ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Upucan policajac na Markovom trgu

Page 3 of 27 Previous  1, 2, 3, 4 ... 15 ... 27  Next

Go down

Upucan policajac na Markovom trgu - Page 3 Empty Re: Upucan policajac na Markovom trgu

Post by vuksadinare 12/10/2020, 11:02

ma boli njih briga..osjete li stvarnu opasnost oni vec imaju spremljene kofere i blinde...i kud koji mili moji a ti brigo prijeđi na drugoga..

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Upucan policajac na Markovom trgu - Page 3 Empty Re: Upucan policajac na Markovom trgu

Post by vuksadinare 12/10/2020, 11:04

najjaca mi je izjava tome medveda..on kao da je izgubio sojecaj za opasnost...izjavi 'mi smo sigurna zemlja'....a lik se setkuca po markovom trgu i ispačljuje rafale iz kalasa po okolnim zgradama i policajcima...ne mogu vjerovati...sto fotelja ucini od covjeka
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/10/2020, 11:05

vuksadinare wrote:
michaellcmacha wrote:
vuksadinare wrote:franceka su pokuslai upucati zrakoplovima...a ove samo doseces i pucas a da te nitko ne ometa bar pola minute...
to je pitanje za SOA-u, oni su ti koji bi trebali u svojstvu nadgradnje voditi računa o sigurnosti odnosno procjenama od kud i po kojoj osnovi sigurnost institucija može biti ugrožena...
...ma sve je to bagra..nesposobna...uhljebljena..svaka cast iznimkama koji su obicno gurnuti u stranu...na zalost ovim primjerom sada ce se okuraziti i drugi luđaci...jer vide da ovi opet nece bog zna sto napraviti na sigurnosti bar po izjavama
To i nije tako loše. Zbog nasilnog uvođenja eura i meni padaju neke stvari na pamet poput ovome samo šta bi ja to napravio ovdje u Splitu i Kaštelima i ne bi kao ovaj upucao policajca nego bi naša način da smaknem političare na njihovom radnom mjestu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/10/2020, 11:07

RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:
michaellcmacha wrote:
vuksadinare wrote:franceka su pokuslai upucati zrakoplovima...a ove samo doseces i pucas a da te nitko ne ometa bar pola minute...
to je pitanje za SOA-u, oni su ti koji bi trebali u svojstvu nadgradnje voditi računa o sigurnosti odnosno procjenama od kud i po kojoj osnovi sigurnost institucija može biti ugrožena...
...ma sve je to bagra..nesposobna...uhljebljena..svaka cast iznimkama koji su obicno gurnuti u stranu...na zalost ovim primjerom sada ce se okuraziti i drugi luđaci...jer vide da ovi opet nece bog zna sto napraviti na sigurnosti bar po izjavama
To i nije tako loše. Zbog nasilnog uvođenja eura i meni padaju neke stvari na pamet poput ovome samo šta bi ja to napravio ovdje u Splitu i Kaštelima i ne bi kao ovaj upucao policajca nego bi naša način da smaknem političare na njihovom radnom mjestu.
cuj..jebe se njima..oni vec odprije imaju spremljene kofere i blinde...u slucaju takvog scenarija...njihove destinacije bijega su vec osigurane...zato po njihovim izjavaa mo's zakljuciti da im se na jedan nacin friga...sve su oni ukalkulirali pa i ovo..ne boj se
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kic 12/10/2020, 11:08

michaellcmacha wrote:
RayMabus wrote:Pomračenje uma. Al nije ni čudo kakva nam je država. Bilo je pitanje vremena kad će netko krenit kalašem ili bombom na Markov trg.
zašto bi to bilo pitanje vremena, što se to s državne razine sprovodi da bi ljude nagnalo da krenu sa oružjem na vlast... ok to bi se moglo očekivati od yode ili od neke cajke kojima su u ovom trenutku prihodi upitni a oni revolucionarno indoktrinirani, ali obični građani nemaju niti razloga niti povoda da bi kretali u takve akcije....

gdje da krenemo s listom?

glave su se skidale za puno manje stvari
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/10/2020, 11:09

vuksadinare wrote:
RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:
michaellcmacha wrote:
cuj..jebe se njima..oni vec odprije imaju spremljene kofere i blinde...u slucaju takvog scenarija...njihove destinacije bijega su vec osigurane...zato po njihovim izjavaa mo's zakljuciti da im se na jedan nacin friga...sve su oni ukalkulirali pa i ovo..ne boj se
Meni ne bi pobjegli.

Samo pratim ovo s nasilnim uvođenjem eura.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/10/2020, 11:09

a'k ih je ovaj luđak naumio koknuti...napravi je dvje greske..prvo pogrijesio je vrijeme(8 sati ujutro) ekipa jos njonja ili ispija kavu...drugo...sto se ubio...prije nego sto je poslao ili sotavio neku poruku svog cina...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 12/10/2020, 11:10

vuksadinare wrote:ma boli njih briga..osjete li stvarnu opasnost oni vec imaju spremljene kofere i blinde...i kud koji mili moji a ti brigo prijeđi na drugoga..
nije mi jasna ta tvoja opservacija, tko ima spremne kofere, Tomo, božinović, premijer .... tko

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/10/2020, 11:11

michaellcmacha wrote:
vuksadinare wrote:ma boli njih briga..osjete li stvarnu opasnost oni vec imaju spremljene kofere i blinde...i kud koji mili moji a ti brigo prijeđi na drugoga..
nije mi jasna ta tvoja opservacija, tko ima spremne kofere, Tomo, božinović, premijer .... tko
u prvom redu plenki i bar pola vlade...a i bozinovic...za tomu sumnjam..meni oni djeluje kao d anije svjestan u sta je upao...i za sto je iskoristen....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 12/10/2020, 11:11

kic wrote:
michaellcmacha wrote:
RayMabus wrote:Pomračenje uma. Al nije ni čudo kakva nam je država. Bilo je pitanje vremena kad će netko krenit kalašem ili bombom na Markov trg.
zašto bi to bilo pitanje vremena, što se to s državne razine sprovodi da bi ljude nagnalo da krenu sa oružjem na vlast... ok to bi se moglo očekivati od yode ili od neke cajke kojima su u ovom trenutku prihodi upitni a oni revolucionarno indoktrinirani, ali obični građani nemaju niti razloga niti povoda da bi kretali u takve akcije....

Kic, aj stavi nekoliko razloga zašto bi obični građani uzeli oružje u ruke i krenuli napadat vlast....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 12/10/2020, 11:15

vuksadinare wrote:
michaellcmacha wrote:
u prvom redu plenki i bar pola vlade...a i bozinovic...za tomu sumnjam..meni oni djeluje kao d anije svjestan u sta je upao...i za sto je iskoristen....
pa ne bih se složio, bez obzira što ga zbog političkog dogovora oko sastavljanja vlasti ne podržavam, ne smatram ga nekakvom besprizornom kukavicom.
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/10/2020, 11:16

michaellcmacha wrote:
vuksadinare wrote:
michaellcmacha wrote:
pa ne bih se složio, bez obzira što ga zbog političkog dogovora oko sastavljanja vlasti ne podržavam, ne smatram ga nekakvom besprizornom kukavicom.
ja da..jednom kukavica uvjek kukavica...dokazano na mnogo primjera
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kic 12/10/2020, 11:16

michaellcmacha wrote:
kic wrote:
michaellcmacha wrote:

Kic, aj stavi nekoliko razloga zašto bi obični građani uzeli oružje u ruke i krenuli napadat vlast....

kad vlast izgradi sustav dvostruke države, jednih pravila za njih, a drugih za narod-

to se ima pravo rušiti.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by jastreb 12/10/2020, 11:16

Ludil9 iz Dalmacije preselilo se i u do sad mirni Zagreb. 

Evo me u Zagrebu. Jako je tmurno i sve je nekako depresivno. 

Jesenje lisce pada na sivi plocnik. Kukuljevicwv trg je najdepresevniji l9kalitet u Zagrebu.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by epikur37 12/10/2020, 11:18

Da se složim s marcelom a i mihom.

Nema nikakvog smisla to da se nešto građani oružano bune,

ovo je čin nekog luđaka i slučaj zaključen.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by marcellus 12/10/2020, 11:18

catabbath wrote:Može biti sa je lik neki mujo cvijet rvatstva i teroristički napad.

kutina, prigorac... mladi dečko, ko će ga znat, tam znaju bit zločesti ko pesi

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/10/2020, 11:18

napadac je lik iz okolice kutine i u 20-tim godinama...sudeci po ovoj informaciji...lik moze biti ideoloski fanatiziran..ili mu se nesto jebeno desilo...dakle odpada nagađenje da se radi o nekom ptsp-ovcu,branitelju kako su neki vec poceli piskarati
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 12/10/2020, 11:18

Kakvi su zidici po zgu sokole

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by epikur37 12/10/2020, 11:19

jastreb wrote:

Evo me u Zagrebu. Jako je tmurno i sve je nekako depresivno. 

To je inače Zagreb
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 12/10/2020, 11:20

epikur37 wrote:Da se složim s marcelom a i mihom.

Nema nikakvog smisla to da se nešto građani oružano bune,

ovo je čin nekog luđaka i slučaj zaključen.
Mozda je bio iznerviran pravašijom i nerjesenim pitanjm Treceg

Male
2014-04-15

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/10/2020, 11:20

a mozda je lik mozgovno na razini onog lika iz splita sto je bez razloga ubio staricu...ovaj je ocito za cilj odabrao politicare sa markovog trga
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 27 Previous  1, 2, 3, 4 ... 15 ... 27  Next

Back to top

- Similar topics