Kolinda silom želi voditi zemlju: Opet prijeti vladi
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Kolinda silom želi voditi zemlju: Opet prijeti vladi
tre911 wrote:Nisu oratori ali izgleda da su operativci puno bolji. Za HDZ bi bilo bolje da su siva eminencija no to je HDZov izbor kao i tupavi milanović izbor SDPa i na to tako gledam i poštujem.epikur37 wrote:A ništa, muče i kad se pojave promrmljaju dvije tri nejasne riječi...mislim ono....
Samo da se Ćaća vrati ove retaje je muka gledati. Žalost božja.
Nisu oratori jer su pičke i nesposobnjakovići koji računaju samo preko nezadovoljstva ljudi sadašnjom vlasti, na izvolte dobiti izbore.
Nadam se da neće uspjeti, jedino što bi mi bilo gadljivije od Zokijeve ekipe je ova kilava i musava bratija iz HDZ-a
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
pa ako ćemo o budalastim izjavama onda je daleko budalastija izjava da je nekom najveći izazov u životu sastavljati izborne liste i u trenutku izjave još uvijek biti primus ministar kojem bi daleko veći izazov trebao biti egzistencijalna i osobna sigurnost građana za koju je izravno odgovoran zajedno sa svojom zbrdazdola kamarillom, ali jebiga to mu ne mre biti izazov kad se on bakće sa listama podobnika koje po najnovije naziva svojim prijateljima.....debotoijusto wrote:i sto sad zoki ima s najbudalastijom izjavom dana a usudio bi se reci i tjedna no nisam pazljivo pratiomaggie13 wrote:Igra rijeci..to Zoki stalno radi,samo dosta manje uspjesno...k'o slon u staklarnici..:Ddebotoijusto wrote:misa mu maloga , nije zoki cvijece ali pored nje nema potrebe vodit kampanju , citas li sto ona prica ? hoce li sad iz kine poslati vojsku na granice jer "misli" da vlada vise ne postoji ? trep-trepStarhemberg wrote:Kako za koga.debotoijusto wrote:smijesnoStarhemberg wrote:Sve mi držaa kad vidim kakva se prljava zokijevska kampanja vodi protiv nje...sve da se zamagli nesposobnost jednog egomanijaka koji je izgleda slučajno došao na čelo države...
SVOJOM današnjom izjavom tehnički ministar Ostojić priznao je da ova tehnička vlada nije u stanju voditi zemlju i da meni prepuštaju izvršne ovlasti. Napravit ću to čim mi dopusti Ustav
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Dočim SDP puca od znanja a ljudi su ih izabrali kao upravo zbog toga a ne zbog krize i afera sa crnim fondovima, sanaderom...epikur37 wrote:tre911 wrote:Nisu oratori ali izgleda da su operativci puno bolji. Za HDZ bi bilo bolje da su siva eminencija no to je HDZov izbor kao i tupavi milanović izbor SDPa i na to tako gledam i poštujem.epikur37 wrote:A ništa, muče i kad se pojave promrmljaju dvije tri nejasne riječi...mislim ono....
Nisu oratori jer su pičke i nesposobnjakovići koji računaju samo preko nezadovoljstva ljudi sadašnjom vlasti, na izvolte dobiti izbore.
Nadam se da neće uspjeti, jedino što bi mi bilo gadljivije od Zokijeve ekipe je ova kilava i musava bratija iz HDZ-a
Guest- Guest
to je izjava od slatke vode...top 3 budalaste ovog tjednamichaellcmacha wrote:pa ako ćemo o budalastim izjavama onda je daleko budalastija izjava da je nekom najveći izazov u životu sastavljati izborne liste i u trenutku izjave još uvijek biti primus ministar kojem bi daleko veći izazov trebao biti egzistencijalna i osobna sigurnost građana za koju je izravno odgovoran zajedno sa svojom zbrdazdola kamarillom, ali jebiga to mu ne mre biti izazov kad se on bakće sa listama podobnika koje po najnovije naziva svojim prijateljima.....debotoijusto wrote:i sto sad zoki ima s najbudalastijom izjavom dana a usudio bi se reci i tjedna no nisam pazljivo pratiomaggie13 wrote:Igra rijeci..to Zoki stalno radi,samo dosta manje uspjesno...k'o slon u staklarnici..:Ddebotoijusto wrote:misa mu maloga , nije zoki cvijece ali pored nje nema potrebe vodit kampanju , citas li sto ona prica ? hoce li sad iz kine poslati vojsku na granice jer "misli" da vlada vise ne postoji ? trep-trepStarhemberg wrote:Kako za koga.debotoijusto wrote:smijesnoStarhemberg wrote:Sve mi držaa kad vidim kakva se prljava zokijevska kampanja vodi protiv nje...sve da se zamagli nesposobnost jednog egomanijaka koji je izgleda slučajno došao na čelo države...
SVOJOM današnjom izjavom tehnički ministar Ostojić priznao je da ova tehnička vlada nije u stanju voditi zemlju i da meni prepuštaju izvršne ovlasti. Napravit ću to čim mi dopusti Ustav
1. tehnicka vlada...meni ovlasti...ustav...meni meni
2. ---------------------------------------
3. ---------------------------------------
4. Radi se o svojevrsnom stručnom praćenju provedbe određenih ekonomskih modela i mjera kako bi bili sigurni da ćemo ostvariti ciljeve, Karamarko.
debotoijusto- Posts : 31499
2014-04-12
mene epi neodoljivo podsjeća na frljića......... ;) more biti samo zbog porijekla.....:) i onako ovlaš zarad podrške "sposobnima" a ne "podobnima" po novom "prijateljima"tre911 wrote:Dočim SDP puca od znanja a ljudi su ih izabrali kao upravo zbog toga a ne zbog krize i afera sa crnim fondovima, sanaderom...epikur37 wrote:tre911 wrote:Nisu oratori ali izgleda da su operativci puno bolji. Za HDZ bi bilo bolje da su siva eminencija no to je HDZov izbor kao i tupavi milanović izbor SDPa i na to tako gledam i poštujem.epikur37 wrote:A ništa, muče i kad se pojave promrmljaju dvije tri nejasne riječi...mislim ono....
2015-08-08
pa u biti ovo je tehnička vlada, a drugo iako mi je teško to izreći, Kolinda čak i razumije da je situacija zajebana, a da ovi nisu ništa učinili prema tom pitanju, znači jedna tuka ima pravo, što dovoljno govori kakav je potpuni imbecil Zoka, zapravo drogirani idiot i nesposobnjakovićdebotoijusto wrote:gospodja baba ima manjih tehnickih problema
Kermit-
2014-04-17
ajde asila, udri po zuji, jebo zokijaasilovski wrote:pa u biti ovo je tehnička vlada, a drugo iako mi je teško to izreći, Kolinda čak i razumije da je situacija zajebana, a da ovi nisu ništa učinili prema tom pitanju, znači jedna tuka ima pravo, što dovoljno govori kakav je potpuni imbecil Zoka, zapravo drogirani idiot i nesposobnjakovićdebotoijusto wrote:gospodja baba ima manjih tehnickih problema
dijagram-
2015-08-09
"tehnicka" znaci da vise ne vrti lovu/zakone a ne da nema ovlasti voditi drzavu do izbora nove vlade...istina da je gadan trenutak i vlada nema plan nego samo "pliva" no za sad to ide dobro , kad veliki kazu ne budemo vidjeli sto ce biti...asilovski wrote:pa u biti ovo je tehnička vlada, a drugo iako mi je teško to izreći, Kolinda čak i razumije da je situacija zajebana, a da ovi nisu ništa učinili prema tom pitanju, znači jedna tuka ima pravo, što dovoljno govori kakav je potpuni imbecil Zoka, zapravo drogirani idiot i nesposobnjakovićdebotoijusto wrote:gospodja baba ima manjih tehnickih problema
2014-04-12
ajd još tri tjedna je tehnička a potom će biti bivša.... i onda više neće imati nikakve ovlasti... a ko što veliš plana nema ni sada ko što ga nije ni bilo , samo su se malo zajebavali....debotoijusto wrote:"tehnicka" znaci da vise ne vrti lovu/zakone a ne da nema ovlasti voditi drzavu do izbora nove vlade...istina da je gadan trenutak i vlada nema plan nego samo "pliva" no za sad to ide dobro , kad veliki kazu ne budemo vidjeli sto ce biti...asilovski wrote:pa u biti ovo je tehnička vlada, a drugo iako mi je teško to izreći, Kolinda čak i razumije da je situacija zajebana, a da ovi nisu ništa učinili prema tom pitanju, znači jedna tuka ima pravo, što dovoljno govori kakav je potpuni imbecil Zoka, zapravo drogirani idiot i nesposobnjakovićdebotoijusto wrote:gospodja baba ima manjih tehnickih problema
2015-08-08
U svakom slučaju gadno zujimichaellcmacha wrote:mene epi neodoljivo podsjeća na frljića......... ;) more biti samo zbog porijekla.....:) i onako ovlaš zarad podrške "sposobnima" a ne "podobnima" po novom "prijateljima"tre911 wrote:Dočim SDP puca od znanja a ljudi su ih izabrali kao upravo zbog toga a ne zbog krize i afera sa crnim fondovima, sanaderom...epikur37 wrote:tre911 wrote:Nisu oratori ali izgleda da su operativci puno bolji. Za HDZ bi bilo bolje da su siva eminencija no to je HDZov izbor kao i tupavi milanović izbor SDPa i na to tako gledam i poštujem.epikur37 wrote:A ništa, muče i kad se pojave promrmljaju dvije tri nejasne riječi...mislim ono....
Guest- Guest
nisu se zajebavali već to radili namjerno
Tony Soprano-
2015-08-15
na stranu to da precjednica ne vodi državu, bogu hvala, jer hebalo nanu da je ustav dopustio da su nas vodili mesić ili josipović...
al, još više hebalo nanu, da nas ova vlada ikamo vodi nego u propast, sreća da zadnjih par mjeseci ne vodi nikamo, nego samo zuji u krug, bolje da grčić baja o putu ka sreći, nego što milanović propagira domoljublje
al, još više hebalo nanu, da nas ova vlada ikamo vodi nego u propast, sreća da zadnjih par mjeseci ne vodi nikamo, nego samo zuji u krug, bolje da grčić baja o putu ka sreći, nego što milanović propagira domoljublje
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
što je nagore...nisi u krivuTony Soprano wrote:nisu se zajebavali već to radili namjerno
2015-08-02
ljubo1212 wrote:što je nagore...nisi u krivuTony Soprano wrote:nisu se zajebavali već to radili namjerno
Tony Soprano-
2015-08-15
Ne morem verovati za ča se vladajući hvataju. Samo ča nisu rekli kako KGK čini državni udar. Ili su rekli, ali mi je to pobiglo?
Kakova je to kampanja? Ča ne biste tribali pominjati o gospodarstvu, daćami, školskom sustavu, odpiranju novih delatnih mest, mladini, natalitetnoj politiki i skrbi umirovljenikov? Ili kamo Hrvatsku metnuti va vanjskoj politiki ar očividno došlo je do preslagivanja va EU? Ili vi tu nimate poteškoć i problemov?
Kakova je to kampanja? Ča ne biste tribali pominjati o gospodarstvu, daćami, školskom sustavu, odpiranju novih delatnih mest, mladini, natalitetnoj politiki i skrbi umirovljenikov? Ili kamo Hrvatsku metnuti va vanjskoj politiki ar očividno došlo je do preslagivanja va EU? Ili vi tu nimate poteškoć i problemov?
Stribor-
2015-09-22
mda...trebao je kurcit se s zicom i 128 raspolozivih vojnika na stotine km. kiflic-hrvatske granice... do sad je uslo , napamet govorim , 200 000 a izaslo 197 000 nevoljnika a sve bez ograde i torture , meni je to OKmichaellcmacha wrote:ajd još tri tjedna je tehnička a potom će biti bivša.... i onda više neće imati nikakve ovlasti... a ko što veliš plana nema ni sada ko što ga nije ni bilo , samo su se malo zajebavali....debotoijusto wrote:"tehnicka" znaci da vise ne vrti lovu/zakone a ne da nema ovlasti voditi drzavu do izbora nove vlade...istina da je gadan trenutak i vlada nema plan nego samo "pliva" no za sad to ide dobro , kad veliki kazu ne budemo vidjeli sto ce biti...asilovski wrote:pa u biti ovo je tehnička vlada, a drugo iako mi je teško to izreći, Kolinda čak i razumije da je situacija zajebana, a da ovi nisu ništa učinili prema tom pitanju, znači jedna tuka ima pravo, što dovoljno govori kakav je potpuni imbecil Zoka, zapravo drogirani idiot i nesposobnjakovićdebotoijusto wrote:gospodja baba ima manjih tehnickih problema
2014-04-12
Tony Soprano-
2015-08-15
Tony Soprano wrote:a plan D?
Upotribiti .....
Stribor-
2015-09-22
stari moj ovu bagru samo rješava revolucija.
Tony Soprano-
2015-08-15
pitanje što je i mogao napraviti...novaca nema ,kredita još manje a ako dirneš nečija prava eto plinskih boca na cestama,a o stranačkim uhljebima da ne pričam....agonija se nastavlja tko god bio na vlasti......asilovski wrote:pa u biti ovo je tehnička vlada, a drugo iako mi je teško to izreći, Kolinda čak i razumije da je situacija zajebana, a da ovi nisu ništa učinili prema tom pitanju, znači jedna tuka ima pravo, što dovoljno govori kakav je potpuni imbecil Zoka, zapravo drogirani idiot i nesposobnjakovićdebotoijusto wrote:gospodja baba ima manjih tehnickih problema
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
ta plinska boca je zbilja realna opasnost...valjda najveća, po pitanju prava,
al sad će se sve poravnati božićnicom "poštenim" umirovljenicima, koji sigurno nemaju za plinske boce
al sad će se sve poravnati božićnicom "poštenim" umirovljenicima, koji sigurno nemaju za plinske boce
2015-08-02
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Opet sukob u Crnoj Gori:Krivokapic ne zeli DF u vladi jer nisu proeuropski i strucni a oni mu uzvratili:Vracaj mandat
» Vulin po starom i opet prijeti Hrvatskoj:Hrvatska zeli srusiti Vucica
» Trump prosvjednicima prijeti silom: Neće rušiti naše spomenike
» Najebali smo: Plenki želi voditi Hrvatsku do 2026.g. a i dulje
» BERNARDIĆ ŽELI VODITI HRVATSKU VLADU 'Apsolutno krećem u borbu za premijersko mjesto! Beljak? On ima osebujan stil
» Vulin po starom i opet prijeti Hrvatskoj:Hrvatska zeli srusiti Vucica
» Trump prosvjednicima prijeti silom: Neće rušiti naše spomenike
» Najebali smo: Plenki želi voditi Hrvatsku do 2026.g. a i dulje
» BERNARDIĆ ŽELI VODITI HRVATSKU VLADU 'Apsolutno krećem u borbu za premijersko mjesto! Beljak? On ima osebujan stil
Page 6 of 8