'' PETROV 'Most je izričito protiv HDZ-ove ideje ukidanja poreznog USKOK-a, time bi se poslala poruka da smo mi država pogodna za pranje novca'
Page 1 of 1
'' PETROV 'Most je izričito protiv HDZ-ove ideje ukidanja poreznog USKOK-a, time bi se poslala poruka da smo mi država pogodna za pranje novca'
http://www.jutarnji.hr/bozo-petrov---most-izricito-protiv-hdz-ove-ideje-ukidanja-poreznog-uskok-a-/1560633/
hahahahahahahahahahahahahaha...Ovi stvarno nisu '' koalicija '', a što su, valjda oni znaju što su...hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahaha...Ovi stvarno nisu '' koalicija '', a što su, valjda oni znaju što su...hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Re: '' PETROV 'Most je izričito protiv HDZ-ove ideje ukidanja poreznog USKOK-a, time bi se poslala poruka da smo mi država pogodna za pranje novca'
petrov je razmislio i to prilicno brzo
ubacio je u drugu
na potezu je glavni od zlocinacke org.
ubacio je u drugu
na potezu je glavni od zlocinacke org.
debotoijusto- Posts : 31499
2014-04-12
Re: '' PETROV 'Most je izričito protiv HDZ-ove ideje ukidanja poreznog USKOK-a, time bi se poslala poruka da smo mi država pogodna za pranje novca'
Ovo je komedija...Uživaj
red wolf-
2016-02-10
Novi izbori sada. Ne iduci mjesec, ne iduci tjedan vec sada u nedjelju.
2014-04-14
Nemoguća misija...Petrov je doveo HDZ na vlast...Ništa drugo nije mogao...Sad neka se izvlači...abraham wrote:Novi izbori sada. Ne iduci mjesec, ne iduci tjedan vec sada u nedjelju.
red wolf-
2016-02-10
pustite vladu da na miru odradi ovo jos malo pa idu godisnji...
debotoijusto- Posts : 31499
2014-04-12
hahahahahahahahahahahahahahahadebotoijusto wrote:pustite vladu da na miru odradi ovo jos malo pa idu godisnji...
red wolf-
2016-02-10
http://www.jutarnji.hr/hdz-protiv-reorganizacije-mup-a--most-protiv-drukcijeg-ustroja-poreznog-uskok-a-na-pomolu-nova-dva-prijepora-medu-vladajucima/1560708/
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Similar topics
» Šefica poreznog USKOK-a podnijela ostavku zbog Mamićevih prijetnji smrću
» Slovenske banke primjetile rusko pranje novca
» Lozančiću častan otpust, sprečavat će pranje novca
» Kolinda izričito(Plenki i Petrov na aparatima)!Mandatar može biti samo onaj koji mi donese potpise!
» HDZ-e i metilji protiv ukidanja županija
» Slovenske banke primjetile rusko pranje novca
» Lozančiću častan otpust, sprečavat će pranje novca
» Kolinda izričito(Plenki i Petrov na aparatima)!Mandatar može biti samo onaj koji mi donese potpise!
» HDZ-e i metilji protiv ukidanja županija
Page 1 of 1