U Hrvatsku konačno stigli američki namazi, od kojih rastu zazubice!
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: U Hrvatsku konačno stigli američki namazi, od kojih rastu zazubice!
osiguravanje egzistencije u tržišnim uvjetima očito ima svoju cijenu , a ni Nijemci ne stoje dobro po pitanju pretilostiepikur37 wrote:Angloamerička protestantska nekultura prežderavanja i neumjerenosti najviše se i vidi kod glupih Amera i Brita.
Ne na primjer kod katoličkih talijana ili francuza :)
mediteranske nacije možda su malo bolje, bar u tom dijelu ljudi se hrane zdravije, količinski umjerenije i s više svježe, a manje prerađene hrane
ali opći trend u razvijenijem svijetu je da pretilost stanovništva raste, a s time i bolesti vezane za povećanu težinu
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ma znam, kažem to zato što sam ja 'svilena' po pitanju ljutog, želudac mi se odmah pobuniKermit wrote:Ako je dobra paprika nikakvecžgaravice ili rupe osim toga paprika je zdrava za razliku od ovog namaza od palminog ulja i aspartana
2014-04-12
neve wrote:
ako se dobro sjećam neke WHO studije od prije par godina, ne da mi se sad guglati, mislim da su najdeblji Filipinci ili tako netko, ali oni imaju malo populacije
a među većim zemljama USA je prva po debljini
Nauru.
Sve te otočne pacifičke nacije imaju sličan problem.
Od zapadnih nacija su "najbolje plasirane" naravno SAD, a zanimljivo da je ispred njih Kuvajt. Nekoliko arapskih država i Turska im pušu blisko za vrat.
Filipinci su jako daleko od početnih pozicija, a ni mi srećom nismo posebno dobro plasirani na popisu najdebljih nacija.
Guest- Guest
provjerio si? super, meni se nije dalo guglatislidingdoorsoperator wrote:Nauru.
Od zapadnih nacija su "najbolje plasirane" naravno SAD, a zanimljivo da je ispred njih Kuvajt. Nekoliko arapskih država i Turska im pušu blisko za vrat.
Filipinci su jako daleko od početnih pozicija, a ni mi srećim nismo posebno dobro plasirani.
2014-04-12
slidingdoorsoperator wrote:neve wrote:
ako se dobro sjećam neke WHO studije od prije par godina, ne da mi se sad guglati, mislim da su najdeblji Filipinci ili tako netko, ali oni imaju malo populacije
Nauru.
Filipinci su jako daleko od početnih pozicija, a ni mi srećom nismo posebno dobro plasirani na popisu najdebljih nacija.
E da, Filipinaca ima oko 90 milijuna.
Guest- Guest
neve wrote:provjerio si? super, meni se nije dalo guglatislidingdoorsoperator wrote:Nauru.
Filipinci su jako daleko od početnih pozicija, a ni mi srećim nismo posebno dobro plasirani.
Cca 10 sekundi posla. :)
Guest- Guest
zbilja 'mala' nacija, odlično sam to zaključilaslidingdoorsoperator wrote:E da, Filipinaca ima oko 90 milijuna.
2014-04-12
neve wrote:zbilja 'mala' nacija, odlično sam to zaključilaslidingdoorsoperator wrote:E da, Filipinaca ima oko 90 milijuna.
Pobrkala si ih s nekom drugom nacijom. Događa se.
Guest- Guest
neve wrote:pa zapravo nismomarcellus wrote:neve wrote:pa imamo.. ako je korist to što ćemo trošiti na američki junk food i slatkiše, i postati morbidno debeli kao 70% Amerikanaca
zapravo smo jednako debeli ko i oni i ovako
a među većim zemljama USA je prva po debljini, u Europi je to UK, a mi smo mislim bili negdje oko 80-tog mjesta
ali trend je stvarno da postajemo sve deblji i da taj postotak raste već među djecom
koliko se ja sjećam tih studija tu smo negdje s amerima u rangu
a što se otočnih nacija tiče domoroci na havajima su tradicionalno debeli to je čisto genetika
Samoa, međutim oni su sretni za razliku od SAD gdje ih više manje degradiraju. Zanimljivo je da su vehabije iz KSA u top 20slidingdoorsoperator wrote:neve wrote:
Nauru.
Kermit-
2014-04-17
pa nismo u rangu s Amerima, vidiš da je sliding uredno provjeriomarcellus wrote:koliko se ja sjećam tih studija tu smo negdje s amerima u rangu
a što se otočnih nacija tiče domoroci na havajima su tradicionalno debeli to je čisto genetika
2014-04-12
Da, oni imaju takvu konstituciju, osim toga kod njih se i cijeni veličina kako muških a tako i žena, gdje ulja tu ne žuljamarcellus wrote:neve wrote:pa zapravo nismomarcellus wrote:neve wrote:pa imamo.. ako je korist to što ćemo trošiti na američki junk food i slatkiše, i postati morbidno debeli kao 70% Amerikanaca
a među većim zemljama USA je prva po debljini, u Europi je to UK, a mi smo mislim bili negdje oko 80-tog mjesta
ali trend je stvarno da postajemo sve deblji i da taj postotak raste već među djecom
koliko se ja sjećam tih studija tu smo negdje s amerima u rangu
Kermit-
2014-04-17
Kuvajt je u vrhu po debljini.. laka i dobra lova od nafte, pa su se ulijenili, vozaju se u zlatnim rolsrojsovima i previše uživaju u pilavima i hurmašicamaKermit wrote:Samoa, međutim oni su sretni za razliku od SAD gdje ih više manje degradiraju. Zanimljivo je da su vehabije iz KSA u top 20
2014-04-12
Slatko, naime muslimani kako ne piju jedu izuzetno slatko u masovnim količinama na svakom uglu slastičarne i bombonjernice na 1000 m2neve wrote:Kuvajt je u vrhu po debljini.. laka i dobra lova od nafte, pa su se ulijenili, vozaju se u zlatnim rolsrojsovima i previše uživaju u pilavima i hurmašicamaKermit wrote:Samoa, međutim oni su sretni za razliku od SAD gdje ih više manje degradiraju. Zanimljivo je da su vehabije iz KSA u top 20
Kermit-
2014-04-17
vjerojatno stvar načina prehrane kroz generacije, i muški Indijci su često takvi, ženskasto obli, pupastiKermit wrote:Da, oni imaju takvu konstituciju, osim toga kod njih se i cijeni veličina kako muških a tako i žena, gdje ulja tu ne žulja
2014-04-12
da.. baklava, hurmašice, halva, rahatluk i sve, slastice su im slatke da ti zubi otpadnuKermit wrote:Slatko, naime muslimani kako ne piju jedu izuzetno slatko u masovnim količinama na svakom uglu slastičarne i bombonjernice na 1000 m2
2014-04-12
musliči žderu alkohol na veliko. zagorci su kurac za njih. u iranu je jedino relativna prohibicija. najveća pivovara je u turskoj.Kermit wrote:Slatko, naime muslimani kako ne piju jedu izuzetno slatko u masovnim količinama na svakom uglu slastičarne i bombonjernice na 1000 m2neve wrote:Kuvajt je u vrhu po debljini.. laka i dobra lova od nafte, pa su se ulijenili, vozaju se u zlatnim rolsrojsovima i previše uživaju u pilavima i hurmašicamaKermit wrote:Samoa, međutim oni su sretni za razliku od SAD gdje ih više manje degradiraju. Zanimljivo je da su vehabije iz KSA u top 20
2014-12-30
Da taj trend raste ali iz drugih razloga. Danas 80% djece ne izlazi iz kuće i ne skida se s kompjutera i raznih konzola za igre.neve wrote:pa zapravo nismomarcellus wrote:neve wrote:pa imamo.. ako je korist to što ćemo trošiti na američki junk food i slatkiše, i postati morbidno debeli kao 70% Amerikanaca
Ja ne bih volio bit Amerikanac. Evo kakav je on:
crvenkasti-
2014-04-17
uu ovo izgleda jebački za stavit na palačinke.. however, na djeti sam, nema slatkog/nit cole/nit pizze/nit bureka/niti čevapa, još 20ak dana :D :D
Guest- Guest
što se tiče amera, već sam pričao prije.. viđao sam svakave amere.. onako ona lijeva strana IQ gausove krivulje , većina prasci i debeli. desna strana IQ gausove krivulje - ti amerikanci svi zgodni sa filmskim crtama lica. kod nas u RH nema još toliko debelih ljudi, jer smo relativno siromašna nacija i nemožemo priuštiti neograničeno hrane kao ameri i većina planete(ne još svi). u sjevernoj koreji nećete naći debele ljude. u venezueli je prosječna težina pala za 10ak kg, većina venezuelanca su sada vitki - socijalizam djeluje.
however, čim u RH skoči još malo standard(ako) , biti ćemo deblja nacija nego ameri - zbog IQ distribucije koja je niža nego u americi. za održavati težinu , treba imati viši IQ i disciplinu.. vidiš , ja sam jutros trebao trčati 4km , ali eto.. nisam :/
however, čim u RH skoči još malo standard(ako) , biti ćemo deblja nacija nego ameri - zbog IQ distribucije koja je niža nego u americi. za održavati težinu , treba imati viši IQ i disciplinu.. vidiš , ja sam jutros trebao trčati 4km , ali eto.. nisam :/
Guest- Guest
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Problemi transrodnih osoba u Hrvatskoj konačno stigli do Markova trga
» NEVJEROJATNO... Američki znanstvenici stigli na korak do revolucije koja bi promijenila svijet iz korijena: ‘Uspjeli smo!‘
» Region: Stižu u Hrvatsku, konačno poznato i kada
» U Hrvatsku konacno stize znatno vise doza cijepiva
» Američki ministar obrane dolazi u Hrvatsku
» NEVJEROJATNO... Američki znanstvenici stigli na korak do revolucije koja bi promijenila svijet iz korijena: ‘Uspjeli smo!‘
» Region: Stižu u Hrvatsku, konačno poznato i kada
» U Hrvatsku konacno stize znatno vise doza cijepiva
» Američki ministar obrane dolazi u Hrvatsku
Page 3 of 9