nethr forum
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: nethr forum
baš šteta fali mi ona boja foruma i onaj izgled, nije mi ovdje to to imam osjećaj ko da pišem na forum.hr ili tako nekom forumu format nije ni sličan kao na onom, i ne uklapa mi se ova naša bagra ovdje, ovaj mi forum djeluje nekako prekulturno haha
skripar- Posts : 1031
2015-08-09
ima li ovdje opcija da vidiš tko je on line?
samo da vam kazem ...zvjezda je rodjena....memphis depay ...md7
EstebanEnrique-
2014-04-16
Do skoro je bio narančasto-bijel kao i onaj, ne znam ko je sad promjenio u ovu klošarsku bojuskripar wrote:baš šteta fali mi ona boja foruma i onaj izgled, nije mi ovdje to to imam osjećaj ko da pišem na forum.hr ili tako nekom forumu format nije ni sličan kao na onom, i ne uklapa mi se ova naša bagra ovdje, ovaj mi forum djeluje nekako prekulturno haha
scorpion-
2014-04-18
To sam ja rekao jos prije dvije godine kad sam ga gledao u PSV-u protiv Dinama.wolverine wrote:samo da vam kazem ...zvjezda je rodjena....memphis depay ...md7
Guest- Guest
Konačno taj forum odapeo! Kad se prije mjesec dana nisam mogao ulogirati mislio sam kako je netko odvalio ban(iako nije bilo nikakvog razloga). Onda na "tko je online" mi je sve bilo jasno nakon 2 dana. Zato ovdje po brojnim nickovima na listi vidim i one koji su nestali prije 3-4 godine s foruma.
Guest- Guest
skripar wrote: ovaj mi forum djeluje nekako prekulturno haha
Točno to...nema ni sočnog psovanja ni podjebavanja...fali začina malo...
darth_vader-
2014-04-17
Tommy Ramone wrote:Najebem vam se keve svima.
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» Forum je dno dna
» RIP net.hr forum
» RIP FORUM
» Forum
» Forum je dno dna
» RIP net.hr forum
» RIP FORUM
» Forum
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2