ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Djokovic on Korcula: ‘Croatian coast is the most beautiful in the world’

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Djokovic on Korcula: ‘Croatian coast is the most beautiful in the world’ - Page 2 Empty Re: Djokovic on Korcula: ‘Croatian coast is the most beautiful in the world’

Post by Guest 22/7/2019, 01:31

by jasambrend Today at 18:43

I od ukupne dužine, a to je cca. 6000 km obale, izbetonirali smo samo 16 000 km... zasad...
================================================================
Da li je to neka umjetnichka figura..sarkazam ..ne znanje ili zajbancija???
Chuj 6000 tisuca km,,,,hahahahahahahhahahahahahaa..dobra

Guest
Guest

Back to top Go down

Djokovic on Korcula: ‘Croatian coast is the most beautiful in the world’ - Page 2 Empty Re: Djokovic on Korcula: ‘Croatian coast is the most beautiful in the world’

Post by darth_vader 22/7/2019, 02:25

frka wrote:by jasambrend Today at 18:43

I od ukupne dužine, a to je cca. 6000 km obale, izbetonirali smo samo 16 000 km... zasad...
================================================================
Da li je to neka umjetnichka  figura..sarkazam ..ne znanje ili zajbancija???
Chuj  6000 tisuca km,,,,hahahahahahahhahahahahahaa..dobra

Konju,  duljina ukupne obalne crte s otocima nema veze pravocrtnom zemljopisnom dužinom... ili ti zbilja misliš da se recimo pod Pelješac računaju samo ona dva km koje pređes cestom preko Stona prema Dubrovniku umisto cca 150 km razvedene obale kad bi se išlo obalnim djelom.. aj plesni se pa se umij pa razmisli...Zamisli površina države je 57 000 km kvadratnih... kako sad to kad je na nekim mjestima široka jedva tridesetak km...đizs krajst...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/7/2019, 02:54

Kad smo već kod Đokovića , ove godine je Srbin osvojio ATP Umag i to je prvi put.
Đoković je bija u finalu 2006 al je preda meč zbog dišnih problema.

https://sportske.jutarnji.hr/tenis/atp/foto-dusan-lajovic-pobjednik-jubilarnog-30-izadnja-atp-turnira-u-umagu-srpski-tenisac-preko-madara-do-premijernog-naslova-u-karijeri/9148394/
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/7/2019, 13:03

Ovi Lajović ima 29 godina nije nikad u životu osvojija niti jedan atp turnir u pojednačnom natjecanju i sad u 29 godini vrhunac karijere i baš osvoji atp Umag kao prvi srpski tenisač i od potpunog neznanaca postane priko noći regionalno poznat jer se za njega sad zna i u Hrvatskoj sem Srbije.

https://www.tportal.hr/sport/clanak/srbin-lajovic-zauvijek-ce-upamtiti-umag-to-mu-je-prvi-atp-naslov-u-karijeri-foto-20190721

I on sad da više niti jedan atp turnir u životu ne osvoji ostat će poznat po tome šta je prvi Srbin koji je osvojia ATP Umag.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 22/7/2019, 13:21

RayMabus wrote:Ovi Lajović ima 29 godina nije nikad u životu osvojija niti jedan atp turnir u pojednačnom natjecanju i sad u 29 godini vrhunac karijere i baš osvoji atp Umag kao prvi srpski tenisač i od potpunog neznanaca postane priko noći regionalno poznat jer se za njega sad zna i u Hrvatskoj sem Srbije.

https://www.tportal.hr/sport/clanak/srbin-lajovic-zauvijek-ce-upamtiti-umag-to-mu-je-prvi-atp-naslov-u-karijeri-foto-20190721

I on sad da više niti jedan atp turnir u životu ne osvoji ostat će poznat po tome šta je prvi Srbin koji je osvojia ATP Umag.

glupost, duci je odavno izmedju 30-50 na atp listi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/7/2019, 13:27

Serbia Strong wrote:
RayMabus wrote:Ovi Lajović ima 29 godina nije nikad u životu osvojija niti jedan atp turnir u pojednačnom natjecanju i sad u 29 godini vrhunac karijere i baš osvoji atp Umag kao prvi srpski tenisač i od potpunog neznanaca postane priko noći regionalno poznat jer se za njega sad zna i u Hrvatskoj sem Srbije.

glupost, duci je odavno izmedju 30-50 na atp listi.
Je samo u Hrvatskoj do jučer nije nitko čuja za njega a sad znaju , znači zna te cili region a lik osvojia jedan jedini atp turnir u život ( do sad ) a 29 godina ima ( vrhunac karijere mu je sad i vjerojatno će osvojit još nešto u narednim godinam al i da ne osvoji u regionu će ostat zapamćen ).

Gledan Bosna , najbolji 92 na atp

https://www.klix.ba/sport/tenis/dzumhur-napredovao-tri-pozicije-na-atp-listi-bez-promjena-na-vrhu/190722052

Ovi ima tri atp osvojena ( dva u Rusiji i jedan u Turskoj )
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/7/2019, 14:05

Napravija potez karijere a osvojia jedan jedini atp turnir u životu i to atp turnir najnižeg ranga ( atp 250 ).

Tensi je sport koji detaljno prati mali broj ljudi dok šira publika to prati najviše kategorija pojedinačno i kad osvojiš neki atp turnir koji te odma i diže za xy bodova na ljestivici no isto tako kad je region u pitanju evo i ovako moš postat medijski poznat u regionu jer te znaju u Srbiji i onda osvojiš Umag i odma te znaju i u Hrvatskoj znači nemoraš se predstavljat publici u regioni jer su svi čuli za tebe jer znaju tko si.

Ili ćeš morat doć na listu među prvih 20 na atp ljestvici da se za tebe čuje u smislu da je za tebe čula šira publika u regionu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti 22/7/2019, 14:47

S čim je došao? Sa svojom jahtom?

Smrad ćetnički. Treba mu na jahti sprejom našarati 'Ubi ubi Srbina'.

Tko će? Aj ti longi!
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/7/2019, 14:52

crvenkasti wrote:S čim je došao? Sa svojom jahtom?

Tko će? Aj ti longi!
Ćaća Crnogorac , mater Rvatica.

Kojeg smisla ima da njemu napišen Ubij Srbina ?

Uostalom ja to ni nepišen uokolo. Mene te priče ne zanimaju u praksi da iden šarat take gluposti okolo i time se bavit.

Od mene moš prije očekivat da ću napisat grafit ; Islamizacija Hrvatske , Arapi stižu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/7/2019, 15:09

Vidin da je ovi osvojija Rio atp 500 ove godine

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Laslo_Đere

I sad je ovo za rang veće narjecanje od atp Umag 250 al kako se taj Rio počeja igrat tek od 2014 i na drugom je kontinentu onda ovo nije toliko medijski popraćeno u regionu.

Praktički ti moš osvajat ove atp turnire 250 i 500 al ako su na drugim krajevima svijeta onda će se za tebe čut samo u vlastitoj državi a za nešto više ako ćeš osvajat takve turnire na drugim krajevima svijeta onda ih moraš osvojit dosta pa bar uć među prvih 15 i malo se zadržat tu da bi se za tebe čulo u regionu.

Ili napraviš ovo šta je napravija Lajović osvojija je jedan atp turnir i to najnižeg ranga al ga je osvojija tamo di će se čut u regionu za njega pošto je iz Srbije a sad je poznat i u Hrvatskoj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 22/7/2019, 15:28

RayMabus wrote:

Tko će? Aj ti longi!

Uostalom ja to ni nepišen uokolo. Mene te priče ne zanimaju u praksi da iden šarat take gluposti okolo i time se bavit.

Od mene moš prije očekivat da ću napisat grafit ; Islamizacija Hrvatske , Arapi stižu.

Koji ste vi jadnici, bože dragi... :facepalm
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/7/2019, 15:34

Šta se mene osobno tiče najdraža mi je pobjeda na Davis kup turniru posebno kad osvojiš to s novom generacijom desetak godina nakon već jednog osvojenog kao šta je napravila Hrvatska prošle godine i to je potvrda da postoji kontinuitet i ulaganje u taj sport u državi.

Kad su pojedinci u pitanju najdraža tituala mi je osvojeni Grand slam

Kad su Atp turniri od 1000 ,500 i 250 bodova u pitanju nije mi baš isto šta osvaja iako je svaki osvojeni plus jer te diže na atp ljestvici no to je ono danas jesi sutra nisi priča.

Šta se mene tiče više bi mi značilo da netko osvoji Italiju il Kanadu na atp 1000 nego sve ove druge turnire u atp 1000 kategoriji

https://en.m.wikipedia.org/wiki/ATP_Tour_Masters_1000

Čak bi recimo prije volija da osvoji atp 500 u Njemačkoj , Austriji il Švicarskoj nego neki atp 1000 turnir osim Italije i Kanade

https://en.m.wikipedia.org/wiki/ATP_Tour_500

Ono je atp 1000 duplo veći od atp 500 al je slađe osvojit Beć nego šta ja znam nekakvi Cicinati.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/7/2019, 15:36

Serbia Strong wrote:
RayMabus wrote:

Tko će? Aj ti longi!

Koji ste vi jadnici, bože dragi... :facepalm
A šta ću moran vas malo jebavat kad me potežete za jezik.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/7/2019, 16:14

Od ovih Atp turnira 250 ne znači mi ništa kad neki tenisač iz Hrvatske osvoji neki atp na nekom drugom kontinentu a u Europi mi to isto nije bitno u zemljama poput Francuske il Španjolske nego bliže nama u susjedstvu il barem u zemlji kojoj je atp 250 najviši rang takmičenja u državi i čak mi je draže da tako šta osvoji tu nego recimo u Hrvatskoj di ga ionako svi znamo.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/ATP_Tour_250

U Europi ima dosta atp turnira 250 ranga no nisu mi svi jednako primamljivi i zanimljivi.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/7/2019, 16:37

U Europi ima dosta zemalja koje uopće nemaju razinu takmičenja u tenisu kategorije atp 250 npr Srbija koja je to imala par godina pa ukinila.

Ond imate zemlje poput Švedske i Rusije koje imaju po dva takva turnira al niti jedan turnir jači od toga.

Pa imate slučaj Mađarskw i Belgije koje do jučer nisu imale ništa a sad imaju po jedan turnir atp 250.

Ono u prevodu slađe je osvojit finale atp u Rusiji , Švedskoj , Belgiji il Mađarskoj pa si faca tamo nego nekakve atp turnire 250 na drugim kontinentima ili u Europi a to im nije najviši rang teniskog matjecanja u državi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics