Kako je Dodik izgubio moćnog saveznika u Austriji i Europi
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kako je Dodik izgubio moćnog saveznika u Austriji i Europi
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Imaš neki link?
Kaj god, propade europska desnica...srbalji na aparatima...posebno četnik Dodik.
:D
hrvatri i politika :D smijurija, samos e nadam što dubljoj integraciji u neki europski okvir ...jer naš potencijal je kao kurac od puža.
Pa pisali smo još davno, narod kumordinara, tu se mora voditi jakom germanskom rukom.
Pavelić bi o tome mogao štošta reći da je živ.
Problem je u tome što Germanima (Nijemcima) politika zapravo prilično loše ide od ruke pa se zato i danas smatraju gospodarskim divom, ali i političkim patuljkom.
U biti Germani kada je politika u pitanju moraju imati realnog tutora, bilo da je riječ o Americi bilo o Rusiji (SSSR), tzv. ujedinjena Europa za to nije sposobna jer je ionako u funkciji njihove prćije, a kada politiku vode samostalno onda obavezno nešto teško zabrljaju pa čak i isprovociraju svjetske ratove.
Njihovo je zapravo samo da šute i rade, jer to jedino i znaju. Nekada su barem bila i intelektualna pa i umjetnička velesila, a danas je od toga ostalo bolje da ne kažem što.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Ovi iz Bosne svi navijaju za Srbe. Slaba van je geopolitika.
Vidi baš, a ovi drugi ili vi koji nemate pojma o Bosni navijate za muslimane.....hehe. to se zove biti bedak ali teski.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Iz čega si ti zaključija da ja navijan za muslimane ? Ti si sine glup. Strache je četnik i budi zahvalan šta je odletio jer da Srbi imaju takvu vezu u evropskoj desnici Hrvatska bi najebala.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ovi iz Bosne svi navijaju za Srbe. Slaba van je geopolitika.
Vidi baš, a ovi drugi ili vi koji nemate pojma o Bosni navijate za muslimane.....hehe. to se zove biti bedak ali teski.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
RayMabus wrote:Iz čega si ti zaključija da ja navijan za muslimane ? Ti si sine glup. Strache je četnik i budi zahvalan šta je odletio jer da Srbi imaju takvu vezu u evropskoj desnici Hrvatska bi najebala.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ovi iz Bosne svi navijaju za Srbe. Slaba van je geopolitika.
Po čemu je četnik?
Ah da , podržava Dodika....idi u hurac i ti i mujage kojima smeta.
Vi se bojite europske desnice a ona dolazi
2015-08-06
Novi šef FPO
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/norbert-hofer-novi-predsjednik-slobodarske-partije-austrije
Da četnici podržavaju Dodika i govore da je Hrvatska sranje. Takvi desničar mi ne triba. Kako god on je završena priča.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/norbert-hofer-novi-predsjednik-slobodarske-partije-austrije
Da četnici podržavaju Dodika i govore da je Hrvatska sranje. Takvi desničar mi ne triba. Kako god on je završena priča.
2014-04-11
RayMabus wrote:Novi šef FPO
Pa Dodik je car, koji je tebi hurac...postao si pravi mujo.
Marc je dobro komentirao da hrvatska jeste sranje za investicije...pa to ćeš i ti reći.
2015-08-06
Reka san ti da si glup. Norbert Hofer je novi šef FPO. Nikakva evropska desnica koja je naklonjena bilo kome ode tj naklonjena samo Srbima ili samo Hrvatima mi ne triba.
Samo čista antiislamska desnica bez svrstavanja na bilo čiju stranu u hrvatsko srpskim razmiricama.
Samo čista antiislamska desnica bez svrstavanja na bilo čiju stranu u hrvatsko srpskim razmiricama.
2014-04-11
RayMabus wrote:Reka san ti da si glup. Norbert Hofer je novi šef FPO. Nikakva evropska desnica koja je naklonjena bilo kome ode tj naklonjena samo Srbima ili samo Hrvatima mi ne triba.
Pa gdje je to Strache stao. Podržavajući Dodika podržava i hrvatsku stranu jer smo u savezu.
2015-08-06
Ja nisam u savezu s njima.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Reka san ti da si glup. Norbert Hofer je novi šef FPO. Nikakva evropska desnica koja je naklonjena bilo kome ode tj naklonjena samo Srbima ili samo Hrvatima mi ne triba.
Pa gdje je to Strache stao. Podržavajući Dodika podržava i hrvatsku stranu jer smo u savezu.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja nisam u savezu s njima.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Reka san ti da si glup. Norbert Hofer je novi šef FPO. Nikakva evropska desnica koja je naklonjena bilo kome ode tj naklonjena samo Srbima ili samo Hrvatima mi ne triba.
Onda si s mujama
2015-08-06
Nisam ni s njima.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ja nisam u savezu s njima.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Reka san ti da si glup. Norbert Hofer je novi šef FPO. Nikakva evropska desnica koja je naklonjena bilo kome ode tj naklonjena samo Srbima ili samo Hrvatima mi ne triba.
Onda si s mujama
2014-04-11
https://www.index.hr/vijesti/clanak/becki-politolog-za-index-snimke-s-ibize-otkrivaju-pravo-lice-europske-desnice/2086957.aspx?fbclid=IwAR2_MvZu_U53WDcGYHMhAROBzQ7KC_SyUPEqF6MSwIDrCgm4C1u19sTMFoQRayMabus wrote:Nisam ni s njima.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ja nisam u savezu s njima.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Reka san ti da si glup. Norbert Hofer je novi šef FPO. Nikakva evropska desnica koja je naklonjena bilo kome ode tj naklonjena samo Srbima ili samo Hrvatima mi ne triba.
Onda si s mujama
jesi jesi
2015-08-06
teški udarac za ekumeni i antifašizam
Opusti se. Znaš da iman podatke iz budućnosti.epikur37 wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/becki-politolog-za-index-snimke-s-ibize-otkrivaju-pravo-lice-europske-desnice/2086957.aspx?fbclid=IwAR2_MvZu_U53WDcGYHMhAROBzQ7KC_SyUPEqF6MSwIDrCgm4C1u19sTMFoQRayMabus wrote:Nisam ni s njima.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ja nisam u savezu s njima.epikur37 wrote:
Onda si s mujama
jesi jesi
Samo smo makli prosrspskog desničar u EU.
Bit će još islamističkih napada.
Dodik ako želi to šta želi morat će se sad više okrenit Hrvatima.
Epikur glup si : Dodik je planira preko Strachea zaobić i naguzit RH.
Sad je taj plan pao u vodu.
Sad sam mu ja jedini saveznik uz Ruse.
2014-04-11
Sad su mu Hrvati jedini saveznici na zapadu.
Prekriži Gradinu i mitomaniju na granici s RH i kako su ti moji a oba dida bili u partizanima pobili pola miljon nejači u Jasenovcu.
Ja sam ti jedini saveznik.
Uzmi ili ostavi
Ja ne pregovaram.
Obrati se Čoviću.
Prekriži Gradinu i mitomaniju na granici s RH i kako su ti moji a oba dida bili u partizanima pobili pola miljon nejači u Jasenovcu.
Ja sam ti jedini saveznik.
Uzmi ili ostavi
Ja ne pregovaram.
Obrati se Čoviću.
2014-04-11
Sad je Čović jedini zapadni igrač koji ima veze na zapadu
Gradina je prst u oko Dalmatincima i ta priča o pola miljon nejači
To je igra Vučica i Dačica
Jedino Čović ima utjecaj sad jer je Hercegovina zaleđe Dalmacije
Prekriži Gradinu
Gradina je prst u oko Dalmatincima i ta priča o pola miljon nejači
To je igra Vučica i Dačica
Jedino Čović ima utjecaj sad jer je Hercegovina zaleđe Dalmacije
Prekriži Gradinu
2014-04-11
Dodik nema više saveznika na zapadu.
Ostao mu je samo Čović.
Gradina je prst u oko Dalmatincima. Priča o pola miljona sprspske nejači a čuli smo je iz Dodikovih usta nikdan.
Moj dida po ocj po kojen ja nosin ime je izgubija oko u borbi sa Švabama
Ne ja van priko toga neću preći.
Ostao mu je samo Čović.
No Čović nije jači od mene.
Viruj mi ja van to neću dopustiti.
Uzmi ili ostavi.
Nastavi s mitomanijom i ode RS
Ja ne pregovaran
Ostao mu je samo Čović.
Gradina je prst u oko Dalmatincima. Priča o pola miljona sprspske nejači a čuli smo je iz Dodikovih usta nikdan.
Moj dida po ocj po kojen ja nosin ime je izgubija oko u borbi sa Švabama
Ne ja van priko toga neću preći.
Ostao mu je samo Čović.
No Čović nije jači od mene.
Viruj mi ja van to neću dopustiti.
Uzmi ili ostavi.
Nastavi s mitomanijom i ode RS
Ja ne pregovaran
2014-04-11
Dodikov jedini saveznik na zapadu je Čović sada
Nitko više
Reci mi tiho tiho reci mi najtiše : Šta vojno planiraju ovi tvoji iz Hrvatske ?
Nitko više
Reci mi tiho tiho reci mi najtiše : Šta vojno planiraju ovi tvoji iz Hrvatske ?
2014-04-11
Sad Vučic , Vulin ( koji nije bitan mentalno jer je trbuhozborac Vučica pa mu je Hr dala nogu ) , Dačic , Dodik i SPC nek mozgaju.
U šoku su.
A di smo sad dragi moj anđele ?
Samo Čović ostao na zapadu.
U šoku su.
2014-04-11
Vuna jel ?RayMabus wrote:Sad Vučic , Vulin ( koji nije bitan mentalno jer je trbuhozborac Vučica pa mu je Hr dala nogu ) , Dačic , Dodik i SPC nek mozgaju.
U šoku su.
E tako i triba.
2014-04-11
Još će ti vi shvatit pomalo da ni Austrija ni Italija nije pravoslavna zona.RayMabus wrote:Vuna jel ?RayMabus wrote:Sad Vučic , Vulin ( koji nije bitan mentalno jer je trbuhozborac Vučica pa mu je Hr dala nogu ) , Dačic , Dodik i SPC nek mozgaju.
U šoku su.
E tako i triba.
Kurc da tako je kao i Salvini.
Križari.
Slušat će mene a ne
Irineja
Stoko jedna
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» PRVI SLUŽBENI REZULTATI Desničar Hofer izgubio na izborima u Austriji, odmah priznao poraz
» Orban je toliko ovisan o EU novcu da brže-bolje donosi nove zakone kako ga ne bi izgubio
» Dodik pobijedio na izborima u Austriji
» Kako je dekan teološkog faksa izgubio vjeru
» kako će se putovati po Europi
» Orban je toliko ovisan o EU novcu da brže-bolje donosi nove zakone kako ga ne bi izgubio
» Dodik pobijedio na izborima u Austriji
» Kako je dekan teološkog faksa izgubio vjeru
» kako će se putovati po Europi
Page 2 of 3