Plenky vs Bero na RTL u 20:00
Page 12 of 23
Page 12 of 23 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 23
Re: Plenky vs Bero na RTL u 20:00
srpska posla, al svejedno tužna je njihova sudbina, ono već 30 godina se bude u nadi da sanjaju da ovo nije stvarnost i svaki put razočaranje i tako do sljedeće noći pa noćna mora i opet buđenje a RH nikako da propadne!!!michaellcmacha wrote:prijatelj od crvenkastog... bar na fejsu tako stoji... ;))tre wrote:ote mi slovo iz usta, u svakom slučaju zna se tko je najveći koljač srpske nejači, usto još i diler i sitni reketar sa trenutnim boravištem u Irskoj!michaellcmacha wrote:to yehudi kolje nožem... pobrkao sicrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
imam cjevčicu, i ampulicu... oboje je namjenjeno da se ampulica sparkira između tvoja dva blatobrana...
Kakva ampulica, pizdo! Ti si kurac, a ne ustaša. Pravi ustaša kolje nožem.
ima taj još titula, padobranac, haubičar na topu 130 mm, židov...
Šandor Winnetou- Posts : 19781
2017-12-31
crvenkasti je sad Hrvat ali mu ostali srpski maniri da kolje i ubija sve što se ne zove lazo, nemanja, savo, jovan...michaellcmacha wrote:imao sam ga i kad sam ti sendvič i sok udijelio, pa ga nisam koristio... bijedu se ne ubija, bar mi to nismo radili... to je vaš modus operandicrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:to nije nož za klanje to je nož za preživljavanje... ;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
to yehudi kolje nožem... pobrkao si
Kako ga ono zoveš? Srk?
Pa svojevremeno si govorio da ćeš me s njim...
pa ja sam vam pomogao da se fino odlučite da sami sebe progjerate, ustalom jebo vas čarnojević i konj na kojem je dojahao kad ste došli u Hrvatsku probleme praviti. Koji kurac niste ostali u smrdiji praviti probleme turcima a ne vamo došli nas zajebavati kroz par stoljeća!crvenkasti wrote:tre wrote:vi srbi ste vas potjerali, drug savo štrbac ti je sve lepo pojasnio u svom govoru o spašavanju srpske biomase. Jel ti bilo ok da budeš biomasa dok si bio srbin?crvenkasti wrote:tre wrote:nisam jedini i nisam kriv za sve ali za jebavanje vaše srpske majke jesam, nemaš pojma kakav je zo bio guš kad smo vas ispratili preko granice! šteta što nisi ranije postao Hrvat pa da osjetiš to zadovoljstvo kad pobjediš! jebiga nije ti suđeno bilo, više sreće drugi putcrvenkasti wrote:
Znači, ti si kriv za ovo sve? Još i priznaš.
Kad smo ih otjerali, zašto nismo napravili nešto bolje?
Znaš zašto?
Zato što smo poslije svega morali staviti na vlast ustaše poput tebe koji su sve sjebali.
Bolje su Srbi brinuli o nama od vas.
Pa tko je onda zaslužan? Savo Štrbac ili ti?
Odi u kurac. Sad ovo, sad ono.
došli su sa turcima u talu, mamu im jebem martološku, eto da sokolu srce bude na mjestu... a ošli su prek Une u pičku mile svoje majčice srbijetre wrote:pa ja sam vam pomogao da se fino odlučite da sami sebe progjerate, ustalom jebo vas čarnojević i konj na kojem je dojahao kad ste došli u Hrvatsku probleme praviti. Koji kurac niste ostali u smrdiji praviti probleme turcima a ne vamo došli nas zajebavati kroz par stoljeća!crvenkasti wrote:tre wrote:vi srbi ste vas potjerali, drug savo štrbac ti je sve lepo pojasnio u svom govoru o spašavanju srpske biomase. Jel ti bilo ok da budeš biomasa dok si bio srbin?crvenkasti wrote:tre wrote:
nisam jedini i nisam kriv za sve ali za jebavanje vaše srpske majke jesam, nemaš pojma kakav je zo bio guš kad smo vas ispratili preko granice! šteta što nisi ranije postao Hrvat pa da osjetiš to zadovoljstvo kad pobjediš! jebiga nije ti suđeno bilo, više sreće drugi put
Znaš zašto?
Zato što smo poslije svega morali staviti na vlast ustaše poput tebe koji su sve sjebali.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
bolje ikad nego nikad a sad nek nastave srat pa će srba u Hrvatskoj ostati o,4% a ne 4 % kao sad, s tim da ovaj put u prvom redu ide i jugoološ s njima pa nek jedu skupa govna koja su izasrali po putu!michaellcmacha wrote:došli su sa turcima u talu, mamu im jebem martološku, eto da sokolu srce bude na mjestu... a ošli su prek Une u pičku mile svoje majčice srbijetre wrote:pa ja sam vam pomogao da se fino odlučite da sami sebe progjerate, ustalom jebo vas čarnojević i konj na kojem je dojahao kad ste došli u Hrvatsku probleme praviti. Koji kurac niste ostali u smrdiji praviti probleme turcima a ne vamo došli nas zajebavati kroz par stoljeća!crvenkasti wrote:tre wrote:vi srbi ste vas potjerali, drug savo štrbac ti je sve lepo pojasnio u svom govoru o spašavanju srpske biomase. Jel ti bilo ok da budeš biomasa dok si bio srbin?crvenkasti wrote:
Znaš zašto?
kokošinjac na forumu
ništa pametno a bogme glupo
Bero se nije pokolebao to je važno
i dobio je u anketama više glasova
i to je to
novi premjer je BEROOOO
i to je to
novi premjer je BEROOOO
marcellus- Posts : 45992
2014-04-16
?..Sora wrote:kokošinjac na forumu
i to je to
novi premjer je BEROOOO
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
...bero je vise za lokalnog politicara tipa opcina,mjesna zajednica i to mu je vrh...elementarno nepoznavanje npr.međunarodne politike..ga definitivno diskvaificira za najvise duznosti..plus sto bez papira ne moze se ni snaci..a da ne govorim da ga nervoza pere sve u sesnaest kakav ce takav pred međunarodne politicare pa pojest ce ga
2015-09-08
no nije bero kriv...krivi su oni koji su ga krivo savjetovali i koji su znali koji je njegov domet u politici...zasto?...pa sa takvima je najlakse manipulirati,vuci konce iz sjene...berin najveci domet je prepucavanje sa bandicem...a i tu je stekao...ja da sam u sdp-u nakon ove debate bi se dobro zamislio tko je na celu stranke...velim nije bero los momak ali definitivno u politici se nalazi ko slon u staklarni...
2015-09-08
vuksadinare wrote:no nije bero kriv...krivi su oni koji su ga krivo savjetovali i koji su znali koji je njegov domet u politici...zasto?...pa sa takvima je najlakse manipulirati,vuci konce iz sjene...berin najveci domet je prepucavanje sa bandicem...a i tu je stekao...ja da sam u sdp-u nakon ove debate bi se dobro zamislio tko je na celu stranke...velim nije bero los momak ali definitivno u politici se nalazi ko slon u staklarni...
nema veze kako je bero izgledao i kakvu je političku sposobnost pokazao.. sdp će pobijediti mada je svejedno tko će pobijediti u ekonomskom smislu jer su i jedni i drugi katastrofalni.. no što hoću reći - ovo je glasovanje protiv a ne za.. uvijek je tako.. gledala sam jedno sučeljavanje marasa i šukera pred izbore 2011 .. maras je izbacio toliku količinu populističkih floskula i cijeli ekonomski program mu je bilo pljuvanje po šukerovoj politici. šuker je bio nadmoćan u raspravi .. na kraju je maras bio ministar poduzetništva i obrta.. tako će i bero biti premijer sljedeće 4 godine
Guest- Guest
nema pobjednika..razlika ce biti mozda u mandatu,dva vise za nekog..odlucivat ce treca opcija najvjerojatnije škorina..ili ce biti novi izbori odnosno velika koalicija...ali kako sam bio ovih dana na jednom predizbornom druzenju hdz-a ne bas da sam htio ali su imali druzenje kod bocalista pa se naslo gro ljudi tamo koji su tu bili zbog bocanja,kartanja i slicno...u nekim razgovorima sa kandidatima hdz-a u mojoj izbornoj jedinici...vecina ih je sklona koaliranju sa škorom cisto radi ocuvanja mozebitno dobijenog ili dobijenih mandata jer novi izbori nude novu neizvjesnost hoce li na ponovljenim izborima dobiti mandat...a kako mi veli jedan hdzovac gotovo 90% hdzovaca na taj nacin razmislja narocito onih koji su se kandidirali za sabor...bolje vrabac u ruci nego golub na granimetilda wrote:vuksadinare wrote:no nije bero kriv...krivi su oni koji su ga krivo savjetovali i koji su znali koji je njegov domet u politici...zasto?...pa sa takvima je najlakse manipulirati,vuci konce iz sjene...berin najveci domet je prepucavanje sa bandicem...a i tu je stekao...ja da sam u sdp-u nakon ove debate bi se dobro zamislio tko je na celu stranke...velim nije bero los momak ali definitivno u politici se nalazi ko slon u staklarni...
nema veze kako je bero izgledao i kakvu je političku sposobnost pokazao.. sdp će pobijediti mada je svejedno tko će pobijediti u ekonomskom smislu jer su i jedni i drugi katastrofalni.. no što hoću reći - ovo je glasovanje protiv a ne za.. uvijek je tako.. gledala sam jedno sučeljavanje marasa i šukera pred izbore 2011 .. maras je izbacio toliku količinu populističkih floskula i cijeli ekonomski program mu je bilo pljuvanje po šukerovoj politici. šuker je bio nadmoćan u raspravi .. na kraju je maras bio ministar poduzetništva i obrta.. tako će i bero biti premijer sljedeće 4 godine
2015-09-08
Nisam gledao te me zanima. Sto su rekli o povecanju poreskog opterecenja gradjanstvu?? Gospodarstvu??? Sto o buducem migrantskom valu????
2014-04-14
vuksadinare wrote:nema pobjednika..razlika ce biti mozda u mandatu,dva vise za nekog..odlucivat ce treca opcija najvjerojatnije škorina..ili ce biti novi izbori odnosno velika koalicija...ali kako sam bio ovih dana na jednom predizbornom druzenju hdz-a ne bas da sam htio ali su imali druzenje kod bocalista pa se naslo gro ljudi tamo koji su tu bili zbog bocanja,kartanja i slicno...u nekim razgovorima sa kandidatima hdz-a u mojoj izbornoj jedinici...vecina ih je sklona koaliranju sa škorom cisto radi ocuvanja mozebitno dobijenog ili dobijenih mandata jer novi izbori nude novu neizvjesnost hoce li na ponovljenim izborima dobiti mandat...a kako mi veli jedan hdzovac gotovo 90% hdzovaca na taj nacin razmislja narocito onih koji su se kandidirali za sabor...bolje vrabac u ruci nego golub na granimetilda wrote:vuksadinare wrote:no nije bero kriv...krivi su oni koji su ga krivo savjetovali i koji su znali koji je njegov domet u politici...zasto?...pa sa takvima je najlakse manipulirati,vuci konce iz sjene...berin najveci domet je prepucavanje sa bandicem...a i tu je stekao...ja da sam u sdp-u nakon ove debate bi se dobro zamislio tko je na celu stranke...velim nije bero los momak ali definitivno u politici se nalazi ko slon u staklarni...
nema apsolutnog pobjednika, svakako, ali sdp će biti relativni pobjednik i dobit će mogućnost formiranja vlade.. odmah u startu će dobiti mandate manjinaca a onda će se aktivirati spavači sa škorinim mandatima i sdp će formirati vladu.. sigurno je da hdz-u ne odgovaraju ponovljeni izbori jer će na njima dobiti još manje.. ne odgovaraju ni sdp-u ako ne uspije formirati vladu pa će kupovati mandate .. uglavnom predviđam sdp-ovu vladu, častim ako su mi prognoze pogrešne
Guest- Guest
nakon suceljavanja vjerujem da je i plenki svjestan da nema sto raditi u koaliciji sa ovakvim berom..kakav god je on je jos uvijek celni covjek sdp-a....ako hoce zadrzat fotelju morat ce vrlo ozbiljno razmisliti da koalira sa skorom mozda opet i mostom...kako rece šeks jucer na radiju...ponavljanje izbora nece puno novog donijeti osim bacanja novca a vjerojatno male izlaznosti..a rezultat bi mogao opet biti isti
2015-09-08
jutro,ne mogu doručkovati od onoga jučer...samo kava
jučer se definitivno vidjelo,za one koji dosad nisu,da smo skroz u banani
jučer se definitivno vidjelo,za one koji dosad nisu,da smo skroz u banani
vili40-
2015-08-02
ma nema sanse...sdp moze dobit manjince(ne sve) i mozda pkoji mandat neke lijeve opcije ali nedovoljno...škorini nose 15 do 20 mandata plus manjinci iz albanske,romske i bosnjacke manjine..restart ne zeli sa škorom i mostom i tu je kraj price...metilda wrote:vuksadinare wrote:nema pobjednika..razlika ce biti mozda u mandatu,dva vise za nekog..odlucivat ce treca opcija najvjerojatnije škorina..ili ce biti novi izbori odnosno velika koalicija...ali kako sam bio ovih dana na jednom predizbornom druzenju hdz-a ne bas da sam htio ali su imali druzenje kod bocalista pa se naslo gro ljudi tamo koji su tu bili zbog bocanja,kartanja i slicno...u nekim razgovorima sa kandidatima hdz-a u mojoj izbornoj jedinici...vecina ih je sklona koaliranju sa škorom cisto radi ocuvanja mozebitno dobijenog ili dobijenih mandata jer novi izbori nude novu neizvjesnost hoce li na ponovljenim izborima dobiti mandat...a kako mi veli jedan hdzovac gotovo 90% hdzovaca na taj nacin razmislja narocito onih koji su se kandidirali za sabor...bolje vrabac u ruci nego golub na granimetilda wrote:vuksadinare wrote:no nije bero kriv...krivi su oni koji su ga krivo savjetovali i koji su znali koji je njegov domet u politici...zasto?...pa sa takvima je najlakse manipulirati,vuci konce iz sjene...berin najveci domet je prepucavanje sa bandicem...a i tu je stekao...ja da sam u sdp-u nakon ove debate bi se dobro zamislio tko je na celu stranke...velim nije bero los momak ali definitivno u politici se nalazi ko slon u staklarni...
nema apsolutnog pobjednika, svakako, ali sdp će biti relativni pobjednik i dobit će mogućnost formiranja vlade.. odmah u startu će dobiti mandate manjinaca a onda će se aktivirati spavači sa škorinim mandatima i sdp će formirati vladu.. sigurno je da hdz-u ne odgovaraju ponovljeni izbori jer će na njima dobiti još manje.. ne odgovaraju ni sdp-u ako ne uspije formirati vladu pa će kupovati mandate .. uglavnom predviđam sdp-ovu vladu, častim ako su mi prognoze pogrešne
2015-09-08
abraham wrote:Nisam gledao te me zanima. Sto su rekli o povecanju poreskog opterecenja gradjanstvu?? Gospodarstvu??? Sto o buducem migrantskom valu????
čitala sad na tportalu tekstualno praćenje prvi sat, nisu to spomenuli.. dalje mi se nije dalo pratiti a kako su gadljivi obojica nije mi palo na pamet gledati ih na tv
Guest- Guest
Smanjuje li se porez na dobit??? Koje benefite dobijaju strani ulagaci?? Koji je maximalni rok za "papirologiju" stranim ulagacima??? Porez na nekretnine??? UStashe-partizani? Tito tTudjman? Kila mozga....
2014-04-14
vuksadinare wrote:ma nema sanse...sdp moze dobit manjince(ne sve) i mozda pkoji mandat neke lijeve opcije ali nedovoljno...škorini nose 15 do 20 mandata plus manjinci iz albanske,romske i bosnjacke manjine..restart ne zeli sa škorom i mostom i tu je kraj price...metilda wrote:vuksadinare wrote:nema pobjednika..razlika ce biti mozda u mandatu,dva vise za nekog..odlucivat ce treca opcija najvjerojatnije škorina..ili ce biti novi izbori odnosno velika koalicija...ali kako sam bio ovih dana na jednom predizbornom druzenju hdz-a ne bas da sam htio ali su imali druzenje kod bocalista pa se naslo gro ljudi tamo koji su tu bili zbog bocanja,kartanja i slicno...u nekim razgovorima sa kandidatima hdz-a u mojoj izbornoj jedinici...vecina ih je sklona koaliranju sa škorom cisto radi ocuvanja mozebitno dobijenog ili dobijenih mandata jer novi izbori nude novu neizvjesnost hoce li na ponovljenim izborima dobiti mandat...a kako mi veli jedan hdzovac gotovo 90% hdzovaca na taj nacin razmislja narocito onih koji su se kandidirali za sabor...bolje vrabac u ruci nego golub na granimetilda wrote:vuksadinare wrote:no nije bero kriv...krivi su oni koji su ga krivo savjetovali i koji su znali koji je njegov domet u politici...zasto?...pa sa takvima je najlakse manipulirati,vuci konce iz sjene...berin najveci domet je prepucavanje sa bandicem...a i tu je stekao...ja da sam u sdp-u nakon ove debate bi se dobro zamislio tko je na celu stranke...velim nije bero los momak ali definitivno u politici se nalazi ko slon u staklarni...
voljela bih da si u pravu
Guest- Guest
Page 12 of 23 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 23
Similar topics
» Plenky 90%
» Plenky dominira
» Najljepši je Plenky :)
» Plenky: Predviđamo pad od 9.4% BDP
» bero napuhao balon
» Plenky dominira
» Najljepši je Plenky :)
» Plenky: Predviđamo pad od 9.4% BDP