Kaufland od 1. siječnja iz prodaje povlači plastične vrećice, štapiće za uši, slamke
Page 1 of 1
Kaufland od 1. siječnja iz prodaje povlači plastične vrećice, štapiće za uši, slamke
Kaufland Hrvatska od početka iduće godine povlači lagane plastične vrećice iz prodaje iz svih svojih trgovina u Hrvatskoj, izvijestili su iz tog trgovačkog lanca.
Lagane plastične vrećice su s debljinom stijenke manjom od 50 mikrona, a u Kauflandu se takve vrećice trenutačno mogu kupiti na blagajnama po cijeni od 80 lipa odnosno jedne kune.
Te plastične vrećice od 1. siječnja 2020. više neće biti dostupne, a kupci će moći odabrati između nekoliko drugih vrsta kao što su papirnate ili platnene vrećice, najavljuju iz Kauflanda i poručuju da je taj potez usmjeren na brigu za okoliš i zajednicu, održivost i društveni angažman.
Osim povlačenja plastičnih vrećica, Kaufland Hrvatska s prvim danom iduće godine iz prodaje će povući i jednokratno plastično posuđe te pribor za jelo, kao i plastične štapiće i slamke te ih zamijeniti alternativnim održivim rješenjima, najavljuje se u priopćenju.
https://www.antenazadar.hr/clanak/2019/12/kaufland-od-1-sijecnja-iz-prodaje-povlaci-plasticne-vrecice-stapice-za-usi-slamke/?fbclid=IwAR1cCZFuAZ_qHPPqKjC-jSuWmP9PeR_nZkuPPRqNUF6d1XSOPp-rWGi4_oE
...........................
Lijepa vijest nedjeljom.....
Premda sam relativno odan intersparu, ovim su me privukli u kaufland
Lagane plastične vrećice su s debljinom stijenke manjom od 50 mikrona, a u Kauflandu se takve vrećice trenutačno mogu kupiti na blagajnama po cijeni od 80 lipa odnosno jedne kune.
Te plastične vrećice od 1. siječnja 2020. više neće biti dostupne, a kupci će moći odabrati između nekoliko drugih vrsta kao što su papirnate ili platnene vrećice, najavljuju iz Kauflanda i poručuju da je taj potez usmjeren na brigu za okoliš i zajednicu, održivost i društveni angažman.
Osim povlačenja plastičnih vrećica, Kaufland Hrvatska s prvim danom iduće godine iz prodaje će povući i jednokratno plastično posuđe te pribor za jelo, kao i plastične štapiće i slamke te ih zamijeniti alternativnim održivim rješenjima, najavljuje se u priopćenju.
https://www.antenazadar.hr/clanak/2019/12/kaufland-od-1-sijecnja-iz-prodaje-povlaci-plasticne-vrecice-stapice-za-usi-slamke/?fbclid=IwAR1cCZFuAZ_qHPPqKjC-jSuWmP9PeR_nZkuPPRqNUF6d1XSOPp-rWGi4_oE
...........................
Lijepa vijest nedjeljom.....
Premda sam relativno odan intersparu, ovim su me privukli u kaufland
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
Re: Kaufland od 1. siječnja iz prodaje povlači plastične vrećice, štapiće za uši, slamke
lijepo
zamjenski proizvodi budu kostali isto ?
zamjenski proizvodi budu kostali isto ?
debotoijusto- Posts : 31499
2014-04-12
Re: Kaufland od 1. siječnja iz prodaje povlači plastične vrećice, štapiće za uši, slamke
debotoijusto wrote:lijepo
zamjenski proizvodi kudu kostali isto ?
Vjerojatno ilči u 10 lipa gore dolje. Sve 5.
2015-08-06
U ZD još nismo dobili kante za razvrstavanje otpada....pa smo počeli samoinicijativno. Odvajamo staklo, papir, plastiku. Ako ne pokupe ja im odvezem u Čistoću.
2015-08-06
Similar topics
» Hrvatska je upravo zabranila plastične vrećice za nošenje
» MOL se povlači iz INE,prodaje dionice?
» Kaufland: Iz lubavi prema Hrvatskoj!
» U Dubravi 30 posto zgrada ne koristi ZG vrećice, idu kazne
» ''SAD I SLUŽBENO: EU ZABRANILA PLASTIČNE PROIZVODE ZA JEDNOKRATNU UPORABU Direktiva stupa na snagu 2021., evo što se sve više neće smjeti koristiti ''
» MOL se povlači iz INE,prodaje dionice?
» Kaufland: Iz lubavi prema Hrvatskoj!
» U Dubravi 30 posto zgrada ne koristi ZG vrećice, idu kazne
» ''SAD I SLUŽBENO: EU ZABRANILA PLASTIČNE PROIZVODE ZA JEDNOKRATNU UPORABU Direktiva stupa na snagu 2021., evo što se sve više neće smjeti koristiti ''
Page 1 of 1