Pitam ja vas... Što uopće slavimo, pizdu lepe matere?
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Pitam ja vas... Što uopće slavimo, pizdu lepe matere?
Noor wrote:neki su otišli i puno prije toga, hvala Bogu, nek se ni ne vrate.
zasto tako mislis ?
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
Eva_ wrote:Tako govore vrle katolkinje.metilda wrote:provocator wrote:Pa je... jako je mali kada sam u hladnoj vodi. Jedva 15 cm ali to nema veze s temom.metilda wrote:
mora biti da je tvoj jako mali čim si ovako glasan
Bit teme nije moj "mali" već činjenica da ima debila kao ti koji nemaju nikakvih argumenta kojim bi me potukli već se hvataju za moj kurac.
pa ja evine fekalije trpim već cijelo jutro, a tih 15 cm prodaj evi...ona voli bolje dečke
opet ona vjeru u pogon kad želi podmuklo uvrijediti...... da ja navalim na provocatorovu temu kao ti na moju već bih dobila ban zbog spama
Guest- Guest
kako zašto? pa što će tu, kad im je vani bolje?pizzon wrote:Noor wrote:neki su otišli i puno prije toga, hvala Bogu, nek se ni ne vrate.
zasto tako mislis ?
Guest- Guest
provocator wrote:A kaj da slavimo?Eva_ wrote:Hrvati nemaju razloga za slavlje.
patnje jalnuških diletanata
Čekaj, pa ne sramiš se valjda svoje vjere, nit zakaj bi te vrijeđalo kad te se u istu svrsta?metilda wrote:Eva_ wrote:Tako govore vrle katolkinje.metilda wrote:provocator wrote:Pa je... jako je mali kada sam u hladnoj vodi. Jedva 15 cm ali to nema veze s temom.metilda wrote:
mora biti da je tvoj jako mali čim si ovako glasan
Bit teme nije moj "mali" već činjenica da ima debila kao ti koji nemaju nikakvih argumenta kojim bi me potukli već se hvataju za moj kurac.
pa ja evine fekalije trpim već cijelo jutro, a tih 15 cm prodaj evi...ona voli bolje dečke
opet ona vjeru u pogon kad želi podmuklo uvrijediti...... da ja navalim na provocatorovu temu kao ti na moju već bih dobila ban zbog spama
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eva_ wrote:Hrvati nemaju razloga za slavlje.
paa, ostvarili su cillj
yuga vise ne postoji
nemaju sta vise da cekaju
ili cemu da se nadaju !?
2017-05-25
Noor wrote:kako zašto? pa što će tu, kad im je vani bolje?pizzon wrote:Noor wrote:neki su otišli i puno prije toga, hvala Bogu, nek se ni ne vrate.
zasto tako mislis ?
ipak je normalno,
da je kod kuce,
gde se covek rodi,
bude dovoljno dobro
2017-05-25
Eva_ wrote:Čekaj, pa ne sramiš se valjda svoje vjere, nit zakaj bi te vrijeđalo kad te se u istu svrsta?metilda wrote:Eva_ wrote:Tako govore vrle katolkinje.metilda wrote:provocator wrote:
Pa je... jako je mali kada sam u hladnoj vodi. Jedva 15 cm ali to nema veze s temom.
ma taman posla .. od otrova kojeg štrcaš ni sama ne vidiš što pišeš...
Guest- Guest
Što je u boldanom otrovno?metilda wrote:Eva_ wrote:Čekaj, pa ne sramiš se valjda svoje vjere, nit zakaj bi te vrijeđalo kad te se u istu svrsta?metilda wrote:Eva_ wrote:Tako govore vrle katolkinje.metilda wrote:
ma taman posla .. od otrova kojeg štrcaš ni sama ne vidiš što pišeš...
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
a vidi, mjerila su različita, ti si još uvijek u srbiji, a plata 200 evra...nekome to nije ni ka kavu mjesečno, pa radije pere njemačke i irske šekrete ili premata starce u italijipizzon wrote:Noor wrote:kako zašto? pa što će tu, kad im je vani bolje?pizzon wrote:Noor wrote:neki su otišli i puno prije toga, hvala Bogu, nek se ni ne vrate.
zasto tako mislis ?
ipak je normalno,
da je kod kuce,
gde se covek rodi,
bude dovoljno dobro
Guest- Guest
Krasno. Dok Theresa May poziva EU državljane da ostanu u Ujedinjenom Kraljevstvu, našoj predsjednici je egzodus Hrvata ok. Ona jasno poručuje da se neće potruditi učiniti Hrvatsku boljim i ugodnijim mjestom za život svih njenih gradjana, a ne samo branitelja.Eva_ wrote:Kolinda prelomila: Tko smatra da ovdje nije dobro, može otići "Ljudi danas imaju slobodan izbor te mogu otići ako smatraju da im ovdje nije dovoljno dobro", poručila je Grabar Kitarović u jučerašnjem intervjuu austrijskom Kleine Zeitungu. U prijevodu: neka ide koga smeta
Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/kolumne/kolinda-prelomila-tko-smatra-da-ovdje-nije-dobro-moze-otici-507625 - 24sata.hr
Guest- Guest
Noor wrote:a vidi, mjerila su različita, ti si još uvijek u srbiji, a plata 200 evra...nekome to nije ni ka kavu mjesečno, pa radije pere njemačke i irske šekrete ili premata starce u italijipizzon wrote:Noor wrote:kako zašto? pa što će tu, kad im je vani bolje?pizzon wrote:Noor wrote:neki su otišli i puno prije toga, hvala Bogu, nek se ni ne vrate.
zasto tako mislis ?
ipak je normalno,
da je kod kuce,
gde se covek rodi,
bude dovoljno dobro
Čistoča je pola zdravlja ,a briga o starcima nemoćnim casna i postena..barem ne prodaju guzice po balkanu..Evo,Svabi svojoj mladji prporucjuju buducnost kroz rad u mehanicarskim,industrijskim i fasaderskim poslovima,gdje se tesko ali cestito radi..Danas malo zvrlao gradom i udjem u gracki bus,kadli uvozi ga,jedna sredovjecna cura poznate fizionomije..nije dugo trebalo ,da izmjenimo rijeci,cura iz Zagreba,polozila bus kategoriju i vozi finoi lijepo odjevena uredna,nokti i prstici za fino njegovati..placa 3milje Ojra....dakle radi cestito i posteno..Jebiga..svatko ima svoje kriterije...sto ti moras napraviti za svoju placu?? doli ne ide postenim putem..
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Pitam se pitam:Da li da branimo Srbe i uđemo u sukob sa KFOROM
» Uljanik u pizdu materinu, trebao je i davno prije
» Neces, matere ti
» I u Tuzli osvanula parola: “Mi muslimani ne slavimo Novu godinu”
» Lepe crkve lepo gore
» Uljanik u pizdu materinu, trebao je i davno prije
» Neces, matere ti
» I u Tuzli osvanula parola: “Mi muslimani ne slavimo Novu godinu”
» Lepe crkve lepo gore