Trump zgrozio radikalne islamiste svojom izjavom
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Trump zgrozio radikalne islamiste svojom izjavom
U mom selu se pivalo: " ***** nigdi mi te nema, jer u tebi turske kule nema...".dzango wrote:Gde mu tu dođe Hercegovina?Eroo wrote:Danas se može jednostavno povući linija između teritorija pod nekadašnjom turskom i austrougarskom okupacijom.prorok wrote:SSSR je štitio istočnu Europu sve do 1990. godine. U sljedećih 50 godina Ukrajina će postati Afganistan, a njome će vladat Izrael, sve zahvaljujući SAD-u. HA HA HA.
Bez poznavanja ikakve povjesti, jelda ...Znaš li zašto?
Moj rođo (po didonoj strani) je smaknija turskog agu. Inače nosim nadimak po njemu...
Eroo- Posts : 78709
2016-07-22
Tiha okupacija, a?dzango wrote:Nije bre nego kafane gde se prave svadbe.crvenkasti wrote:Ero (ili Epa) je ustvari putokaz na Ibarskoj magistrali.
Eroo- Posts : 78709
2016-07-22
Znači pod turskom okupacijom. Neka rođe, živ bio delija.Eroo wrote:U mom selu se pivalo: " ***** nigdi mi te nema, jer u tebi turske kule nema...".dzango wrote:Gde mu tu dođe Hercegovina?Eroo wrote:Danas se može jednostavno povući linija između teritorija pod nekadašnjom turskom i austrougarskom okupacijom.prorok wrote:SSSR je štitio istočnu Europu sve do 1990. godine. U sljedećih 50 godina Ukrajina će postati Afganistan, a njome će vladat Izrael, sve zahvaljujući SAD-u. HA HA HA.
Bez poznavanja ikakve povjesti, jelda ...Znaš li zašto?
Moj rođo (po didonoj strani) je smaknija turskog agu. Inače nosim nadimak po njemu...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Kako Ercov može da okupira Ibarsku magistralu?Eroo wrote:Tiha okupacija, a?dzango wrote:Nije bre nego kafane gde se prave svadbe.crvenkasti wrote:Ero (ili Epa) je ustvari putokaz na Ibarskoj magistrali.
2014-04-19
Please allow me to introduce myself...prorok wrote:
2014-04-19
crvenkasti wrote:Sve ide po planu prema zacrtanom cilju.
Osnovati centre za vrbovanje bilmeza, natrpati Europu izbjeglicama muslimanima, dati bilmezima lovu i oružje da rade sranja u ime islama.
Nakon toga diotskim izjavama i tekstovima u medijima potpaljivati mržnju prema svim muslimanima, i ujedno istovremeno mržnju muslimana prema nama.
Za to vrijeme mi brojimo novce.
Gad si, ali pametan gad.
Guest- Guest
Bezveze. Najbolje šutnjom protiv terorizma. Gledam svi EU čelnici sute danas minutu. Teroristi ima da se useru .
kaya- Posts : 31419
2015-08-16
Tako je crveni.crvenkasti wrote:Sve ide po planu prema zacrtanom cilju.
Osnovati centre za vrbovanje bilmeza, natrpati Europu izbjeglicama muslimanima, dati bilmezima lovu i oružje da rade sranja u ime islama.
Nakon toga diotskim izjavama i tekstovima u medijima potpaljivati mržnju prema svim muslimanima, i ujedno istovremeno mržnju muslimana prema nama.
Za to vrijeme mi brojimo novce.
Trinity-
2014-04-17
Kozojebi ce i bez te izjave raditi sve veca sranja..Inace je ideja dobra...kad skontaju da nema odlaska u raj i 72 djevice,dobro ce o svemu razmisliti..
Guest- Guest
Deri, Donalde! Za jednoga našega stotinu njihovih. Pod njihovima računam i gamad "antifašističku".
https://www.vecernji.hr/vijesti/u-finskoj-petero-uhicenih-nakon-napada-nozem-1189250
Evo oglasilo se i u Finskoj,a ja mislio ondje sve fini ljudi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Fin je stara rieč, a znači nož. Finska je zapravo Zemlja Noževa ili Nožska.jastreb wrote:https://www.vecernji.hr/vijesti/u-finskoj-petero-uhicenih-nakon-napada-nozem-1189250
I ništa od Meksičkog zida.
Trinity-
2014-04-17
Kod nas u "Regionu" terorističkih napada neće biti. Mi možemo mirno spat.pismejker wrote:Kozojebi ce i bez te izjave raditi sve veca sranja..Inace je ideja dobra...kad skontaju da nema odlaska u raj i 72 djevice,dobro ce o svemu razmisliti..
2014-04-22
Što će mu zid kad ilegalci sami bježe u Kanadu?Triny wrote:I ništa od Meksičkog zida.
Eno njeki dan u Dugavama napali ženu. Umjesto da ga istoga časa šutnu iz zemlje, njegov slučaj se razmatra. Tako to krene, sitno, sitno pa onda bomba.jastreb wrote:Kod nas u "Regionu" terorističkih napada neće biti. Mi možemo mirno spat.pismejker wrote:Kozojebi ce i bez te izjave raditi sve veca sranja..Inace je ideja dobra...kad skontaju da nema odlaska u raj i 72 djevice,dobro ce o svemu razmisliti..
To su zaista izolirani ekscesi,u najpreciznijem značenju tog termina.Regoč wrote:Eno njeki dan u Dugavama napali ženu. Umjesto da ga istoga časa šutnu iz zemlje, njegov slučaj se razmatra. Tako to krene, sitno, sitno pa onda bomba.jastreb wrote:Kod nas u "Regionu" terorističkih napada neće biti. Mi možemo mirno spat.pismejker wrote:Kozojebi ce i bez te izjave raditi sve veca sranja..Inace je ideja dobra...kad skontaju da nema odlaska u raj i 72 djevice,dobro ce o svemu razmisliti..
Mi im nismo u planu,jer znaju da bi islamisti ujedinili narode,prije svih Hrvate i Srbe,a to oni koji kontroliraju situaciju ne smiju (sebi) dozvoliti.
2014-04-22
vejki vejki rajzing Šajn..!!! ne zivis ti u paralelnom svemiru..samo se jednog dana probudis i vidis da ti na ulici Kozojebi zlostavljaju cure,a ti ne smijes nis,jer je njih 5-6 komada.i sto onda??jastreb wrote:Kod nas u "Regionu" terorističkih napada neće biti. Mi možemo mirno spat.pismejker wrote:Kozojebi ce i bez te izjave raditi sve veca sranja..Inace je ideja dobra...kad skontaju da nema odlaska u raj i 72 djevice,dobro ce o svemu razmisliti..
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Trump odhebao islamiste, Putin ima odriješene ruke :)
» Propast NDH: Ante Pavelić je zgrozio čak i naciste
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» Ustanak radikalne desnice
» Obama bombarderima izrokao islamiste u Libiji
» Propast NDH: Ante Pavelić je zgrozio čak i naciste
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» Ustanak radikalne desnice
» Obama bombarderima izrokao islamiste u Libiji
Page 2 of 3