ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

polupani loncici

Go down

polupani loncici Empty polupani loncici

Post by debotoijusto 24/10/2022, 15:02

PREDSJEDNIK Republike sudjelovao je na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Makarske povodom obilježavanja Dana grada. Nakon toga odgovarao je na pitanja novinara.

Milanović kaže kako ne vjeruje da će se sresti s Nancy Pelosi jer ona sutra već odlazi iz Hrvatske. "Amerikanci su tražili sastanak, ja danas ne mogu i to je to. Ona nije izvršna vlast, za dva tjedna neće biti to što je sada", govori predsjednik na pitanje je li on tražio sastanak, a Amerikanci su ga odbili. Dodaje i da je američki poziv vjerojatno bio kurtoazan.

Na susretima Krimske platforme neće sudjelovati jer "ne zna je li pozvan, ne za što je to i jer vidi puno cinizma i nepoštenja prema jadnom ukrajinskom narodu i ne želi biti još jedan pozer koji će u tome sudjelovati". "To je inicijativa predsjednika parlamenata, ja sam predsjednik države i zato ne sudjelujem", kaže. "Dok Hrvatska nije napadnuta i nije u ratu, neću sudjelovati", kaže, prenosi N1.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-milanovic-ne-sastajem-se-s-pelosi-ne-znam-ni-sto-je-krimska-platforma/2405966.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_najnovije_d
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

polupani loncici Empty Re: polupani loncici

Post by debotoijusto 24/10/2022, 15:04

koliko price a mogao je jednostavno rece da nije pozvan za razliku kad ga krkan izbosne pozove na peceno
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 24/10/2022, 15:05

a ti demetna nacny pelosi 80godina a nju razvlače po svijetu, umjesto da uredno ode na drugi svijet.
nema one veze kako se zove , kamo li da je nešto bitna, pa vam blokiraju pola zagreba.
zoki ima pravo, lipo uteka u makarsku i adio.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by catabbath 24/10/2022, 15:56

Haha to je ona stara baba koja je Bidenu skoro uvalila rat sa Kinom. Uz takvu glupaču uvlastitim redovima ne trebaju ti neprijatelji. Geriatric States of America.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/10/2022, 16:13

Daleko joj kuća. To je isto Komšičevka.

Podrška Republikancima na izborima za dva tjedna.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics