Upucan policajac na Markovom trgu
Page 14 of 27
Page 14 of 27 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 27
Re: Upucan policajac na Markovom trgu
סמאל wrote:
Marcelus,ja mislim da je većini u ovoj državi dobro,onima kojima nije,uglavnom su sada u Irskoj ili Njemačkoj.
Nigdje ne pada s neba... treba delat.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
još jedna žrtva Bujice
treba propitati tu emisiju i sa zakonske strane
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
IL Risorto and Hektorović like this post
Stažisti u Bruxellesu = nova generacija parazita.
Hektorović wrote:marcellus wrote:Hektorović wrote:
Kakav god da je, HDZ je kadrovski svemirski brod naspram ostale žgadije na političkoj sceni.
naročito ako se gleda krimose i korupcionaše, ovima vašima drugi nisu do koljena.
Evo za vikend smo imali promociju IX generacije političke akademije, sve redom odlični studenti, mnogi već sa iskustvom stažiranja u Briselu
o baš lipo, mladi tići se izlegli
2015-08-06
סמאל wrote:Kako god.Ovaj dečko je samo još jedna žrtva paranoidnog i bezumnog domoljublja,onakvog kakvog širi vuksdinare,kao i posljedica vjeronauka,koji je postao domoljubna zamjena za marxizam u školi.
Bravo
Domoljublje plus lopovluk plus a normalna kultura bez duha, bez pameti, bez početka i cilja puta
Što ostaje nego NASILJE
epikur37 wrote:Hektorović wrote:
Evo za vikend smo imali promociju IX generacije političke akademije, sve redom odlični studenti, mnogi već sa iskustvom stažiranja u Briselu
I sad mladi po listama, ide generacijska obnova. Sprema se teren za 2030te...
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:
I sad mladi po listama, ide generacijska obnova. Sprema se teren za 2030te...
Istovremeno
2018-04-10
Mislim,zar te nije niti malo stid ?vuksadinare wrote:stari kaj tebe puca..ako ni's dokazao je da kao desnicar ima muda mitraljirati a ne biti 'jak na rijecima' kao ljevicari...npr.peovicak 'ja bi to tamo u saboru mitraljezom' a evo je u saboru..kad ono corak...fensi obleka...nesto zbrlj mrljסמאל wrote:Kako god.Ovaj dečko je samo još jedna žrtva paranoidnog i bezumnog domoljublja,onakvog kakvog širi vuksdinare,kao i posljedica vjeronauka,koji je postao domoljubna zamjena za marxizam u školi.
Nemaš muda ti sam uzet kalaš,nego takve starkelje kao ti,ispirete mozak mladima i zog takvih kao ti,ovaj dečko je sebi sjebao i oduzeo život.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Hektorović likes this post
Zalosno za vidjeti da se tako zavrsi jedan mladi zivot. :(
R.I.P.
R.I.P.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
epikur37 wrote:još jedna žrtva Bujice
Do sad su bili bezopasni osim po same sebe
Sad je nastradao i policajac...
2018-04-10
catabbath wrote:Ono lik piše po fejsu kako bi napucavao Srbe a onda ide izrešetati pandura na markovom trgu. Po IQ djeluje kao retard pravaš.
retard, period.
Hektorović wrote:epikur37 wrote:još jedna žrtva Bujice
Do sad su bili bezopasni osim po same sebe
Sad je nastradao i policajac...
a da nije ipak žrtva HDZ-a?
4.000 branitelja se ubilo, sad su se počela ubijati i njihova djeca. Možda zato jer su prisiljeni osjećati se kao zločinci i kriminalci? Tom dečku su tri brata morala otići u Njemačku.
Danke dojčland, danke HDZ
Naime nije Bujanec na vlasti.
HDZ je na vlasti.
Ljudi se osjećaju kao govna, i žive u zemlji punoj govana.
Jebiga nisu svi debili ko ovaj da će pucat na drota.
Ali u ovoj zemlji čisto ne znaš na koga bi prvog trebalo pucat.
HDZ je na vlasti.
marcellus wrote: Naime nije Bujanec na vlasti.
HDZ je na vlasti.
U ovoj zemlji žive govna u medijima
Poznato je koliko snažno djeluju osobito tv
U ovoj zemlji 30 godina se ljude sustavno laže i krade i pridaje toksično Domoljublje koje se sastoji u svađaju među hrvatima
Negdje taj gnoj mora izaći
trebalo bi biti stid lijecnika ministra koji je prvi pobjegao a pokraj ranjenog policajca projurio po sistemu 'mi se ne poznajemo'..i onda se pitas zasto se puca...סמאל wrote:Mislim,zar te nije niti malo stid ?vuksadinare wrote:stari kaj tebe puca..ako ni's dokazao je da kao desnicar ima muda mitraljirati a ne biti 'jak na rijecima' kao ljevicari...npr.peovicak 'ja bi to tamo u saboru mitraljezom' a evo je u saboru..kad ono corak...fensi obleka...nesto zbrlj mrljסמאל wrote:Kako god.Ovaj dečko je samo još jedna žrtva paranoidnog i bezumnog domoljublja,onakvog kakvog širi vuksdinare,kao i posljedica vjeronauka,koji je postao domoljubna zamjena za marxizam u školi.
Nemaš muda ti sam uzet kalaš,nego takve starkelje kao ti,ispirete mozak mladima i zog takvih kao ti,ovaj dečko je sebi sjebao i oduzeo život.
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Uglavnom od ovoga svega na kraju neće biti ništa jer već vidim da umjesto da se traži uzrok vladajući negiraju , ignoriraju , skreću s uzroka koji je doveo do ovoga i minimaliziraju stvar.
Zima je , lipo ispod dekice i pajkit. Očito je da će se sve prikazati kao nekakva slučajna debilana nekog labilnog pojedinca.
Zima je , lipo ispod dekice i pajkit. Očito je da će se sve prikazati kao nekakva slučajna debilana nekog labilnog pojedinca.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
marcellus wrote: Naime nije Bujanec na vlasti.
HDZ je na vlasti.
hebate...
Marc i ti trebas malo spustiti loptu.
2015-08-06
Hektorović likes this post
marcellus wrote:
a da nije ipak žrtva HDZ-a?
4.000 branitelja se ubilo, sad su se počela ubijati i njihova djeca. Možda zato jer su prisiljeni osjećati se kao zločinci i kriminalci? Tom dečku su tri brata morala otići u Njemačku.
Danke dojčland, danke HDZ
PTSP je gadan problem, samo Amerika troši godišnje 10 milijardi $ na mentalno zdravlje veterana, pa svejedno imaju skoro 20 samoubojstava veterana dnevno.
https://www.stripes.com/news/us/va-says-veteran-suicide-rate-is-17-per-day-after-change-in-calculation-1.599857
HDZ nije izmislio PTSP, a njegova politizacija svakako ne pomaže.
2018-04-10
Dečko je vjerojatno upao u letargiju i beznađe,te kad se napokon pojavilo se svjetlo na kraju tunela u liku Miroslav Škore,kad ono ćorak.
Logično da je pukao i uzeo kalaš.Sjetite se samo količene bjesa našeg forumskog galaktičkog generala s 5* u večeri objave izbornih rezultata.
Čak je podnio zahtjev vjeću GF-a,za fizičkom likvidacijom Plenkija.
Logično da je pukao i uzeo kalaš.Sjetite se samo količene bjesa našeg forumskog galaktičkog generala s 5* u večeri objave izbornih rezultata.
2015-07-23
Ne zbog Škore nego kad je Most u jednom trenutku pao na pet posto. Posli kad se rezultat popravio povukao sam zahtjev.סמאל wrote:Dečko je vjerojatno upao u letargiju i beznađe,te kad se napokon pojavilo se svjetlo na kraju tunela u liku Miroslav Škore,kad ono ćorak.
Pljušte reakcije. Pratimo dalje.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Ne.Jedina sramota trebala bi biti vas koji širite defetizam,beznađe i potičete depresiju.Krv ovog mladića na vašim je rukama.vuksadinare wrote:trebalo bi biti stid lijecnika ministra koji je prvi pobjegao a pokraj ranjenog policajca projurio po sistemu 'mi se ne poznajemo'..i onda se pitas zasto se puca...סמאל wrote:Mislim,zar te nije niti malo stid ?vuksadinare wrote:stari kaj tebe puca..ako ni's dokazao je da kao desnicar ima muda mitraljirati a ne biti 'jak na rijecima' kao ljevicari...npr.peovicak 'ja bi to tamo u saboru mitraljezom' a evo je u saboru..kad ono corak...fensi obleka...nesto zbrlj mrljסמאל wrote:Kako god.Ovaj dečko je samo još jedna žrtva paranoidnog i bezumnog domoljublja,onakvog kakvog širi vuksdinare,kao i posljedica vjeronauka,koji je postao domoljubna zamjena za marxizam u školi.
2015-07-23
Page 14 of 27 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 27
Similar topics
» Konačno solidarnost:Velik prosvjed branitelja i blokiranih,ovršenih na Markovom trgu 2.5.2017'
» Neradnička klasa u obrani privilegija, ili zašto nije bilo specijalaca na markovom trgu
» Medved: Sve ukazuje da je meta napada na Markovom trgu bio osobno premijer Kenwood Kenon
» Božidar Alić u 'punoj ratnoj spremi' na Markovom trgu urlao: Bez lustracije nema Kroacije!
» Još jedan crnac upucan...
» Neradnička klasa u obrani privilegija, ili zašto nije bilo specijalaca na markovom trgu
» Medved: Sve ukazuje da je meta napada na Markovom trgu bio osobno premijer Kenwood Kenon
» Božidar Alić u 'punoj ratnoj spremi' na Markovom trgu urlao: Bez lustracije nema Kroacije!
» Još jedan crnac upucan...
Page 14 of 27