ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Australija:Dječak od 4 godine ide na promjenu spola

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

Australija:Dječak od 4 godine ide na promjenu spola Empty Australija:Dječak od 4 godine ide na promjenu spola

Post by epikur37 11/9/2016, 19:22

Australija:Dječak od 4 godine ide na promjenu spola Dijete%20tu%C5%BEno

Bizaran slučaj stiže iz Australije u kojem se dječak od samo četiri godine odlučio na promjenu spola.

Iako psiholozi i stručnjaci za transrodne osobe smatraju da je dijete premalo da bi se podvrgnulo tako drastičnoj promjeni, četverogodišnji dječak ipak će biti podrvrgnut operaciji, obzirom da je ministarstvo obrazovanja Novog Južnog Walesa razvilo način podrške za dijete koje će tek dogodine krenuti u vrtić, piše Standard.

- Uostalom, pomaganje transrodnoj djeci je dio našeg školskog programa - kaže Gregory Prior iz ministarstva obrazovanja.

Vlasti Novog Južnog Walesa objavile su kako je došlo do 'eksplozije' zahtjeva za promjenom spola kod djece, a isto je i u ostatku zemlje. I dok je prije jednog desetljeća postojao samo jedan zahtjev, danas samo u jednoj velikoj bolnici u Melbourneu 250 djece čeka na promjenu spola. Najmlađe dijete ima samo tri godine...

– Ja bih bila vrlo oprezna, a vjerujem da bi i drugi psiholozi rekli to isto. U tako mladom razdoblju kod djeteta se sve još uvijek razvija – smatra Rose Cantali, klinički psiholog.

No njeno mišljenje ne dijeli i Catherine McGregor, odvjetnica za transrodne osobe.

– Inače bih rekla da su osobe s četiri godine premlade da bi se poduzimale bilo kakve drastične mjere. Međutim, iskustvo mi je pokazalo da su djeca sa jakom identifikacijom suprotnog spola uglavnom u pravu u tome što točno osjećaju – smatra odvjetnica.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/djecak-od-4-godine-ide-na-promjenu-spola-psiholozi-oprezno...-odvjetnica-on-zna-sto-osjeca/4680230/

..............................

Sloboda prije svega i nevidljiva ruka....

i demokracija
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Australija:Dječak od 4 godine ide na promjenu spola Empty Re: Australija:Dječak od 4 godine ide na promjenu spola

Post by darth_vader 11/9/2016, 19:40

Dobro je vama, još uvijek dobro... muahahahahaha...u picku materinu i standard i sve, ali ponekad ti baš drago bude što si na balkanu...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Australija:Dječak od 4 godine ide na promjenu spola Empty Re: Australija:Dječak od 4 godine ide na promjenu spola

Post by Guest 11/9/2016, 19:42

epikur37 wrote:Australija:Dječak od 4 godine ide na promjenu spola Dijete%20tu%C5%BEno

Bizaran slučaj stiže iz Australije u kojem se dječak od samo četiri godine odlučio na promjenu spola.

Iako psiholozi i stručnjaci za transrodne osobe smatraju da je dijete premalo da bi se podvrgnulo tako drastičnoj promjeni, četverogodišnji dječak ipak će biti podrvrgnut operaciji, obzirom da je ministarstvo obrazovanja Novog Južnog Walesa razvilo način podrške za dijete koje će tek dogodine krenuti u vrtić, piše Standard.

- Uostalom, pomaganje transrodnoj djeci je dio našeg školskog programa - kaže Gregory Prior iz ministarstva obrazovanja.

Vlasti Novog Južnog Walesa objavile su kako je došlo do 'eksplozije' zahtjeva za promjenom spola kod djece, a isto je i u ostatku zemlje. I dok je prije jednog desetljeća postojao samo jedan zahtjev, danas samo u jednoj velikoj bolnici u Melbourneu 250 djece čeka na promjenu spola. Najmlađe dijete ima samo tri godine...

– Ja bih bila vrlo oprezna, a vjerujem da bi i drugi psiholozi rekli to isto. U tako mladom razdoblju kod djeteta se sve još uvijek razvija – smatra Rose Cantali, klinički psiholog.

No njeno mišljenje ne dijeli i Catherine McGregor, odvjetnica za transrodne osobe.

Inače bih rekla da su osobe s četiri godine premlade da bi se poduzimale bilo kakve drastične mjere. Međutim, iskustvo mi je pokazalo da su djeca sa jakom identifikacijom suprotnog spola uglavnom u pravu u tome što točno osjećaju – smatra odvjetnica.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/djecak-od-4-godine-ide-na-promjenu-spola-psiholozi-oprezno...-odvjetnica-on-zna-sto-osjeca/4680230/

..............................

Sloboda prije svega i nevidljiva ruka....

i demokracija
Pa Pas ti guzicu Poharo Qujo izopacena!!!..KOJE EBENO ISKUSTVO..?? Oli si Odvjetnica za rudarenje i gubljenje vremena oli si pedagodinja,odluci se..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 19:47

pa dječak je očito bolestan, dica od malih nogu se zna.. muškarci trče za autima i puškama, a curice za lutkicama i barbikama..

ako mali muškić trči za lutkicama i barbikama , unatoč što mu otac kupuje puške, mačeve, ako mu otac pusti crtić Conan Barbarian, a on i dalje prevrće na teletabise, očito mali se rodio sa genetskom greškom, i neka mu režu pišu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 11/9/2016, 19:48

jasambrend wrote:Dobro je vama, još uvijek dobro... muahahahahaha...u picku materinu i standard i sve, ali ponekad ti baš drago bude što si na balkanu...

Kaj bi rekao abe, glupi balkan ne kuži njihove švecke i zapadne slobode ...uehehlooool

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 19:48

A moze biti i da roditelji nisu normalni i da misle da bi bas fora bila imati tranzicha u familiji :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 11/9/2016, 19:48

yoda podržava, zadrti liberal...:D

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 19:49

jocolor ...sto bi reko za Menea..ja sam u vrticu virkao curicama pod pokrivac,kad smo spavali nakon rucka..bile su mi poput Barbika..trebal meni Pišu rezat?? jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 19:50

epikur37 wrote:yoda podržava, zadrti liberal...:D

Ja to vise gledam ovako...nakon 18-e. Svakom ludjaku njegov gust. Prije toga nula bodova.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 19:50

bogomdani wrote:jocolor ...sto bi reko za Menea..ja sam u vrticu virkao curicama pod pokrivac,kad smo spavali nakon rucka..bile su mi poput Barbika..trebal meni Pišu rezat?? jocolor

Treba, ali iz drugih razloga  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 11/9/2016, 19:51

bogomdani wrote:jocolor ...sto bi reko za Menea..ja sam u vrticu virkao curicama pod pokrivac,kad smo spavali nakon rucka..bile su mi poput Barbika..trebal meni Pišu rezat?? jocolor

ne razumiješ, sloboda i libralizam se mora podržavati i na ovim bizarnim stvarima jer inače pada cijeli koncept i slobodno tržište i nevidljiva ruka.....

zato na stol s njim, sačuvajmo princip :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by dijagram 11/9/2016, 19:52

sto se ova psihicka gura
koji kurac ona zna o svemu
ako odvjetnica kaze sto dijete osjeca to je tako
ne moze netko bolje znati od odvjetnice
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 19:52

ovo samo epi i asila otvaraju ove nastrane teme o pederima, transexualcima i pedofilima.. ako nije tema o bosni i republici srpskoj i kosovu i srbiji, onda je o pederima, transexualcima i pedofilima
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 19:52

dijagram wrote:sto se ova psihicka gura

to su te društvene-marksističke "znanosti" (znanosti u navodnike)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 19:53

MaximusDecimusMiridije wrote:

Treba, ali iz drugih razloga  :D
eto na... No No No ...pa i ja sam bio Majusan... No No No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 11/9/2016, 19:53

U ostalom ako vam se ne sviđaju ove naše zapadne liberalne vrijednosti uvijek možete kod diktatotra putina i u jebenu rusiju :D

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 19:54

Ja sam slovio za cudaka. Jer sam jednom djeci iz komsiluka pustio na videu Strah u ulici Brijestova. Nije nitko mjesecima spavao...djeca od 10-11 godina se roditeljima u krevete uvlacili. Svjetla upaljena...psiholozi radili prekovremeno. Prvi put sta se sjecam da mi je stari Boga opsovo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 19:56

epikur37 wrote:U ostalom ako vam se ne sviđaju ove naše zapadne liberalne vrijednosti uvijek možete kod diktatotra putina i u jebenu rusiju :D

Tu se slazem! Preduvjet svega i svih koji uzdisu za zivotom i vrijednostima tamo! Dakle zivjeti realnost. U Rusiju!

Btw nije vezano za temu? Ali znas di se najvise operacija promjene spola napravi na svijetu odmah iza Tajvana? U Iranu jebote. Mile mi majke. Bio dokumentarac o tome. Drzava podrzava i sponzorira. Iako su provjere prije samoga cina rigorozne. A i pravila po operaciji su brutalna. Ali ono...ne ocekujes to od Irana :)

Last edited by MaximusDecimusMiridije on 11/9/2016, 19:57; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 11/9/2016, 19:56

dva brata wrote:
dijagram wrote:sto se ova psihicka gura

to su te društvene-marksističke "znanosti" (znanosti u navodnike)
da, epikur asila i slicni
jebo im marx tetku da im jebo
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 19:56

MaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam slovio za cudaka. Jer sam jednom djeci iz komsiluka pustio na videu Strah u ulici Brijestova. Nije nitko mjesecima spavao...djeca od 10-11 godina se roditeljima u krevete uvlacili. Svjetla upaljena...psiholozi radili prekovremeno. Prvi put sta se sjecam da mi je stari Boga opsovo.
..auqrc... jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics