Kućanski aparati
Page 13 of 15
Page 13 of 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Re: Kućanski aparati
Ja sa ovom:Kserks_ wrote:S ovom bi se valjaKserks_ wrote:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ta sigurno nebi morala sidit na makinji dok radi centrifuga nebi bilo potrebeveber wrote:zgodna žena
Guest- Guest
!!!!pismejker wrote:dobro,a realno ono sto ebete je vak nesto u prosjeku...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Svetac ne pizdi..rade suva kurca nego u svasta stavljat...a sta je najbolje ove bas lijepe i zgodne su masu pristupačne, dočim su ove ka na slici ti umišljene do bola haha ali jos ne znam zasto...pismejker wrote:dobro,a realno ono sto ebete je vak nesto u prosjeku...
Guest- Guest
Jebiga. Kada bi ovu utegli i provukli kroz fotošop kao ove ostale, ne bi ništa zaostajala.Kserks_ wrote:Svetac ne pizdi..rade suva kurca nego u svasta stavljat...a sta je najbolje ove bas lijepe i zgodne su masu pristupačne, dočim su ove ka na slici ti umišljene do bola haha ali jos ne znam zasto...pismejker wrote:dobro,a realno ono sto ebete je vak nesto u prosjeku...
2014-04-19
Samo su je ulovili u nezgodnoj pozidzango wrote:Jebiga. Kada bi ovu utegli i provukli kroz fotošop kao ove ostale, ne bi ništa zaostajala.Kserks_ wrote:Svetac ne pizdi..rade suva kurca nego u svasta stavljat...a sta je najbolje ove bas lijepe i zgodne su masu pristupačne, dočim su ove ka na slici ti umišljene do bola haha ali jos ne znam zasto...pismejker wrote:dobro,a realno ono sto ebete je vak nesto u prosjeku...
Guest- Guest
hahahahahaha..dobar....Kserks_ wrote:Samo su je ulovili u nezgodnoj pozidzango wrote:Jebiga. Kada bi ovu utegli i provukli kroz fotošop kao ove ostale, ne bi ništa zaostajala.Kserks_ wrote:Svetac ne pizdi..rade suva kurca nego u svasta stavljat...a sta je najbolje ove bas lijepe i zgodne su masu pristupačne, dočim su ove ka na slici ti umišljene do bola haha ali jos ne znam zasto...pismejker wrote:dobro,a realno ono sto ebete je vak nesto u prosjeku...
Guest- Guest
Sve je stvar marketinga i ugla gledanja. Ova bi mogla dobro da se upakuje i proda kao vrhunski proizvod. Isto kao i one predhodne.Kserks_ wrote:Samo su je ulovili u nezgodnoj pozidzango wrote:Jebiga. Kada bi ovu utegli i provukli kroz fotošop kao ove ostale, ne bi ništa zaostajala.Kserks_ wrote:Svetac ne pizdi..rade suva kurca nego u svasta stavljat...a sta je najbolje ove bas lijepe i zgodne su masu pristupačne, dočim su ove ka na slici ti umišljene do bola haha ali jos ne znam zasto...pismejker wrote:dobro,a realno ono sto ebete je vak nesto u prosjeku...
ono što ti jebeš je ovako u prosjekupismejker wrote:dobro,a realno ono sto ebete je vak nesto u prosjeku...
2014-12-30
Nekidan izlazim iz Konzum ispred mene dva para stranci...a jedna mala u uskoj haljinici u japankama..a noge i guza kao da ih je netko nacrtao, nesto savršeno, ne znam jesam li ikad nesto lipse vidija,svaka linija joj se ocrtavala kroz haljinu ...ne znam kad sam zadnji put tako zablesijakic wrote:
jeste kritični.
Guest- Guest
2014-04-19
mativka wrote:Kic, jebemu,
glumi dostojanstvo!
a šta ću im?
meni je ženska čisto dobra, ali svako ima svoje mišljenje..
čovječe sve više ličim na dzanga
Kserks_ wrote:Nekidan izlazim iz Konzum ispred mene dva para stranci...a jedna mala u uskoj haljinici u japankama..a noge i guza kao da ih je netko nacrtao, nesto savršeno, ne znam jesam li ikad nesto lipse vidija,svaka linija joj se ocrtavala kroz haljinu ...ne znam kad sam zadnji put tako zablesijakic wrote:
jeste kritični.
nekad je dobro ignorirati lice, a neke samo imaju lice opet..
Page 13 of 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Kućanski aparati
» Mali kućanski aparati
» Aparati na aparatima
» Kladuša: Izgorili aparati za gašenje požara
» Rusija 2018: Petar Stošić u hropcu, aparati otkazuju :)
» Mali kućanski aparati
» Aparati na aparatima
» Kladuša: Izgorili aparati za gašenje požara
» Rusija 2018: Petar Stošić u hropcu, aparati otkazuju :)
Page 13 of 15