada bilo stalo da ga proda. Nadao se Maleš, kada ga je dovodio, da će na njemu zaraditi.
U Hajduku tvrde da od Uefe još nisu dobili nikakvu obavijest o raskidu ugovora s Inohom. Nadaju se da, kada do toga dođe, neće biti sasvim na njihovu štetu, da će na kraju dobiti nekakvu odštetu.
- Koliko znamo, Japanski savez je zatražio certifikat, no HNS im ga nije izdao. Fifa je odredila suca koji će arbitrirati u sporu, vjerojatno je Inohi dopustila da igra za Kobe dok se sve ne riješi. To ne znači da se u Hajduku odriču nade da će dobiti neku odštetu - tvrdi dr. sc. odvjetnik Damir Primorac.
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Pa reka sam za Inohu da je nasta spor, ne znam jeli dan danas taj slučaj rješen. No u kontekstu priče oko financijskog stanja kluba DANAS pričao o Inohi je bespotrebna...
Guest- Guest
došlo je do tzv. alibi spora kako bi se zamračila činjenica kako je druker maleš kao predsjednik oštetio hajduk za cca 300.000€.amper1950 wrote:Pa reka sam za Inohu da je nasta spor, ne znam jeli dan danas taj slučaj rješen. No u kontekstu priče oko financijskog stanja kluba DANAS pričao o Inohi je bespotrebna...
da je postojala ikakva sumnja kako inoha nema pravo igranja fifa mu ne bi umjesto HNS-a izdala licencu...
sitting_bull-
2015-09-28
Činjenica da HNS nije dao dozvolu, a Fifa privremenu nešto govori. No, pričati o Inohi sad, danas, nema potrebe. Ja bi radije pričao o sadašnjosti, primjerice kako je ured za sport posla priopčenje da se zakon o sportu odnosi na HNS, iako su forumski trubaduri tvrdili drugačije
Guest- Guest
Ampere pusi kurac i ti
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ili supak kao Zeko npr. Taj je toliko gazdinih govana izija da je dobio i kolesterin od govana koje je taj incest polizaamper1950 wrote:Radije bi poliza pussyHeinrich_Himmler wrote:Ampere pusi kurac i ti
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Vincent Vega wrote:samo ga jebe što nema licencu.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Majmune, jebo ti četnik mater.Heinrich_Himmler wrote:Ili supak kao Zeko npr. Taj je toliko gazdinih govana izija da je dobio i kolesterin od govana koje je taj incest polizaamper1950 wrote:Radije bi poliza pussyHeinrich_Himmler wrote:Ampere pusi kurac i ti
Zeko-
2015-08-26
Dinamo III Vs Dinamo II Su odigrali prijateljskih 0:0
a e.
kad opet bude penal za dinamo usplahiriti će se i tovari i armada.
bratski penal je sasvim u redu...
kad opet bude penal za dinamo usplahiriti će se i tovari i armada.
bratski penal je sasvim u redu...
sitting_bull-
2015-09-28
Danas je točno dvije godine od izglasavanja izmjena i dopuna Zakona o sportu koje su za HNS i dalje mrtvo slovo na papiru.
Janice što misliš o tome? Neko priopčenje?
Guest- Guest
idiot misli kako će oni koji su bili kontra zakona o sportu, a sada obnašaju vlast, provoditi zakon kontra kojeg su glasovali!!!amper1950 wrote:
Danas je točno dvije godine od izglasavanja izmjena i dopuna Zakona o sportu koje su za HNS i dalje mrtvo slovo na papiru.
Janice što misliš o tome? Neko priopčenje?
iskoristili su janicu pred lokalne izbore u svibnju, rok za provođenje je 2018. tako da kad prođu lokalni izbori proći će i baka s kolačima glede traženih promjena...
sitting_bull-
2015-09-28
Znači, zakon koji je donesen u saboru RH se ne triba provoditi jer ovi koji su sad na vlasti su bili protiv njega
I onda se čude kad ulica proglasi "zakon palice"
I onda se čude kad ulica proglasi "zakon palice"
Guest- Guest
klasični penal za rijeku, kaže mateo. a primjerice nesuđeni penal za loksu, gdje je igrač intera odnio loksinog napadača, kaže mateo da je trebalo pogledati 10x i da AKO jest faul onda je penal
2015-08-19
Beusan nema pojma, jednom od deset puta on pogodi. Čovjek jednostavno nema pojma, čak je onaj hdz-ac (onda znaš koja ura) Goran Marić za njega bio doktor znalac...
Guest- Guest
Na kraju cijelog tog puta, eto nas gdje smo. Zakoni su se izmijenili, kodeksi izglasani, inspekcije uspostavljene. Nakon četiri godine sporog i dosadnog hoda kroz institucije ispostavilo se da je taj put bio besmislen. Institucije nisu rješenje. Jer, Šuker, Mamić i Vrbanović su iznad institucija. Za njih zakon ne vrijedi, povjerenstva i inspekcije nad njima nemaju ingerenciju, njima sud ne sudi nego im pomaže pisati žalbu, njih tajne službe ne smiju istraživati, jer će im predsjednica otfikariti glavu. Institucionalni put doveo nas je do - velikog ništa.
Stoga se čovjek onda stvarno pita: jesu li umjesto civiliziranih i pitomih u pravu bili - divlji i huligani? Bi li nogometnim navijačima bilo učinkovitije da su svoj problem “rješavali” onako kako ne volimo - bokserima, pajserima i paležom? I tko može biti licemjer da im prigovori kad drugi put, za tri ili šest mjeseci, to doista i naprave?
Što ćemo im, naime, tada reći? Da nije tako red i način? Da treba polako, legalistički, “kroz institucije”? Dajte, nemojmo se šaliti.
http://www.jutarnji.hr/arhiva/jurica-pavicic-od-ovog-tjedna-u-hrvatskoj-zakoni-vise-ne-vrijede.-nakon-onog-sto-se-dogodilo-ovog-tjedna-nista-nece-biti-isto/99361/
Stoga se čovjek onda stvarno pita: jesu li umjesto civiliziranih i pitomih u pravu bili - divlji i huligani? Bi li nogometnim navijačima bilo učinkovitije da su svoj problem “rješavali” onako kako ne volimo - bokserima, pajserima i paležom? I tko može biti licemjer da im prigovori kad drugi put, za tri ili šest mjeseci, to doista i naprave?
Što ćemo im, naime, tada reći? Da nije tako red i način? Da treba polako, legalistički, “kroz institucije”? Dajte, nemojmo se šaliti.
http://www.jutarnji.hr/arhiva/jurica-pavicic-od-ovog-tjedna-u-hrvatskoj-zakoni-vise-ne-vrijede.-nakon-onog-sto-se-dogodilo-ovog-tjedna-nista-nece-biti-isto/99361/
Članak koji je Jurica Pavičić napisa 14.02.2016!
Guest- Guest
juve milan, kaže mateo da on ne bi nikad sudio onu ruku. onda kaže da je ruka u NEPRIRODNOM položaju ALI ju ovaj nema kud maknuti
2015-08-19
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 50