Sulji opet puna usta Hrvatske
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Sulji opet puna usta Hrvatske
samo nek ostane privezan nekim užetom za zemlju inače ode u orbitu koliko se napirioepikur37 wrote:Noor wrote:jučer bio ušlogiran od besa kad je čuo, zato je šutioepikur37 wrote:Kad je čuo koliko smo para dobili, mislim da je prvo povratio a onda išao na wc :)
danas više nije uspeo da izdrži :)))
Popustile šelne..probilo na sve strane :)
Šandor Winnetou- Posts : 19781
2017-12-31
Serbinho-3 wrote:Poručio je i da Srbija nikad neće doći u situaciju na razinu javnog duga u kojoj se nalaze Hrvatska, Crna Gora i neke druge zemlje Mediterana i rekao da će država pokušati da ne prijeđe 60-61 posto javnog duga.[/size]
bili ste vi i na više
računaj da će vas samo korona bacit na blizu 60, a dalje... ćemo vidjet
pa meni nije iznenađenje sto se suljo svako malo okrzne o nas...takav je jos od pubertetskih dana kao pripadnik delija..zato sam ja ovdje cesto pisoa da on nastupa sa pozicije navijaca pripadnika delija prema hrvatskoj..on gleda odnose s ahravtskom kao pred i nakon utakmice zvezda - hajduk ili dinamo...ako pobjedi šepuri se ako izgubi duri se...nikad necu zaboravit ono njegovo mahnitanje kad je hrvatska ostvarivala uspjehe na sp u rusiji...i to je potvrdilo ono sto sam napisao i pisemtre wrote:samo nek ostane privezan nekim užetom za zemlju inače ode u orbitu koliko se napirioepikur37 wrote:Noor wrote:jučer bio ušlogiran od besa kad je čuo, zato je šutioepikur37 wrote:Kad je čuo koliko smo para dobili, mislim da je prvo povratio a onda išao na wc :)
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
marcellus- Posts : 45992
2014-04-16
u pravu si, on je jednostavno nedoraslo iskompleksirano derište, nije lako odrastati uz velikosrpske epove i onda doživjeti u životu takve batine da mu se i sad uši crvenevuksadinare wrote:pa meni nije iznenađenje sto se suljo svako malo okrzne o nas...takav je jos od pubertetskih dana kao pripadnik delija..zato sam ja ovdje cesto pisoa da on nastupa sa pozicije navijaca pripadnika delija prema hrvatskoj..on gleda odnose s ahravtskom kao pred i nakon utakmice zvezda - hajduk ili dinamo...ako pobjedi šepuri se ako izgubi duri se...nikad necu zaboravit ono njegovo mahnitanje kad je hrvatska ostvarivala uspjehe na sp u rusiji...i to je potvrdilo ono sto sam napisao i pisemtre wrote:samo nek ostane privezan nekim užetom za zemlju inače ode u orbitu koliko se napirioepikur37 wrote:Noor wrote:jučer bio ušlogiran od besa kad je čuo, zato je šutioepikur37 wrote:Kad je čuo koliko smo para dobili, mislim da je prvo povratio a onda išao na wc :)
milančetova vlada dosegnula vrhunac, zašto me to ne čudimarcellus wrote:ovo je za hrvatsku podatak
pa on bi bio najsretniji da na nasoj strani ima slicnog panana koji bi se sa njim upustao u navijacku raspravu...tko je bolji,koga ima najvise,tko je ljepsi,ko je od koga i kad dobio batina,razbio ovog ili onog...posto nema zato s eljutitre wrote:u pravu si, on je jednostavno nedoraslo iskompleksirano derište, nije lako odrastati uz velikosrpske epove i onda doživjeti u životu takve batine da mu se i sad uši crvenevuksadinare wrote:pa meni nije iznenađenje sto se suljo svako malo okrzne o nas...takav je jos od pubertetskih dana kao pripadnik delija..zato sam ja ovdje cesto pisoa da on nastupa sa pozicije navijaca pripadnika delija prema hrvatskoj..on gleda odnose s ahravtskom kao pred i nakon utakmice zvezda - hajduk ili dinamo...ako pobjedi šepuri se ako izgubi duri se...nikad necu zaboravit ono njegovo mahnitanje kad je hrvatska ostvarivala uspjehe na sp u rusiji...i to je potvrdilo ono sto sam napisao i pisemtre wrote:samo nek ostane privezan nekim užetom za zemlju inače ode u orbitu koliko se napirioepikur37 wrote:Noor wrote:
jučer bio ušlogiran od besa kad je čuo, zato je šutio
2015-09-08
AssadNaPodmornici- Posts : 22110
2018-06-14
mada mi je ponekad zao sto nema prepucavanja bar bi bilo zanimljivo...ima i u tome nekog štofa...adrenalina...evo ako je zokiju dosadno kao predsjednik nek se prepucava sa suljom...onako i onako jedan i drugi su predsjednici...npr.ovako
Suljo:'Zoki jebali te svi a najvise cigani'
Zoki:'Oj zvezdo zvezdana ti kurvo jebena jebali ti svi a najvise tovari'
Suljo:'Picke ustaske'
Zoki:'Svima nama suljo suljo kurac pusio'
Suljo:'Zoki jebali te svi a najvise cigani'
Zoki:'Oj zvezdo zvezdana ti kurvo jebena jebali ti svi a najvise tovari'
Suljo:'Picke ustaske'
Zoki:'Svima nama suljo suljo kurac pusio'
2015-09-08
...eto suljo bi ovako nesto najvise volio...ispucao bi se...vratio u maldost...onda bi vulinu,dacicu,brnabicki,cvrcku,reneu prico na kavi ili pivi kako je bilo na utakmici sa zokijem i hvalio se kako ga je vise jebao
2015-09-08
Ringo10 wrote:80%!!!mobiu$ wrote:Hrvatska ima 80% BDP-a javnog duga, i investicijski rejting, za razliku od Srbije.
Hrvatska također ima izravne injekcije u stranoj valuti, od turizma do fondova EU, i u poziciji je dalje se razduživati ubrzanim tempom. Nepotrebno, ali korisno, naravno. Međutim, migriramo na euro financijska injekcija iz EU je već opjevana, pa će kreditni rejting i dalje rasti.
Srbi svi i svuda na aparatima (ovog puta i doslovno).
Pa nije malo ali nije ni kriticno...za sada
Ali ako to bude raslo nece biti dobro.
Inace prvi put cujem da je zaduzivanje dobra stvar
A ti novci od EU...jel to ide u dug pa se.mora vracat ili je nepovratno?
I odakle sva ta lova ...
U svakom slucaju ne mislim da je sjajna stvar ovisiti o tome, bolje imati vlastitu snaznu ekonomiju nego ovisiti o nekakvim fondovima
Jer ne vjerujem da ce to vjecno moci tako
EU leaders slash climate budgets by tens of billions to cover coronavirus recovery package
https://www.independent.co.uk/news/world/europe/eu-coronavirus-package-climate-funds-programmes-billions-a9629481.html
prckov- Posts : 34494
2014-04-19
rečeno je, porez na plastiku, porez na co2... sve će to narod pozlatiti
nema džaba para
nema džaba para
2014-04-19
Meh... kolko jadan moraš bit da ti Hrvatska bude kompleks?
pa nije mu kompleks od danas..njegov kompleks nema veze puno s apolitikom vise na privatnoj razinimarcellus wrote:Meh... kolko jadan moraš bit da ti Hrvatska bude kompleks?
2015-09-08
on kaze da je za suradnju a onda u drugoj recenici bedastocama upravo odagna mogucnost svake suradnje...jednom je spomenuo neki benigni slucaj kod nas sto ni ja nisam znao a sumnjam i vecina nas dok on nije spomenuo..lik valjda kad s eprobudi odmah trci na interenet i nase vijesti od opcinskih,zupanisjkih sve do onoh na drzavnoj razini...suljo je cudo...
2015-09-08
citao sam neke komentare da se javlja i nase razlicite forume i komentira...jer su ga neki prepoznali po rijecniku i govorancijama ono sto inace govori..pa kad bi mu napisali da je on Suljo..odjedared bi prestalo neko vrijeme pisanje
2015-09-08
Isti goli kurac kao i ovaj, puna usta lazi i obecanja, blago njegovim podanicima.
omni-
2014-04-12
Srbi mnogo voledu kad im se mnogo laže, što veći lažov to viša funkcija u državiomni wrote:Isti goli kurac kao i ovaj, puna usta lazi i obecanja, blago njegovim podanicima.
Ja sam se nekako nadao da će ga one 22 miljarde baciti u depresiju koja će ga odvesti ka tome da si....eh
Ništa treba dalje forsirati. Recimo treba kupiti od njemaca par Leoparda čisto da popizdi. Ili još bolje od Izraela. Zamisli jebote od Izrael da kupimo 4-5 Merkava....ovaj bi doslovno pisao pismo Netanyahu da kako nam može prodavati tenkove kad su ustaše ubijali židove prije 80 godina.
Ili jebote to bi tek bio pik na asa. Kupiti od rusa neki kurac...bilo šta jebiga bar je jeftino. Odmah bi zavapio izdaja izdaja...
Ništa treba dalje forsirati. Recimo treba kupiti od njemaca par Leoparda čisto da popizdi. Ili još bolje od Izraela. Zamisli jebote od Izrael da kupimo 4-5 Merkava....ovaj bi doslovno pisao pismo Netanyahu da kako nam može prodavati tenkove kad su ustaše ubijali židove prije 80 godina.
Ili jebote to bi tek bio pik na asa. Kupiti od rusa neki kurac...bilo šta jebiga bar je jeftino. Odmah bi zavapio izdaja izdaja...
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Krenula izborna kampanja u Srbiji:'Puna su im usta Hrvatske'
» Blanki i Babiću puna usta Gospe i Isusa, a Bog gleda i pizdi
» Puna usta rasterećenja građana i poduzetnika: uz porez na nekretnine stiže i građevinska renta
» Kako se Emir opet popisao Srbima u usta:Deseti cin
» Opet požari u Israelu: Bez Hrvatske im nema spasa...:)
» Blanki i Babiću puna usta Gospe i Isusa, a Bog gleda i pizdi
» Puna usta rasterećenja građana i poduzetnika: uz porez na nekretnine stiže i građevinska renta
» Kako se Emir opet popisao Srbima u usta:Deseti cin
» Opet požari u Israelu: Bez Hrvatske im nema spasa...:)
Page 2 of 6