Izbori
Page 22 of 44
Page 22 of 44 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 33 ... 44
Re: Izbori
ne razumijem na što ciljaš s njom?epikur37 wrote:doduše ne tako pronicavo i zrelo kao neve ali oportunistički da.
ja ne vidim te promjene
Guest- Guest
ma, ja sam 'nesvrstani centar' i mislim da imam osjećaj za ravnotežu, pa se uvijek malo više nagnem na suprotnu stranu od prevelike neravnoteže i pretjerivanja :)epikur37 wrote:Dobra curica :)
Iskreno, izvan ove forumske zezancije i nabrijavanja imam dojam da si napravila jednu kvalitativnu promjenu kad je svjetonazor u pitanju. Ništa radikalno ali dovoljno da se stvari počnu gledati iz druge perspektive...
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Samo ti priznaj pa ćemo posle lako.veber wrote:bre, deca su u pitanju.dzango wrote:Daj onda priznaj i moju, da se malo ogrebem.veber wrote:imam para. disperzija je dobra.bogomdani wrote:ti bas obozavas placati alimentacije ..no dobro...djeca su djeca,a ovo mozda bude i tvoje...veber wrote:bum ja svratio.epikur37 wrote:
Nema veze može sutra opet pokušati...jednom će dobit :D
da ženska ne pati.
sva su moja.
ne sponzoriram roditelje.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Ovi do sad vam sve suvi eksperti.marcellus wrote:maggie13 wrote:i to je opcija..vlast po svaku cijenu..ali najprije idu krtice u akciju ;)marcellus wrote:realno, ako petrov ostane pri "čvrstom stavu", sdp i hdz će možda i ići na varijantu velike koalicije i njega jednostavno odjebati
pa iskreno i to je bolje od uključivanja diletanata, most čak nije niti stranka, to je nakupina ljudi koji su izbačeni iz drugih stranaka i koje baš ništa ne povezuje osim želje za vlašću
nisu, ali dobijem ospice od ljudi koji bi saborskim zastupnicima davali minimalac plaću. Ko bi pristao na to? Samo lopov bi išao u sabor pod takvim uvjetima, ili neko ko je bogat ko kerum pa mu pare ne trebaju. Time bi se vrata sudjelovanja u politici zatvorila za normalne ljude.
naime u antičkoj grčkoj je služenje bilo čast i nije se plaćalo, a petrov kao klasičar brije na to. No u antičkoj grčkoj su samo bogati zemljoposjednici imali pravo sudjelovanja na izborima...
Možda je zbog velikih sisa?r_nevjesta wrote:ma, ja sam 'nesvrstani centar' i mislim da imam osjećaj za ravnotežu, pa se uvijek malo više nagnem na suprotnu stranu od prevelike neravnoteže i pretjerivanja :)epikur37 wrote:Dobra curica :)
Iskreno, izvan ove forumske zezancije i nabrijavanja imam dojam da si napravila jednu kvalitativnu promjenu kad je svjetonazor u pitanju. Ništa radikalno ali dovoljno da se stvari počnu gledati iz druge perspektive...
Oni već slave za nove 4 godine haračenja i pustošenja...uzdravlje.RayMabus wrote:Samo se ti tješi ....HDZ uhljebi lete , HDZ propada kao stranka , to su ujedno i reforme smanjuje se broj uhljeba samo je trik šta su svi HDZ , SDP kolalira sa MOSTom koji traži reforme ....Hrvati dobivaju reforme , uhljebi se masovno otpuštaju , HDZ kao stranka ide u pičku materinu gdje joj je i mijesto.marcellus wrote:maggie13 wrote:i to je opcija..vlast po svaku cijenu..ali najprije idu krtice u akciju ;)marcellus wrote:realno, ako petrov ostane pri "čvrstom stavu", sdp i hdz će možda i ići na varijantu velike koalicije i njega jednostavno odjebati
pa iskreno i to je bolje od uključivanja diletanata, most čak nije niti stranka, to je nakupina ljudi koji su izbačeni iz drugih stranaka i koje baš ništa ne povezuje osim želje za vlašću
Svi happy.
Guest- Guest
ostrakon wrote:ne razumijem na što ciljaš s njom?epikur37 wrote:doduše ne tako pronicavo i zrelo kao neve ali oportunistički da.
ja ne vidim te promjene
Nisi dovoljno dugo tu ili ne pratiš fine tuning, neve je polako od jedne liberalno - lijeve forumašice prešla u jednu blagu građansko konzervativnu gospoju...
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
nikakve razlike u tom kontekstu ne bi bilo,osim sto ipak neki mocni umovi ne bi gubili vrijeme tamo,pa bi bilo mjesta za malo skromnije i pametnije.marcellus wrote:dzango wrote:Ovi do sad vam sve suvi eksperti.marcellus wrote:maggie13 wrote:i to je opcija..vlast po svaku cijenu..ali najprije idu krtice u akciju ;)marcellus wrote:realno, ako petrov ostane pri "čvrstom stavu", sdp i hdz će možda i ići na varijantu velike koalicije i njega jednostavno odjebati
nisu, ali dobijem ospice od ljudi koji bi saborskim zastupnicima davali minimalac plaću. Ko bi pristao na to? Samo lopov bi išao u sabor pod takvim uvjetima, ili neko ko je bogat ko kerum pa mu pare ne trebaju. Time bi se vrata sudjelovanja u politici zatvorila za normalne ljude.
2014-04-12
To je zato jer joj stidne dlake sijede.epikur37 wrote:ostrakon wrote:ne razumijem na što ciljaš s njom?epikur37 wrote:doduše ne tako pronicavo i zrelo kao neve ali oportunistički da.
ja ne vidim te promjene
Nisi dovoljno dugo tu ili ne pratiš fine tuning, neve je polako od jedne liberalno - lijeve forumašice prešla u jednu blagu građansko konzervativnu gospoju...
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
r_nevjesta wrote:ma, ja sam 'nesvrstani centar' i mislim da imam osjećaj za ravnotežu, pa se uvijek malo više nagnem na suprotnu stranu od prevelike neravnoteže i pretjerivanja :)epikur37 wrote:Dobra curica :)
E to si možda i od mene pokupila al nema veze...samo su moji utezi jači ...ti na unce vagaš ja na jače mjere :)
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
maggie13 wrote:nikakve razlike u tom kontekstu ne bi bilo,osim sto ipak neki mocni umovi ne bi gubili vrijeme tamo,pa bi bilo mjesta za malo skromnije i pametnije.marcellus wrote:dzango wrote:Ovi do sad vam sve suvi eksperti.marcellus wrote:maggie13 wrote:i to je opcija..vlast po svaku cijenu..ali najprije idu krtice u akciju ;)marcellus wrote:realno, ako petrov ostane pri "čvrstom stavu", sdp i hdz će možda i ići na varijantu velike koalicije i njega jednostavno odjebati
nitko skroman i pametan ne bi sjedio u saboru za tri tisuće kuna.
marcellus- Posts : 45992
2014-04-16
Normalnih odavno nema u politici. Politikom se bavi samo gamad koja planira jednog dana dobro da zaradi od toga. Stranački vojnici, licemeri i beskičmenjaci. Najgora sorta ljudi.marcellus wrote:dzango wrote:Ovi do sad vam sve suvi eksperti.marcellus wrote:maggie13 wrote:i to je opcija..vlast po svaku cijenu..ali najprije idu krtice u akciju ;)marcellus wrote:realno, ako petrov ostane pri "čvrstom stavu", sdp i hdz će možda i ići na varijantu velike koalicije i njega jednostavno odjebati
6 tisuća sasvim dovoljno. 16, al kuraca, bi im ja dao za spavanje na sjednicama i žderanje kava i sendviča za 3 kune na pauzama. I to ako se uopće udostoje pojaviti...marcellus wrote:
nisu, ali dobijem ospice od ljudi koji bi saborskim zastupnicima davali minimalac plaću.
Last edited by Starhemberg on 9/11/2015, 00:20; edited 1 time in total
Guest- Guest
koji si ti provokator B-)epikur37 wrote:ostrakon wrote:ne razumijem na što ciljaš s njom?epikur37 wrote:doduše ne tako pronicavo i zrelo kao neve ali oportunistički da.
ja ne vidim te promjene
2014-04-12
taj faktor možeš odmah isključitidzango wrote:Možda je zbog velikih sisa?
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ljudi se u principu ne mjenjaju baš, koliko se ja sjećam, ako se ne slažemo, a to je često ona uvijek krvavo zarati samnomepikur37 wrote:ostrakon wrote:ne razumijem na što ciljaš s njom?epikur37 wrote:doduše ne tako pronicavo i zrelo kao neve ali oportunistički da.
ja ne vidim te promjene
agresivna je, buntovna, podmukla, oštrog jezika
možda ti imaš manje kritične stavove o drugima
Guest- Guest
Jeftnije nego studenti. Reference za takve cijene - 6 mjeseci radnog staža(vidi: Gordan Maras)Starhemberg wrote:6 tisuća sasvim dovoljno. 16, al kuraca, bi im ja dao za spavanje na sjednicama i žderanje kava i sendviča za 3 kune na pauzama.marcellus wrote:
nisu, ali dobijem ospice od ljudi koji bi saborskim zastupnicima davali minimalac plaću.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
bi.marcellus wrote:maggie13 wrote:nikakve razlike u tom kontekstu ne bi bilo,osim sto ipak neki mocni umovi ne bi gubili vrijeme tamo,pa bi bilo mjesta za malo skromnije i pametnije.marcellus wrote:dzango wrote:Ovi do sad vam sve suvi eksperti.marcellus wrote:maggie13 wrote:i to je opcija..vlast po svaku cijenu..ali najprije idu krtice u akciju ;)marcellus wrote:realno, ako petrov ostane pri "čvrstom stavu", sdp i hdz će možda i ići na varijantu velike koalicije i njega jednostavno odjebati
nitko skroman i pametan ne bi sjedio u saboru za tri tisuće kuna.
Odgovorno tvrdim da bi.
2014-04-12
dzango wrote:Ovi do sad vam sve suvi eksperti.marcellus wrote:maggie13 wrote:i to je opcija..vlast po svaku cijenu..ali najprije idu krtice u akciju ;)marcellus wrote:realno, ako petrov ostane pri "čvrstom stavu", sdp i hdz će možda i ići na varijantu velike koalicije i njega jednostavno odjebati
Nemoj tako gledao sam ja izlaganje stand-up poduzetništva pod naslovom vič tu čepters na jubito-u - suvo ekspertno da se smrzneš, sposobnost prštala na sve strane
Brain32-
2014-04-15
Page 22 of 44 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 33 ... 44
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» CG izbori
» Izbori u BiH
» izbori HDZ
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» CG izbori
» Izbori u BiH
» izbori HDZ
Page 22 of 44