Strahovito upozorenje Veslija Klarka: Brutalni konflikti na Balkanu nisu prošlost
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Strahovito upozorenje Veslija Klarka: Brutalni konflikti na Balkanu nisu prošlost
LOLMaximusDecimusMiridije wrote:Ovo sam pronašao kad sam slao cv za finnmeccanicu tadasnju za platforme...trazile baje sliku uz cv, ja poslao sliku.
Dolazi odgovor "cijenimo smisao za humor, ali nismo na ovo mislili"
i mene su zvali prije jedno 8 godina
jesi bio na kraju na platformi :)
Re: Strahovito upozorenje Veslija Klarka: Brutalni konflikti na Balkanu nisu prošlost
Jesam ali ne kod njih.
Guest- Guest
sjecam se da si spominjao platformu, prek koga si bioMaximusDecimusMiridije wrote:Jesam ali ne kod njih.
saipema
Radiš li Maxi još na platformama? :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Leviathan2 wrote:
saipema
Cigane puno oko sitnica, i zna biti zamorno kako poslože rotacije itd...
Guest- Guest
Hektorović wrote:Radiš li Maxi još na platformama? :D
Ne zaboga.
Guest- Guest
Čim se sad baviš? :D Zadnji put na bivšem forumu znam da si navodio helikoptere na platformu :DMaximusDecimusMiridije wrote:Hektorović wrote:Radiš li Maxi još na platformama? :D
Ne zaboga.
2018-04-10
Hektorović wrote:Čim se sad baviš? :D Zadnji put na bivšem forumu znam da si navodio helikoptere na platformu :DMaximusDecimusMiridije wrote:Hektorović wrote:Radiš li Maxi još na platformama? :D
Ne zaboga.
Molim lijepo na separatoru sam radio.
Guest- Guest
Sad se nastojim ničim ne baviti, na žalost nitko još ne plaća za to.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Sad se nastojim ničim ne baviti, na žalost nitko još ne plaća za to.
Kako ne, pa odi u politiku :D
2018-04-10
Separator je inače uljepšan naziv za odvoz smeća
Guest- Guest
Taman priprema za saborMaximusDecimusMiridije wrote:Separator je inače uljepšan naziv za odvoz smeća
2018-04-10
Hektorović wrote:Taman priprema za saborMaximusDecimusMiridije wrote:Separator je inače uljepšan naziv za odvoz smeća
A ne ne, nisam ja od politike
Ja sam više onako...da stojim sa strane, budem izrazito negativan prema svemu a zapravo niti imam niti nudim nekakva druga rješenja ili nastojim biti konstruktivan.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Hektorović wrote:Taman priprema za saborMaximusDecimusMiridije wrote:Separator je inače uljepšan naziv za odvoz smeća
A ne ne, nisam ja od politike
Ja sam više onako...da stojim sa strane, budem izrazito negativan prema svemu a zapravo niti imam niti nudim nekakva druga rješenja ili nastojim biti konstruktivan.
Pa tamn za Živi Zid. Ako može Pernar...
2018-04-10
Neka hvala, moj je forte ono...stajati sa strane, nastojati izgledati neupadljivo, jesti lijepo svoj sladoled i kad svi prođu i nitko ništa ne čuje razglabati koliko su svi u kurcu.
Guest- Guest
darth_vader-
2014-04-17
car, da ne neznam , mislio bih da si iz mog plemena :)MaximusDecimusMiridije wrote:Neka hvala, moj je forte ono...stajati sa strane, nastojati izgledati neupadljivo, jesti lijepo svoj sladoled i kad svi prođu i nitko ništa ne čuje razglabati koliko su svi u kurcu.
» "Ljudi na Balkanu nisu glupi"
» Filip David:'Miloševicevci su se vratili na vlast u Srbiji,obnavljaju se konflikti'
» U Njemačkoj strahovito rapidno raste broj zaraženih
» Brutalni Marcelluss
» "Ljudi na Balkanu nisu glupi"
» Filip David:'Miloševicevci su se vratili na vlast u Srbiji,obnavljaju se konflikti'
» U Njemačkoj strahovito rapidno raste broj zaraženih
» Brutalni Marcelluss
Page 2 of 2