Kriza muškosti
Page 42 of 48
Page 42 of 48 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 48
Re: Kriza muškosti
sad je pojeftinila na oko 2 $ po galonu,sto je prilicno jeftino,ameri neka se ne zale na cijene nafte jer vole voziti bijesna mashine sa 6 i 8 cilindara,neka kupe nesto manje i rijesen problem,ionako se obicno u tim glomaznim autinama vozi samo po jedan covjek
Winter is coming- Posts : 9181
2014-04-14
Ne pričam o Američi nego ushranoj Ewropi koja filozofira o ljudski prawima , deru poreze a ekipa uhljebi spawaju na poslu ako uopče i dolaze a imaju weče plače od realnog sektora dok taj realni sektor tj ljudi moraju dignit kredit da bi imali dječu jer je od 2000 nafta počela skakat i nije wiše 4 kune nego osam.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
nafta nije skupa eno pitaj eru ako meni ne vjerujes,nego porez koji se nakaci na nju da nema poreza koga nakaci drzava bila bi duplo jeftinija
2014-04-14
Pa o porezu i pričam. Ona mapa ti je čijena benzina i dizela u držawama swijeta. U Europi te deru na porezia i od tu finačiraju birokračiju , liberalnu mašineriju i imigrante. S druge strane ljudi koji rade u relanom sektoru imaju swe manje para pa pada natalitet.
2000 ti je počela iči cijena nafte gore pa to usporedi sa demografskim piramidama tj kad je počeo opadat natalitet pa poweži.
Sad im se nakon 20 godina desilo da nemaju dowoljno radne snage pa trpaj.
Nastawe li i dalje radit po istom obrascu propast ce.
Osobno ne vidim promjenu obrasca dakle idemo ka KRAHU.
2000 ti je počela iči cijena nafte gore pa to usporedi sa demografskim piramidama tj kad je počeo opadat natalitet pa poweži.
Sad im se nakon 20 godina desilo da nemaju dowoljno radne snage pa trpaj.
Nastawe li i dalje radit po istom obrascu propast ce.
Osobno ne vidim promjenu obrasca dakle idemo ka KRAHU.
2014-04-11
pa kad su budale,trebaju razviti kapacitete za preradu nafte,sirova nafta je jeftina ali je treba preraditi,znaci mozes vuci glupe arape za nos tako sto im uvezes naftu preradis je i prodas im njihovu preradjenu naftu po skupljoj cijeni,svabe to rade,neznam kako su tako kratkovidni.
2014-04-14
ovo skroz nekako postala muževna rasprava..ničim ne mogu doprinijeti..ništa me ne zanima
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
A jbga ...kad muški ( osoba , jedinka ) mora razmišljat kako ce sam preživit i skrpat kraj sa krajem onda to područje kreiranje obitelji i seks pada u neki žnj plan tj gubi interes za time.frakcija wrote:ovo skroz nekako postala muževna rasprava..ničim ne mogu doprinijeti..ništa me ne zanima
Da bar te žene plačaju za seks pa ajd ......
2014-04-11
ne vidim nista "muzevno" u cijenama nafte ali ajde dobro
2014-04-14
Tako je, ajmo mi malo o tome ko što kuva! ja rastrnčiro pile pa ga marinirao pa krumpiriće onako malene skroz ucjelo pa kapule pa laganini vatrica, ulja, vode i kontrola laganinifrakcija wrote:ovo skroz nekako postala muževna rasprava..ničim ne mogu doprinijeti..ništa me ne zanima
Guest- Guest
Mislila je na to šta smo se uvatili ekonomije a ne lakiranih noktića.Winter is coming wrote:ne vidim nista "muzevno" u cijenama nafte ali ajde dobro
Njima nije jasno da se muški um bawi ti područjem tj hrana za obitelj pa da na nas kriza tj nestašiča lowe ima tri puta weči utječaj na to jel nam do seksa ili nije.
One bi se sad igrale a nama je mrak u glawi.
2014-04-11
ja kelj sa krumpirom i kranjskim sa akcije i pancetom, plus zaprška-vegeta, brašno. češnjak, crvena paprika, peršin, panceta komadići..to moji vole..ništa ne pečem..riknula pečnicatre911 wrote:Tako je, ajmo mi malo o tome ko što kuva! ja rastrnčiro pile pa ga marinirao pa krumpiriće onako malene skroz ucjelo pa kapule pa laganini vatrica, ulja, vode i kontrola laganinifrakcija wrote:ovo skroz nekako postala muževna rasprava..ničim ne mogu doprinijeti..ništa me ne zanima
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
frakcija wrote:ovo skroz nekako postala muževna rasprava..ničim ne mogu doprinijeti..ništa me ne zanima
i ja sam pokušala...al sam na ignore.
sami su sebi dovoljni
Guest- Guest
Libido tj želja za seksom ( i svime šta uz to ide naknadno , kreiranje obitelji , veza i to ) opada sa kolicinom novca ili potencijalnom okolnošću da se isti zaradit tj kad je kriza jelte.
Onda se oni povlace i priznaju poraz i to je taj gubitak interesa za seksom i tim stvarima ; imanje veze , kreiranje obitelji , želja za djetetom / djecom tj stvaranja potomstva itd itd itd.
Doduše ne znam kakve to veze ima sa menom , ja sam ipak pun ka brod.
Kod mene to ima veze sa ideološkom borbom , ja mogu doživiti poraz al ne i izgubiti rat.
IDEMO SVI DOLJE.
TAKO ČETE NAUČIT TKO JE STVARNI GAZDA NA OVOJ PLANETI.
Onda se oni povlace i priznaju poraz i to je taj gubitak interesa za seksom i tim stvarima ; imanje veze , kreiranje obitelji , želja za djetetom / djecom tj stvaranja potomstva itd itd itd.
Doduše ne znam kakve to veze ima sa menom , ja sam ipak pun ka brod.
Kod mene to ima veze sa ideološkom borbom , ja mogu doživiti poraz al ne i izgubiti rat.
IDEMO SVI DOLJE.
TAKO ČETE NAUČIT TKO JE STVARNI GAZDA NA OVOJ PLANETI.
2014-04-11
frakcija wrote:ja kelj sa krumpirom i kranjskim sa akcije i pancetom, plus zaprška-vegeta, brašno. češnjak, crvena paprika, peršin, panceta komadići..to moji vole..ništa ne pečem..riknula pečnicatre911 wrote:Tako je, ajmo mi malo o tome ko što kuva! ja rastrnčiro pile pa ga marinirao pa krumpiriće onako malene skroz ucjelo pa kapule pa laganini vatrica, ulja, vode i kontrola laganinifrakcija wrote:ovo skroz nekako postala muževna rasprava..ničim ne mogu doprinijeti..ništa me ne zanima
ja imam još 2-3 filane paprike od jučer, to ću ja...njima sam napacala pileći file i nek si rade što god hoće
moje je kad dođem kući pokušat ući u kuhinju i sredit je da mogu dalje...
al, onda, kad riješim to, veš, njih i pase, ...tuš, ručnik i horizontala u miru, nako...za sebe
Guest- Guest
UGODAN TEK.Noor wrote:frakcija wrote:ja kelj sa krumpirom i kranjskim sa akcije i pancetom, plus zaprška-vegeta, brašno. češnjak, crvena paprika, peršin, panceta komadići..to moji vole..ništa ne pečem..riknula pečnicatre911 wrote:Tako je, ajmo mi malo o tome ko što kuva! ja rastrnčiro pile pa ga marinirao pa krumpiriće onako malene skroz ucjelo pa kapule pa laganini vatrica, ulja, vode i kontrola laganinifrakcija wrote:ovo skroz nekako postala muževna rasprava..ničim ne mogu doprinijeti..ništa me ne zanima
ja imam još 2-3 filane paprike od jučer, to ću ja...njima sam napacala pileći file i nek si rade što god hoće
moje je kad dođem kući pokušat ući u kuhinju i sredit je da mogu dalje...
al, onda, kad riješim to, veš, njih i pase, ...tuš, ručnik i horizontala u miru, nako...za sebe
2014-04-11
Drkadžije.Noor wrote:frakcija wrote:ovo skroz nekako postala muževna rasprava..ničim ne mogu doprinijeti..ništa me ne zanima
i ja sam pokušala...al sam na ignore.
sami su sebi dovoljni
Prežderavate se ko krmace i boli vas kuraz dok vam je guzica sita.
2014-04-11
Ja na plinu i tavi, evo sad ću napraviti upload pa staviti pa ocjeni što je bolje :Dfrakcija wrote:ja kelj sa krumpirom i kranjskim sa akcije i pancetom, plus zaprška-vegeta, brašno. češnjak, crvena paprika, peršin, panceta komadići..to moji vole..ništa ne pečem..riknula pečnicatre911 wrote:Tako je, ajmo mi malo o tome ko što kuva! ja rastrnčiro pile pa ga marinirao pa krumpiriće onako malene skroz ucjelo pa kapule pa laganini vatrica, ulja, vode i kontrola laganinifrakcija wrote:ovo skroz nekako postala muževna rasprava..ničim ne mogu doprinijeti..ništa me ne zanima
Guest- Guest
tre911 wrote:
Ja na plinu i tavi, evo sad ću napraviti upload pa staviti pa ocjeni što je bolje :D
jel se mogu prikrpiti na taj ručak?
Guest- Guest
Naravno, ima i dobrog vinca posljeNoor wrote:tre911 wrote:
Ja na plinu i tavi, evo sad ću napraviti upload pa staviti pa ocjeni što je bolje :D
jel se mogu prikrpiti na taj ručak?
Guest- Guest
vid muskarcine jes ga sredio, eto vidite da nema krizetre911 wrote:Ja na plinu i tavi, evo sad ću napraviti upload pa staviti pa ocjeni što je bolje :Dfrakcija wrote:ja kelj sa krumpirom i kranjskim sa akcije i pancetom, plus zaprška-vegeta, brašno. češnjak, crvena paprika, peršin, panceta komadići..to moji vole..ništa ne pečem..riknula pečnicatre911 wrote:Tako je, ajmo mi malo o tome ko što kuva! ja rastrnčiro pile pa ga marinirao pa krumpiriće onako malene skroz ucjelo pa kapule pa laganini vatrica, ulja, vode i kontrola laganinifrakcija wrote:ovo skroz nekako postala muževna rasprava..ničim ne mogu doprinijeti..ništa me ne zanima
prckov- Posts : 34546
2014-04-19
Page 42 of 48 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 48
Similar topics
» U prilog muškosti kao struji zapadne civlizacije
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je
» Beyond Meats kriza
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je