Knin "deložira" parvoslavne pokojnike zbog dugova?
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Knin "deložira" parvoslavne pokojnike zbog dugova?
E ali biti na Mirogoyu...elita Čoječe..RayMabus wrote:Uglawnom ti je to problematika gradskih groblja. Eto kažem ti owi moji 120 tisuča kuna grobno mjesto na Mirogoju jer netko nije uopče plačao godinama jedno. E sad ok ima njih dosta pa waljda računaju ono za nas swe .....a inače kad pogledaš na grobowe se ode par puta godišnje ....mogli su i negdje wan Zg al eto ono pare im nisu problem ( i muž i pokojna žena liječniči , dječa isto imaju lowe , sin od te žene je diplomirani inžinjer gradnje , gradio zgradu eu banke u Frankfurtu ) pa eto ono keširali i kupili grobno mjesto tamo.Gnječ wrote:kic wrote:to ok zvuči, ali objektivna stvarnost je da je broj grobnih mjesta ograničen..
I? ima zemlje pun kurac teško proširiti groblje ako se zbog objektivnih razloga nemože širiti, otvorii novo groblje na novoj parceli. Barem u hrvatskoj ima mjesta pun kurac. Gdje pokapaju u Hong Kongu? Gde je tamo groblje?
Namjerno ograničavaju broj grobnih mjesta jer onda je veća tj. ogromna zarada.
Guest- Guest
Ma ok al i onako su im dječa u Zg i Frankfurtu pa ono.bogomdani wrote:E ali biti na Mirogoyu...elita Čoječe..RayMabus wrote:Uglawnom ti je to problematika gradskih groblja. Eto kažem ti owi moji 120 tisuča kuna grobno mjesto na Mirogoju jer netko nije uopče plačao godinama jedno. E sad ok ima njih dosta pa waljda računaju ono za nas swe .....a inače kad pogledaš na grobowe se ode par puta godišnje ....mogli su i negdje wan Zg al eto ono pare im nisu problem ( i muž i pokojna žena liječniči , dječa isto imaju lowe , sin od te žene je diplomirani inžinjer gradnje , gradio zgradu eu banke u Frankfurtu ) pa eto ono keširali i kupili grobno mjesto tamo.Gnječ wrote:kic wrote:to ok zvuči, ali objektivna stvarnost je da je broj grobnih mjesta ograničen..
I? ima zemlje pun kurac teško proširiti groblje ako se zbog objektivnih razloga nemože širiti, otvorii novo groblje na novoj parceli. Barem u hrvatskoj ima mjesta pun kurac. Gdje pokapaju u Hong Kongu? Gde je tamo groblje?
Imaju oni kuču owdje , dođu ljeti , welika kuča .....samo šta su swi u ZG i Fraknkfurtu a kao što rekoh liječnička familija plus owaj sin je inžinjer i gradio je zgradu eu banke u Frankfurtu .....tako da pare njima nisu problem plus računaju ono grobno mjesto i za dalje itd itd itd.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
RayMabus wrote:Uglawnom ti je to problematika gradskih groblja. Eto kažem ti owi moji 120 tisuča kuna grobno mjesto na Mirogoju jer netko nije uopče plačao godinama jedno. E sad ok ima njih dosta pa waljda računaju ono za nas swe .....a inače kad pogledaš na grobowe se ode par puta godišnje ....mogli su i negdje wan Zg al eto ono pare im nisu problem ( i muž i pokojna žena liječniči , dječa isto imaju lowe , sin od te žene je diplomirani inžinjer gradnje , gradio zgradu eu banke u Frankfurtu ) pa eto ono keširali i kupili grobno mjesto tamo.Gnječ wrote:kic wrote:to ok zvuči, ali objektivna stvarnost je da je broj grobnih mjesta ograničen..
Koje budale. Svako groblje kad ga gledaš od ispod izgleda isto.
Guest- Guest
Kakogod,ja kad Krepem,usut cue se u Urnu nakon brenanja na 450 stupnjeva,i posadit na stari masivni regal,a Rujka ce me i nadalje voljeti i obozavati...Mdaaa...RayMabus wrote:Ma ok al i onako su im dječa u Zg i Frankfurtu pa ono.bogomdani wrote:E ali biti na Mirogoyu...elita Čoječe..RayMabus wrote:Uglawnom ti je to problematika gradskih groblja. Eto kažem ti owi moji 120 tisuča kuna grobno mjesto na Mirogoju jer netko nije uopče plačao godinama jedno. E sad ok ima njih dosta pa waljda računaju ono za nas swe .....a inače kad pogledaš na grobowe se ode par puta godišnje ....mogli su i negdje wan Zg al eto ono pare im nisu problem ( i muž i pokojna žena liječniči , dječa isto imaju lowe , sin od te žene je diplomirani inžinjer gradnje , gradio zgradu eu banke u Frankfurtu ) pa eto ono keširali i kupili grobno mjesto tamo.Gnječ wrote:kic wrote:to ok zvuči, ali objektivna stvarnost je da je broj grobnih mjesta ograničen..
Imaju oni kuču owdje , dođu ljeti , welika kuča .....samo šta su swi u ZG i Fraknkfurtu a kao što rekoh liječnička familija plus owaj sin je inžinjer i gradio je zgradu eu banke u Frankfurtu .....tako da pare njima nisu problem plus računaju ono grobno mjesto i za dalje itd itd itd.
Guest- Guest
a mogu me i za noge pa u najbliztu rijeku...isti qrc,kad odapnes..
Guest- Guest
Gnječ wrote:debotoijusto wrote:Gnječ wrote:debotoijusto wrote:Gnječ wrote:
Šta se na groblju održava bogtejebo i tebe?????
kosi trava 4x godisnje , zivica trima , sade ukrasno bilje , staze popravljaju ...zatim ukopi svakodnevno , kremiranja/polaganja urni , kontrole kradja i vanjskih djelatnika
jel dovoljno ?
Pa to se podebljano plaća jednokratno na licu mjesta, a ove ostale radnje koje si nabrojio koliko koštaju? Točno napiši koliko koštaju koja im je cijena i podijeli taj iznos sa brojem grobnih mjesta pa da vidimo koja li će cifra biti po grobnom mjestu.
to sto korisnici placaju nije dostatno za odrzavanje GG , jos imas namete za izvodjace radova i pogrebne usluge koji ogromni i holding stalno nesto dodaje jer fali novca
evo sto ja konkretno znam , graviranje znakova dozvola 60 kn ( prije par g. bila 20 ) , sitni radovi oko 150kn. ( nema veze sto potegnes crtu silikona na ploci ) izrada bilo cega dozvola oko 500kn , nebitno jel posao od 2 ili 200 000
nema tu pravednih u igri oko smrti
Vidiš kako smo brzo došli do glavnih i odgovornih. Licemjerje i bezdušnost jebe se njima za dostojanstvo njima su mrtvaci u biti proizvod na kome enormno zarađuju ja bih svu tu bandu živu zakopao bi majkemi.
mrtvi su proizvod jbg. dobro dosao u kapitalizam
nije problem proizvod vec navike ljudi
zelena povrsina s polozenim plocama zahtjeva 1 djelatnika s kosilicom i sitnim alatom te jednog klesara koji u dan proizvodnje nastanca 60x60 ploce i jedan pantograf koji ispise to sve po potrebi
navika da pokazes svoju moc velebnim zdanjem s temeljima za trokatnicu hrani pregrst obitelji dodatnom uslugama smrti
debotoijusto- Posts : 31499
2014-04-12
IV. KORIŠTENJE GROBNIH MJESTA
Članak 12.
(1) Umrlog se u pravilu ukapa na groblju koje se nalazi na području jedinice lokalne samouprave na kojem je umrli imao prebivalište.(2) Umrlog se može ukopati i na groblju koje je on odredio za života ili koje odredi njegova obitelj, odnosno osobe koje su dužne skrbiti o njegovu ukopu.
(3) Umrlog se može ukopati i izvan groblja samo uz odobrenje koje daje tijelo jedinice lokalne samouprave nadležno za komunalne poslove uz prethodno mišljenje tijela jedinice lokalne samouprave nadležne za poslove zdravstva.
2015-08-08
A šta da ti kažem.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Uglawnom ti je to problematika gradskih groblja. Eto kažem ti owi moji 120 tisuča kuna grobno mjesto na Mirogoju jer netko nije uopče plačao godinama jedno. E sad ok ima njih dosta pa waljda računaju ono za nas swe .....a inače kad pogledaš na grobowe se ode par puta godišnje ....mogli su i negdje wan Zg al eto ono pare im nisu problem ( i muž i pokojna žena liječniči , dječa isto imaju lowe , sin od te žene je diplomirani inžinjer gradnje , gradio zgradu eu banke u Frankfurtu ) pa eto ono keširali i kupili grobno mjesto tamo.Gnječ wrote:kic wrote:to ok zvuči, ali objektivna stvarnost je da je broj grobnih mjesta ograničen..
Koje budale. Svako groblje kad ga gledaš od ispod izgleda isto.
Ti znaš da sam ja đeneral GF .....i moj najljepši sprowod izgleda owako :
2014-04-11
debotoijusto wrote:Gnječ wrote:debotoijusto wrote:Gnječ wrote:debotoijusto wrote:
kosi trava 4x godisnje , zivica trima , sade ukrasno bilje , staze popravljaju ...zatim ukopi svakodnevno , kremiranja/polaganja urni , kontrole kradja i vanjskih djelatnika
jel dovoljno ?
Pa to se podebljano plaća jednokratno na licu mjesta, a ove ostale radnje koje si nabrojio koliko koštaju? Točno napiši koliko koštaju koja im je cijena i podijeli taj iznos sa brojem grobnih mjesta pa da vidimo koja li će cifra biti po grobnom mjestu.
to sto korisnici placaju nije dostatno za odrzavanje GG , jos imas namete za izvodjace radova i pogrebne usluge koji ogromni i holding stalno nesto dodaje jer fali novca
evo sto ja konkretno znam , graviranje znakova dozvola 60 kn ( prije par g. bila 20 ) , sitni radovi oko 150kn. ( nema veze sto potegnes crtu silikona na ploci ) izrada bilo cega dozvola oko 500kn , nebitno jel posao od 2 ili 200 000
nema tu pravednih u igri oko smrti
Vidiš kako smo brzo došli do glavnih i odgovornih. Licemjerje i bezdušnost jebe se njima za dostojanstvo njima su mrtvaci u biti proizvod na kome enormno zarađuju ja bih svu tu bandu živu zakopao bi majkemi.
mrtvi su proizvod jbg. dobro dosao u kapitalizam
nije problem proizvod vec navike ljudi
zelena povrsina s polozenim plocama zahtjeva 1 djelatnika s kosilicom i sitnim alatom te jednog klesara koji u dan proizvodnje nastanca 60x60 ploce i jedan pantograf koji ispise to sve po potrebi
navika da pokazes svoju moc velebnim zdanjem s temeljima za trokatnicu hrani pregrst obitelji dodatnom uslugama smrti
Nije to kapitalizam to je lešinarenje, ja ne pričam o vanskim uslužnim djelatnostima tipa kamenoklesari, lijesovi pičke materine tu nek si svatko radi šta ga volja. Ja pričam o toj košnji trave jel oni kose ili čupaju travku po travku pincetom?
Guest- Guest
bogomdani wrote:Kakogod,ja kad Krepem,usut cue se u Urnu nakon brenanja na 450 stupnjeva,i posadit na stari masivni regal,a Rujka ce me i nadalje voljeti i obozavati...Mdaaa...RayMabus wrote:Ma ok al i onako su im dječa u Zg i Frankfurtu pa ono.bogomdani wrote:E ali biti na Mirogoyu...elita Čoječe..RayMabus wrote:Uglawnom ti je to problematika gradskih groblja. Eto kažem ti owi moji 120 tisuča kuna grobno mjesto na Mirogoju jer netko nije uopče plačao godinama jedno. E sad ok ima njih dosta pa waljda računaju ono za nas swe .....a inače kad pogledaš na grobowe se ode par puta godišnje ....mogli su i negdje wan Zg al eto ono pare im nisu problem ( i muž i pokojna žena liječniči , dječa isto imaju lowe , sin od te žene je diplomirani inžinjer gradnje , gradio zgradu eu banke u Frankfurtu ) pa eto ono keširali i kupili grobno mjesto tamo.Gnječ wrote:
temp. je veca a kosti ne gore , to se samlije i dio pepela stavi u urnu , cijenik kremiranja je stvarno smijesan , imam jedan na poslu pa skeniram ako pronadjem , sve po stavkama , najbolja mi zvono , netko pritisne dugme i zazvoni el. ispracaj , to zadovoljstvo kosta 100kn. , 3 min. svecenika 300-700+ sto dobije onako a nitko nije pizda ne dat sveceniku , jelte
oni sto zapivaju 300kn svaki , mislim... fotograf...
a pogrebnici tek posebna prica
smrt je dobar posao
2014-04-12
cuo sam da je u kompletu oko 500 Ojra sa finom Urnom..pokupim se i odnesem se doma..i hocu sav svoj pepeo..!!..nis bacat..debotoijusto wrote:bogomdani wrote:Kakogod,ja kad Krepem,usut cue se u Urnu nakon brenanja na 450 stupnjeva,i posadit na stari masivni regal,a Rujka ce me i nadalje voljeti i obozavati...Mdaaa...RayMabus wrote:Ma ok al i onako su im dječa u Zg i Frankfurtu pa ono.bogomdani wrote:E ali biti na Mirogoyu...elita Čoječe..RayMabus wrote:
Uglawnom ti je to problematika gradskih groblja. Eto kažem ti owi moji 120 tisuča kuna grobno mjesto na Mirogoju jer netko nije uopče plačao godinama jedno. E sad ok ima njih dosta pa waljda računaju ono za nas swe .....a inače kad pogledaš na grobowe se ode par puta godišnje ....mogli su i negdje wan Zg al eto ono pare im nisu problem ( i muž i pokojna žena liječniči , dječa isto imaju lowe , sin od te žene je diplomirani inžinjer gradnje , gradio zgradu eu banke u Frankfurtu ) pa eto ono keširali i kupili grobno mjesto tamo.
temp. je veca a kosti ne gore , to se samlije i dio pepela stavi u urnu , cijenik kremiranja je stvarno smijesan , imam jedan na poslu pa skeniram ako pronadjem , sve po stavkama , najbolja mi zvono , netko pritisne dugme i zazvoni el. ispracaj , to zadovoljstvo kosta 100kn. , 3 min. svecenika 300-700+ sto dobije onako a nitko nije pizda ne dat sveceniku , jelte
oni sto zapivaju 300kn svaki , mislim... fotograf...
a pogrebnici tek posebna prica
smrt je dobar posao
Guest- Guest
Nije to kapitalizam to je lešinarenje, ja ne pričam o vanskim uslužnim djelatnostima tipa kamenoklesari, lijesovi pičke materine tu nek si svatko radi šta ga volja. Ja pričam o toj košnji trave jel oni kose ili čupaju travku po travku pincetom?
to i govorim , sve ove koje sam naveo placaju skupo pristup groblju kroz sistem dozvola + uplate korisnika + holding
ovu godinu je napravljena rampa za invalide s parkiralista kod srebrnjaka , navodno 24m. kn kostala ( znam da bi mate sa svojom ekipom i mjesalicom iz peveca to betona i bokunic ograde salio za 2-3 no to druga prica ) ...asfaltirane ceste oko aleje zlocinaca , navodno 70m. kn...i stalno se nesto radi
sad racunaj
2014-04-12
debotoijusto wrote:Nije to kapitalizam to je lešinarenje, ja ne pričam o vanskim uslužnim djelatnostima tipa kamenoklesari, lijesovi pičke materine tu nek si svatko radi šta ga volja. Ja pričam o toj košnji trave jel oni kose ili čupaju travku po travku pincetom?
to i govorim , sve ove koje sam naveo placaju skupo pristup groblju kroz sistem dozvola + uplate korisnika + holding
ovu godinu je napravljena rampa za invalide s parkiralista kod srebrnjaka , navodno 24m. kn kostala ( znam da bi mate sa svojom ekipom i mjesalicom iz peveca to betona i bokunic ograde salio za 2-3 no to druga prica ) ...asfaltirane ceste oko aleje zlocinaca , navodno 70m. kn...i stalno se nesto radi
sad racunaj
Čije su vlasništvo umrli?
Guest- Guest
Znači pokojnik je i dalje pravna osoba ili koji mu je status pravno gledano?
Guest- Guest
Gnječ wrote:debotoijusto wrote:Nije to kapitalizam to je lešinarenje, ja ne pričam o vanskim uslužnim djelatnostima tipa kamenoklesari, lijesovi pičke materine tu nek si svatko radi šta ga volja. Ja pričam o toj košnji trave jel oni kose ili čupaju travku po travku pincetom?
sad racunaj
ne znam , sad mozes po novome uzeti urnu kuci ili sto vec radis s njom
zakopani moraju proci ekshumaciju za prebacaj drugdje...a to nije zasigurno kuci ili o volji korisnika
2014-04-12
Gnječ wrote:Znači pokojnik je i dalje pravna osoba ili koji mu je status pravno gledano?
ne
pokojnik je gadan novcani teret obitelji u ZG , vjerujem i drugdje
2014-04-12
debotoijusto wrote:Gnječ wrote:debotoijusto wrote:Nije to kapitalizam to je lešinarenje, ja ne pričam o vanskim uslužnim djelatnostima tipa kamenoklesari, lijesovi pičke materine tu nek si svatko radi šta ga volja. Ja pričam o toj košnji trave jel oni kose ili čupaju travku po travku pincetom?
sad racunaj
ne znam , sad mozes po novome uzeti urnu kuci ili sto vec radis s njom
zakopani moraju proci ekshumaciju za prebacaj drugdje...a to nije zasigurno kuci ili o volji korisnika
Eto i to veselje će kratko trajati jer:
Vatikan objavio smjernice za kremiranje: ukop može, ali prosipanje pepela ili držanje urne na regalu - ne može
http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/svijet/1974735/vatikan-objavio-smjernice-za-kremiranje-ukop-moze-ali-prosipanje-pepela-ili-drzanje-urne-na-regalu-ne-moze/
Guest- Guest
Tema je prenapuhana , 120 kuna godišnje je grobarina.
2014-04-11
Mi u Kaštelima plačamo tu grobarinu oko 200 kuna godišnje ....i sad se nađe neka pobjegulja koja to neplača jer normalno za njega hr zakoni newrijede pa se čudi kao pura dreku.
Brajo moj swi plačaju paš tako i ti ....ako neš MA NEMA ZIME.
Brajo moj swi plačaju paš tako i ti ....ako neš MA NEMA ZIME.
2014-04-11
Mrtve se ne bi smjelo dirati, a pogotovo je zbog nekih banalnih gluparija kao što su komunalije...samo ljudskost je odavno presušila...
darth_vader-
2014-04-17
I newezano sad uz Knin al wezano uz weča gradska groblja dakle ZG , Split , RIjeka , Osijek , šta ja znam Dubrownik , Pula , Slawonski Brod i opčenito šta ima ono preko 20 tisuča stanownika : ma pukni weč danas 100 kuna weču grobarinu godišnje ......wiše manje swi imaju groblje na selu jer wuču korjene od tamo a onda kao oče owdje a dođe pet puta godišnje ako i to na grob......samo zauzimaju prostor jer se groblja moraju širit a izađeš izwan gradske zone ono pustopljine samo takwe.
2014-04-11
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Frilensere boli glava zbog dugova od 20.000 €
» Gotovo desetina građana Hrvatske zbog dugova ima blokirane račune
» Zbog dugova se uvodi dodatno zdravstveno osiguranje? Smjernice u izradi, ministarstvo šuti
» PravDA uzvraća udarac: Sud ih istjerao iz kuće zbog dugova bivših vlasnika: ‘Naš hrvatski san je gotov’
» Hrvatskoj prijeti nestašica lijekova zbog dugova bolnica, a Ministarstvo kaže da je to zato jer premalo plaćamo zdravstvo
» Gotovo desetina građana Hrvatske zbog dugova ima blokirane račune
» Zbog dugova se uvodi dodatno zdravstveno osiguranje? Smjernice u izradi, ministarstvo šuti
» PravDA uzvraća udarac: Sud ih istjerao iz kuće zbog dugova bivših vlasnika: ‘Naš hrvatski san je gotov’
» Hrvatskoj prijeti nestašica lijekova zbog dugova bolnica, a Ministarstvo kaže da je to zato jer premalo plaćamo zdravstvo
Page 3 of 7