Trump poručio Njemcima:Kupujte američke automobile a oni odgovorili 'napravite ih bolje'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Trump poručio Njemcima:Kupujte američke automobile a oni odgovorili 'napravite ih bolje'
vuksadinare wrote:cuj lik porucio svabama da kupuju americke automobile...
Njemačka je još uvijek službeno pod USA okupacijom od WWII. ;)
"I am the president of the United States od America, the most powerful country on Earth. Now bow down and kiss my ass!"
catabbath- Posts : 12436
2015-08-22
Re: Trump poručio Njemcima:Kupujte američke automobile a oni odgovorili 'napravite ih bolje'
Dobro dajem malo forunskog pretjerivanja ali cinjenica je da kokos nikad nije stajala gore i lrognoze joj bas i nisu sjajne, takodjer je i cinjenica da ameri i rusi su sve blize dogovoru....
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
kakve to ima veze sa mercedesom....sto ce zuti koji se proslavio izjavama o progonu meksikanaca katolika i krscana...epikur37 wrote:Dobro dajem malo forunskog pretjerivanja ali cinjenica je da kokos nikad nije stajala gore i lrognoze joj bas i nisu sjajne, takodjer je i cinjenica da ameri i rusi su sve blize dogovoru....
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Hteo je da kaze,"Kupujte, inace cu da vam ga zavucem."
Volkswagen zna.
Volkswagen zna.
Serbinho-3- Posts : 27595
2014-08-25
Donekle su u pravu, znam recimo za BMW da je u Mexicu od sredine 90-ih i ameri dobivaju 3-5-7 iz te tvornice dok se u USA radi samo serija X.vuksadinare wrote:..i u pravu su..jebote svabo ce kupovat losiji proizvod od svog..ovaj trump sve redikulozniji...pa da samog amera pitas americki ili nejmacki auto...birat ce njemacki
E sada, možda i najveći zajeb u tome je što vlasnici nekih modela u americi znaju imati neke netipične probleme sa svojim modelima što me ne čudi jer navodno 50% dijelova je iz Mexica a samo ostatak iz BMW-a u Njemačkoj. A ameri BMW plaćaju masnije od nas.
E sada jebiga ako švabe misle investirati i zapošljavati u Mexicu pa amerima to poslije masno naplaćivati onda me Trumpova reakcija - ne čudi.
Brain32-
2014-04-15
Imao sam recimo tri golfa, sve Mexico rad.
Felne su bile iz Brazila.
Sklapa ga Jose a trazi kao Hans.
Ovo im je pustio signal da ce ih oterati ako ne proizvode u Americi i realno je u pravu.
Felne su bile iz Brazila.
Sklapa ga Jose a trazi kao Hans.
Ovo im je pustio signal da ce ih oterati ako ne proizvode u Americi i realno je u pravu.
Serbinho-3- Posts : 27595
2014-08-25
Istina, VW u USA samo Passat rade...
Brain32-
2014-04-15
ili neka Trump napravi ekonomsku/poreznu reformu..Brain32 wrote:Donekle su u pravu, znam recimo za BMW da je u Mexicu od sredine 90-ih i ameri dobivaju 3-5-7 iz te tvornice dok se u USA radi samo serija X.vuksadinare wrote:..i u pravu su..jebote svabo ce kupovat losiji proizvod od svog..ovaj trump sve redikulozniji...pa da samog amera pitas americki ili nejmacki auto...birat ce njemacki
E sada, možda i najveći zajeb u tome je što vlasnici nekih modela u americi znaju imati neke netipične probleme sa svojim modelima što me ne čudi jer navodno 50% dijelova je iz Mexica a samo ostatak iz BMW-a u Njemačkoj. A ameri BMW plaćaju masnije od nas.
E sada jebiga ako švabe misle investirati i zapošljavati u Mexicu pa amerima to poslije masno naplaćivati onda me Trumpova reakcija - ne čudi.
dakle uvede u USA PDV , a isto vremeno brutalno smanji ostale poreze (porez na dobit i imovinu i dohodak) i usput sreže regulacije..
doduše Trump je i najavio većinu ovih reformi
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Trump optužio Ruse za krađu američke tehnologije od Obamine administracije, Rusi mu odgovorili da je Obama bio školarac dok su ovi radili na tehnologiji
» Makedonija: Počeo rad američke tvornice za proizvodnju dijelova za automobile
» Trump uvodi carine na njemačke automobile
» Trump uvodi carine na uvozne automobile
» Trump predstavio svoju snažnu viziju Američke budućnosti
» Makedonija: Počeo rad američke tvornice za proizvodnju dijelova za automobile
» Trump uvodi carine na njemačke automobile
» Trump uvodi carine na uvozne automobile
» Trump predstavio svoju snažnu viziju Američke budućnosti
Page 2 of 2