Melania Trump oštro zaprijetila svojim Janezima:Prestanite zarađivati na mojem imenu!
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Melania Trump oštro zaprijetila svojim Janezima:Prestanite zarađivati na mojem imenu!
ajd en kaki..tu sa balkana ili 'regiona' odakle si?..sto se sramis..bogomdani wrote:baaaden-vurtemberg..vuksadinare wrote:ja sam iz sinja i dalamcije..aj sad reci ti okle si?bogomdani wrote:da,ono sto se ostavi da smrzne i pocne onako venuti,tada se poveca ukupni secer i pravi se ono ledeno vino po butelja 500 kuna...a oklen si ti??..vuksadinare wrote:u decembru?...okl'e si ti jebote?bogomdani wrote:
talijansko ono krupno bijelo zuto...mogu reci,oke je..imas te kasne sorte na jugu italije...inace grozdje je prilicno kasna vocka..sad u decembru se bere za ono ledeno vino..
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Re: Melania Trump oštro zaprijetila svojim Janezima:Prestanite zarađivati na mojem imenu!
nisam..najizvodnije bi bilo podrucje oko Balatona..vuksadinare wrote:ajd en kaki..tu sa balkana ili 'regiona' odakle si?..sto se sramis..bogomdani wrote:baaaden-vurtemberg..vuksadinare wrote:ja sam iz sinja i dalamcije..aj sad reci ti okle si?bogomdani wrote:da,ono sto se ostavi da smrzne i pocne onako venuti,tada se poveca ukupni secer i pravi se ono ledeno vino po butelja 500 kuna...a oklen si ti??..vuksadinare wrote:
u decembru?...okl'e si ti jebote?
Guest- Guest
vuksadinare wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/melania-trump-zaprijetila-slovencima-prestanite-zaradjivati-na-mojem-imenu/935339.aspx
Carica
Guest- Guest
..ma jasta..prije slanog jezera kod tuzle...bogomdani wrote:nisam..najizvodnije bi bilo podrucje oko Balatona..vuksadinare wrote:ajd en kaki..tu sa balkana ili 'regiona' odakle si?..sto se sramis..bogomdani wrote:baaaden-vurtemberg..vuksadinare wrote:ja sam iz sinja i dalamcije..aj sad reci ti okle si?bogomdani wrote:
da,ono sto se ostavi da smrzne i pocne onako venuti,tada se poveca ukupni secer i pravi se ono ledeno vino po butelja 500 kuna...a oklen si ti??..
2015-09-08
a jok...vuksadinare wrote:..ma jasta..prije slanog jezera kod tuzle...bogomdani wrote:nisam..najizvodnije bi bilo podrucje oko Balatona..vuksadinare wrote:ajd en kaki..tu sa balkana ili 'regiona' odakle si?..sto se sramis..bogomdani wrote:baaaden-vurtemberg..vuksadinare wrote:
ja sam iz sinja i dalamcije..aj sad reci ti okle si?
Guest- Guest
nekako sam dojma da u posljednje vrijeme naredale se cuske i sa zapada i sa sitoka po drzavama 'regiona'..đido vamo mali da ti jedan samar zalijepim
2015-09-08
dobro si primjetio..moli Boga da se neki scenariji ne ostvare..masimo silovito maslinovim grancicama..
Guest- Guest
Eva wrote:Nema gratis korištenja branda. Premda brand i nije nekaj, sponzoruša.
Uh ... ča je ženski jal, nima ga na svitu.
Stribor-
2015-09-22
vuksadinare wrote:nekako sam dojma da u posljednje vrijeme naredale se cuske i sa zapada i sa sitoka po drzavama 'regiona'..đido vamo mali da ti jedan samar zalijepim
Eh što bi vas ja šamarao da sam kojim slučajem namjesto Melanije. Satrao bih vas sve od Triglava do Gevgelije.
Guest- Guest
Eva wrote:Nema gratis korištenja branda. Premda brand i nije nekaj, sponzoruša.
kolko daju tebi za korištenje branda "mileva"?
kaed mali miš hoce bitio veci i jaci od slona... ..eto jucer je onaj picousti vucic svisoka gledao svabi te mu rekao..'sta hoces bre jorg?...pa mi cemo da bidnemo jaci i od vas svaba samo sto nismo i ako nismo uz bok smo sa francuzima i talijanima..izgleda da ej an ovim prostorima vjerodstojno jedino neuhvatljiv rast ega umjesto bdp-abogomdani wrote:dobro si primjetio..moli Boga da se neki scenariji ne ostvare..masimo silovito maslinovim grancicama..
2015-09-08
jebome irus ako melania nece janeze na prosjacki stap dovesti...
2015-09-08
Gnječ wrote:vuksadinare wrote:nekako sam dojma da u posljednje vrijeme naredale se cuske i sa zapada i sa sitoka po drzavama 'regiona'..đido vamo mali da ti jedan samar zalijepim
Eh što bi vas ja šamarao da sam kojim slučajem namjesto Melanije. Satrao bih vas sve od Triglava do Gevgelije.
Jedino po čemu ti moreš triskat je tipkovnica spred tebe. I ča je - je, triskaš bedavosti da je i Bog presenećen.
Stribor-
2015-09-22
janez pripremi ček..dolazi melania
2015-09-08
Erjavec:'odustajemo od toga da organiziramo sastanak trump-putine zbog nepredviđenih okolnosti'....
2015-09-08
Bio je clanak o tome kako je Trump bio jednom u Zloveniji ....samo jednom ....nije ga se dojmilo.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Stribor wrote:Gnječ wrote:vuksadinare wrote:nekako sam dojma da u posljednje vrijeme naredale se cuske i sa zapada i sa sitoka po drzavama 'regiona'..đido vamo mali da ti jedan samar zalijepim
Jedino po čemu ti moreš triskat je tipkovnica spred tebe. I ča je - je, triskaš bedavosti da je i Bog presenećen.
Srednjevjekovni kmetu odi skupljat kuruzu evo ti dolaze feudalci i vlastela po harač a crkva po desetinu.
Guest- Guest
Na čemu jal, na starcu s kojim liježe?Stribor wrote:Eva wrote:Nema gratis korištenja branda. Premda brand i nije nekaj, sponzoruša.
Ajde da je ona neka umjetnica, ali kaj je ona napravila, osim se udala za Trumpa, da bi bila brand?
Guest- Guest
Isto koliko i tebi za korištenje branda nounar:)marcellus wrote:Eva wrote:Nema gratis korištenja branda. Premda brand i nije nekaj, sponzoruša.
kolko daju tebi za korištenje branda "mileva"?
Guest- Guest
jebe joj se lova kapa..sad bu i dezelu sam tako iscicala da bu putina morali prosit za kavu...Eva wrote:Na čemu jal, na starcu s kojim liježe?Stribor wrote:Eva wrote:Nema gratis korištenja branda. Premda brand i nije nekaj, sponzoruša.
Ajde da je ona neka umjetnica, ali kaj je ona napravila, osim se udala za Trumpa, da bi bila brand?
2015-09-08
Sumnjam da joj se jebe s Trumpom, ali mora odrađivat.vuksadinare wrote:jebe joj se lova kapa..sad bu i dezelu sam tako iscicala da bu putina morali prosit za kavu...Eva wrote:Na čemu jal, na starcu s kojim liježe?Stribor wrote:Eva wrote:Nema gratis korištenja branda. Premda brand i nije nekaj, sponzoruša.
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Melania Trump caught on camera scowling during inauguration
» Mlada katolkinja vehabijskog pravca oštro napala sv. L. Mandića: 'Prestanite štovati tijelo sv. Leopolda, to je vještičarstvo i prizivanje demona, što će vam mrtvac uz živog Isusa?'
» Bush stariji oštro protiv Trump
» Trump oštro napao Marakeški sporazum
» (VIDEO) TRUMP OŠTRO PROTIV IMIGRANATA: Nastavljaju se uhićenja cijelih obitelji na granici s Meksikom
» Mlada katolkinja vehabijskog pravca oštro napala sv. L. Mandića: 'Prestanite štovati tijelo sv. Leopolda, to je vještičarstvo i prizivanje demona, što će vam mrtvac uz živog Isusa?'
» Bush stariji oštro protiv Trump
» Trump oštro napao Marakeški sporazum
» (VIDEO) TRUMP OŠTRO PROTIV IMIGRANATA: Nastavljaju se uhićenja cijelih obitelji na granici s Meksikom
Page 2 of 4