zaokret na htv-u
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
zaokret na htv-u
eno maja sever odabrala top vijest sportsko druženje časnih sestara... i razvukla osmijeh od uha do uva... jeben zaokret...i ful brz...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: zaokret na htv-u
Pa dobro, sestre koje se umjesto kontemplaciji odaju razvratnim igrama i nisu na liniji protivnoj 'pomenute drugarice ..
Guest- Guest
viš viš, čim se odaju razvratu makar i u vidu igranja stolnog tenisa ili šaha, odmah su ok...mene čudi kako nosač štafete osobno nije otišao napraviti blic reportažu... s obziroma da su konvertirale makar po pitanju ping-pong razvrata...
2015-08-08
Glavni ravnatelj HRT-a Goran Radman tužio je na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu predsjednika HHO-a Ivana Zvonimira Čička za kojeg tvrdi da ga je početkom godine javno oklevetao zbog čega je doživio niz neugodnosti.
Radman u tužbi navodi da je iz Čičkovih riječi izrečenih na konferenciji za novinare koja je 22. siječnja održana zbog izvanrednog otkaza novinarki Karolini Vidović Krišto te u televizijskoj emisiji „Bujica“ vidljiva namjera iznošenja neistinitih navoda s ciljem javnog klevetanja, vrijeđanja i difamiranja.
Po navodima iz tužbe, Čičak je na konferenciji za novinare uz ostalo rekao da je „…dovođenje Radmana na čelo HRT-a projekt predsjednika Josipovića, čime je HRT stavljen u funkciju njegova političkog koncepta 'crvene Hrvatske'…“. Čičak je prema navodima iz tužbe na konferenciji također spominjao „olovne godine postkarađorđevske represije i čistki u medijima“.
U emisiji Bujica rekao je: „Mi doista imamo jednu partijsku televiziju, a Radman je samo etiketa na boci“ i „On svojim ponašanjem pokazuje da je on ostao i dalje starokomunistički mozak“.
Tužitelj navodi da je nakon objave Čičkovih štetnih izjava u brojnim medijima doživio niz neugodnosti, sumnjičenja i osude okoline zbog čega je morao objašnjavati da su izjave neistinite pa sudu predlaže donošenje presude po kojoj bi mu Čičak trebao isplatiti naknadu od 30.000 kuna s kamatama.
Tužba je na sudu zaprimljena krajem kolovoza, a o tome je danas javnost izvijestio HHO, čiji predsjednik kaže da su tužbu nedavno dobili. Čičak nije želio komentirati navode iz tužbe.
Broj preporuka: 3
inShare
Radman u tužbi navodi da je iz Čičkovih riječi izrečenih na konferenciji za novinare koja je 22. siječnja održana zbog izvanrednog otkaza novinarki Karolini Vidović Krišto te u televizijskoj emisiji „Bujica“ vidljiva namjera iznošenja neistinitih navoda s ciljem javnog klevetanja, vrijeđanja i difamiranja.
Po navodima iz tužbe, Čičak je na konferenciji za novinare uz ostalo rekao da je „…dovođenje Radmana na čelo HRT-a projekt predsjednika Josipovića, čime je HRT stavljen u funkciju njegova političkog koncepta 'crvene Hrvatske'…“. Čičak je prema navodima iz tužbe na konferenciji također spominjao „olovne godine postkarađorđevske represije i čistki u medijima“.
U emisiji Bujica rekao je: „Mi doista imamo jednu partijsku televiziju, a Radman je samo etiketa na boci“ i „On svojim ponašanjem pokazuje da je on ostao i dalje starokomunistički mozak“.
Tužitelj navodi da je nakon objave Čičkovih štetnih izjava u brojnim medijima doživio niz neugodnosti, sumnjičenja i osude okoline zbog čega je morao objašnjavati da su izjave neistinite pa sudu predlaže donošenje presude po kojoj bi mu Čičak trebao isplatiti naknadu od 30.000 kuna s kamatama.
Tužba je na sudu zaprimljena krajem kolovoza, a o tome je danas javnost izvijestio HHO, čiji predsjednik kaže da su tužbu nedavno dobili. Čičak nije želio komentirati navode iz tužbe.
Broj preporuka: 3
inShare
Tony Soprano-
2015-08-15
Radmanu bi još danas trebalo zabraniti pristup HRT-u.
Lijepo bi bilo, da mu, iz čovjekoljubnih razloga, Mesić uredi papire za preseljenje u Sjevernu Koreju. Ako se netko sjeti neke druge države u kojoj bi mogao obnašati generalnog nacionalne tv kuće, neka to javi HHO-u, odnosno Zvonimiru Čičku.
Lijepo bi bilo, da mu, iz čovjekoljubnih razloga, Mesić uredi papire za preseljenje u Sjevernu Koreju. Ako se netko sjeti neke druge države u kojoj bi mogao obnašati generalnog nacionalne tv kuće, neka to javi HHO-u, odnosno Zvonimiru Čičku.
Zašto ne?Le Roi Soleil wrote:Pa dobro, sestre koje se umjesto kontemplaciji odaju razvratnim igrama i nisu na liniji protivnoj 'pomenute drugarice ..
Poznato je (što iz Biblije,što iz Predaje)da se sv.Pavao bavio ateltikom i nekim borilačkim sportom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pavao? poznatiji kao savao?jastreb wrote:Zašto ne?Le Roi Soleil wrote:Pa dobro, sestre koje se umjesto kontemplaciji odaju razvratnim igrama i nisu na liniji protivnoj 'pomenute drugarice ..
Poznato je (što iz Biblije,što iz Predaje)da se sv.Pavao bavio ateltikom i nekim borilačkim sportom.
na njega misliš?
2014-12-30
Doro sad, pobogu, o mojoj prostati ni riječi? Osjećam se uvriegjeno...veber wrote:pavao? poznatiji kao savao?jastreb wrote:Zašto ne?Le Roi Soleil wrote:Pa dobro, sestre koje se umjesto kontemplaciji odaju razvratnim igrama i nisu na liniji protivnoj 'pomenute drugarice ..
na njega misliš?
Last edited by Ero on 29/12/2015, 18:44; edited 1 time in total
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
E,uprav na njega.veber wrote:pavao? poznatiji kao savao?jastreb wrote:Zašto ne?Le Roi Soleil wrote:Pa dobro, sestre koje se umjesto kontemplaciji odaju razvratnim igrama i nisu na liniji protivnoj 'pomenute drugarice ..
na njega misliš?
No,ipak je poznatiji kao Pavao.
2014-04-22
bio u rimskoj službi.jastreb wrote:E,uprav na njega.veber wrote:pavao? poznatiji kao savao?jastreb wrote:Zašto ne?Le Roi Soleil wrote:Pa dobro, sestre koje se umjesto kontemplaciji odaju razvratnim igrama i nisu na liniji protivnoj 'pomenute drugarice ..
na njega misliš?
sport mu je bio proganjati ljude.
2014-12-30
Nije bio u rimskoj,nego u farizejskoj službi.veber wrote:bio u rimskoj službi.jastreb wrote:E,uprav na njega.veber wrote:pavao? poznatiji kao savao?jastreb wrote:Zašto ne?Le Roi Soleil wrote:Pa dobro, sestre koje se umjesto kontemplaciji odaju razvratnim igrama i nisu na liniji protivnoj 'pomenute drugarice ..
na njega misliš?
Bio je učenik čuvenog rabina Gamaliela.
Kao rimski građanin iz grčkog,razvijenog grada Tarza,vjerovatno je sudjelovao u radu i natjecanjima ondašnjih sportskih klubova.
2014-04-22
Ukinut to uhljebničko sranje od htv-a i uvest privatne televizije bez pretplate...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Da ne govorimo da je sport kod mladih propagirao i sveti Ivan Bosco,jedan od najpopularnijih talijanskih svetaca,ćije su štovanje Salezijanci prenijeli i u Hrvatsku.
Sjećam se kad sam bio mali nogomet se uvijek igrao na igralištu kod Salezijanaca.
Tu sam napravio svoje prve fudbalske korake.
Sjećam se kad sam bio mali nogomet se uvijek igrao na igralištu kod Salezijanaca.
Tu sam napravio svoje prve fudbalske korake.
2014-04-22
Odakle mu rimsko državljanstvo? Špija, rimski udbaš....jastreb wrote:Nije bio u rimskoj,nego u farizejskoj službi.veber wrote:bio u rimskoj službi.jastreb wrote:E,uprav na njega.veber wrote:pavao? poznatiji kao savao?jastreb wrote:Zašto ne?Le Roi Soleil wrote:Pa dobro, sestre koje se umjesto kontemplaciji odaju razvratnim igrama i nisu na liniji protivnoj 'pomenute drugarice ..
na njega misliš?
Kao rimski građanin iz grčkog,razvijenog grada Tarza,vjerovatno je sudjelovao u radu i natjecanjima ondašnjih sportskih klubova.
Guest- Guest
zaokret i na rtl-u... nariktali mu intervju sa blagim prcanjem...od strane novinara jel..
2015-08-08
Sa njim se rodio.Starhemberg wrote:Odakle mu rimsko državljanstvo? Špija, rimski udbaš....jastreb wrote:Nije bio u rimskoj,nego u farizejskoj službi.veber wrote:bio u rimskoj službi.jastreb wrote:E,uprav na njega.veber wrote:pavao? poznatiji kao savao?jastreb wrote:Zašto ne?Le Roi Soleil wrote:Pa dobro, sestre koje se umjesto kontemplaciji odaju razvratnim igrama i nisu na liniji protivnoj 'pomenute drugarice ..
na njega misliš?
23Kako oni stadoše bučiti, odbacivati haljine i vitlati prašinu u zrak, 24zapovjedi tisućnik da Pavla uvedu u vojarnu pa odredi da ga bičevima ispitaju kako bi doznao zašto tako viču protiv njega. 25Kad ga remenjem rastegoše, reče on nazočnom satniku: »Rimskoga građanina, i još neosuđena, smijete bičevati?«
26Kad je to čuo satnik, priđe tisućniku i dojavi mu: »Što si to nakanio? Ovaj je čovjek Rimljanin!«
27Tisućnik tada priđe Pavlu pa mu reče: »Reci mi, jesi li Rimljanin?« On odvrati: »Da.«28Tisućnik dometnu: »Ja stekoh to građanstvo za skupe novce.« Pavao nato reče: »Ja sam se pak s njim i rodio.«
29Brže stoga odstupe od njega oni koji su ga.
Dj.ap.(22,23-29)
Last edited by jastreb on 29/12/2015, 19:10; edited 1 time in total
2014-04-22
u ovoj zemlji on je najiskusniji... aj što laže al kud je toliko samouvjeren i pun samohvale...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Kaže on.Uostalom, kako je Židov po rođenju mogao dobiti rimsko državljanstvo skoro 200 godina prije Karakalinog edikta?jastreb wrote:Sa njim se rodio.Starhemberg wrote:Odakle mu rimsko državljanstvo? Špija, rimski udbaš....jastreb wrote:Nije bio u rimskoj,nego u farizejskoj službi.veber wrote:bio u rimskoj službi.jastreb wrote:E,uprav na njega.veber wrote:pavao? poznatiji kao savao?jastreb wrote:Zašto ne?Le Roi Soleil wrote:Pa dobro, sestre koje se umjesto kontemplaciji odaju razvratnim igrama i nisu na liniji protivnoj 'pomenute drugarice ..
na njega misliš?
23Kako oni stadoše bučiti, odbacivati haljine i vitlati prašinu u zrak, 24zapovjedi tisućnik da Pavla uvedu u vojarnu pa odredi da ga bičevima ispitaju kako bi doznao zašto tako viču protiv njega. 25Kad ga remenjem rastegoše, reče on nazočnom satniku: »Rimskoga građanina, i još neosuđena, smijete bičevati?«
26Kad je to čuo satnik, priđe tisućniku i dojavi mu: »Što si to nakanio? Ovaj je čovjek Rimljanin!«
27Tisućnik tada priđe Pavlu pa mu reče: »Reci mi, jesi li Rimljanin?« On odvrati: »Da.«28Tisućnik dometnu: »Ja stekoh to građanstvo za skupe novce.« Pavao nato reče: »Ja sam se pak s njim i rodio.«
Dj.ap.(22,23-29)
Guest- Guest
Svako strančarenje na nacionalnoj TV je neprihvatljivo.
Radman odlazi, ali se ne smije dozvoliti dolazak nekog novog Radmana sa suprotnim predznakom.
Radman odlazi, ali se ne smije dozvoliti dolazak nekog novog Radmana sa suprotnim predznakom.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Po roditeljima. I oni su bili rimski građani.Starhemberg wrote:Kaže on.Uostalom, kako je Židov po rođenju mogao dobiti rimsko državljanstvo skoro 200 godina prije Karakalinog edikta?jastreb wrote:Sa njim se rodio.Starhemberg wrote:Odakle mu rimsko državljanstvo? Špija, rimski udbaš....jastreb wrote:Nije bio u rimskoj,nego u farizejskoj službi.veber wrote:bio u rimskoj službi.jastreb wrote:E,uprav na njega.veber wrote:pavao? poznatiji kao savao?jastreb wrote:Zašto ne?Le Roi Soleil wrote:Pa dobro, sestre koje se umjesto kontemplaciji odaju razvratnim igrama i nisu na liniji protivnoj 'pomenute drugarice ..
na njega misliš?
Dj.ap.(22,23-29)
2014-04-22
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» VELIKI ZAOKRET POD PRITISKOM RUSIJE
» Hofer uz Zemana i Nikolića za zaokret ka Istoku"
» Čović: Pravimo oštar zaokret u politici
» Veliki zaokret: Vlada otvara pregovore s MOL-om
» Zaokret u anketama: Trump pobjeđuje Hillary!
» Hofer uz Zemana i Nikolića za zaokret ka Istoku"
» Čović: Pravimo oštar zaokret u politici
» Veliki zaokret: Vlada otvara pregovore s MOL-om
» Zaokret u anketama: Trump pobjeđuje Hillary!
Page 1 of 4