Umjetnici i drugi(radnička fronta, platforma 112) pozivaju na oružanu borbu protiv fašista na vlasti
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Umjetnici i drugi(radnička fronta, platforma 112) pozivaju na oružanu borbu protiv fašista na vlasti
Kakvo ratovanje s Arapima kad je Medžlisa dala svog najboljeg sina u vladu?!upravo_sa_jebachine wrote:kako ti misliš ratovati sa arapima, ako u RH imaš aktivnu 5kolonu, prvo njih trebaš riješitiRayMabus wrote:Arapi navalilia a ovi u ustašama i partizanima tj borba za fotelje jer zato o tome i pricaju jer se ekipa loži na to.
Ja bi zakonom uveja smrtnu kaznu tko spomene ustaše i partizane a obnaša neku politicku funkciju.
Receš ustaša a obnašaš politicku funkciju BAM METAK U GLAVU.
Reci partizan a obnašaš politicku funkciju BAM METAK U GLAVU.
AMO DALJE.
Guest- Guest
Re: Umjetnici i drugi(radnička fronta, platforma 112) pozivaju na oružanu borbu protiv fašista na vlasti
Žice uvijek postoje, jal vidne, jal nevidne. Ne samoobmanjuj mo se.Eva wrote:Lako tebi, Ero, u deželi. Sad još i sa žicom ogradite i moš sam mahati ovom mračnom vilajetu.
pa da, taj matrijah, platforma112, to je sve 5kolona. ne mislim niti ja ratovati za RH prije nego riješimo 5kolonu. Nemože meni ekipa iz udruga koja imaju stranice na arapskom jeziku, stati doma a ja da ratujem. to neće ići. idu oni ispred mene, ako nebude tako, odoh ja u Minken bojnuRayMabus wrote:Ne mislim ratovat za matrijah.upravo_sa_jebachine wrote:kako ti misliš ratovati sa arapima, ako u RH imaš aktivnu 5kolonu, prvo njih trebaš riješitiRayMabus wrote:Arapi navalilia a ovi u ustašama i partizanima tj borba za fotelje jer zato o tome i pricaju jer se ekipa loži na to.
Ja bi zakonom uveja smrtnu kaznu tko spomene ustaše i partizane a obnaša neku politicku funkciju.
Receš ustaša a obnašaš politicku funkciju BAM METAK U GLAVU.
Reci partizan a obnašaš politicku funkciju BAM METAK U GLAVU.
AMO DALJE.
Odgovor je : NE MISLIM RATOVAT PROTIV ARAPA.
Guest- Guest
Arapi će riješiti petu kolonu.
ENo onu u Švedskoj su vec roknili.
HUmanitarka.
Jedna manje.
KOGA NEMA TAJ NE POSTOJI.
ENo onu u Švedskoj su vec roknili.
HUmanitarka.
Jedna manje.
KOGA NEMA TAJ NE POSTOJI.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
POTOCI KRVI ĆE TECI
SAMO TRPAJ
FRAU MERKEL JE ZAKON.
SAMO TRPAJ
FRAU MERKEL JE ZAKON.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
RayMabus wrote:POTOCI KRVI ĆE TECI
SAMO TRPAJ
FRAU MERKEL JE ZAKON.
LONGI - jebote, PRIKOČI - ništa zlonamjerno - no TI - više nisi TI !
Guest- Guest
Ranije je bilo samo povremeno,
sada su se napadi počeli javljati učestalo.
sada su se napadi počeli javljati učestalo.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Rat protiv talijanskih fašista
» Antifašisti pozivaju na demostracije protiv klerofašizma
» Afrički crnci protestuju protiv evropskih fašista u Italiji
» Ugo: "Antifašističkom" borbom protiv ‘fašista’ Komšić delegitimira volju Hrvata
» Al-Kaida poziva na borbu protiv Rusije
» Antifašisti pozivaju na demostracije protiv klerofašizma
» Afrički crnci protestuju protiv evropskih fašista u Italiji
» Ugo: "Antifašističkom" borbom protiv ‘fašista’ Komšić delegitimira volju Hrvata
» Al-Kaida poziva na borbu protiv Rusije
Page 7 of 7