Summer in the City - CHAT
Page 12 of 20
Page 12 of 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Re: Summer in the City - CHAT
More je sad zakon...plus nema nikakvih smetala okolo...:)
darth_vader- Posts : 19759
2014-04-17
Šandor Winnetou likes this post
fala Bogujasambrend wrote:More je sad zakon...plus nema nikakvih smetala okolo...:)
milina gledat kako se pakiraju i odlaze
darth_vader likes this post
Lapovci su dio Vk, e sad jesu li babe od tamo ne znam ali sigurno ne pripadaju po imidžu tom dijelu grada( zgrade i par "nebodera" )Noor wrote:tko je za twist?!
ma valjda se KUD samo tako zove, al bakice su odlicne ;)Šandor Winnetou wrote:Lapovci su dio Vk, e sad jesu li babe od tamo ne znam ali sigurno ne pripadaju po imidžu tom dijelu grada( zgrade i par "nebodera" )Noor wrote:tko je za twist?!
Bome jesu, drže ritam samo tako :)))Noor wrote:ma valjda se KUD samo tako zove, al bakice su odlicne ;)Šandor Winnetou wrote:Lapovci su dio Vk, e sad jesu li babe od tamo ne znam ali sigurno ne pripadaju po imidžu tom dijelu grada( zgrade i par "nebodera" )Noor wrote:tko je za twist?!
Kad su se tvoji spustili u grad, crveni? ;-)
Maggie19 wrote:Kad su se tvoji spustili u grad, crveni? ;-)
Ja sam se rodio u Zagrebu. Moji su Ličani.
crvenkasti-
2014-04-17
Nema svađe, nema ni ulogiranih ni gostiju
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5109
2021-02-20
Ovdje samo ljubav cvate dok ne uzvratiš crvenkastom istom mjerom, onda dobiješ ban :)))))metilda wrote:Nema svađe, nema ni ulogiranih ni gostiju
Šandor Winnetou wrote:Ovdje samo ljubav cvate dok ne uzvratiš crvenkastom istom mjerom, onda dobiješ ban :)))))metilda wrote:Nema svađe, nema ni ulogiranih ni gostiju
Crvenkasti je zabavan kad se sjeti da je Hrvat.
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
2021-02-20
Zabavan je ko pokvarena ploča na tulumu, ono krene, ja sam hrvat e e e e ja sam hrvat e e e e ja sam hrvat e e e e ja sam hrvat e e e e......... i tako već 15 godinametilda wrote:Šandor Winnetou wrote:Ovdje samo ljubav cvate dok ne uzvratiš crvenkastom istom mjerom, onda dobiješ ban :)))))metilda wrote:Nema svađe, nema ni ulogiranih ni gostiju
Šandor Winnetou wrote:Zabavan je ko pokvarena ploča na tulumu, ono krene, ja sam hrvat e e e e ja sam hrvat e e e e ja sam hrvat e e e e ja sam hrvat e e e e......... i tako već 15 godinametilda wrote:Šandor Winnetou wrote:Ovdje samo ljubav cvate dok ne uzvratiš crvenkastom istom mjerom, onda dobiješ ban :)))))metilda wrote:Nema svađe, nema ni ulogiranih ni gostiju
Kad bih prestao, bojim sa da bih opet bio Srbin. Moram, non stop.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:Zabavan je ko pokvarena ploča na tulumu, ono krene, ja sam hrvat e e e e ja sam hrvat e e e e ja sam hrvat e e e e ja sam hrvat e e e e......... i tako već 15 godinametilda wrote:Šandor Winnetou wrote:Ovdje samo ljubav cvate dok ne uzvratiš crvenkastom istom mjerom, onda dobiješ ban :)))))metilda wrote:Nema svađe, nema ni ulogiranih ni gostiju
Kad bih prestao, bojim sa da bih opet bio Srbin. Moram, non stop.
Baš sam to htjela reći Treu. Ne zna on koju ti muku imaš.
2021-02-20
Gdje su druge budale? Nema nikoga.
Samo ja i marcelus.
Samo ja i marcelus.
crvenkasti-
2014-04-17
To je zato jer sam ja došla na chat. Od mene svi bježe
2021-02-20
taman posla, jednostavno se potrefi da nema trenutno kemije a onda iznenada izađe sunce i sve zazeleni :)metilda wrote:To je zato jer sam ja došla na chat. Od mene svi bježe
IstinaŠandor Winnetou wrote:taman posla, jednostavno se potrefi da nema trenutno kemije a onda iznenada izađe sunce i sve zazeleni :)metilda wrote:To je zato jer sam ja došla na chat. Od mene svi bježe
Jedan povuče i onda kreneNoor wrote:IstinaŠandor Winnetou wrote:taman posla, jednostavno se potrefi da nema trenutno kemije a onda iznenada izađe sunce i sve zazeleni :)metilda wrote:To je zato jer sam ja došla na chat. Od mene svi bježe
Page 12 of 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Similar topics
» Summer is coming
» Climate factors help, not summer, is Virus not braking researchers find explanation for pandemic history
» BBC: Coronavirus - Greece and Croatia acted fast, now need to save summer
» Croatian Klapa Singing Samoans to Tour Europe in the Summer
» Air Transat launch new Toronto-Split service for the Croatian summer
» Climate factors help, not summer, is Virus not braking researchers find explanation for pandemic history
» BBC: Coronavirus - Greece and Croatia acted fast, now need to save summer
» Croatian Klapa Singing Samoans to Tour Europe in the Summer
» Air Transat launch new Toronto-Split service for the Croatian summer
Page 12 of 20