Spektakl ili debakl?
Page 18 of 18
Page 18 of 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Re: Spektakl ili debakl?
ponavljam se ali stvarno želim plenkiju još jedan mandat na čelu HDZ-a i HNS-a
vili40- Posts : 11056
2015-08-02
michaellcmacha wrote:kak se zvala ona "židovka" što ju je Cvećko naganjao... što je mene prijavljivala... ona je sad glavni hdzov navijač... :))) i Eva a i onaj peško iz Istre... debilbiodebilosto on im se priklonio čim je koalicija sa hns-om uspostavljena... radi reformi naravno...kic wrote:
inače, ovo je prikaz malo bolesnog društva, dakle godinama se već napada HDZ, barem od 2010. i Sanaderova bijega, HDZ se napada u medijima konstantno da radi sve naopačke, kriminalno i u svakom slučaju loše po Hrvatsku državu..
sad ti isti hvale HDZ..
treba to progutati..
Eva nije tu, nemojmo..
Di je? Što se ne javlja? Nitko mi već tjednima ništa ne zna reći. Ili neće reći.kic wrote:michaellcmacha wrote:kak se zvala ona "židovka" što ju je Cvećko naganjao... što je mene prijavljivala... ona je sad glavni hdzov navijač... :))) i Eva a i onaj peško iz Istre... debilbiodebilosto on im se priklonio čim je koalicija sa hns-om uspostavljena... radi reformi naravno...kic wrote:
inače, ovo je prikaz malo bolesnog društva, dakle godinama se već napada HDZ, barem od 2010. i Sanaderova bijega, HDZ se napada u medijima konstantno da radi sve naopačke, kriminalno i u svakom slučaju loše po Hrvatsku državu..
sad ti isti hvale HDZ..
treba to progutati..
Eva nije tu, nemojmo..
Regoč wrote:Di je? Što se ne javlja? Nitko mi već tjednima ništa ne zna reći. Ili neće reći.kic wrote:michaellcmacha wrote:kak se zvala ona "židovka" što ju je Cvećko naganjao... što je mene prijavljivala... ona je sad glavni hdzov navijač... :))) i Eva a i onaj peško iz Istre... debilbiodebilosto on im se priklonio čim je koalicija sa hns-om uspostavljena... radi reformi naravno...kic wrote:
sad ti isti hvale HDZ..
treba to progutati..
Eva nije tu, nemojmo..
a ti si joj netko tko ima pravo zahtijevat informacije?
Odjebi! Oš reć, reci, neš reć, ne seri!kic wrote:Regoč wrote:Di je? Što se ne javlja? Nitko mi već tjednima ništa ne zna reći. Ili neće reći.kic wrote:michaellcmacha wrote:kak se zvala ona "židovka" što ju je Cvećko naganjao... što je mene prijavljivala... ona je sad glavni hdzov navijač... :))) i Eva a i onaj peško iz Istre... debilbiodebilosto on im se priklonio čim je koalicija sa hns-om uspostavljena... radi reformi naravno...kic wrote:
sad ti isti hvale HDZ..
treba to progutati..
Eva nije tu, nemojmo..
a ti si joj netko tko ima pravo zahtijevat informacije?
Page 18 of 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Similar topics
» A sada spektakl
» spektakl u Ciboni
» Tko je čovjek koji je prekinuo spektakl na SP-u?
» debakl šiptara u čileu
» Spektakl na nebu-Najveći i najsjajniji mjesec
» spektakl u Ciboni
» Tko je čovjek koji je prekinuo spektakl na SP-u?
» debakl šiptara u čileu
» Spektakl na nebu-Najveći i najsjajniji mjesec
Page 18 of 18