Anketa: Tko je najbolji igrač Hrvatske svih vremena?
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 13
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: Anketa: Tko je najbolji igrač Hrvatske svih vremena?
on je s pola snage bio svjetska klasa na terenu i to sve još u ranim 20tima. kakav bi tek igrač bio da je dostigao svoj puni potencijalFénix wrote:Kina je obećana zemlja za svakoga. Inače kad smo kod propasti, etalon za propast bez dileme je Adriano. Čovjek je bio praktički jedan korak do br. 1 napadača na svijetu, a onda počeli provodi, alkohol, smrt oca, možda i depresija i totalni raspad.
Guest- Guest
Rakitić ima više trofeja od Modrića...
Guest- Guest
Pardon, TROFEJA. Ima više TROFEJA. Pa neće se valjda računati trofeji prvaka Hrvatske kad pričamo o najboljem igraču? Onda je Sammir bolji od Rakitića i Modrića,ima ih višeamper1950 wrote:Rakitić ima više trofeja od Modrića...
Od značajnih trofeja, Rakitić ima dva španjolska prvenstva, LP i EL. 4 velika trofeja.
Modrić ima 2 LP. 2 velika trofeja
Ne gledam kup kralja i superkup jer su ipak po svemu manje važni i bitni trofeji...
Guest- Guest
ok, onda i bajdi oduzimamo trofeje neke šugave jugoslavije
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Hoću reći da je Luka Hajdukovac, a Bajdo Dinamovac Bajdo bi mogao Luki čistiti kopačke!amper1950 wrote:Hoćeš reći da bi ti pjevao drugačije pjesme?sat2 wrote:Hoću reći da je Luka Hajdukovac, a Bajdo Dinamovac drugačije bi se pjesme pjevale ...amper1950 wrote:Oš reći da bi onda priznao da je Bajdo največi?sat2 wrote:Da je Luka Hajdukovac, a Bajdo Dinamovac drugačije bi se pjesme pjevale ...
Luka nije največi ni od samostalnosti, tako da glupo je uopće pričati o njemu u tom kontekstu
Ja sada i inače pjevam uvijek istu pjesmu ...
sat2-
2015-09-28
Trofej u jugi je tada vridija puno, pitaj starije dinamovce za onaj 82-e A i još prije, 50-ih zna se kako je liga bila jaka.
nisam lud računati ni trofej Rakitića iz švicarske, a ako je broj trofeja mjerilo onda je Darijo Srna naš najbolji nogometaš u povijesti...
nisam lud računati ni trofej Rakitića iz švicarske, a ako je broj trofeja mjerilo onda je Darijo Srna naš najbolji nogometaš u povijesti...
Guest- Guest
Koju sad pjevaš, Luka ili Bajdo?sat2 wrote:Hoću reći da je Luka Hajdukovac, a Bajdo Dinamovac Bajdo bi mogao Luki čistiti kopačke!amper1950 wrote:Hoćeš reći da bi ti pjevao drugačije pjesme?sat2 wrote:Hoću reći da je Luka Hajdukovac, a Bajdo Dinamovac drugačije bi se pjesme pjevale ...amper1950 wrote:Oš reći da bi onda priznao da je Bajdo največi?sat2 wrote:Da je Luka Hajdukovac, a Bajdo Dinamovac drugačije bi se pjesme pjevale ...
Luka nije največi ni od samostalnosti, tako da glupo je uopće pričati o njemu u tom kontekstu
Guest- Guest
Što Luka ili Bajdo ...amper1950 wrote:Koju sad pjevaš, Luka ili Bajdo?sat2 wrote:Hoću reći da je Luka Hajdukovac, a Bajdo Dinamovac Bajdo bi mogao Luki čistiti kopačke!amper1950 wrote:Hoćeš reći da bi ti pjevao drugačije pjesme?sat2 wrote:Hoću reći da je Luka Hajdukovac, a Bajdo Dinamovac drugačije bi se pjesme pjevale ...amper1950 wrote:
Oš reći da bi onda priznao da je Bajdo največi?
sat2-
2015-09-28
amper, čovjek koji određuje vrijednost trofeja
2015-08-19
Koji je igrač bolji, veči?sat2 wrote:Što Luka ili Bajdo ...amper1950 wrote:Koju sad pjevaš, Luka ili Bajdo?sat2 wrote:Hoću reći da je Luka Hajdukovac, a Bajdo Dinamovac Bajdo bi mogao Luki čistiti kopačke!amper1950 wrote:Hoćeš reći da bi ti pjevao drugačije pjesme?sat2 wrote:
Hoću reći da je Luka Hajdukovac, a Bajdo Dinamovac drugačije bi se pjesme pjevale ...
Guest- Guest
btw nekima bi i danas trofej jako vrijedio
2015-08-19
Nakon puno rasprave, ipak smo se složili da je broj trofeja taj koji definira najboljeg
Srna lifting the Ukrainian Cup in 2011
Hajduk Split[87]
Shakhtar Donetsk[87]
Srna najbolji hrvatski igrač od samostalnosti...
Ključaj temu...
Club[edit]
Srna lifting the Ukrainian Cup in 2011
Hajduk Split[87]
- Croatian League (1): 2000–01
- Croatian Cup (2): 1999–2000, 2002–03
Shakhtar Donetsk[87]
- Ukrainian Premier League (8): 2004–05, 2005–06, 2007–08, 2009–10, 2010–11, 2011–12, 2012–13, 2013–14
- Ukrainian Cup (6): 2003–04, 2007–08, 2010–11, 2011–12, 2012–13, 2015–16
- Ukrainian Super Cup (7): 2005, 2008, 2010, 2012, 2013, 2014, 2015
- UEFA Cup (1): 2008–09
Individual[edit]
- Heart of Hajduk Award: 2003[88]
- Best Ukrainian Premier League Player: 2008–09, 2009–10[89]
- UEFA Cup Final Man of the Match: 2009[90]
- UEFA Champions League Team of the Season: 2010–11[91]
- UEFA Europa League Squad of the Season: 2015–16[92]
- Ukraine Premier League Most assists: 2012–13[60]
- United Tournament Most assists: 2014[61]
- United Tournament Top scorer: 2014[62]
Srna najbolji hrvatski igrač od samostalnosti...
Ključaj temu...
Guest- Guest
Nikada nisi mogao vidjeti da sudim o igračima, koje nisam gledao ...amper1950 wrote:Koji je igrač bolji, veči?sat2 wrote:Što Luka ili Bajdo ...amper1950 wrote:Koju sad pjevaš, Luka ili Bajdo?sat2 wrote:Hoću reći da je Luka Hajdukovac, a Bajdo Dinamovac Bajdo bi mogao Luki čistiti kopačke!amper1950 wrote:
Hoćeš reći da bi ti pjevao drugačije pjesme?
sat2-
2015-09-28
srna je messi za modrića, pa on je mogao birati klub u kojem će igrati možda na koncu i zaigra, a i nije kradljivac i lopov poput modrića, koliko je samo više dao za reprezentaciju.
koji izbor ti to može naplatiti takvu odanost i vjernost dok se modrić prostituira u madridu skupa sa svojim suigračima pederima.
srna je legenda, modrić je kurac od ovce.
koji izbor ti to može naplatiti takvu odanost i vjernost dok se modrić prostituira u madridu skupa sa svojim suigračima pederima.
End- Posts : 21177
2015-08-25
2015-08-19
ovo se neće amperu svidjeti...End1899 wrote:srna je messi za modrića, pa on je mogao birati klub u kojem će igrati možda na koncu i zaigra, a i nije kradljivac i lopov poput modrića, koliko je samo više dao za reprezentaciju.
baj d vej opet ti o pederima
sad će on nadoći čim malo srkne vode i šećerajalnirajko wrote:jel ti dobro?
srna smiješan igrač koji je cijelu karijeru proveo u smiješnoj ukrajinskoj ligi.
Guest- Guest
Srna je naš najtrofejniji igrač, ako je broj trofeja mjerilo, a nekima je - sve je jasno
Guest- Guest
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» najbolji igrač svih vremena
» NAJBOLJI keks svih vremena najbolji
» NAJVEĆI HRVATSKI IGRAČ SVIH VREMENA
» Tko je najbolji nogometaš svih vremena?
» najbolji video svih vremena
» NAJBOLJI keks svih vremena najbolji
» NAJVEĆI HRVATSKI IGRAČ SVIH VREMENA
» Tko je najbolji nogometaš svih vremena?
» najbolji video svih vremena
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 13