Čeka li "drugotne" samo ulica?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Čeka li "drugotne" samo ulica?
Oči. Ja umijem pročitati želju u ženskim očima.debotoijusto wrote:jastreb wrote:Neposlušna mi nekako najjebezovnije djeluje.debotoijusto wrote:
Dakle kad bih morao birati,izabrao bih Neposlušnu.
interesantan izbor...polozaj , gesta , cunka umjetnicki dojam ?
Dakle,definitiavn i konačan odgovor je Neposlušna.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
red wolf wrote:Napisao sam prije nekoliko mjeseci ovdje da će doći vrijeme kada ćemo ljevičari, liberali, socijaldemokrati, socijalisti, komunisti, anarhisti, libertarijanci morati svi biti kao jedno i boriti se za svoje vrijednosti, slobodarske, humanističke...
darth_vader-
2014-04-17
jastreb wrote:Neposlušna mi nekako najjebezovnije djeluje.debotoijusto wrote:
Nosi je. Moja je Drugotna. Trebam samo pronaći kontakt, fejs, broj nešto i stupam u akciju. Mislim, mogo bi kolegu Manolića pitat, on to iskopa u roku keks, ali ako je vidi pokupit će mi je pred nosom.
Dakle,u najboljem slucaju,iscrpljena zelja ,da se stoprije isprazne crijeva...jastreb wrote:Oči. Ja umijem pročitati želju u ženskim očima.debotoijusto wrote:jastreb wrote:Neposlušna mi nekako najjebezovnije djeluje.debotoijusto wrote:
od te tri,ne bih niti uz najbolji plagijat groffa Frankensteina uspio izmodati nes,da covjek sa zadovoljstvom nabije na Kitonju...
potrosene,izranđale,umorna izrala lica i tijela...iskljucivo za pemziju
Guest- Guest
bogomdani wrote:Dakle,u najboljem slucaju,iscrpljena zelja ,da se stoprije isprazne crijeva...jastreb wrote:Oči. Ja umijem pročitati želju u ženskim očima.debotoijusto wrote:jastreb wrote:Neposlušna mi nekako najjebezovnije djeluje.debotoijusto wrote:
od te tri,ne bih niti uz najbolji plagijat groffa Frankensteina uspio izmodati nes,da covjek sa zadovoljstvom nabije na Kitonju...
a dobro, ti se de luxe klasa, pa obične žene s ceste ne mogu privući tvoju pažnju. Ja već nešto osjećam prema Drugotnoj, leptirići u trbuhu..
Ebi ga..Mnogi se hvale da su poebali na stotine i stotine zena..u sustini se svede sve na isto..dvije sise,guzicu,picu,neke deblje,neke mrsavije..vremenom covjek dobije osjecaj da se ponavlja,sve postaje indenticno..udba wrote:bogomdani wrote:Dakle,u najboljem slucaju,iscrpljena zelja ,da se stoprije isprazne crijeva...jastreb wrote:Oči. Ja umijem pročitati želju u ženskim očima.debotoijusto wrote:jastreb wrote:
Neposlušna mi nekako najjebezovnije djeluje.
a dobro, ti se de luxe klasa, pa obične žene s ceste ne mogu privući tvoju pažnju. Ja već nešto osjećam prema Drugotnoj, leptirići u trbuhu..
To sto ti kazes de-luxe klasa,ja kazem..cura koja izazove u meni onaj "trzaj" u svim sustavima..zna se sto takva cura mora imati..ti imas svoje..respect..
Guest- Guest
Drugotna me je očarala, izazvala trzaj, zbog nje bi počeo trenirat, vozit najbolji Punto i nosat najskuplje yassa trenerke kad idem van. Ako to nije ljubaf, ne znam šta je. Ovoliko šarma na jednom mjestu vidjeh samo u banci kad sam dizo lovu s računa nakon što sam prodo dedin vinograd. Što veliš, ukusi su različiti..bogomdani wrote:Ebi ga..Mnogi se hvale da su poebali na stotine i stotine zena..u sustini se svede sve na isto..dvije sise,guzicu,picu,neke deblje,neke mrsavije..vremenom covjek dobije osjecaj da se ponavlja,sve postaje indenticno..
To sto ti kazes de-luxe klasa,ja kazem..cura koja izazove u meni onaj "trzaj" u svim sustavima..zna se sto takva cura mora imati..ti imas svoje..respect..
E-bote..koji sam ja džubar... Pored svestrano savrsene Rujke ,ja se navadio na jednu Pola Rujku,Pola Svabicu,istina bog isto jako jako fine,i svako jutro radio ne radio prvo dojdem kod nje u Bekeraj da popijem kofi veliki...najgore sto i ona trza.,..moram se sašamarati malo i dotjerati u red...udba wrote:Drugotna me je očarala, izazvala trzaj, zbog nje bi počeo trenirat, vozit najbolji Punto i nosat najskuplje yassa trenerke kad idem van. Ako to nije ljubaf, ne znam šta je. Ovoliko šarma na jednom mjestu vidjeh samo u banci kad sam dizo lovu s računa nakon što sam prodo dedin vinograd. Što veliš, ukusi su različiti..bogomdani wrote:Ebi ga..Mnogi se hvale da su poebali na stotine i stotine zena..u sustini se svede sve na isto..dvije sise,guzicu,picu,neke deblje,neke mrsavije..vremenom covjek dobije osjecaj da se ponavlja,sve postaje indenticno..
Guest- Guest
I ja se sjećam svoje srednje, jednospolni razredi, muska skola, tri cure u generaciji, stalno smo slusali da smo najgora generacija.:)Indulge wrote:jednospolni razredi, sjecam se razreda svoje sis, svi zene i jedan onak feminiziran muskarac, jedna od najboljih generacija nase srednje skole ikad..
Trinity-
2014-04-17
jastreb wrote:Oči. Ja umijem pročitati želju u ženskim očima.debotoijusto wrote:jastreb wrote:Neposlušna mi nekako najjebezovnije djeluje.debotoijusto wrote:
I kad bi još ona nosila majicu -štraca- definitivno
mada bih konačno ipak ovu desno izbrao ( i da nosi majicu -štraca - )
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Moram priznati da su si luđaci uzeli maha i daje im se medijska pažnja pa se stvara dojam da su jos važniji.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Man' se tizi jugonostalgiĆarki. Gledaj ujne na vorumu.udba wrote:Drugotna me je očarala, izazvala trzaj, zbog nje bi počeo trenirat, vozit najbolji Punto i nosat najskuplje yassa trenerke kad idem van. Ako to nije ljubaf, ne znam šta je. Ovoliko šarma na jednom mjestu vidjeh samo u banci kad sam dizo lovu s računa nakon što sam prodo dedin vinograd. Što veliš, ukusi su različiti..bogomdani wrote:Ebi ga..Mnogi se hvale da su poebali na stotine i stotine zena..u sustini se svede sve na isto..dvije sise,guzicu,picu,neke deblje,neke mrsavije..vremenom covjek dobije osjecaj da se ponavlja,sve postaje indenticno..
Guest- Guest
vuksadinare wrote:.
crveni u ofanzivi...
konjicev skok44 s prstohvat zima94
debotoijusto- Posts : 31499
2014-04-12
deboto nekad pisao u feraludebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:.
crveni u ofanzivi...
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
nije istinavuksadinare wrote:deboto nekad pisao u feraludebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:.
crveni u ofanzivi...
bio sam u to doba s @marcom na cuki
-4 , rezemo ti mi oni ostatak gavrilovicke kad ono...
debotoijusto- Posts : 31499
2014-04-12
debotoijusto wrote:nije istinavuksadinare wrote:deboto nekad pisao u feraludebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:.
crveni u ofanzivi...
bio sam u to doba s @marcom na cuki
-4 , rezemo ti mi oni ostatak gavrilovicke kad ono...
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Crna Gora ima samo sedam ulica nazvanih po Titu,Kosovo nijednu..
» Xi Jinping samo čeka Putinov poraz, a onda će vratiti zemlju od Rusije
» Dvostruki arsini Sulje!Dok mu smetaju nazivi ulica po Mili Budsku dotle hrpa ulica po Srbiji i Srpskoj se nazivaju po cetnickim koljacima
» Bošnjak koji čeka suđenje zbog odlaska u Siriju: Terorizam se nameće samo muslimanima
» Čović Naše zalaganje za EU ima cijenu, ako treba da čeka NEKA DUGO ČEKA
» Xi Jinping samo čeka Putinov poraz, a onda će vratiti zemlju od Rusije
» Dvostruki arsini Sulje!Dok mu smetaju nazivi ulica po Mili Budsku dotle hrpa ulica po Srbiji i Srpskoj se nazivaju po cetnickim koljacima
» Bošnjak koji čeka suđenje zbog odlaska u Siriju: Terorizam se nameće samo muslimanima
» Čović Naše zalaganje za EU ima cijenu, ako treba da čeka NEKA DUGO ČEKA
Page 2 of 2