otvorena biralista
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: otvorena biralista
Uglavnom, moj izbor je Petirka. Ima dva završena fakulteta, vjeruje u ono što govori, borila se za hrvatske interese u EU Parlamentu, pokazala je muda, karakter i kičmu kad se nije dala zajebavati onom seljačini Beljku i kad nije pristala ući u HDZ, osim toga, ima zgodnu facu, dobre sise, i zabio bih joj kurac u dupe tako da joj oči ispadnu. Uglavnom, ima sve potrebne atribute da ju želim gledati i dalje na nacionalnoj televiziji i Internetu
melkior- Posts : 17441
2015-08-09
melkior wrote:Uglavnom, moj izbor je Petirka. Ima dva završena fakulteta, vjeruje u ono što govori, borila se za hrvatske interese u EU Parlamentu, pokazala je muda, karakter i kičmu kad se nije dala zajebavati onom seljačini Beljku i kad nije pristala ući u HDZ, osim toga, ima zgodnu facu, dobre sise, i zabio bih joj kurac u dupe tako da joj oči ispadnu. Uglavnom, ima sve potrebne atribute da ju želim gledati i dalje na nacionalnoj televiziji i Internetu
teologija ? to bitan komad papira ?
vjeruje/govori? a radi/zivi ono sto govori ? ima farmu 5 djece i muza od stoljeca sedmog ?
ove sexisticke necu komentirat , svaka roba ima kupca
debotoijusto- Posts : 31499
2014-04-12
Teologija i biologija.debotoijusto wrote:melkior wrote:Uglavnom, moj izbor je Petirka. Ima dva završena fakulteta, vjeruje u ono što govori, borila se za hrvatske interese u EU Parlamentu, pokazala je muda, karakter i kičmu kad se nije dala zajebavati onom seljačini Beljku i kad nije pristala ući u HDZ, osim toga, ima zgodnu facu, dobre sise, i zabio bih joj kurac u dupe tako da joj oči ispadnu. Uglavnom, ima sve potrebne atribute da ju želim gledati i dalje na nacionalnoj televiziji i Internetu
vjeruje/govori? a radi/zivi ono sto govori ? ima farmu 5 djece i muza od stoljeca sedmog ?
Što se ostalog tiče, udala bi se ona, ali muški je se boje, zbog toga joj je teško samoj, svaku noć plače i moli krunicu Nije čula za RTL-ovu "Ljubav je na selu", to je zato jer se ne bavi trashom
2015-08-09
Sa novim sastavom garant se uzdizemo iz europske trece lige jug do prve extra.Takav plenkijev dream team ne moze podbaciti.Ni Franjo ne bi mogao naci takve talentirane borce za bolje hrvatsko sutra.Pred nama je svjetla buducnost.
vili40-
2015-08-02
melkior wrote:Teologija i biologija.debotoijusto wrote:melkior wrote:Uglavnom, moj izbor je Petirka. Ima dva završena fakulteta, vjeruje u ono što govori, borila se za hrvatske interese u EU Parlamentu, pokazala je muda, karakter i kičmu kad se nije dala zajebavati onom seljačini Beljku i kad nije pristala ući u HDZ, osim toga, ima zgodnu facu, dobre sise, i zabio bih joj kurac u dupe tako da joj oči ispadnu. Uglavnom, ima sve potrebne atribute da ju želim gledati i dalje na nacionalnoj televiziji i Internetu
Što se ostalog tiče, udala bi se ona, ali muški je se boje, zbog toga joj je teško samoj, svaku noć plače i moli krunicu Nije čula za RTL-ovu "Ljubav je na selu", to je zato jer se ne bavi trashom
znaci jedan fakultet i jedan certifikat nebitan siroj publici
moguce... boje se za zenit no za sex ne , ako bi sudio po tebi
2014-04-12
Kod mene u kvartu kako cujem tri liste i kandidata dobijaju puno glasova petrika,hase i zivi zid...hdz i sdp ...kao i ostali bandic,amsterdam slabo...interesantno tu su kod mene inace dosad davali bandidu dosta glasova ali sad slabo
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Ja sam ionako premlad za njudebotoijusto wrote:melkior wrote:Teologija i biologija.debotoijusto wrote:melkior wrote:Uglavnom, moj izbor je Petirka. Ima dva završena fakulteta, vjeruje u ono što govori, borila se za hrvatske interese u EU Parlamentu, pokazala je muda, karakter i kičmu kad se nije dala zajebavati onom seljačini Beljku i kad nije pristala ući u HDZ, osim toga, ima zgodnu facu, dobre sise, i zabio bih joj kurac u dupe tako da joj oči ispadnu. Uglavnom, ima sve potrebne atribute da ju želim gledati i dalje na nacionalnoj televiziji i Internetu
2015-08-09
melkior wrote:Ja sam ionako premlad za njudebotoijusto wrote:melkior wrote:Teologija i biologija.debotoijusto wrote:melkior wrote:Uglavnom, moj izbor je Petirka. Ima dva završena fakulteta, vjeruje u ono što govori, borila se za hrvatske interese u EU Parlamentu, pokazala je muda, karakter i kičmu kad se nije dala zajebavati onom seljačini Beljku i kad nije pristala ući u HDZ, osim toga, ima zgodnu facu, dobre sise, i zabio bih joj kurac u dupe tako da joj oči ispadnu. Uglavnom, ima sve potrebne atribute da ju želim gledati i dalje na nacionalnoj televiziji i Internetu
mladje je sladje...pa kaze ona
"Kad tu dođem, bez obzira koliko posla imala i koliko to bilo kasno, osjetim taj mir. Došla sam tamo gdje pripadam. Ponekad mi je dovoljno samo da se spustim iza kuće do vrta, pogledam Moslavačku goru, dotaknem zemlju i opet sam kao nova",
https://dnevnik.hr/galerija/vijesti/hrvatska/neformalno-marijana-petir-otkrila-mislavu-bagi-svoje-tri-najvece-ljubavi---502981.html/61453088/502981
isusati koji dom ka da zivis u crikvu...i zasto nema musave djece koja trckaraju oko olt... stola dok ona maze ljufku ?
to mi misterij ostaje
2014-04-12
A mogli su bar utakmicu stavit ranije , sve je u sedan sati popodne. Šta ću radit do sedan sati jeben van mater. Gledat sapunice. A jeben ti nedilju.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-12
danni1 wrote:Poslije mise glas za Ružu.epikur37 wrote:Blizu mi je biraliste. Poslije mise, Zna se!
Previše se slizala s profi ribarima, a oni najveći problem Jadrana općenito... Zato, ne...
darth_vader-
2014-04-17
Još po ure do prvih izlaznih anketa. Ostalo mi od sinoć 2 litre pive i sad ću fino sidit u konobi s pogledon na vrtal i pijuckat dok vanka kiša pada.
Slavimo.
Slavimo.
2014-04-12
ŽZvili40 wrote:Sto slavimo?
Dobili jedan mandat a za formiranje grupe u eu parlamentu treba 25 zastupnika iz najmanje sedam članica EU
Mi smo saveznik Rosseau
Pokret Pet zvjezdica
Rosseau je otac francuske revolucije
Last edited by RayMabus on 5/27/2019, 03:12; edited 1 time in total
2014-04-12
kaya wrote:Ipak sam glasala ..
u zadnji cas ...znaci tvoj ce glas pridodati HDZ a ove desne strancice izgube taman za 1 do jutra
2014-04-12
Evo glasao sam oi drugi put, sada u Mostaru a sad nazad kući... kiša i u Hercegovini.
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
Hdz u ? :) tesko..debotoijusto wrote:kaya wrote:Ipak sam glasala ..
u zadnji cas ...znaci tvoj ce glas pridodati HDZ a ove desne strancice izgube taman za 1 do jutra
Morala sam u zadnji trenutak ipak otici glasati za Mislava Kolakusica.
kaya- Posts : 31419
2015-08-16
epikur37 wrote:Evo glasao sam oi drugi put, sada u Mostaru a sad nazad kući... kiša i u Hercegovini.
dobro je , bilo me straj da neces stic...sad pomalo vozi
2014-04-12
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ako Most odbije sve, u siječnju ponovno izlazimo na birališta
» Zatvorena birališta u Grčkoj, Syriza opet pobijedila?
» Festival demokracije u SDP-u: Listići u kutijama i prije otvaranja birališta
» Sendvicarima iz Beograda osiguran besplatan prijevoz do biralista u zadarskoj zupaniji
» Otvorena Turistička palača
» Zatvorena birališta u Grčkoj, Syriza opet pobijedila?
» Festival demokracije u SDP-u: Listići u kutijama i prije otvaranja birališta
» Sendvicarima iz Beograda osiguran besplatan prijevoz do biralista u zadarskoj zupaniji
» Otvorena Turistička palača
Page 3 of 4