Užas u Srbiji: Kinezi im kupili tvornicu autobusa
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Užas u Srbiji: Kinezi im kupili tvornicu autobusa
AssadNaPodmornici wrote:ali to je "ako srbi ispadnu pametni", poznavajući srbe, prije da će ispasti glupi i debili kao i mi.
Yupp. Al opet ne može nam se i drugi puta posrećiti kao 90tih...
Na koncu nas je uništilo more i sunce, zbog kojeg nikad nisu sprovedene prave reforme...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:ali to je "ako srbi ispadnu pametni", poznavajući srbe, prije da će ispasti glupi i debili kao i mi.
Na koncu nas je uništilo more i sunce, zbog kojeg nikad nisu sprovedene prave reforme...
više je tu odigrao izostanak lustracije i to što nismo nikog bacili iz helikoptera u more
nije bilo niti moguće.marcellus wrote:Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:ali to je "ako srbi ispadnu pametni", poznavajući srbe, prije da će ispasti glupi i debili kao i mi.
više je tu odigrao izostanak lustracije i to što nismo nikog bacili iz helikoptera u more
koga ćemo sami sebe izbacivati? pa većina HDZa je bivše komunjare.. počevši od familije one dragice što ste otvorili temu, do tuđmana, plenkovića.. itd.
AssadNaPodmornici- Posts : 22110
2018-06-14
@AssadNaPodmornici wrote:
ali to je "ako srbi ispadnu pametni", poznavajući srbe, prije da će ispasti glupi i debili kao i mi.
by Hektorović Today at 13:32
Na koncu nas je uništilo more i sunce, zbog kojeg nikad nisu sprovedene prave reforme..
===========================================================
Nije vam se posrecilo nego unesrecilo sve zaqjedno iz bivse YU..a vas posebno u BiH..
@AssadNaPodmornici citam tvoju analizu..petica sjedi dole...ha i medju par budala se nadje netko pametan.Mlad si i nisi zadojen idiotarijama ...veoma pozitivno...pred tobom je svijetla buducnost.(nazalost) u Njemackoj..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Srbija užas: Kinezi kupili rudnik Bor
» UŽAS: Kinezi sve bliže Srbiji
» Kinezi kupili Federaciju BiH
» Kinezi kupili austrijsku avio industriju
» Kinezi otvaraju tvornicu elektricnih automobila i skutera u Dolini Neretve
» UŽAS: Kinezi sve bliže Srbiji
» Kinezi kupili Federaciju BiH
» Kinezi kupili austrijsku avio industriju
» Kinezi otvaraju tvornicu elektricnih automobila i skutera u Dolini Neretve