Poznatom srpskom političaru zapevao na uvo ČETNIČKU pesmu, reagovala POLICIJA!
Page 1 of 1
Poznatom srpskom političaru zapevao na uvo ČETNIČKU pesmu, reagovala POLICIJA!
https://www.kurir.rs/sport/kosarka/3617913/darko-milicic-napravio-haos-na-jednoj-proslavi-poznatom-srpskom-politicaru-zapevao-na-uvo-cetnicku-pesmu-reagovala-policija
Serbinho-3- Posts : 27650
2014-08-25
Re: Poznatom srpskom političaru zapevao na uvo ČETNIČKU pesmu, reagovala POLICIJA!
Ja pogledam ko je, a on nosi crnu majicu sa likom Ratka Mladića i peva: "Jedno jutro na uranku je*e četnik muslimanku, ona sva u krvi, on joj bio prvi!" - priča Jovanović.
2014-08-25
2014-08-25
Re: Poznatom srpskom političaru zapevao na uvo ČETNIČKU pesmu, reagovala POLICIJA!
mi smo od cetnika pokupili
ono najgore.
sto je temeljno ponasanje
kloniranih cetnika.
ono najgore.
sto je temeljno ponasanje
kloniranih cetnika.
2020-04-21
nema ljutnje
to je tipicno za neke nase srbe
" iz regije "
tesko da ce iko prizeman u srbiji da nosi majice sa likovima iz gr.ratova
na prostoru hr i bih, kosova.
to je tipicno za neke nase srbe
" iz regije "
tesko da ce iko prizeman u srbiji da nosi majice sa likovima iz gr.ratova
na prostoru hr i bih, kosova.
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
uostalom
nista nije slucajno
bg, srbijom vladaju srb.iz regije
nista nije slucajno
2020-04-21
Precednik ti je prvi takav, onaj kome ljubis prljava stopala.pizzon wrote:uostalom
nista nije slucajno
omni-
2014-04-12
on je nas predsednik, legalnoomni wrote:Precednik ti je prvi takav, onaj kome ljubis prljava stopala.pizzon wrote:uostalom
nista nije slucajno
ja ne vredjam z.m.
nada ima osnova
2020-04-21
Kakav predsednik takva i drzava. Z.M. kakav god bio nije vas napadao i huskao na rat, taj tvoj balavac jeste i ima ga se puno pravo vrijedjati, pickousti slinavac.pizzon wrote:on je nas predsednik, legalnoomni wrote:Precednik ti je prvi takav, onaj kome ljubis prljava stopala.pizzon wrote:uostalom
nista nije slucajno
ja ne vredjam z.m.
nada ima osnova
omni-
2014-04-12
Similar topics
» Usetao sa srpskom zastavom medju srpske navijace spasila ga policija
» ŠVAJCARCI U ŠOKU ZBOG HRVATA: Navijači Dinama pravili haos po Bernu! Jezivo je kako su vređali Srbe, a policija nije reagovala! (VIDEO)
» Kaja će da vam jebe majku četničku
» Evo čime se bavi hrvatska policija pod vlašću HDZ-a dok droga i kriminal preuzimaju državu : Policija ispituje članove incijative "Narod odlučuje"
» ŠTA JE S OVIM ČOVEKOM? Manuel Nojer ponovo zapevao veliki hrvatski hit! (VIDEO)
» ŠVAJCARCI U ŠOKU ZBOG HRVATA: Navijači Dinama pravili haos po Bernu! Jezivo je kako su vređali Srbe, a policija nije reagovala! (VIDEO)
» Kaja će da vam jebe majku četničku
» Evo čime se bavi hrvatska policija pod vlašću HDZ-a dok droga i kriminal preuzimaju državu : Policija ispituje članove incijative "Narod odlučuje"
» ŠTA JE S OVIM ČOVEKOM? Manuel Nojer ponovo zapevao veliki hrvatski hit! (VIDEO)
Page 1 of 1