Da se podsjetimo...
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Da se podsjetimo...
Nema od privilegija ništa. Ne daju Ercegovci, jelda...Eva_ wrote:Francetić, ustaša i antifašist. Oksimoron u državi morona Hrvatskoj.
Eroo- Posts : 78709
2016-07-22
Vas Hercegovce niko nije protjerao, cak sta vise rasirili ste se i stavili sapu na tudje...Eroo wrote:Samo sam podsjetio, što bi bosansci rekli da se ne zaboravi...
'Ercegovci ne kukaju nit zaboravljaju.. nit praštaju. Takvi smo, jebiga.Sve uz smiješaak..
2016-11-17
A ako ti je zao protjeranih Hrvata sto nikad ne spomenes Derventu, Bosanski Brod, Modricu?
2016-11-17
Još uvijek ja dobro živim na grbači Hrvata. Nećem se žalitEroo wrote:Nema od privilegija ništa. Ne daju Ercegovci, jelda...Eva_ wrote:Francetić, ustaša i antifašist. Oksimoron u državi morona Hrvatskoj.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Haso je Srbin jer mu je babin babo stigao iz Užica gdje se prigodno prije poturčio pa za Gračanicu. Jest, vala, Rvat od stoljeća 7.
2017-03-21
Ero, vec sam ti prevodio taj spisak...onaj koji je upisan kao Hrvat je sluga onom koji je upisan kao Bosna...ali ti glup pa nikako da naucis...
2016-11-17
To i nije bilo moguće. Iz Bosne su svi protjerani, zato i kažem 75%. 75% od svih Hrvata u Bosni...Bosanac!govinda wrote:Vas Hercegovce niko nije protjerao, cak sta vise rasirili ste se i stavili sapu na tudje...Eroo wrote:Samo sam podsjetio, što bi bosansci rekli da se ne zaboravi...
'Ercegovci ne kukaju nit zaboravljaju.. nit praštaju. Takvi smo, jebiga.Sve uz smiješaak..
2016-07-22
Ero ima podijeljenje osjećaje. S jedne strane pati za protjeranim Hrvatima od strane Mujaga, a s druge strane klanja se potručenom Srbinu Hasi. Konfuzija čista.
2017-03-21
Prevedi ti šta hoćeš, ja samo čitam ono šta su Turci zapisali.govinda wrote:Ero, vec sam ti prevodio taj spisak...onaj koji je upisan kao Hrvat je sluga onom koji je upisan kao Bosna...ali ti glup pa nikako da naucis...
2016-07-22
Hrvatska do Tokija. Btw. kaj znači gulam?Eroo wrote:Eva_ wrote:Haso Hrvat
2017-03-21
Tebi treba ponoviti par puta. Nije problem...Eva_ wrote:Ero ima podijeljenje osjećaje. S jedne strane pati za protjeranim Hrvatima od strane Mujaga, a s druge strane klanja se potručenom Srbinu Hasi. Konfuzija čista.
2016-07-22
Kaj znači ono Hrvat?Eva_ wrote:Hrvatska do Tokija. Btw. kaj znači gulam?Eroo wrote:Eva_ wrote:Haso Hrvat
2016-07-22
Gulam je maldic koji vodi konja junaku, ratniku, begu..ono sto bi u zapadnom svijetu bio stitonosa.Eva_ wrote:Hrvatska do Tokija. Btw. kaj znači gulam?Eroo wrote:Eva_ wrote:Haso Hrvat
2016-11-17
Hrvat na turskom znači glupan.Eroo wrote:Kaj znači ono Hrvat?Eva_ wrote:Hrvatska do Tokija. Btw. kaj znači gulam?Eroo wrote:Eva_ wrote:Haso Hrvat
2017-03-21
Thx, to je momak kod alkara.govinda wrote:Gulam je maldic koji vodi konja junaku, ratniku, begu..ono sto bi u zapadnom svijetu bio stitonosa.Eva_ wrote:Hrvatska do Tokija. Btw. kaj znači gulam?Eroo wrote:Eva_ wrote:Haso Hrvat
2017-03-21
Ero, pa naravno da je odredjeni broj Hrvata primio islam, to niko pametan ne spori..malo mi cudno da si ti kao Hercegovac toliko ponosan na cinjenicu da su Hrvati prelazili na islam. Meni je samo zanimljivo na tom spisku koji ponavljas stalno da su Hrvati stitonose Bosancima...
2016-11-17
E, bravo, momak...alkari su cijelu svoju organizaciju i nazive preuzeli od Turaka...uglavnom Hrvati momci...Eva_ wrote:Thx, to je momak kod alkara.govinda wrote:Gulam je maldic koji vodi konja junaku, ratniku, begu..ono sto bi u zapadnom svijetu bio stitonosa.Eva_ wrote:Hrvatska do Tokija. Btw. kaj znači gulam?Eroo wrote:Eva_ wrote:Haso Hrvat
2016-11-17
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Podsjetimo se - ljeto Gospodnje 2007
» Stara vijest..ali da se podsjetimo zasto je Plenki instalirao borgovku Dalic na celo Podravke
» Vuk Drašković:'Da se podsjetimo,gdje je vojvoda Nikolić išao na tenkovima da brani Srbe odatle su Srbi na traktorima otišli.Odmori vojvoda,ne prizivaj'
» Jesu li SDP-ovci licemjerni kad optužuju Čovića što je bio na Dodinoj paradi!Da ih podsjetimo a i zaboravne na forumu.Dell Vekijo član SDP-a srdačno žderao i pio u društvu Dode i Vulina.Josipović Ivo u Banja Luci za Dodu klavir svir'o
» Stara vijest..ali da se podsjetimo zasto je Plenki instalirao borgovku Dalic na celo Podravke
» Vuk Drašković:'Da se podsjetimo,gdje je vojvoda Nikolić išao na tenkovima da brani Srbe odatle su Srbi na traktorima otišli.Odmori vojvoda,ne prizivaj'
» Jesu li SDP-ovci licemjerni kad optužuju Čovića što je bio na Dodinoj paradi!Da ih podsjetimo a i zaboravne na forumu.Dell Vekijo član SDP-a srdačno žderao i pio u društvu Dode i Vulina.Josipović Ivo u Banja Luci za Dodu klavir svir'o
Page 2 of 4