Bosančerosi, vlaji, morloci, orci i Hercegovci guraju HADEZE i Plenkovica
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Bosančerosi, vlaji, morloci, orci i Hercegovci guraju HADEZE i Plenkovica
Ovo zvuči kao oksimoron.crvenkasti wrote:Sora wrote:crvrnkasti. Aj ti Marcelku iza leda a ja cu skociti odozgor
ja ću ga glupošću, a ti pameću
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
crvenkasti wrote:Sora wrote:crvrnkasti. Aj ti Marcelku iza leda a ja cu skociti odozgor
ja ću ga glupošću, a ti pameću
Ma zilav je on. Bojm se da nista bez toljage .
Ne bih se s tobom u potpunosti složio,o mudri Hordače.Iknar je gay wrote:
Ali Soro,taj antifašizam je kao Windows 1.0. u odnosu na Windows 10,ti si zastarila,mislim da ti nikakva nadogranja ne bi pomogla,takvi hard i softweti se više ne proizvode.
Naime,ja mislim kako nisu antifašisti ti koji sebi biraju saveznike,već drugi pokreti uskaču u antifašistički (čitaj komunistički,jer jedini izvorni antifašisti su komunisti) voz,a onda po potrebi iskaču iz njega,a nerijetko otkače i po koji vagon.
Dakle u vremena kad su komunisti suvereno vladali,gay aktivisti su mrmljali protiv sistema i u svemu se ugledali na zapad i zapadnu demokraciju. Slušali su stranu glazbu,oblačili se u trsti, Parizu, Veroni i Firenci,a neki i u Veneciji. Kršni partizanski borac bio im je bljaaak.
E sada kad su komunisti trenutno i privremeno u outu,a ovi hrvatski demokrati prema njima baš i ne pokazuju nekakvu simpatiju,onda se oni pridvoriše komunistima i tobože snuju o nekoj zajedničkoj platformi pa i borbi.
Slično je i sa pripadnicima islamističkih struja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Kršni partizanski borac bio im je bljaaak.Iknar je gay wrote:
Ali Soro,taj antifašizam je kao Windows 1.0. u odnosu na Windows 10,ti si zastarila,mislim da ti nikakva nadogranja ne bi pomogla,takvi hard i softweti se više ne proizvode.
A mladjahni kurir-omladinac, nesiguran u vlastitu seksualnost?
Guest- Guest
Ooooo,ti su mladi kuriri ,po svim svjedočenjima ,bili prerano ostarjeli i klasno izgrađeni i svjesni borci.kolerik wrote:jastreb wrote:Kršni partizanski borac bio im je bljaaak.Iknar je gay wrote:
Čak su i partizanske cure poprimile sve muške odlike,a kamo li ne mladići.
2014-04-22
jastreb wrote:Ooooo,ti su mladi kuriri ,po svim svjedočenjima ,bili prerano ostarjeli i klasno izgrađeni i svjesni borci.kolerik wrote:jastreb wrote:Kršni partizanski borac bio im je bljaaak.Iknar je gay wrote:
Samo ti uljepsavaj..a nista, onda je bilo:
:ovca:
Zbilja, jastrebe, ti si kao pozvan da napises nesto kao ''Seksualna povijest Narodnooslobodilacke borbe i partizanskih odreda Jugoslavije: Sedam ofanziva''.
Guest- Guest
,jesi li svjestan kako ovo zvuči.jastreb wrote:
2015-07-23
Zvuči nerealno,ali je doista tako i bilo. Pa Jovanku su nazivali divljom ljepotom,a mnoge djevojke vučicama.Iknar je gay wrote:,jesi li svjestan kako ovo zvuči.jastreb wrote:
2014-04-22
Jest, ispada da su to sve bili prekaljeni borci liseni svake seksualne misli dok ne zavrsi rat i revolucija.
A predvodio ih je drug Tito prekaljeni jebac, najveci sin nasih naroda i narodnosti.
A predvodio ih je drug Tito prekaljeni jebac, najveci sin nasih naroda i narodnosti.
Guest- Guest
Takve stvari su bile i kažnjive. aročito za komuniste. Pazi sad ovo,Koleriče...Ovo prvi put pišem. Djed mi je pričao kad sam bio mali kako je jednom u ratu ušao u nekom selu kod jedne ženske,da je navodno tražio nešto za pojesti. (moš mislit šta je tražio).kolerik wrote:Jest, ispada da su to sve bili prekaljeni borci liseni svake seksualne misli dok ne zavrsi rat i revolucija.
Kad vidi on žene nema i nema,a rekla je da će odma doć. Izađe on na vrata kad ono ta žena vodi neprijatelje (ne sjećam se ustaše ili Nijemci). On je počeo trčati prema šumi ,no ga jedan kuršum strefi u glavu,a ddrugi u ruku,no iako ranjen uspio je umaći.
Kad,on par godina nakon rata sretne u gradu tu ženu. Potrčao je za njom,ali je ovog puta ona njemu izmakla. Kaže on meni "Neka je,sad smo jedan jedan". Mislio ju je uhvatiti i odvesti na miliciju.
U ratu je glad za pičkom mogla čovjeka doći glave.
O žeđi da i ne pričamo. Jedan pijanac,pričao mi je djed je u jednom srpskom selu od domaćina zatražio rakije,ovaj ga je odveo u podrum. Kad pijanca nema. Došli ovi partizani dolje,a on pored bureta leži. Zaklan! Četnik ga priklao.
2014-04-22
Soro svi su protiv tebe. Ja bi ti bila najbolja prija!
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Nismo protiv nje,ali brate,ne može tako cirkusijat,treba se ponašati u skladu s antifašizmom a ne da nas sramoti.frakcija wrote:Soro svi su protiv tebe. Ja bi ti bila najbolja prija!
2015-07-23
jastreb wrote:jedan kuršum strefi u glavu,a ddrugi u ruku,no iako ranjen uspio je umaći.kolerik wrote:Jest, ispada da su to sve bili prekaljeni borci liseni svake seksualne misli dok ne zavrsi rat i revolucija.
Jastrebe, uza sve duzno postovanje (stvarno ne salim se) prema tvom djedu, mislim da ga je ovdje uljepsao...
Guest- Guest
a svi joj stilisti, modni i pr savjetnici..a sore je prava žena.Iknar je gay wrote:Nismo protiv nje,ali brate,ne može tako cirkusijat,treba se ponašati u skladu s antifašizmom a ne da nas sramoti.frakcija wrote:Soro svi su protiv tebe. Ja bi ti bila najbolja prija!
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Ne,nije. Izned čela imao je ožiljak,a na ruci (iznad zgloba) kao nekakvu kvrgu.kolerik wrote:jastreb wrote:jedan kuršum strefi u glavu,a ddrugi u ruku,no iako ranjen uspio je umaći.kolerik wrote:Jest, ispada da su to sve bili prekaljeni borci liseni svake seksualne misli dok ne zavrsi rat i revolucija.
Jastrebe, uza sve duzno postovanje (stvarno ne salim se) prema tvom djedu, mislim da ga je ovdje uljepsao...
I još je jednom bio ranjen od granate.
2014-04-22
A onda dobro. Svasta covjek u ratu moze proci.
Guest- Guest
Iknar je gay wrote:Ti nemaš veze s antifašizmom,jer da imaš,onda bi znala kako su upravo gay skupine i pokreti,okosnica današnjeg antifašizma.Sora wrote:joj dobro marcelko se presvuko vec brze bolje
Eto Marcelko,, vidis kako je bolje s mrnom se sloziti
I samo se s pametnim odobama driuziti a ne tu s nekim gayevima itd
Ono što je bila radnička klasa na početku prošlog stoljeća za antifašizam,slobodnomisleća pronosnica slobodarskih ideja i internacionalizma,to je danas gayaktivizam.
Bez antifašizma,nema gayeva a bez gayeva nema antifašizma.Svaki pravi antifašist mora biti gay.
Regoč wrote:Nitko ne hvali Milanovića nego se zgražamo nad Plenkovićem.Sora wrote:Regoč wrote:Soro, nitko te ne razumije. Slavonci imaju jednu izreku za takve situacije: kad misliš da si najtrjezniji, a selo ti kaže da si pijan, idi kući i naspavaj se.
Necu bas
Da vidim vas kako hvalite Milanovica, sdp l antifasiste
Milo mi doslo kad to vidim
milanović light
A čiji ćeš sad ti biti plaćenik kad nema Karamarka,jeli ustašenko ?marcellus wrote:Regoč wrote:Nitko ne hvali Milanovića nego se zgražamo nad Plenkovićem.Sora wrote:Regoč wrote:Soro, nitko te ne razumije. Slavonci imaju jednu izreku za takve situacije: kad misliš da si najtrjezniji, a selo ti kaže da si pijan, idi kući i naspavaj se.
Necu bas
Da vidim vas kako hvalite Milanovica, sdp l antifasiste
Milo mi doslo kad to vidim
milanović light
2015-07-23
Karamarkov duh je i dalje s nama. Reko je Plenković da će ostvariti program koji je zacrtao Karamarko, a to je iljadu eura svakom novorođenom djetetu. Možeš ubit čovjeka ali ne i ideju.Iknar je gay wrote:A čiji ćeš sad ti biti plaćenik kad nema Karamarka?
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Ti si izuzetak koji potvrđuje pravilokolerik wrote:Jest, dobro ste me nasmijali.
Ali asila, nisi u pravu, ja ne glasujem za adeze, a Hercegovac sam. Doduse, nisam ni u petoj.
Kermit-
2014-04-17
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Zadar Bosancerosi
» Bosančerosi okupirali Beč
» Bosančerosi napravili prvi ručni bacać granata
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Zadar Bosancerosi
» Bosančerosi okupirali Beč
» Bosančerosi napravili prvi ručni bacać granata
Page 4 of 6