Putin europskim Židovima ponudio zaštitu od rastućeg antisemitizma na kontinentu
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Putin europskim Židovima ponudio zaštitu od rastućeg antisemitizma na kontinentu
Eva wrote:
Nama je sreća kaj je naš kvart zbilja dobar, a i ulica mirna.
Bil sam ti u kvartu neki dan na večeri kod frendova. Zapadno od ZOO-a, malko istočnije od Lainzer str.
Last edited by Le Roi Soleil on 1/22/2016, 00:38; edited 1 time in total
Guest- Guest
Re: Putin europskim Židovima ponudio zaštitu od rastućeg antisemitizma na kontinentu
Kod nas se to događa na obalama primorskih turističkih mjesta.bogomdani wrote:kupite jos koju pokrajnju,pa tako kvart po kvart..tako je to kod nas,iako je vec nekoliko desetljeca u nasim rukama grad..Eva wrote:Nama je sreća kaj je naš kvart zbilja dobar, a i ulica mirna.
Pogledaj ljeti na što liči Baška.
Preklani sam šetao rivom,a sa terase jednog kafića na velikom TV-u moglo se vidjeti i glasno čuti zavijanje iz Meke.
Bio je mjesec ramazan.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Auuuuuuu..nes ste zaebalki gadno..!!! ..ne birate kupce??jastreb wrote:Kod nas se to događa na obalama primorskih turističkih mjesta.bogomdani wrote:kupite jos koju pokrajnju,pa tako kvart po kvart..tako je to kod nas,iako je vec nekoliko desetljeca u nasim rukama grad..Eva wrote:Nama je sreća kaj je naš kvart zbilja dobar, a i ulica mirna.
Preklani sam šetao rivom,a sa terase jednog kafića na velikom TV-u moglo se vidjeti i glasno čuti zavijanje iz Meke.
Bio je mjesec ramazan.
Guest- Guest
Ja? Pol naš ulice drži Židov. Kol Jisrael arevim zeh la zeh, tak sam i došla u ovaj stan.bogomdani wrote:kupite jos koju pokrajnju,pa tako kvart po kvart..tako je to kod nas,iako je vec nekoliko desetljeca u nasim rukama grad..Eva wrote:Nama je sreća kaj je naš kvart zbilja dobar, a i ulica mirna.
Guest- Guest
svaka tica,svom jatu... no.meni se srce rasiri kad secem gradom na slici,a nigdje nepocudnih i nezeljenih Khozoepa..ima nes posebno u atmosferi,iako se spreha dojc,opet kao da nisi u svapskom gradu..Eva wrote:Ja? Pol naš ulice drži Židov. Kol Jisrael arevim zeh la zeh, tak sam i došla u ovaj stan.bogomdani wrote:kupite jos koju pokrajnju,pa tako kvart po kvart..tako je to kod nas,iako je vec nekoliko desetljeca u nasim rukama grad..Eva wrote:Nama je sreća kaj je naš kvart zbilja dobar, a i ulica mirna.
Guest- Guest
Južno od mene. Ja sam ti od HH malčice na sjever.Le Roi Soleil wrote:Eva wrote:
Bil sam ti u kvartu neki dan na večeri kod frendova. Zapadno od ZOO-a, malko istočnije od Lainzer str.
Guest- Guest
Ma kakvo biranje.bogomdani wrote:Auuuuuuu..nes ste zaebalki gadno..!!! ..ne birate kupce??jastreb wrote:Kod nas se to događa na obalama primorskih turističkih mjesta.bogomdani wrote:kupite jos koju pokrajnju,pa tako kvart po kvart..tako je to kod nas,iako je vec nekoliko desetljeca u nasim rukama grad..Eva wrote:Nama je sreća kaj je naš kvart zbilja dobar, a i ulica mirna.
Bio je mjesec ramazan.
Domaći "patriciji" jedva su dočekali da prodaju terene,kuće,poslovne prostore bilo kome.
I sad imamo što imamo.
2014-04-22
Tu nes vidjeti niti Emigrante u grupama,niti ŽKhozoepe u grupama,niti ih uopce vidjeti..ima jedan Turcin neki turisticki biro i to je to...mora da drzi roge doli,inace...
Guest- Guest
Da, recimo Poreč, ono Kosova.jastreb wrote:Kod nas se to događa na obalama primorskih turističkih mjesta.bogomdani wrote:kupite jos koju pokrajnju,pa tako kvart po kvart..tako je to kod nas,iako je vec nekoliko desetljeca u nasim rukama grad..Eva wrote:Nama je sreća kaj je naš kvart zbilja dobar, a i ulica mirna.
Bio je mjesec ramazan.
Guest- Guest
Eva wrote:Južno od mene. Ja sam ti od HH malčice na sjever.Le Roi Soleil wrote:Eva wrote:
Super položaj, blizu ti U-bahn. Baš na samom HH mi živi kolega.
Guest- Guest
E ebi ga..neselektivna prodaja..hvatao se aktualni trenutak kad je bila najveca vrijednost,radi zarade,a sad ce ostatak otici,jer padaju cijene,opet neselektivno...jastreb wrote:Ma kakvo biranje.bogomdani wrote:Auuuuuuu..nes ste zaebalki gadno..!!! ..ne birate kupce??jastreb wrote:Kod nas se to događa na obalama primorskih turističkih mjesta.bogomdani wrote:kupite jos koju pokrajnju,pa tako kvart po kvart..tako je to kod nas,iako je vec nekoliko desetljeca u nasim rukama grad..Eva wrote:Nama je sreća kaj je naš kvart zbilja dobar, a i ulica mirna.
Bio je mjesec ramazan.
Domaći "patriciji" jedva su dočekali da prodaju terene,kuće,poslovne prostore bilo kome.
I sad imamo što imamo.
Guest- Guest
Znam. A imamo i mali vrt, zajednički u dvorištu.Le Roi Soleil wrote:Eva wrote:Južno od mene. Ja sam ti od HH malčice na sjever.Le Roi Soleil wrote:Eva wrote:
Guest- Guest
Kod nas u Rijeci kad sam bio mali ljudi su pravili vrtove odmah uz zgrade.Eva wrote:Znam. A imamo i mali vrt, zajednički u dvorištu.Le Roi Soleil wrote:Eva wrote:Južno od mene. Ja sam ti od HH malčice na sjever.Le Roi Soleil wrote:Eva wrote:
Ograđivali bi prostor ,tu bi se podigla baraka sa hladovinom,gdje bi penzići pili.
Moj je djed imao takav vrt do 1979. kada su se na tom dijelu pravile nove zgrade.
Sjećam se bilo je svega.Jedno vrijeme držao je i pajceka.
No u tim vrtovima najbolja su bila pripita večernja ljetna razglabanja penzića.
2014-04-22
Eva wrote:Znam. A imamo i mali vrt, zajednički u dvorištu.Le Roi Soleil wrote:Eva wrote:Južno od mene. Ja sam ti od HH malčice na sjever.Le Roi Soleil wrote:Eva wrote:
Imamo i mi, nije vel'ko al je naše.
Guest- Guest
Scena mi se stvorila, kao iz Amarcorda.jastreb wrote:Kod nas u Rijeci kad sam bio mali ljudi su pravili vrtove odmah uz zgrade.Eva wrote:Znam. A imamo i mali vrt, zajednički u dvorištu.Le Roi Soleil wrote:Eva wrote:Južno od mene. Ja sam ti od HH malčice na sjever.Le Roi Soleil wrote:Eva wrote:
Ograđivali bi prostor ,tu bi se podigla baraka sa hladovinom,gdje bi penzići pili.
Moj je djed imao takav vrt do 1979. kada su se na tom dijelu pravile nove zgrade.
Sjećam se bilo je svega.Jedno vrijeme držao je i pajceka.
No u tim vrtovima najbolja su bila pripita večernja ljetna razglabanja penzića.
Guest- Guest
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Putin o europskim liderima
» Putin: Jačati zaštitu granice Tadžikistana
» Vučic: Putin je iskoristio Kosovo za zaštitu ruskih interesa
» Rusija brana protiv degeneriranog liberalizma i rastućeg islamizma
» ''Sve više Davidovih zvijezda na antivakserskim prosvjedima - znak rasta antisemitizma?''
» Putin: Jačati zaštitu granice Tadžikistana
» Vučic: Putin je iskoristio Kosovo za zaštitu ruskih interesa
» Rusija brana protiv degeneriranog liberalizma i rastućeg islamizma
» ''Sve više Davidovih zvijezda na antivakserskim prosvjedima - znak rasta antisemitizma?''
Page 6 of 6