Izvještaj SIPA: Rapidan rast vehabijske ideologije u BiH
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Izvještaj SIPA: Rapidan rast vehabijske ideologije u BiH
Ekspert za terorizam, Dževad Galijašević, kaž e da se niti jedan značajniji
terorizam na zapadu nije desio bez sudjelovanja državljana BiH, uključujući i onaj 9/11.
Vehabijski centri su "sjemenište", iz kojeg se generiraju teroristi.
terorizam na zapadu nije desio bez sudjelovanja državljana BiH, uključujući i onaj 9/11.
Eroo- Posts : 78709
2016-07-22
Već su vam (vama Bošnjacima) napravili veliko zlo, a ako ih se ne riješite napravit će vam takvo od kojeg se dugo nećete oporaviti.govinda wrote:uglavnom koja dova da se prouci u kojem slucaju, malo pljuju po zidovima, amerikancima, siitima i svim ostalim muslimanima koji nisu vehabije. Tim redom.Noor wrote:govinda wrote:Poznajem nekoliko vehabija, imam ih u komsiluku (od 350 kuca u mojoj mahali jedna je vehabijska, pa vi izracunatje procenat porasta vehabizma u BiH) i da vam kazem odmah, vehabije vam nece doci na ovaj forum. Imaju oni svoje. Ko god vam dodje ovdje i kaze da je vehabija znajte da je trol koji je dosao da provocira.
jel ih škicaš? šta pišu?
2016-07-22
Hvala, Slovenac sto se toliko brines o nama...Eroo wrote:Već su vam (vama Bošnjacima) napravili veliko zlo, a ako ih se ne riješite napravit će vam takvo od kojeg se dugo nećete oporaviti.govinda wrote:uglavnom koja dova da se prouci u kojem slucaju, malo pljuju po zidovima, amerikancima, siitima i svim ostalim muslimanima koji nisu vehabije. Tim redom.Noor wrote:govinda wrote:Poznajem nekoliko vehabija, imam ih u komsiluku (od 350 kuca u mojoj mahali jedna je vehabijska, pa vi izracunatje procenat porasta vehabizma u BiH) i da vam kazem odmah, vehabije vam nece doci na ovaj forum. Imaju oni svoje. Ko god vam dodje ovdje i kaze da je vehabija znajte da je trol koji je dosao da provocira.
jel ih škicaš? šta pišu?
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
on je ekspert ko i ti :)))))))Eroo wrote:Ekspert za terorizam, Dževad Galijašević, kaž e da se niti jedan značajniji
2016-11-17
govinda wrote:uglavnom koja dova da se prouci u kojem slucaju, malo pljuju po zidovima, amerikancima, siitima i svim ostalim muslimanima koji nisu vehabije. Tim redom.Noor wrote:govinda wrote:Poznajem nekoliko vehabija, imam ih u komsiluku (od 350 kuca u mojoj mahali jedna je vehabijska, pa vi izracunatje procenat porasta vehabizma u BiH) i da vam kazem odmah, vehabije vam nece doci na ovaj forum. Imaju oni svoje. Ko god vam dodje ovdje i kaze da je vehabija znajte da je trol koji je dosao da provocira.
jel ih škicaš? šta pišu?
samo ti to drž pod kontrolom...
Guest- Guest
rostiljamo Ćarli Šin i ja, kad ide Dodik. O Milorade, haj na pivo i cevape, zovnem ga ja i pruzim mu Jelen. Necu Jelen, imas Karlovacko, pita Mile. Imam, sjedi. Šta ima, Mile? Ma evo trazim ziranta sinu za kredit, ja sam mu jedan al ne meres naci drugog da si pita, to bolan sve zaduzeno, jada se Mile. Jesi pito u Srbiji? Kazem ja. Ma kakva Srbija, oni Srbijanci nemaju ni za gaca a da budu zirant. A jesi pito Eru? Joooj, vidis, njega sam zaboravio, lupi se Mile po celu. Da ga pitam? Pitaj ba, sigurno ce ti pomoc. Hoce, hoce, valjo sam mu mnogo kad smo sluzili vojsku u Prilepu, rece Mile i nategnu ono Karlovacko.Noor wrote:govinda wrote:uglavnom koja dova da se prouci u kojem slucaju, malo pljuju po zidovima, amerikancima, siitima i svim ostalim muslimanima koji nisu vehabije. Tim redom.Noor wrote:govinda wrote:Poznajem nekoliko vehabija, imam ih u komsiluku (od 350 kuca u mojoj mahali jedna je vehabijska, pa vi izracunatje procenat porasta vehabizma u BiH) i da vam kazem odmah, vehabije vam nece doci na ovaj forum. Imaju oni svoje. Ko god vam dodje ovdje i kaze da je vehabija znajte da je trol koji je dosao da provocira.
jel ih škicaš? šta pišu?
samo ti to drž pod kontrolom...
2016-11-17
A iso neke arheoloske iskopine obilazio po Bliskom Istoku..steta da propadnu a zapadnjacki muzeji to placaju ko suho zlato..a vi kako ste, Svetozare?bogomdani wrote:jašta je...milousti govornik,takticnih izraza..no iako njegovi siluju i ubijaju po Europi,nije to nijednom osudio..kaja wrote:govinda jesil ti vehabija?govinda wrote:Evo sve trcimo da rjesavamo...
stovise,nekako ga nije bilo tu,dok su ISIS-ovi bačeri radili puno parom..
2016-11-17
@govinda
Svašta vam se uvuklo u organizam, tako da ni sami ne znate više šta vas boli.
Metastaziralo je, to ti je...Aspirin vam neće biti od pomoći.
2016-07-22
Ero ba, boli te kita..mislis da sam toliko glup pa da vjerujem da si ti to kao zabrinut? Tu ti pricu probaj prodati onim svojim komsijama iz varcar vakufa dok malterisete po Sloveniji..i kad zavrsis, prebaci skele na Filozofski..Eroo wrote:@govinda
2016-11-17
Meni je usput reći ono što mislim...Više možeš doznati iz godišnjih UN izvještaja, koje nisam pisao ja.govinda wrote:Ero ba, boli te kita..mislis da sam toliko glup pa da vjerujem da si ti to kao zabrinut? Tu ti pricu probaj prodati onim svojim komsijama iz varcar vakufa dok malterisete po Sloveniji..i kad zavrsis, prebaci skele na Filozofski..Eroo wrote:@govinda
Čudno mi je da ih vaši mediji ne objavljuju, a ni vaš parlament ni da gugne o tome.
Vrijeme vam je da se s time ozbiljno pozabavite. Najprije zbog samih vas, lako za ostale...
2016-07-22
I ja se brinem.govinda wrote:Hvala, Slovenac sto se toliko brines o nama...Eroo wrote:Već su vam (vama Bošnjacima) napravili veliko zlo, a ako ih se ne riješite napravit će vam takvo od kojeg se dugo nećete oporaviti.govinda wrote:uglavnom koja dova da se prouci u kojem slucaju, malo pljuju po zidovima, amerikancima, siitima i svim ostalim muslimanima koji nisu vehabije. Tim redom.Noor wrote:govinda wrote:Poznajem nekoliko vehabija, imam ih u komsiluku (od 350 kuca u mojoj mahali jedna je vehabijska, pa vi izracunatje procenat porasta vehabizma u BiH) i da vam kazem odmah, vehabije vam nece doci na ovaj forum. Imaju oni svoje. Ko god vam dodje ovdje i kaze da je vehabija znajte da je trol koji je dosao da provocira.
jel ih škicaš? šta pišu?
ja
Znas kako me boli kurac za tvoje misljenje..a sto se tice parlaneta i medija, eno ti Bosne pa dodji i pitaj ih sta i kako..i opet ti kazem, nemoj meni "vi"..mislim, drzi se ti misttrije i maltera, pusti politicke analize, nije to za tebe..ipak si ti iz Varcar vakufa..Eroo wrote:Meni je usput reći ono što mislim...Više možeš doznati iz godišnjih UN izvještaja, koje nisam pisao ja.govinda wrote:Ero ba, boli te kita..mislis da sam toliko glup pa da vjerujem da si ti to kao zabrinut? Tu ti pricu probaj prodati onim svojim komsijama iz varcar vakufa dok malterisete po Sloveniji..i kad zavrsis, prebaci skele na Filozofski..Eroo wrote:@govinda
Čudno mi je da ih vaši mediji ne objavljuju, a ni vaš parlament ni da gugne o tome.
Vrijeme vam je da se s time ozbiljno pozabavite. Najprije zbog samih vas, lako za ostale...
2016-11-17
Tebe ja rijesim svih briga cim te vidim...dzango wrote:I ja se brinem.govinda wrote:Hvala, Slovenac sto se toliko brines o nama...Eroo wrote:Već su vam (vama Bošnjacima) napravili veliko zlo, a ako ih se ne riješite napravit će vam takvo od kojeg se dugo nećete oporaviti.govinda wrote:uglavnom koja dova da se prouci u kojem slucaju, malo pljuju po zidovima, amerikancima, siitima i svim ostalim muslimanima koji nisu vehabije. Tim redom.Noor wrote:
jel ih škicaš? šta pišu?
2016-11-17
Nemoj tako. Da znaš samo koliko brinem... Eno sve bi džamije popalio da te spasim.govinda wrote:Tebe ja rijesim svih briga cim te vidim...dzango wrote:I ja se brinem.govinda wrote:Hvala, Slovenac sto se toliko brines o nama...Eroo wrote:Već su vam (vama Bošnjacima) napravili veliko zlo, a ako ih se ne riješite napravit će vam takvo od kojeg se dugo nećete oporaviti.govinda wrote:
uglavnom koja dova da se prouci u kojem slucaju, malo pljuju po zidovima, amerikancima, siitima i svim ostalim muslimanima koji nisu vehabije. Tim redom.
hehehehehe...Ero i Džango tamburaju Khozoepa..eeee...tutleci,to je davno trebalo biti zavrseno...
Guest- Guest
Dobro vece, svetozare. A vi, kako 'te?bogomdani wrote:hehehehehe...Ero i Džango tamburaju Khozoepa..eeee...tutleci,to je davno trebalo biti zavrseno...
2016-11-17
Karavlasi su cigani rumunjskog porijekla, zapravo. Mislim, to je moja osptina..vodali su medjede na lancu prije rata i pravili drvene kasike..i onda su poceli polako odlaziti za Njemacku jos prije rata, pravili kucerine, gastarbajterska prica..u ratu su se pokupili i otisli kolektivno svi, ni jedna njihova kuca nije zapaljena ni opljackana..selefije su poslije rata dosle i pokupovale te kuce od Karavlaha i placale koliko su vlasnici trazili..Inace su Karavlsai u majevici, u jednoj pripizdini koja se moze slobodno nazvati dzunglom...jastreb wrote:Inače u Maoči su do rata živjeli Karavlasi.
Maoču su zvali i Karavlaška Mala. Karavlasi su pravoslavci,ali ne Srbi,nego nekakav tajanstveni narod,kojeg su Nijemci u onom ratu izmasakrirali,jer su ih zamijenili za Cigane..
Karavlasi su otišli iz Maoče(uglavnom za Njemačku)a na njihova imanja počeli su se doseljavati selafisti.
2016-11-17
I nisu zivjeli u Maoci, Maoca je muslimansko selo nekih 5 kilometara ispod Karavlaha..tu negdje oko prve kuce u Karavlasima je medja izmedju opstine Srebrenik i opstine Brcko...medjutim, put za Karavlahe vodi samo u to selo i oni ako zele recimo da odu u Srebrenik po neke papire ili nesto moraju kroz Brcko, napraviti krug od nekih 50 kilometara najmanje a Srebrenik je geografski odmah iza brda...
2016-11-17
ja znam dvojicu vehabija koji imaju restoran sa istocnjackim jelima, bavejastreb wrote:Baš im se i živi.vuksadinare wrote:..a vjerojatno ej i uzrok sto se grade takva naselja u sarajevu pa tamo imaju sve....kakvi god jesu ni njima se bas vise ne zivi bez vode,struje i nedgej u nedođiji...
Oni ljeti sjeku drva sjekirama i ručnim pilama,jer je tako radio i Muhamed.
Motorke ne koriste. Ljeti ondje lože i vatre kako bi im bilo što toplije i kako bi svoja tijela izmučili.
Ne slušaju nikakvu glazbu,niti imaju televizore. Sve su to Šejtanovi izumi.
se bodibildinogm i vozaju harlidejvidsone...sve sa bradama i kratkim tolama...ti citiras tekst onog hrvatskog novinara koji nije ni bio u Gornjoj Maoci :) znam kad je taj tekst napisan i ko mu je govorio o vehabijama..lik je dosao do Maoce i onda mu je jedan lik uz pivu napricao svasta o Gornjoj Maoci, ovaj sve to stavio u tekst :)))))))
Last edited by govinda on 6/12/2016, 18:27; edited 1 time in total
2016-11-17
a jesil ti vehabija?govinda wrote:ja znam dvojicu vehabija koji imaju restoran sa istocnjackim jelima, bavejastreb wrote:Baš im se i živi.vuksadinare wrote:..a vjerojatno ej i uzrok sto se grade takva naselja u sarajevu pa tamo imaju sve....kakvi god jesu ni njima se bas vise ne zivi bez vode,struje i nedgej u nedođiji...
Motorke ne koriste. Ljeti ondje lože i vatre kako bi im bilo što toplije i kako bi svoja tijela izmučili.
se bodibildinogm i vozaju harlidejvidsone...sve sa bradama i kratkim tolama...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jebem te nepismenu..pitala si me vec, rekao sam ti da nisam. Jesi li ti ustasica?kaja wrote:a jesil ti vehabija?govinda wrote:ja znam dvojicu vehabija koji imaju restoran sa istocnjackim jelima, bavejastreb wrote:Baš im se i živi.vuksadinare wrote:..a vjerojatno ej i uzrok sto se grade takva naselja u sarajevu pa tamo imaju sve....kakvi god jesu ni njima se bas vise ne zivi bez vode,struje i nedgej u nedođiji...
se bodibildinogm i vozaju harlidejvidsone...sve sa bradama i kratkim tolama...
2016-11-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Salafističke i vehabijske bande slobodno regrutiraju emigrante po Njemačkoj
» Dnevnici Hillary Clinton otkrivaju da SAD-e stoji iza vehabijske pobune u Siriji
» SIPA dela Epi na inhalatoru...
» Trump od zabrane izuzeo najgore vehabijske terorističke države koje su ujedno i poslovni partneri
» Sipa uhapsila u Velikoj Kladuši tri osobe sa zastavama IS
» Dnevnici Hillary Clinton otkrivaju da SAD-e stoji iza vehabijske pobune u Siriji
» SIPA dela Epi na inhalatoru...
» Trump od zabrane izuzeo najgore vehabijske terorističke države koje su ujedno i poslovni partneri
» Sipa uhapsila u Velikoj Kladuši tri osobe sa zastavama IS
Page 3 of 4