Kućanski aparati
Page 9 of 15
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Re: Kućanski aparati
mativka wrote:Ahahahhahah, hahahhahaha,Noor wrote:bitno da centrifuga radi, inače moram veš žmikat na rukemativka wrote:A, tek tehnologija i pamet u kombinaciji ;)Noor wrote:pregaranja svega i svačega...uključujući i pametmativka wrote:
A, i prekomjerni napon može dovesti do kratkog spoja ;)
Ma, ti si kraljica senzualnosti :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
A, ne znam ja, mene struja i na hladno drma ;)Noor wrote:mateeeedzango wrote:A jesi probla nekada na veš mašini dok radi centrifuga?Noor wrote:bitno da centrifuga radi, inače moram veš žmikat na rukemativka wrote:A, tek tehnologija i pamet u kombinaciji ;)Noor wrote:
pregaranja svega i svačega...uključujući i pamet
ne, zašto pitaš džango?
Guest- Guest
A, ja uvijek kažem ono što mislim :)Noor wrote:mativka wrote:Ahahahhahah, hahahhahaha,Noor wrote:bitno da centrifuga radi, inače moram veš žmikat na rukemativka wrote:A, tek tehnologija i pamet u kombinaciji ;)Noor wrote:
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Dekameron. Kumo moje greh!veber wrote:pa nije moja kuma bila. od frenda, kaj odmah skačeš.kic wrote:veber wrote:zakaj?kic wrote:o jebemti, nekad me sram sto sam dio ljudskog roda..
ja sam jednom kresnuo neku kumu. zgodna, sva bila u crvenom.
i pobožna...jebga desi se
erotika mi je oke, ali ovo ostalo mi je sve misaona imenica, nisam nikad prevario za riječ, kamo li..
upoznali se dan prije.
na jednom sam tulumu kresnuo žensku, dalje neću napisat. da ne uđem u kategoriju ja_svetac i rujka.
I mješalice su raznih dimenzija, pa koja kome odgovara :)veber wrote:i koja ima bolju guzu?
eva ili norka?
Guest- Guest
Nisam ni ja. Kažu da je dobro.dzango wrote:A jesi probla nekada na veš mašini dok radi centrifuga?Noor wrote:bitno da centrifuga radi, inače moram veš žmikat na rukemativka wrote:A, tek tehnologija i pamet u kombinaciji ;)Noor wrote:pregaranja svega i svačega...uključujući i pametmativka wrote:
A, i prekomjerni napon može dovesti do kratkog spoja ;)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
primjetila sam, bilo to kritika, bilo pohvala..i to je ok :)mativka wrote:A, ja uvijek kažem ono što mislim :)Noor wrote:mativka wrote:Ahahahhahah, hahahhahaha,Noor wrote:bitno da centrifuga radi, inače moram veš žmikat na rukemativka wrote:
A, tek tehnologija i pamet u kombinaciji ;)
dzango wrote:Dekameron. Kumo moje greh!veber wrote:pa nije moja kuma bila. od frenda, kaj odmah skačeš.kic wrote:veber wrote:zakaj?kic wrote:o jebemti, nekad me sram sto sam dio ljudskog roda..
erotika mi je oke, ali ovo ostalo mi je sve misaona imenica, nisam nikad prevario za riječ, kamo li..
upoznali se dan prije.
na jednom sam tulumu kresnuo žensku, dalje neću napisat. da ne uđem u kategoriju ja_svetac i rujka.
da dekameron haha
meni svaka odgovara.mativka wrote:I mješalice su raznih dimenzija, pa koja kome odgovara :)veber wrote:i koja ima bolju guzu?
eva ili norka?
2014-12-30
nešto sam i ja čula...valjda onda je.dzango wrote:Nisam ni ja. Kažu da je dobro.dzango wrote:A jesi probla nekada na veš mašini dok radi centrifuga?Noor wrote:bitno da centrifuga radi, inače moram veš žmikat na rukemativka wrote:A, tek tehnologija i pamet u kombinaciji ;)Noor wrote:
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Sjećam se nekog filma Dekameron, kao mala sam ga gledala....kic wrote:dzango wrote:Dekameron. Kumo moje greh!veber wrote:pa nije moja kuma bila. od frenda, kaj odmah skačeš.kic wrote:veber wrote:
zakaj?
upoznali se dan prije.
da dekameron haha
Guest- Guest
Ne biraš ? A i to sta kažešveber wrote:meni svaka odgovara.mativka wrote:I mješalice su raznih dimenzija, pa koja kome odgovara :)veber wrote:i koja ima bolju guzu?
eva ili norka?
Guest- Guest
Ma, meni neki dan kabal pregorio od vešmašine :DNoor wrote:nešto sam i ja čula...valjda onda je.dzango wrote:Nisam ni ja. Kažu da je dobro.dzango wrote:A jesi probla nekada na veš mašini dok radi centrifuga?Noor wrote:bitno da centrifuga radi, inače moram veš žmikat na rukemativka wrote:
Guest- Guest
Još kada počne da skače.Noor wrote:nešto sam i ja čula...valjda onda je.dzango wrote:Nisam ni ja. Kažu da je dobro.dzango wrote:A jesi probla nekada na veš mašini dok radi centrifuga?Noor wrote:bitno da centrifuga radi, inače moram veš žmikat na rukemativka wrote:
dekameron, shakespeare, krleža-ima ih još- to mi je užasavajuće. o prozi da ne tipkam.kic wrote:da dekameron haha
2014-12-30
I nije baš za decu. Mora da je razorno uticao na tvoj dalji psihički i emotivni razvoj.mativka wrote:Sjećam se nekog filma Dekameron, kao mala sam ga gledala....kic wrote:dzango wrote:Dekameron. Kumo moje greh!veber wrote:pa nije moja kuma bila. od frenda, kaj odmah skačeš.kic wrote:
upoznali se dan prije.
da dekameron haha
Ti preterala. Ne može mašina za veš sedam puta bez vađenja.mativka wrote:Ma, meni neki dan kabal pregorio od vešmašine :DNoor wrote:nešto sam i ja čula...valjda onda je.dzango wrote:Nisam ni ja. Kažu da je dobro.dzango wrote:A jesi probla nekada na veš mašini dok radi centrifuga?Noor wrote:
bitno da centrifuga radi, inače moram veš žmikat na ruke
ma sve su super.Kserks_ wrote:Ne biraš ? A i to sta kažešveber wrote:meni svaka odgovara.mativka wrote:I mješalice su raznih dimenzija, pa koja kome odgovara :)veber wrote:i koja ima bolju guzu?
eva ili norka?
jedino nisam nikad debelu kresnuo i to me baš zanima, a s druge strane baš i ne
2014-12-30
i meni bi da sam na centrifugu vraćala 10xmativka wrote:Ma, meni neki dan kabal pregorio od vešmašine :DNoor wrote:nešto sam i ja čula...valjda onda je.dzango wrote:Nisam ni ja. Kažu da je dobro.dzango wrote:A jesi probla nekada na veš mašini dok radi centrifuga?Noor wrote:
bitno da centrifuga radi, inače moram veš žmikat na ruke
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Similar topics
» Kućanski aparati
» Mali kućanski aparati
» Aparati na aparatima
» Kladuša: Izgorili aparati za gašenje požara
» Rusija 2018: Petar Stošić u hropcu, aparati otkazuju :)
» Mali kućanski aparati
» Aparati na aparatima
» Kladuša: Izgorili aparati za gašenje požara
» Rusija 2018: Petar Stošić u hropcu, aparati otkazuju :)
Page 9 of 15