Upucan policajac na Markovom trgu
Page 3 of 27
Page 3 of 27 • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 27
Re: Upucan policajac na Markovom trgu
ma boli njih briga..osjete li stvarnu opasnost oni vec imaju spremljene kofere i blinde...i kud koji mili moji a ti brigo prijeđi na drugoga..
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
najjaca mi je izjava tome medveda..on kao da je izgubio sojecaj za opasnost...izjavi 'mi smo sigurna zemlja'....a lik se setkuca po markovom trgu i ispačljuje rafale iz kalasa po okolnim zgradama i policajcima...ne mogu vjerovati...sto fotelja ucini od covjeka
2015-09-08
To i nije tako loše. Zbog nasilnog uvođenja eura i meni padaju neke stvari na pamet poput ovome samo šta bi ja to napravio ovdje u Splitu i Kaštelima i ne bi kao ovaj upucao policajca nego bi naša način da smaknem političare na njihovom radnom mjestu.vuksadinare wrote:...ma sve je to bagra..nesposobna...uhljebljena..svaka cast iznimkama koji su obicno gurnuti u stranu...na zalost ovim primjerom sada ce se okuraziti i drugi luđaci...jer vide da ovi opet nece bog zna sto napraviti na sigurnosti bar po izjavamamichaellcmacha wrote:to je pitanje za SOA-u, oni su ti koji bi trebali u svojstvu nadgradnje voditi računa o sigurnosti odnosno procjenama od kud i po kojoj osnovi sigurnost institucija može biti ugrožena...vuksadinare wrote:franceka su pokuslai upucati zrakoplovima...a ove samo doseces i pucas a da te nitko ne ometa bar pola minute...
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
cuj..jebe se njima..oni vec odprije imaju spremljene kofere i blinde...u slucaju takvog scenarija...njihove destinacije bijega su vec osigurane...zato po njihovim izjavaa mo's zakljuciti da im se na jedan nacin friga...sve su oni ukalkulirali pa i ovo..ne boj seRayMabus wrote:To i nije tako loše. Zbog nasilnog uvođenja eura i meni padaju neke stvari na pamet poput ovome samo šta bi ja to napravio ovdje u Splitu i Kaštelima i ne bi kao ovaj upucao policajca nego bi naša način da smaknem političare na njihovom radnom mjestu.vuksadinare wrote:...ma sve je to bagra..nesposobna...uhljebljena..svaka cast iznimkama koji su obicno gurnuti u stranu...na zalost ovim primjerom sada ce se okuraziti i drugi luđaci...jer vide da ovi opet nece bog zna sto napraviti na sigurnosti bar po izjavamamichaellcmacha wrote:to je pitanje za SOA-u, oni su ti koji bi trebali u svojstvu nadgradnje voditi računa o sigurnosti odnosno procjenama od kud i po kojoj osnovi sigurnost institucija može biti ugrožena...vuksadinare wrote:franceka su pokuslai upucati zrakoplovima...a ove samo doseces i pucas a da te nitko ne ometa bar pola minute...
2015-09-08
michaellcmacha wrote:zašto bi to bilo pitanje vremena, što se to s državne razine sprovodi da bi ljude nagnalo da krenu sa oružjem na vlast... ok to bi se moglo očekivati od yode ili od neke cajke kojima su u ovom trenutku prihodi upitni a oni revolucionarno indoktrinirani, ali obični građani nemaju niti razloga niti povoda da bi kretali u takve akcije....RayMabus wrote:Pomračenje uma. Al nije ni čudo kakva nam je država. Bilo je pitanje vremena kad će netko krenit kalašem ili bombom na Markov trg.
gdje da krenemo s listom?
glave su se skidale za puno manje stvari
Meni ne bi pobjegli.vuksadinare wrote:cuj..jebe se njima..oni vec odprije imaju spremljene kofere i blinde...u slucaju takvog scenarija...njihove destinacije bijega su vec osigurane...zato po njihovim izjavaa mo's zakljuciti da im se na jedan nacin friga...sve su oni ukalkulirali pa i ovo..ne boj seRayMabus wrote:To i nije tako loše. Zbog nasilnog uvođenja eura i meni padaju neke stvari na pamet poput ovome samo šta bi ja to napravio ovdje u Splitu i Kaštelima i ne bi kao ovaj upucao policajca nego bi naša način da smaknem političare na njihovom radnom mjestu.vuksadinare wrote:...ma sve je to bagra..nesposobna...uhljebljena..svaka cast iznimkama koji su obicno gurnuti u stranu...na zalost ovim primjerom sada ce se okuraziti i drugi luđaci...jer vide da ovi opet nece bog zna sto napraviti na sigurnosti bar po izjavamamichaellcmacha wrote:to je pitanje za SOA-u, oni su ti koji bi trebali u svojstvu nadgradnje voditi računa o sigurnosti odnosno procjenama od kud i po kojoj osnovi sigurnost institucija može biti ugrožena...vuksadinare wrote:franceka su pokuslai upucati zrakoplovima...a ove samo doseces i pucas a da te nitko ne ometa bar pola minute...
Samo pratim ovo s nasilnim uvođenjem eura.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
a'k ih je ovaj luđak naumio koknuti...napravi je dvje greske..prvo pogrijesio je vrijeme(8 sati ujutro) ekipa jos njonja ili ispija kavu...drugo...sto se ubio...prije nego sto je poslao ili sotavio neku poruku svog cina...
2015-09-08
nije mi jasna ta tvoja opservacija, tko ima spremne kofere, Tomo, božinović, premijer .... tkovuksadinare wrote:ma boli njih briga..osjete li stvarnu opasnost oni vec imaju spremljene kofere i blinde...i kud koji mili moji a ti brigo prijeđi na drugoga..
2015-08-08
u prvom redu plenki i bar pola vlade...a i bozinovic...za tomu sumnjam..meni oni djeluje kao d anije svjestan u sta je upao...i za sto je iskoristen....michaellcmacha wrote:nije mi jasna ta tvoja opservacija, tko ima spremne kofere, Tomo, božinović, premijer .... tkovuksadinare wrote:ma boli njih briga..osjete li stvarnu opasnost oni vec imaju spremljene kofere i blinde...i kud koji mili moji a ti brigo prijeđi na drugoga..
2015-09-08
Kic, aj stavi nekoliko razloga zašto bi obični građani uzeli oružje u ruke i krenuli napadat vlast....kic wrote:michaellcmacha wrote:zašto bi to bilo pitanje vremena, što se to s državne razine sprovodi da bi ljude nagnalo da krenu sa oružjem na vlast... ok to bi se moglo očekivati od yode ili od neke cajke kojima su u ovom trenutku prihodi upitni a oni revolucionarno indoktrinirani, ali obični građani nemaju niti razloga niti povoda da bi kretali u takve akcije....RayMabus wrote:Pomračenje uma. Al nije ni čudo kakva nam je država. Bilo je pitanje vremena kad će netko krenit kalašem ili bombom na Markov trg.
2015-08-08
pa ne bih se složio, bez obzira što ga zbog političkog dogovora oko sastavljanja vlasti ne podržavam, ne smatram ga nekakvom besprizornom kukavicom.vuksadinare wrote:u prvom redu plenki i bar pola vlade...a i bozinovic...za tomu sumnjam..meni oni djeluje kao d anije svjestan u sta je upao...i za sto je iskoristen....michaellcmacha wrote:nije mi jasna ta tvoja opservacija, tko ima spremne kofere, Tomo, božinović, premijer .... tkovuksadinare wrote:ma boli njih briga..osjete li stvarnu opasnost oni vec imaju spremljene kofere i blinde...i kud koji mili moji a ti brigo prijeđi na drugoga..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ja da..jednom kukavica uvjek kukavica...dokazano na mnogo primjeramichaellcmacha wrote:pa ne bih se složio, bez obzira što ga zbog političkog dogovora oko sastavljanja vlasti ne podržavam, ne smatram ga nekakvom besprizornom kukavicom.vuksadinare wrote:u prvom redu plenki i bar pola vlade...a i bozinovic...za tomu sumnjam..meni oni djeluje kao d anije svjestan u sta je upao...i za sto je iskoristen....michaellcmacha wrote:nije mi jasna ta tvoja opservacija, tko ima spremne kofere, Tomo, božinović, premijer .... tkovuksadinare wrote:ma boli njih briga..osjete li stvarnu opasnost oni vec imaju spremljene kofere i blinde...i kud koji mili moji a ti brigo prijeđi na drugoga..
2015-09-08
michaellcmacha wrote:Kic, aj stavi nekoliko razloga zašto bi obični građani uzeli oružje u ruke i krenuli napadat vlast....kic wrote:michaellcmacha wrote:zašto bi to bilo pitanje vremena, što se to s državne razine sprovodi da bi ljude nagnalo da krenu sa oružjem na vlast... ok to bi se moglo očekivati od yode ili od neke cajke kojima su u ovom trenutku prihodi upitni a oni revolucionarno indoktrinirani, ali obični građani nemaju niti razloga niti povoda da bi kretali u takve akcije....RayMabus wrote:Pomračenje uma. Al nije ni čudo kakva nam je država. Bilo je pitanje vremena kad će netko krenit kalašem ili bombom na Markov trg.
kad vlast izgradi sustav dvostruke države, jednih pravila za njih, a drugih za narod-
to se ima pravo rušiti.
Ludil9 iz Dalmacije preselilo se i u do sad mirni Zagreb.
Evo me u Zagrebu. Jako je tmurno i sve je nekako depresivno.
Jesenje lisce pada na sivi plocnik. Kukuljevicwv trg je najdepresevniji l9kalitet u Zagrebu.
Jesenje lisce pada na sivi plocnik. Kukuljevicwv trg je najdepresevniji l9kalitet u Zagrebu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da se složim s marcelom a i mihom.
Nema nikakvog smisla to da se nešto građani oružano bune,
ovo je čin nekog luđaka i slučaj zaključen.
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
catabbath wrote:Može biti sa je lik neki mujo cvijet rvatstva i teroristički napad.
kutina, prigorac... mladi dečko, ko će ga znat, tam znaju bit zločesti ko pesi
napadac je lik iz okolice kutine i u 20-tim godinama...sudeci po ovoj informaciji...lik moze biti ideoloski fanatiziran..ili mu se nesto jebeno desilo...dakle odpada nagađenje da se radi o nekom ptsp-ovcu,branitelju kako su neki vec poceli piskarati
2015-09-08
Kakvi su zidici po zgu sokole
2014-04-15
jastreb wrote:
To je inače Zagreb
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
Mozda je bio iznerviran pravašijom i nerjesenim pitanjm Trecegepikur37 wrote:Da se složim s marcelom a i mihom.
2014-04-15
darth_vader likes this post
a mozda je lik mozgovno na razini onog lika iz splita sto je bez razloga ubio staricu...ovaj je ocito za cilj odabrao politicare sa markovog trga
2015-09-08
Page 3 of 27 • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 27
Similar topics
» Konačno solidarnost:Velik prosvjed branitelja i blokiranih,ovršenih na Markovom trgu 2.5.2017'
» Neradnička klasa u obrani privilegija, ili zašto nije bilo specijalaca na markovom trgu
» Medved: Sve ukazuje da je meta napada na Markovom trgu bio osobno premijer Kenwood Kenon
» Božidar Alić u 'punoj ratnoj spremi' na Markovom trgu urlao: Bez lustracije nema Kroacije!
» Još jedan crnac upucan...
» Neradnička klasa u obrani privilegija, ili zašto nije bilo specijalaca na markovom trgu
» Medved: Sve ukazuje da je meta napada na Markovom trgu bio osobno premijer Kenwood Kenon
» Božidar Alić u 'punoj ratnoj spremi' na Markovom trgu urlao: Bez lustracije nema Kroacije!
» Još jedan crnac upucan...
Page 3 of 27