Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH Empty Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH

Post by Hektorović on 14/3/2019, 11:31

Obavještajci i diplomate Republike Hrvatske pokušali su najmanje dva puta vrbovati pripadnike selefijskog pokreta iz BiH za prenošenje oružja i eksploziva u mesdžide na području Zeničko-dobojkog kantona.
Prema saznanjima Žurnala, cilj je bio, kako je navedeno u dokumentima kojima raspolažu sigurnosne agencije BiH, da se tim akcijama potvrde optužbe hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović koja je ustvrdila je "BIH leglo terorizma".

Sve ove aktivnosti provođene su uz pomoć zamjenika ministra sigurnosti BiH Mije Krešića, a akcijom na teritoriji BiH koordinirao je hrvatski konzul u Tuzli – Ivan Bandić, inače dugogodišnji službenik hrvatske obavještajne službe kojeg su čak i holandske vlasti protjerale zbog paraobavještajnog djelovanja. Veza sa institucijama Republike Srpske bio je novinar RTRS-a Mato Đaković kojem je čak dato na raspolaganje i službeno auto Vlade Republike Hrvatske sa diplomatski tablicama.

Oružje u mesdžiduČ. H. je pripadnik selefijskog pokreta. Godinama su on i članovi njegove porodice radili na teritoriji Evropske unije. Tokom 2018. godine hrvatski obavještajci su ga više puta isljeđivali prilikom prelaska granice, a od njega su, na jednom od zadržavanja, zatražili da, po povratku u BiH, na području Doboja preuzme paket sa naoružanjem, te da ga odnese u mesdžid Stranjani kod Zenice. 

Nakon što bi prebacio oružje, ovaj selefija bi trebao poslati poruku izvjesnom Davoru iz Zagreba, koji bi, potom, o svemu obavijestio policijske agencije u BiH, koje bi provele akciju, te pronašle oružje i eksploziv u selefijskom mesdžidu. Hrvatski obavještajci tada su prijetili bh selefijama da će im ukinuti radne dozvole, te da će ih „dodatno kontrolirati na granici ukoliko ne pristanu na suradnju“

Samo nekoliko mjeseci ranije, hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović optužila je BiH da je "leglo terorizma", a njena izjava je temeljena na "informacijama Sigurnosno obavještajne agencije (SOA) Republike Hrvatske", na čije su se navode pozivali mediji bliski HDZ-u. 

Još krajem 2016. godine, Večernji list je objavio navodnu informaciju SIPA-e u kojoj je navedeno da su na području BiH formirani teroristički kampovi, ističući da je SIPA ove informacije dobila od SOA-e. Ministar sigurnosti BIH Dragan Mektić tada je demantirao hrvatsku predsjednicu, ustvrdivši da SIPA nikad nije sačinila takav dokument, te da su informacije o BiH kao leglu terorizma - izmišljene. 

No, u priču se tada uključio Mektićev zamjenik Mijo Krešić koji je više puta u javnosti iznosio tvrdnju da u BiH postoje teroristički kampovi. Uglavnom, u intervjuima datim Tanjugu (srbijanska novinaska agencija) te HMS-u (Hrvatski medijski servis), Krešić ponavlja da su BiH postoje teroristički kampovi. 

Konačno, 14. septembra 2017. godine Krešić je za Hrvatski medijski servis (HMS) izjavio da su "vehabijske zajednice u BiH mnogobrojne“, te da su "umrežene i sa tisućama članova“.

Žurnal je kontaktirao Miju Krešića koji je obećao da će na pitanja odgovoriti SMS porukama. No, nakon što su mu novinari poslali pitanje na osnovu kojeg je izvještaja ili dokumenta konstatirao da u BiH postoje teroristički kampovi, Krešić se više nije javljao. Tako su ostali i bez odgovora na pitanje o njegovim vezama sa hrvatskim konzulom u Tuzli Ivanom Bandićem. 

Bandić u DubniciUpravo je Bandić, ali i sigurnosnih agencija BiH, tokom 2018. godine odlazio u selo Dubnica nadomak Kalesije, gdje živi selefijska zajednica. 

Prema informacijama sigurnosnih agencija BiH Bandić je u Dubnici, po uzoru na svoje kolege u Hrvatskoj, također, pokušao vrbovati selefije da na teritoriji Republike Srpske preuzmu pakete sa oružjem koje bi kasnije odnijeli u neki od svojih mesdžida, nakon čega bi bila provedena policijska akcija. Sve bi se obavilo u saradnji sa MUP-om Republike Srpske, a koordinator tih aktivnosti trebao je biti novinar RTRS-a i Dodikov prijatelj Mato Đaković. 


Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH 190314011.2_xl
[size]Bandić je tada Đakoviću dao na raspolaganje i službeni BMW, a fotografija iz priloga potvrđuje da je novinar RTRS-a vozio automobil sa diplomatskim tablicama koje pripadaju Ambasadi Republike Hrvatske u BiH, odnosno Konzulatu u Tuzli.

"Poštovani g. Avdić, upit možete poslati na ivan.bandic@mvep.hr. S poštovanjem Ivan Bandić", napisao je konzul Bandić novinaru Žurnala.

Slijedeći njegove upute, u srijedu, u 12 sati i 19 minuta poslan je mail sa četiri pitanja u vezi sa ovim slučajem. 

"Zbog čega ste tokom 2018. godine posjetili naselje Dubnica kod Kalesije? 

Po kojem osnovu treća lica, koja nemaju diplomatski status, voze automobil registriran na Konzulatu Republike Hrvatske? 

Da li imate ikakvu saradnju sa Matom Đakovićem? 

Da li ste imali kontakte sa pripadnicima selefijskog pokreta u BiH ili sa osobama bliskim tom pokretu?"

Sat i po kasnije stigao je odgovor:

"Poštovani g. Avdić, unatoč najboljoj volji, a cijeneći Vašu novinarsku etiku, kodeks, profesionalnost, interes i najbolje namjere, nisam Vam, nažalost, u mogućnosti odgovoriti na Vaš upit, s obrzirom da predmet istih nije iz djelokruga rada Generalnog konzulata Republike Hrvatske u Tuzli. S osobitim poštovanjem, Ivan Bandić", napisao je konzul, ne odgovarajući na direktno postavljena pitanja. 

Prema zvaničnoj biografiji, konzul Bandić je od 1988. godine bio zaposlenik Službe državne bezbjednosti, da bi, nakon raspada Jugoslavije, nastavio sa obavještajnim poslovima u Zagrebu. Godinama je bio konzul u Mađarskoj, a obavljao je i diplomatske poslove u Holandiji, gdje je imao problema sa tamošnjim vlastima, pa je morao napustiti tu poziciju. 

Nakon toga dolazi u Tuzlu, gdje organizira svoju grupaciju čiji su članovi, prije svih, novinar Mato Đaković i doministar Mijo Krešić. Upravo ova dvojica drže pod kontrolom glavnu državnu tužiteljicu Gordanu Tadić, koja je bliža rodica i Mije Krešića i Mate Đakovića. 

Kako bi uspostavili puno kontrolu nad Odjelom za terorizam u Tužilaštvu BiH, Krešić se pobrinuo da na tu poziciju bude imenovan njegov provjerni kadar – Ćazim Hasanspahić. Tako se početkom februara 2019. godine Mijo Krešić u Sarajevu sastao sa državnim tužiocem Ćazimom Hasanspahićem, što potvrđuje i fotografija u prilogu. 

[/size]

Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH 190314011.1_xl
[size]Samo nekoliko dana poslije tog sastanka, glavna državna tužiteljica Gordana Tadić imenuje tužioca Hasanspahića za šefa Odjela za terorizam u Tužilaštvu BiH. Istovremeno, hrvatska služba vrši dalji pritisak na pripadnike selefijskog pokreta, prijeteći im zabranom prolaska kroz teritoriju Hrvatske, ukoliko ne pristanu na saradnju. 

Također, hrvatski obavještaci su jednom od pripadnika selefijskog pokreta prijetili da će službama Slovenije ili službama drugih država protiv njih dostaviti kompromitirajuće informacije na osnovu kojih bi im bile oduzete radne dozvole u Evropskoj uniji, nakon čega bi bili protjerani.
[/size]
Hektorović
Hektorović

Posts : 8137
2018-04-10


Back to top Go down

Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH Empty Re: Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH

Post by RayMabus on 14/3/2019, 11:33

Kao da njih uopće netko triba vrbovati s hrvatske strane ?!?!?! Mektič praktički optužio predsjednika druge države da sudjeluje u terorizmu.
RayMabus
RayMabus

Posts : 83623
2014-04-11


Back to top Go down

Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH Empty Re: Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH

Post by vuksadinare on 14/3/2019, 11:40

..pa ako je i tako bilo od kud bi kolinda trebala znati sto rade ovi iz soa...ili neke druge agencije..ona od njih samo dobija izvjesca i to prezentira javnosti...ni americki predsjednik ne zna za sve akcije cie..ili britanski premijer o akcijama mi-5...njih samo zanima sto su otkrile obavjestajne agencije a ne sto oni i kako to rade...zato i jesu tajne..jedino sto sluzbeno obavjeste vrh drzave koji su ucinci njihovih akcija
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 59238
2015-09-08


Back to top Go down

Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH Empty Re: Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH

Post by catabbath on 14/3/2019, 11:49

Ja sam mislio da ih je vrbovala Saudijska Arabija ili Isis.
catabbath
catabbath

Male
Posts : 9547
2015-08-22


Back to top Go down

Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH Empty Re: Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH

Post by Ringo10 on 14/3/2019, 12:21

MA jok, nisu oni skloni terorizmu, to ih Plenkovic i Kolinda pokvareno i podlo nagovaraju.

A oni jadni unosili oruzje, naivni sta da mu radis.
Ringo10
Ringo10

Posts : 7572
2015-09-24


Back to top Go down

Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH Empty Re: Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH

Post by RayMabus on 14/3/2019, 12:59

SOA zatražila od OSA službeno priopćenje koje će poslat svojim međunarodnim partnerima

https://www.klix.ba/vijesti/bih/soa-odbacujemo-sve-navode-o-naoruzavanju-selefija-trazili-smo-od-osa-e-da-se-ocituje/190314070

E pa nego kako , sad ćeš napisat službeno priopćenje i to ide na uvid svima okolo.
RayMabus
RayMabus

Posts : 83623
2014-04-11


Back to top Go down

Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH Empty Re: Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH

Post by vuksadinare on 14/3/2019, 13:11

ovo je provala sarajevskog srbina mektića..kojeg prozivaju sto nista nije ucinio na prosetavanju cetnika po visegradu i sad da se opere i vadi naravno vvadi se na hrvatskoj i hrvatima..prozirno
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 59238
2015-09-08


Back to top Go down

Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH Empty Re: Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH

Post by catabbath on 14/3/2019, 13:15

@Ringo10 wrote:MA jok, nisu oni skloni terorizmu, to ih Plenkovic i Kolinda pokvareno i podlo nagovaraju.

A oni jadni unosili oruzje, naivni sta da mu radis.

Je, teško žabu u vodu natjerati :)
catabbath
catabbath

Male
Posts : 9547
2015-08-22


Back to top Go down

Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH Empty Re: Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH

Post by RayMabus on 14/3/2019, 13:16

@vuksadinare wrote:ovo je provala sarajevskog srbina mektića..kojeg prozivaju sto nista nije ucinio na prosetavanju cetnika po visegradu i sad da se opere i vadi naravno vvadi se na hrvatskoj i hrvatima..prozirno
Pa zatražili smo službeno očitovanje njihove sigurnosne agencije i taj dokument ide na uvid našim međunarodnim partnerima.

Valjda glupi Bosančerosi misle da mogu optužit neku državu za pomaganje teroristima i destabilizaciju tek tako.
RayMabus
RayMabus

Posts : 83623
2014-04-11


Back to top Go down

Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH Empty Re: Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH

Post by vuksadinare on 14/3/2019, 13:19

@RayMabus wrote:
@vuksadinare wrote:ovo je provala sarajevskog srbina mektića..kojeg prozivaju sto nista nije ucinio na prosetavanju cetnika po visegradu i sad da se opere i vadi naravno vvadi se na hrvatskoj i hrvatima..prozirno
Pa zatražili smo službeno očitovanje njihove sigurnosne agencije i taj dokument ide na uvid našim međunarodnim partnerima.

Valjda glupi Bosančerosi misle da mogu optužit neku državu za pomaganje teroristima i destabilizaciju tek tako.
ok..ali nesto su moralim izmisliti jer im tamosnji mediji pudraju nos da nista ne cine jer im se cetnici prosetavaju po bosni...naravno da im ovo nece proci ali vrijedilo je pokusati..jer je mektic odlazeci pa sto se ono kaze vec kad odlazim neka odem sa 'stilom'...
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 59238
2015-09-08


Back to top Go down

Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH Empty Re: Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH

Post by RayMabus on 14/3/2019, 13:21

@vuksadinare wrote:
@RayMabus wrote:
@vuksadinare wrote:ovo je provala sarajevskog srbina mektića..kojeg prozivaju sto nista nije ucinio na prosetavanju cetnika po visegradu i sad da se opere i vadi naravno vvadi se na hrvatskoj i hrvatima..prozirno
Pa zatražili smo službeno očitovanje njihove sigurnosne agencije i taj dokument ide na uvid našim međunarodnim partnerima.

Valjda glupi Bosančerosi misle da mogu optužit neku državu za pomaganje teroristima i destabilizaciju tek tako.
ok..ali nesto su moralim izmisliti jer im tamosnji mediji pudraju nos da nista ne cine jer im se cetnici prosetavaju po bosni...naravno da im ovo nece proci ali vrijedilo je pokusati..jer je mektic odlazeci pa sto se ono kaze vec kad odlazim neka odem sa 'stilom'...
Ako se ustanovi da je OSA ovo izmislila , jel ti znaš šta to znači za ugled OSA u očima međunarodnih partnera ?

OSA je bosanska obavještajna agencija


Bakir o ovome :

https://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-zaprepastena-akcija-pojedinih-organa-hrvatske-s-ciljem-napada-na-ugled-bih/190314064
RayMabus
RayMabus

Posts : 83623
2014-04-11


Back to top Go down

Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH Empty Re: Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH

Post by vuksadinare on 14/3/2019, 13:34

@RayMabus wrote:
@vuksadinare wrote:
@RayMabus wrote:
@vuksadinare wrote:ovo je provala sarajevskog srbina mektića..kojeg prozivaju sto nista nije ucinio na prosetavanju cetnika po visegradu i sad da se opere i vadi naravno vvadi se na hrvatskoj i hrvatima..prozirno
Pa zatražili smo službeno očitovanje njihove sigurnosne agencije i taj dokument ide na uvid našim međunarodnim partnerima.

Valjda glupi Bosančerosi misle da mogu optužit neku državu za pomaganje teroristima i destabilizaciju tek tako.
ok..ali nesto su moralim izmisliti jer im tamosnji mediji pudraju nos da nista ne cine jer im se cetnici prosetavaju po bosni...naravno da im ovo nece proci ali vrijedilo je pokusati..jer je mektic odlazeci pa sto se ono kaze vec kad odlazim neka odem sa 'stilom'...
Ako se ustanovi da je OSA ovo izmislila , jel ti znaš šta to znači za ugled OSA u očima međunarodnih partnera ?

OSA je bosanska obavještajna agencija


Bakir o ovome :

https://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-zaprepastena-akcija-pojedinih-organa-hrvatske-s-ciljem-napada-na-ugled-bih/190314064
naravno da je izmislila..ovo se desava danas nakon sto jucer hdz i srpske stranke nisu osudili cetnike i visegradu..i vracanje milo za drago makar smicalicom...
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 59238
2015-09-08


Back to top Go down

Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH Empty Re: Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH

Post by RayMabus on 14/3/2019, 13:42

Pa sad će taj njihov službeni dokumnet kojeg Hrvatska traži pošto je optužena kao pomagač teroristima fino ići na stol svim međunarodnim partnerima.

Ako je ovo bio politički pokušaj skupljanja poena onda su se odlično samopojebali na međunarodnom planu.

Znaš kako kotiraju države koje lažno optužuju druge za pomaganje teroristima u očima međunarodne zajednice ?
RayMabus
RayMabus

Posts : 83623
2014-04-11


Back to top Go down

Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH Empty Re: Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH

Post by vuksadinare on 14/3/2019, 13:44

@RayMabus wrote:Pa sad će taj njihov službeni dokumnet kojeg Hrvatska traži pošto je optužena kao pomagač teroristima fino ići na stol svim međunarodnim partnerima.

Ako je ovo bio politički pokušaj skupljanja poena onda su se odlično samopojebali na međunarodnom planu.

Znaš kako kotiraju države koje lažno optužuju druge za pomaganje teroristima u očima međunarodne zajednice ?
boli kurac njih..ionako nece u eu nikad..pa se vladaju po onom..'ako vakat nije nama nece onda biti ni vama pa otislo sve šejtanu'
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 59238
2015-09-08


Back to top Go down

Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH Empty Re: Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH

Post by RayMabus on 14/3/2019, 13:48

@vuksadinare wrote:
@RayMabus wrote:Pa sad će taj njihov službeni dokumnet kojeg Hrvatska traži pošto je optužena kao pomagač teroristima fino ići na stol svim međunarodnim partnerima.

Ako je ovo bio politički pokušaj skupljanja poena onda su se odlično samopojebali na međunarodnom planu.

Znaš kako kotiraju države koje lažno optužuju druge za pomaganje teroristima u očima međunarodne zajednice ?
boli kurac njih..ionako nece u eu nikad..pa se vladaju po onom..'ako vakat nije nama nece onda biti ni vama pa otislo sve šejtanu'
Misliš ? Ispadaju politički instrument a ne obavještajna sigurnosna služba.

I to još nakon ovoga :
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/bih/clanak/id/588789/ubijen-serijski-ubojica-edin-gacic-najtrazeniji-bjegunac-u-bih-ustrijeljen-u-obracunu-s-policijskim-specijalcima-nakon-sto-su-ga-okruzili-poceo-je-ispaljivati-rafale
RayMabus
RayMabus

Posts : 83623
2014-04-11


Back to top Go down

Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH Empty Re: Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH

Post by vuksadinare on 14/3/2019, 13:53

mislim da se svi spremaju na moguce pizdarije...ovakve igrarije ili obavjestajne predradnje su uvijek uvod u pizdarije....ne sluti mi nista na dobro...danas je situacija dovoljno da se upali jedna iskra i bum...ovisi jedino ko je nabrijaniji...predaleko je ovo sve otislo da bi se vratilo u neku normalizaciju...osjecaj mi govori da bi uskoro negdje moralu puci a ima vise zarisnih situacija na ovom prostoru...uvod u rat su obavjestajne igre i smicalice...i namjestaljke
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 59238
2015-09-08


Back to top Go down

Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH Empty Re: Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH

Post by catabbath on 14/3/2019, 14:02

Šta, žele nas uvjeriti da u Bosni ustvari nema talibana nego da HR tajne službe smještaju miroljubivim multikulti mujagama.
catabbath
catabbath

Male
Posts : 9547
2015-08-22


Back to top Go down

Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH Empty Re: Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH

Post by Ringo10 on 14/3/2019, 14:02

@RayMabus wrote:
@vuksadinare wrote:
@RayMabus wrote:
@vuksadinare wrote:ovo je provala sarajevskog srbina mektića..kojeg prozivaju sto nista nije ucinio na prosetavanju cetnika po visegradu i sad da se opere i vadi naravno vvadi se na hrvatskoj i hrvatima..prozirno
Pa zatražili smo službeno očitovanje njihove sigurnosne agencije i taj dokument ide na uvid našim međunarodnim partnerima.

Valjda glupi Bosančerosi misle da mogu optužit neku državu za pomaganje teroristima i destabilizaciju tek tako.
ok..ali nesto su moralim izmisliti jer im tamosnji mediji pudraju nos da nista ne cine jer im se cetnici prosetavaju po bosni...naravno da im ovo nece proci ali vrijedilo je pokusati..jer je mektic odlazeci pa sto se ono kaze vec kad odlazim neka odem sa 'stilom'...
Ako se ustanovi da je OSA ovo izmislila , 
Ma kakvi izmislila, ma sta ti je ...
Ringo10
Ringo10

Posts : 7572
2015-09-24


Back to top Go down

Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH Empty Re: Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH

Post by RayMabus on 14/3/2019, 14:04

Ovaj najavio privatnu tužbu protiv Dragana Mektića

https://www.klix.ba/vijesti/bih/mato-djakovic-o-navodima-o-vrbovanju-selefija-ovo-moze-smisliti-samo-bolestan-um/190314078

Hrvatska traži službeni dokument. Neće se ovo na ovome zaustavit
RayMabus
RayMabus

Posts : 83623
2014-04-11


Back to top Go down

Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH Empty Re: Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH

Post by vuksadinare on 14/3/2019, 14:04

...odmah ej sumnjivo bilo cim je sda to potvrdila a da ni istraznje radnje jos nisu zapocele.. :)
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 59238
2015-09-08


Back to top Go down

Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH Empty Re: Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum