Berlin uvodi sigurne zone za žene
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Berlin uvodi sigurne zone za žene
Joj pospana sam, laku noc svima
Osim ovom neotesanom balijku naravno..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Gnječ wrote:
pa jebote čovjeka non stop čačkate
Pa njemu Alah navodno brani da pije alkohol a vidiš kako je satran od cuge
Last edited by catabbath on 31/12/2017, 01:33; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Aj laku noć...kaja wrote:Joj pospana sam, laku noc svima
I ne zaboravi obrisat guzicu i oprat pi*ku...
Doktor iz kaknja savjetuje tako...
T.- Posts : 17527
2014-04-14
Gnječ wrote:ma koji je vama kurac? jebote povampirili valjda vam se aktivirao ustaški gen.
Ustaški gen more eventualno imati on budući da je cvijeće, Hanžardivizija gen
Ma minimalno betonira, pelinkovac/piva...catabbath wrote:Gnječ wrote:
Ne može ovo bit od normalnog pića...
T.- Posts : 17527
2014-04-14
Jesi ti onaj sto je rekao da ce mi se javiti ljetos kad dodje u Hrvatsku? Ono u privatnim porukama, pa kad si dobio jednu moju poruku sutio si evo sve do veceras...da te podsjetim opet sta sam ti onda napisao?catabbath wrote:Gnječ wrote:
2016-11-17
Uh, navalili svi, kao zajedno su jaci. I da, nisam pijan, dapace, mrtav trijezan vam upucujem ove poruke. Ono, ako vam je najveci domet vrijedjanja spominjanje Alaha i alkohola onda ste fakat amateri. A sad laku noc i sanjajte Blajburg.
2016-11-17
govinda wrote:Jesi ti onaj sto je rekao da ce mi se javiti ljetos kad dodje u Hrvatsku? Ono u privatnim porukama, pa kad si dobio jednu moju poruku sutio si evo sve do veceras...da te podsjetim opet sta sam ti onda napisao?
Neznam s skim si se ti dopisivao, ja sam u Hrvatskoj stalno i ne dopisujem se privatno ni s kim
mislim da je bio tvoj alternativni nick u pitanju, ne da mi se sad traziti po porukama. Ok, mozda sam te zamijenio sa nekim.catabbath wrote:govinda wrote:Jesi ti onaj sto je rekao da ce mi se javiti ljetos kad dodje u Hrvatsku? Ono u privatnim porukama, pa kad si dobio jednu moju poruku sutio si evo sve do veceras...da te podsjetim opet sta sam ti onda napisao?
Neznam s skim si se ti dopisivao, ja sam u Hrvatskoj stalno i ne dopisujem se privatno ni s kim
2016-11-17
catabbath-
2015-08-22
Dobro, u redu. I tako, zanima te da li pijem ili si mislio kao pickica da zadas jedan udarac iz mase?catabbath wrote:Nemam alternativni nick :)
2016-11-17
A ti ako voliš ove mudžose što ih ne pozoveš da ti nasele Istru pa da zajedno uživate.Gnječ wrote:kaja wrote:Ti svima jebes mater kako vidim a fakt je da jebes samo koze.govinda wrote:Jebem ti mater zbog onog balijo, flundro.kaja wrote:Čuj balijo tebi bi se moglo odgovoriti u istom tonu, al kako da kažem..dosadan si i ekstra glup pa nitko nema volje.govinda wrote:
e dobro momak, prvi si spomenuo moju majku pa da ti odgovorim, inace sam vec rekao da sam zavrsio sa vas dvoje veceras ali ne mogu ti ovo precutati; jebem ti mater mrtvu dok ne ozivi i jebem je dok umre od mog kurca i onda je opet jebem dok ne ozivi...sto se mene tice ja sam razmjenu filozofskih teza sa vas dvoje zavrsio za veceras.
Tako da jedi govna, uci arapski i ne dosađuj. I ne diraj koze majmune
pa jebote čovjeka non stop čačkate, bockate, provocirate i vrijeđate i onda se čudite ko pura dreku kad vam vrati istom mjerom. dajte mene malo čačkajte pa da vidiš kako ću vam napravit redaljku na silvestrovo...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Jos bu svetac pjeval...jos hrvatska ni propala...
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Ma nisi bija pijan, neg sam umoran. Ne kuže oni da je u tebe subota radni, a petak neradni dan.govinda wrote:Uh, navalili svi, kao zajedno su jaci. I da, nisam pijan, dapace, mrtav trijezan vam upucujem ove poruke. Ono, ako vam je najveci domet vrijedjanja spominjanje Alaha i alkohola onda ste fakat amateri. A sad laku noc i sanjajte Blajburg.
Eeeee....jbtg..jucer zauzet uzivanjem u Rujki i shopingom,bas fino bilo..i jedno i drugo,danas nastavim slavljene Nove,jer to znaci jos finih papica i pitja,a oko 22 krenem uzivati u Rujki,i stanem tamo oko 01-02..budem gledo da bude jedna masivna tura.,..Kazu pametni sto radis u Ponotj,tos raditi cijele iduce godine...yebat..to je dobro...vuksadinare wrote:Jos bu svetac pjeval...jos hrvatska ni propala...
Jos nije Hrvaška propala..jos ne...
Guest- Guest
pa nema valjda i dzango taj gen ?Gnječ wrote:kaja wrote:Ijs.. i tebi prodaje kikiriki. Bocka ga sigurna zona..Gnječ wrote:kaja wrote:Ti svima jebes mater kako vidim a fakt je da jebes samo koze.govinda wrote:
Jebem ti mater zbog onog balijo, flundro.
pa jebote čovjeka non stop čačkate, bockate, provocirate i vrijeđate i onda se čudite ko pura dreku kad vam vrati istom mjerom. dajte mene malo čačkajte pa da vidiš kako ću vam napravit redaljku na silvestrovo...
ma koji je vama kurac? jebote povampirili valjda vam se aktivirao ustaški gen.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Sigurna, nesigurna...ali nasi ljudi idu tamo, k nama ne ide nitko.
Trinity-
2014-04-17
Ringo10 wrote:A ti ako voliš ove mudžose što ih ne pozoveš da ti nasele Istru pa da zajedno uživate.Gnječ wrote:kaja wrote:Ti svima jebes mater kako vidim a fakt je da jebes samo koze.govinda wrote:Jebem ti mater zbog onog balijo, flundro.kaja wrote:
Čuj balijo tebi bi se moglo odgovoriti u istom tonu, al kako da kažem..dosadan si i ekstra glup pa nitko nema volje.
Tako da jedi govna, uci arapski i ne dosađuj. I ne diraj koze majmune
Joj nemoj već ima previše bosančerosa u Puli.
catabbath-
2015-08-22
veber-
2014-12-30
Istra je Italija a svakom cigi Italija majka.
omni-
2014-04-12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» U svim tim slučajevima radi se o lokacijama koje su u Generalnom urbanističkom planu (GUP) planu označene kao D8 zone, odnosno zone za javne i društvene sadržaje
» Grad Berlin je zabranio rad islamističkoj organizaciji Jamaatu Berlin
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Sin Željka Rohatinskoga pretukao suprugu i završio u zatvoru: 'Nema te sigurne kuće u kojoj se možeš sakriti!'
» Nakon Korone stiže novi mograntski val: fali oko 500 policajaca, kako bi granice BiH bile potpuno sigurne
» Grad Berlin je zabranio rad islamističkoj organizaciji Jamaatu Berlin
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Sin Željka Rohatinskoga pretukao suprugu i završio u zatvoru: 'Nema te sigurne kuće u kojoj se možeš sakriti!'
» Nakon Korone stiže novi mograntski val: fali oko 500 policajaca, kako bi granice BiH bile potpuno sigurne
Page 11 of 12