kaja skinuta!
Page 8 of 30
Page 8 of 30 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 30
Re: kaja skinuta!
me udvaram se nikome..a kome bi se udvarao to bi bila prva ti vjeruj mi..kaja wrote:ti se to udvaraš božici očaja Očajditi ? Misliš da čita i grize nokte i daje ti plus u tekicu ...pa da..moguće...vuksadinare wrote:a ti kao falila bi..Triny wrote:Šta ja imam s tim ?vuksadinare wrote:mislis sto ste norku otjerali...lijepo bogami..Triny wrote:Cilj je postignut.
Ali da mi fali, ne...
vuksadinare- Posts : 100233
2015-09-08
e moj vuče...znaš kako se kaže...'jutro je pametnije od večeri'...moje mišljenje je da se noor jučer trebala samo odjaviti (log out) i danas prijaviti (log in) i ne bi bilo problema...
a stalno pišem da dramiš jer nije kic smišljeno to napravio da bi nekoga otjerao nego je malo začinio forumsku svakodnevicu...kao s Evom...
a stalno pišem da dramiš jer nije kic smišljeno to napravio da bi nekoga otjerao nego je malo začinio forumsku svakodnevicu...kao s Evom...
...kicu sam se ispricao i znam d aje bila sala...samo ne zelim da neko cvate sto se norka ispisala..a ima ih..ocitoRoy_Bean wrote:e moj vuče...znaš kako se kaže...'jutro je pametnije od večeri'...moje mišljenje je da se noor jučer trebala samo odjaviti (log out) i danas prijaviti (log in) i ne bi bilo problema...
2015-09-08
ajebateled...pa uvijek će netko cvasti, a netko žaliti...to je jednostavno tako...
znam ja zas se ispricavam, zbog zezancije i pitanja koliko ce kaja dati banova joj, sto je ocito bila zezancija ali pretjarana ipak..
ali da, ne uzimajte za ozbac sve..
zao mi norke...kic je u krivo vrijeme zbio salu u jeku ili vrhuncu sukoba kaja-eva-norka...konkretno zadnjih dana kaja-norka...Roy_Bean wrote:ajebateled...pa uvijek će netko cvasti, a netko žaliti...to je jednostavno tako...
2015-09-08
kaja wrote:kako će se sad od srama logirati ponovo nesretna :)
evo kako - lako!
Jer, ako ti nemaš ni gram srama nakon svega na glavu nabiti šajkaču, zašto bi se ja sramila vratiti se na forum
no, kako je s vaše strane sve to bila samo mala „šala“, priznajem i ja sam se našalila s vama, čisto da pomislite kako ste me se zauvijek riješili, pa da od sreće zaigrate užičko kolce
a budući da vidim da ste bome skoro dva dana dernečili što me nema, posebno ti...čak si mi i stihove nekog refrena uputila...red je da tebi, kao i svima drugima koji su odahnuli, s neopisivo velikim guštom pokvarim veselje i kažem...honey, i'm back!
PS: jako mi je žao što je eva morala otići, danas joj počinje šabat, pa ne smije uključiti ni svjetlo, a kamo li kompjutor, ali ovo drugo ionako ne smije ni jedno popodne, kao ni vikend, pa će ona plakati u uredovno vrijeme, u ponedjeljak od 8 na dalje
ajde, čopore navali
tko, ja??!!Roy_Bean wrote:osobno je i meni žao što je otišla...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
..e tek sada pocinje fajt..a kic se ne smije sad mijesati...
2015-09-08
u redu je...kic wrote:
iskreno se ispricavam noorki, evo jos jednom.
2017-10-06
joj jbt, ti si zbilja primjerak :Dvuksadinare wrote:zao mi norke...kic je u krivo vrijeme zbio salu u jeku ili vrhuncu sukoba kaja-eva-norka...konkretno zadnjih dana kaja-norka...Roy_Bean wrote:ajebateled...pa uvijek će netko cvasti, a netko žaliti...to je jednostavno tako...
mislim, o čemu ti? zašto kaja ne bi mogle biti adminica, ako se poslvađala s norkom?
je li njoj ili ikome prijetila, zlostavljala, dala ban? nije.
onda popij vode i šećera i ne luduj više
neva- Posts : 4367
2014-04-12
to je bio trenutak odluke...a ne nikakvo postavljanje kaje za adminakic wrote:
znam ja zas se ispricavam, zbog zezancije i pitanja koliko ce kaja dati banova joj, sto je ocito bila zezancija ali pretjarana ipak..
ali da, ne uzimajte za ozbac sve..
ali ne zbog bana kao bana, fućkaš banove, mada znam da je to nekima najgora kazna...nego zbog otvaranja prostora za prljavu i neravnopravnu igru
al ok...idemo dalje
Last edited by Noor on Fri 6 Oct - 14:33; edited 1 time in total
2017-10-06
kandidatkinja...Neve wrote:joj jbt, ti si zbilja primjerak :Dvuksadinare wrote:zao mi norke...kic je u krivo vrijeme zbio salu u jeku ili vrhuncu sukoba kaja-eva-norka...konkretno zadnjih dana kaja-norka...Roy_Bean wrote:ajebateled...pa uvijek će netko cvasti, a netko žaliti...to je jednostavno tako...
mislim, o čemu ti? zašto kaja ne bi mogle biti adminica, ako se poslvađala s norkom?
je li njoj ili ikome prijetila, zlostavljala, dala ban? nije.
onda popij vode i šećera i ne luduj više
2015-09-08
2017-10-06
E baš lepo.Noor wrote:kaja wrote:kako će se sad od srama logirati ponovo nesretna :)
evo kako - lako!
Jer, ako ti nemaš ni gram srama nakon svega na glavu nabiti šajkaču, zašto bi se ja sramila vratiti se na forum
no, kako je s vaše strane sve to bila samo mala „šala“, priznajem i ja sam se našalila s vama, čisto da pomislite kako ste me se zauvijek riješili, pa da od sreće zaigrate užičko kolce
a budući da vidim da ste bome skoro dva dana dernečili što me nema, posebno ti...čak si mi i stihove nekog refrena uputila...red je da tebi, kao i svima drugima koji su odahnuli, s neopisivo velikim guštom pokvarim veselje i kažem...honey, i'm back!
PS: jako mi je žao što je eva morala otići, danas joj počinje šabat, pa ne smije uključiti ni svjetlo, a kamo li kompjutor, ali ovo drugo ionako ne smije ni jedno popodne, kao ni vikend, pa će ona plakati u uredovno vrijeme, u ponedjeljak od 8 na dalje
ajde, čopore navali
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 8 of 30 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 30
Similar topics
» Uginula Kaja
» Kaja će da vam jebe majku četničku
» Kaja dobila nogom u gujscu! Šupiralo je bez pardona
» Zasto je skinuta kosarka sa liste tema?
» Skinuta bista sa spomenika Ive Lole Ribara u Zagrebu
» Kaja će da vam jebe majku četničku
» Kaja dobila nogom u gujscu! Šupiralo je bez pardona
» Zasto je skinuta kosarka sa liste tema?
» Skinuta bista sa spomenika Ive Lole Ribara u Zagrebu
Page 8 of 30