hrvatica na stubu srama !?
Page 1 of 4 • Share
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
hrvatica na stubu srama !?
2016-07-21
Re: hrvatica na stubu srama !?
kriticarke se ne skidaju :)
2016-07-21
zenska priznala moji su jugonostalgicari..tu prica staje...ona bi htjela da se svi sloze sa njom i njenim cinom a ne zeli uvaziti kritike druge strane..tipicno
vuksadinare- Posts : 67674
2015-09-08
Mene neke dve lujke Zagrepacke jurile po BGD aerodromu.
Let za Milano i Zagreb su tu sličnog vremenskog polaska.
Jure, ali ne znaju spiku da probiju led.
Let za Milano i Zagreb su tu sličnog vremenskog polaska.
Jure, ali ne znaju spiku da probiju led.
Serbinho-3- Posts : 9662
2014-08-25
..i jos se cudi zasto je ostavio..koja glupaca...divan je a tretirao je kao kakvu hrvatsku kurvu...i dalje se cudi cudom zatso je tako postupio..ali 'divan je'...isto ko i onaj leon lucev kojemu ni sad nije jasno zasto je dobio pistolj pod rebra u srbiji a prije toga je cascen prasetinom i gibanicom..i dalje mu 'nije jasno' niti ce biti...tipicno za ljubitelje regionske 'zabave'
2015-09-08
Srbija snazno napreduje, stranci ulazu bilione milijardi, place vrtoglavo rastu a srpski besposlicari i propalice vise na forumu i razglabaju ciji je kikiriki veci.

omni-
2014-04-12
Posle vise nisam leteo sa BGD Aerodroma.
Serbinho-3- Posts : 9662
2014-08-25
ma lako za njih...mene vise brinu ovi 'domaci' 'lučevi' o 'lučevice' cijoj naivnosti,podvodljivosti,gluposti nema kraja@omni wrote:Srbija snazno napreduje, stranci ulazu bilione milijardi, place vrtoglavo rastu a srpski besposlicari i propalice vise na forumu i razglabaju ciji je kikiriki veci.![]()
2015-09-08
valjda previse 'crno bijelog svijeta' 

2015-09-08
Crno-bieli sviet je solidna serija, jasno se vidi izvlačenje novca iz hrvatske privrjede.@vuksadinare wrote:valjda previse 'crno bijelog svijeta'

Regoč-
2015-08-21
ajde vucko
zalis sto nisi zensko
da te srbin pricesti:)
zalis sto nisi zensko
da te srbin pricesti:)
2016-07-21
solidna kazes?..ima nekih dijelova koji su ok ali kad vidim onog žungula padne mi mrak na oci..@Regoč wrote:Crno-bieli sviet je solidna serija, jasno se vidi izvlačenje novca iz hrvatske privrjede.@vuksadinare wrote:valjda previse 'crno bijelog svijeta'

2015-09-08
Nežni Balkanac
. Is this shit real? 

catabbath-
2015-08-22
@vuksadinare wrote:solidna kazes?..ima nekih dijelova koji su ok ali kad vidim onog žungula padne mi mrak na oci..@Regoč wrote:Crno-bieli sviet je solidna serija, jasno se vidi izvlačenje novca iz hrvatske privrjede.@vuksadinare wrote:valjda previse 'crno bijelog svijeta'...ali i dijelova gdje je vise nadodano nego sto je realno bilo...
Meni djeluje totalno isforsirano.
catabbath-
2015-08-22
Solidna. Ovo što si napisal nije mi poznato, nisam Zagrebčanin. Solidna mi je u opisu privrjednoga stanja (devizni režim, gubitaši, privrjedni kriminal) i političkoga voluntarizma (u Kockicu po mišljenje). Nedostaje mi diel o političkih protivnicih, proljećarih i inih.

Regoč-
2015-08-21
ako je ovo istina..vidis da je teska blesaca u rangu jelene veljace a uopce me ne bi cudilo da je to i njena prica

2015-09-08
za vas polovina aktivnih hrvatica blesave :)
2016-07-21
pa to sam naveo...ali sto se tice drugih stvari nije bas dobro napravljeno..mislim na stilistiku onog doba...jedino je dobro skinut davorin bogovic...a smijurija je bio rundek...i onaj žungul@Regoč wrote:Solidna. Ovo što si napisal nije mi poznato, nisam Zagrebčanin. Solidna mi je u opisu privrjednoga stanja (devizni režim, gubitaši, privrjedni kriminal) i političkoga voluntarizma (u Kockicu po mišljenje). Nedostaje mi diel o političkih protivnicih, proljećarih i inih.

2015-09-08
Zašto ti je Žungul toliko mrzak? Jer je alternativac i pomalo pederast? Meni se gadi jer je hajdukovac.

Regoč-
2015-08-21
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 1 of 4