svadba
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Lifestyle :: Moda & ljepota
Page 11 of 22
Page 11 of 22 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22
Re: svadba
ahhahaha, pomalo, to ćeš vidjet
ali da, pola ti ovisi o drugoj strani
Bitno je samo da se radi ono što se vama sviđa, a ne što će selo reći ako ne bude podvezice.
U biti, sad filozofiram, možda ljudima na mom vjenčanju bude sranje. Nadam se da neće, javim vam u 8. mjesec.
ali da, pola ti ovisi o drugoj strani
Bitno je samo da se radi ono što se vama sviđa, a ne što će selo reći ako ne bude podvezice.
U biti, sad filozofiram, možda ljudima na mom vjenčanju bude sranje. Nadam se da neće, javim vam u 8. mjesec.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
snakebite wrote:još su mi htjeli uvaliti da nosim zastavu pa sam i tu morao slati u kurac da neću!
betty.boop-
2015-01-23
betty.boop wrote:snakebite wrote:još su mi htjeli uvaliti da nosim zastavu pa sam i tu morao slati u kurac da neću!
Ma i meni su te zabave koma.
Meni bi se Med tvoja zabava sigurno svidjela :)
Guest- Guest
ja cu samo kod maticara
nisam krstena ni krizmana pa sam djavolje dijete i takva ne smijem u crikvu--no pustimo mi to!
ja kad se udam ja cu bit najsretnija na svijetu
haljinu sam vec isplanirala
sve sam isplanirala
nisam krstena ni krizmana pa sam djavolje dijete i takva ne smijem u crikvu--no pustimo mi to!
ja kad se udam ja cu bit najsretnija na svijetu
haljinu sam vec isplanirala
sve sam isplanirala
Guest- Guest
Nećemo, mi ćemo u matičara.
Ne idemo u crkvu, on nije kršten.
Ne idemo u crkvu, on nije kršten.
2014-04-14
Ja sam prije od tebe ocekivala,ne idem u crkvu jer ne vjerujem u ta sranja.....al dobro.....:D
Guest- Guest
Ja ti to ovako gledam:
iako to meni osobno u mojoj glavi nema nikakve veze sa zdravim razumom i to je meni osobno bullshit, to nikad javno ne bi rekla nekom vjerniku jer poštujem njegovu vjeru i izbor onoliko koliko želim da on poštuje moj.
Sve religijske teme su meni dosadne, religija mi je u potpunosti irelevantna u životu. Tamo negdje na početku faksa sam se čak i krstila dok sam još bila podložna pritiscima i nagovaranjma. I nakon toga sam definitivno s tim raskrstila.
Neka svatko živi kako hoće i mene pusti na miru i to ti je to.
iako to meni osobno u mojoj glavi nema nikakve veze sa zdravim razumom i to je meni osobno bullshit, to nikad javno ne bi rekla nekom vjerniku jer poštujem njegovu vjeru i izbor onoliko koliko želim da on poštuje moj.
Sve religijske teme su meni dosadne, religija mi je u potpunosti irelevantna u životu. Tamo negdje na početku faksa sam se čak i krstila dok sam još bila podložna pritiscima i nagovaranjma. I nakon toga sam definitivno s tim raskrstila.
Neka svatko živi kako hoće i mene pusti na miru i to ti je to.
2014-04-14
Lady_D wrote:meni modra djeverusa
:D
nemoj ako boga znaš
ako ne znaš, onda moš ^0
....
ja frendici nikad neću oprostit što me utrpala u te ružmarine.. ni ja, ni ta druga frendica s kojom ću to radit
ako bude još i vrelo i sparno, moguće da ću dobit slom živaca...
Ne samo oko crkve, ja sam ti općenito raskrstila sa svime u životu što bi me tjeralo da živim kako ne želim, sasvim pritiscima okoline, očekivanjima, to će selo reći, kako bi trebala izgledat, kako bi se trebala oblačit, ikakvim opravdavanjima ikome i slično.
dopizdilo mi je i postalo komplicirano tako živit
dopizdilo mi je i postalo komplicirano tako živit
2014-04-14
e ajd već kad imamo ovakvu temu, pa da upitam.. šta kupit frendici i njenom mužu za svatove?
mama me forsira da naručim neku sliku s motivom našeg mjesta, s obzirom da više ne živi tu nego u austriji, pa kao da joj bude toplo oko srca kad pogleda sliku..
a ne znam fakat, nisam pametna
mama me forsira da naručim neku sliku s motivom našeg mjesta, s obzirom da više ne živi tu nego u austriji, pa kao da joj bude toplo oko srca kad pogleda sliku..
a ne znam fakat, nisam pametna
Ja bi im dala ili novce, ili bon za neki dućan koji drži stvari koje znaš da joj trebaju za opremanje doma...
2014-04-14
Page 11 of 22 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22
Similar topics
» Bracalina svadba
» Svadba bez tučnjave
» Bosanska svadba
» saudijska svadba...
» Svadba u Zadru mogla bi biti najskuplja u povijesti RH
» Svadba bez tučnjave
» Bosanska svadba
» saudijska svadba...