Kathmandu (chat)
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Kathmandu (chat)
Mogu se pohvaliti da imam najbjelje voćke u susjedstvu, a za koji sat bit će i najopljevljenije.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Razmisljamo o knjigama, automobilu, frizuri, etc,:D
2014-04-12
A-ha, Tomić i Pavičić su samo dobro odgojeni klinci. To baca posve novo svjetlo na njihovo djelovanje.Noor wrote:zahvaliti i pohvaliti je stvar kućnog odgojaRegoč wrote:Kako se međusobno hvale! Vi kao Tomić i Pavičić: Tomić napiše knjigu, Pavičić ju pohvali; Pavičić napiše knjigu, Tomić ju pohvali.
eh, ovo je već druga kategorija, tzv samohvalaRegoč wrote:Mogu se pohvaliti da imam najbjelje voćke u susjedstvu, a za koji sat bit će i najopljevljenije.
Guest- Guest
bravo!Regoč wrote:Mogu se pohvaliti da imam najbjelje voćke u susjedstvu, a za koji sat bit će i najopljevljenije.
Mogla bih i ja nesto odradit ;P
2014-04-12
Auto mi je najčišći u susjedstvu. A na frizuru bih trebal, samo mi je frizerka na porodiljnom pa dok nađem zamjenu, potrajat će.maggie13 wrote:Razmisljamo o knjigama, automobilu, frizuri, etc,:D
U pravu si. Evo hvala. Maggie je najintrigantnija forumašica, oduševljava svježinom svojih mislih koje ukazuju na njezin vedar duh i životni šarm.Noor wrote:eh, ovo je već druga kategorija, tzv samohvalaRegoč wrote:Mogu se pohvaliti da imam najbjelje voćke u susjedstvu, a za koji sat bit će i najopljevljenije.
pustas kosu u međuvremenu..novi trend :DRegoč wrote:Auto mi je najčišći u susjedstvu. A na frizuru bih trebal, samo mi je frizerka na porodiljnom pa dok nađem zamjenu, potrajat će.maggie13 wrote:Razmisljamo o knjigama, automobilu, frizuri, etc,:D
Ili promijeni frizerku, iako predmnijevam da je ta napredna pa odmaras glavu dok te sisa,haha
2014-04-12
Nareži pršuta i dinje, ja donosim bieli pinot.maggie13 wrote:bravo!Regoč wrote:Mogu se pohvaliti da imam najbjelje voćke u susjedstvu, a za koji sat bit će i najopljevljenije.
e, tako treba, a ne sam sebeRegoč wrote:U pravu si. Evo hvala. Maggie je najintrigantnija forumašica, oduševljava svježinom svojih mislih koje ukazuju na njezin vedar duh i životni šarm.Noor wrote:eh, ovo je već druga kategorija, tzv samohvalaRegoč wrote:Mogu se pohvaliti da imam najbjelje voćke u susjedstvu, a za koji sat bit će i najopljevljenije.
Guest- Guest
Ma nije problem promieniti, ima frizerki, ali na ovu sam se naviknul, a i ona zna kako hoću pa nema puno objašnjavanja. A napredna je kao Lana Jurčević.maggie13 wrote:pustas kosu u međuvremenu..novi trend :DRegoč wrote:Auto mi je najčišći u susjedstvu. A na frizuru bih trebal, samo mi je frizerka na porodiljnom pa dok nađem zamjenu, potrajat će.maggie13 wrote:Razmisljamo o knjigama, automobilu, frizuri, etc,:D
Ili promijeni frizerku, iako predmnijevam da je ta napredna pa odmaras glavu dok te sisa,haha
Svaki Cigan... Hvalite me usta...Noor wrote:e, tako treba, a ne sam sebeRegoč wrote:U pravu si. Evo hvala. Maggie je najintrigantnija forumašica, oduševljava svježinom svojih mislih koje ukazuju na njezin vedar duh i životni šarm.Noor wrote:eh, ovo je već druga kategorija, tzv samohvalaRegoč wrote:Mogu se pohvaliti da imam najbjelje voćke u susjedstvu, a za koji sat bit će i najopljevljenije.
hvala, regi, bas lijepo od tebe ;-)Regoč wrote:U pravu si. Evo hvala. Maggie je najintrigantnija forumašica, oduševljava svježinom svojih mislih koje ukazuju na njezin vedar duh i životni šarm.Noor wrote:eh, ovo je već druga kategorija, tzv samohvalaRegoč wrote:Mogu se pohvaliti da imam najbjelje voćke u susjedstvu, a za koji sat bit će i najopljevljenije.
Inace, ti si najmuzevniji muskarac na forumu. Pritajena muska energija krije se i u svakom, makar neispisanom postu, osjeca se u zraku snaga istinskog macho uma te nagovjestaj istog takvog tijela.
;D:0)
2014-04-12
prsuta ima, moram naci dinju, ali snađem se..posluzi mango instead :DRegoč wrote:Nareži pršuta i dinje, ja donosim bieli pinot.maggie13 wrote:bravo!Regoč wrote:Mogu se pohvaliti da imam najbjelje voćke u susjedstvu, a za koji sat bit će i najopljevljenije.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Odakle ti moja slika?maggie13 wrote:hvala, regi, bas lijepo od tebe ;-)Regoč wrote:U pravu si. Evo hvala. Maggie je najintrigantnija forumašica, oduševljava svježinom svojih mislih koje ukazuju na njezin vedar duh i životni šarm.Noor wrote:eh, ovo je već druga kategorija, tzv samohvalaRegoč wrote:Mogu se pohvaliti da imam najbjelje voćke u susjedstvu, a za koji sat bit će i najopljevljenije.
Inace, ti si najmuzevniji muskarac na forumu. Pritajena muska energija krije se i u svakom, makar neispisanom postu, osjeca se u zraku snaga istinskog macho uma te nagovjestaj istog takvog tijela.
haha, prije ili poslije zahvata :DRegoč wrote:Ma nije problem promieniti, ima frizerki, ali na ovu sam se naviknul, a i ona zna kako hoću pa nema puno objašnjavanja. A napredna je kao Lana Jurčević.maggie13 wrote:pustas kosu u međuvremenu..novi trend :DRegoč wrote:Auto mi je najčišći u susjedstvu. A na frizuru bih trebal, samo mi je frizerka na porodiljnom pa dok nađem zamjenu, potrajat će.maggie13 wrote:Razmisljamo o knjigama, automobilu, frizuri, etc,:D
2014-04-12
necu sad otkrivat tajne struke :DRegoč wrote:Odakle ti moja slika?maggie13 wrote:hvala, regi, bas lijepo od tebe ;-)Regoč wrote:U pravu si. Evo hvala. Maggie je najintrigantnija forumašica, oduševljava svježinom svojih mislih koje ukazuju na njezin vedar duh i životni šarm.Noor wrote:eh, ovo je već druga kategorija, tzv samohvalaRegoč wrote:Mogu se pohvaliti da imam najbjelje voćke u susjedstvu, a za koji sat bit će i najopljevljenije.
2014-04-12
Nije loša ideja, treba probati razne kombinacije.maggie13 wrote:prsuta ima, moram naci dinju, ali snađem se..posluzi mango instead :DRegoč wrote:Nareži pršuta i dinje, ja donosim bieli pinot.maggie13 wrote:bravo!Regoč wrote:Mogu se pohvaliti da imam najbjelje voćke u susjedstvu, a za koji sat bit će i najopljevljenije.
Zar je imala zahvat? Nisam uočil. Nešto novo? Onda ću reći da je bujna kao Bojana Gregorić.maggie13 wrote:haha, prije ili poslije zahvata :DRegoč wrote:Ma nije problem promieniti, ima frizerki, ali na ovu sam se naviknul, a i ona zna kako hoću pa nema puno objašnjavanja. A napredna je kao Lana Jurčević.maggie13 wrote:pustas kosu u međuvremenu..novi trend :DRegoč wrote:Auto mi je najčišći u susjedstvu. A na frizuru bih trebal, samo mi je frizerka na porodiljnom pa dok nađem zamjenu, potrajat će.maggie13 wrote:Razmisljamo o knjigama, automobilu, frizuri, etc,:D
super, vidis kako se slazemo..8-)Regoč wrote:Nije loša ideja, treba probati razne kombinacije.maggie13 wrote:prsuta ima, moram naci dinju, ali snađem se..posluzi mango instead :DRegoč wrote:Nareži pršuta i dinje, ja donosim bieli pinot.maggie13 wrote:bravo!Regoč wrote:Mogu se pohvaliti da imam najbjelje voćke u susjedstvu, a za koji sat bit će i najopljevljenije.
Istrazivacki duh, djecja radoznalost, egzoticni okusi, etc.
:-D
2014-04-12
haha, -2..:DRegoč wrote:Zar je imala zahvat? Nisam uočil. Nešto novo? Onda ću reći da je bujna kao Bojana Gregorić.maggie13 wrote:haha, prije ili poslije zahvata :DRegoč wrote:Ma nije problem promieniti, ima frizerki, ali na ovu sam se naviknul, a i ona zna kako hoću pa nema puno objašnjavanja. A napredna je kao Lana Jurčević.maggie13 wrote:pustas kosu u međuvremenu..novi trend :DRegoč wrote:
Auto mi je najčišći u susjedstvu. A na frizuru bih trebal, samo mi je frizerka na porodiljnom pa dok nađem zamjenu, potrajat će.
2014-04-12
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Page 48 of 50