AMERIČKI IZBORI U PARAĆINU :):):)
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
AMERIČKI IZBORI U PARAĆINU :):):)
AMERIČKI IZBORI U PARAĆINU: Samo da ne pobedi Hilari
Zorana RAŠIĆ | 27. oktobar 2016. 07:38 | Komentara: 0Paraćinci različito reaguju na ogromni poster Donalda Trampa koji se pojavio u Glavnoj ulici. Milan Ilić:
Nisam dosad sreo nikog ko podržava Klintonove
KAMPANjA za izbor američkog predsednika "preselila" se i u Paraćin. Nevladina organizacija "Alternativni parlament građana" postavila je prekjuče u centru grada, na zidu nekadašnje Robne kuće "Šumadija", ogroman poster američkog kandidata za predsednika Donalda Trampa uz natpis "Lav protiv zmije". Paraćinci su iznenađeni, jedni podržavaju poruku, a drugi se krste i čude. Većina, ipak, tvrdi da ih američki kanidati za Belu kuću uopšte ne zanimaju, kao što Srbija ne zanima njih.
- Krenuo sam na doručak kad sam ugledao taj novi bilbord, ogroman Trampov poster. Poruku "Lav protiv zmije" shvatio sam kao podršku Trampu, to jest više kao protivljenje izboru Hilari Klinton za predsednika. Ljudi s kojima sam pričao su začuđeni. Meni je zanimljivo, mada ne podržavam politiku Donalda Trampa, ali svakako ni politiku Hilari Klinton - kaže Nenad Jevtić, koji je prvi "uslikao" Trampa, a njegova fotografija eksplodirala je na društvenim mrežama.
- Ko god da bude tamo predsednik, nama je isto - smatra Dušan Ilić. - Amerikanci su nas bombardovali. Nisu nam potrebni ni Hilari ni Tramp, jer njihova politika je uvek ista. Je l' oni našeg predsednika javno prikazuju? Ne podržavam predstavljanje nijednog kandidata, šta će to nama u Srbiji!
Stav "gledam svoja posla, Amerika me ne interesuje" prokomentarisao je autor plakata Milan Ilić, predsednik NVO "Alternativni parlament".
- Građani mogu da kažu da ih nije briga za američke izbore, ali za nas mnogo toga od njih zavisi. Zar da nam Klintonovi opet uđu u Belu kuću i da nam sudbinu naredne četiri godine oni određuju? Nisam dosad sreo nikog u Paraćinu ko podržava Klintonove. Biće tragedija ako oni pobede, jer je Hilari generalno za rat i za otvaranje novih žarišta u svetu - tvrdi Ilić, i ističe da je štampanje postera i njegovo postavljanje sam platio, jer njegovu nevladinu organizaciju niko ne finansira, niti je ikada konkurisao za sredstva s nekim projektom.
PLEH MUZIKA AKO TRAMP POBEDI
Ako se dogodi da Tramp pobedi, NVO "Alternativni parlament građana" proslaviće to u Paraćinu pleh muzikom - najavljuje Ilić, dodavši da će se, nažalost, to teško dogoditi, jer prema istraživanjima, njegova rivalka ima prednost.
VESTI IZ RUBRIKE
Guest- Guest
Re: AMERIČKI IZBORI U PARAĆINU :):):)
da se srbe pita....oni bi birali sve predsjednike svijeta..ali ne pita
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
sarajevo podeljeo, bhf za hilari -a istocno, srpsko za trapma !
Guest- Guest
2014-04-14
Tesko moguce, a sumnjam da se to ne bi ni dozvolilo. Izbori ce biti namjesteni ko utakmice Dinama i Lokomotive, ako bude trebalo Trumpu ce ukrasti.
Guest- Guest
Vis interesantno nedavno su intervjuirali ljude na cesti u Zagrebu, premocno su za Hillary.
Guest- Guest
Zato što su u Srbiji za Trampa.kolerik wrote:Vis interesantno nedavno su intervjuirali ljude na cesti u Zagrebu, premocno su za Hillary.
Ovo je bilo pred par tjedana.dzango wrote:Zato što su u Srbiji za Trampa.kolerik wrote:Vis interesantno nedavno su intervjuirali ljude na cesti u Zagrebu, premocno su za Hillary.
Guest- Guest
Nevezano za Paraćin. Ako su jedni za jedno, ovi drugi su sasvim sigurno za ono suprotno.kolerik wrote:Ovo je bilo pred par tjedana.dzango wrote:Zato što su u Srbiji za Trampa.kolerik wrote:Vis interesantno nedavno su intervjuirali ljude na cesti u Zagrebu, premocno su za Hillary.
Mislis? Meni se cini da Srbi imaju nesto generalno protiv dinastije Clinton, nevezano narocito za Hrvate. Mi se nadamo ukidanju vize, to ako Trump bude predsjednik ne bu islo, pa je vjerojatno i to odredilo odgovor.dzango wrote:Nevezano za Paraćin. Ako su jedni za jedno, ovi drugi su sasvim sigurno za ono suprotno.kolerik wrote:Ovo je bilo pred par tjedana.dzango wrote:Zato što su u Srbiji za Trampa.kolerik wrote:Vis interesantno nedavno su intervjuirali ljude na cesti u Zagrebu, premocno su za Hillary.
Guest- Guest
kolerik wrote:Mislis? Meni se cini da Srbi imaju nesto generalno protiv dinastije Clinton, nevezano narocito za Hrvate. Mi se nadamo ukidanju vize, to ako Trump bude predsjednik ne bu islo, pa je vjerojatno i to odredilo odgovor.dzango wrote:Nevezano za Paraćin. Ako su jedni za jedno, ovi drugi su sasvim sigurno za ono suprotno.kolerik wrote:Ovo je bilo pred par tjedana.dzango wrote:Zato što su u Srbiji za Trampa.kolerik wrote:Vis interesantno nedavno su intervjuirali ljude na cesti u Zagrebu, premocno su za Hillary.
Taman posla da prosječan građanin koji je anketiran razmišlja o ukidanju vize i konsekvencama izbora Trumpa za isto.
Hrvatska je vezana za Ameriku, vrlo vazalno i to ne za svaku Ameriku nego za američku geopolitiku od 90-ih koja se nekako najviše emanira kroz Klintone i dalje varijacije. U biti američki hegemonizam i ekspanzinoizam prema istoku.
Radikalne promjene koje nagovještava Trump nisu dobro primljene ni u Hrvatskoj ni u Sarajevu ni na Kosovu i zemljama koje su bile pod američkim krilom zadnjih decenija ...
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
Pizdarije. Uzmemo li u obzir da prosjecni anketirani Apsurdistanac gleda Dnevnik i uziva jutarnji list, eventualno index ako je sposoban upaliti IE/Chrome utoliko je i obavjesten o izbornom ciklusu i kampanjom u USA po istim medijima...utoliko recimo da ce agitirati "poznatom" imenu. Na cesti u Zgb nije pozeljno reci ni da si za adeze kamoli za Trumpa nacistu...niti izrečeno ima ikakvu težinu
Ali s druge strane, Tvamp se izvinio za bombardovanje i Srbija je sada BFF
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Pizdarije. Uzmemo li u obzir da prosjecni anketirani Apsurdistanac gleda Dnevnik i uziva jutarnji list, eventualno index ako je sposoban upaliti IE/Chrome utoliko je i obavjesten o izbornom ciklusu i kampanjom u USA po istim medijima...utoliko recimo da ce agitirati "poznatom" imenu. Na cesti u Zgb nije pozeljno reci ni da si za adeze kamoli za Trumpa nacistu...niti izrečeno ima ikakvu težinu
a ima i to cijela medijska mašinerija u hr ali i u jamerici je grlom za hilari...a ljudi su ovce i to ti je
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
Ako pobijedi Trump, dolaze Rusi, a i Srbi da nam se osvete, zato mi.
crvenkasti-
2014-04-17
Bome mene viza jedino i zanima, a i izravni let ako je moguce :)epikur37 wrote:kolerik wrote:Mislis? Meni se cini da Srbi imaju nesto generalno protiv dinastije Clinton, nevezano narocito za Hrvate. Mi se nadamo ukidanju vize, to ako Trump bude predsjednik ne bu islo, pa je vjerojatno i to odredilo odgovor.dzango wrote:Nevezano za Paraćin. Ako su jedni za jedno, ovi drugi su sasvim sigurno za ono suprotno.kolerik wrote:Ovo je bilo pred par tjedana.dzango wrote:
Zato što su u Srbiji za Trampa.
Taman posla da prosječan građanin koji je anketiran razmišlja o ukidanju vize i konsekvencama izbora Trumpa za isto.
Hrvatska je vezana za Ameriku, vrlo vazalno i to ne za svaku Ameriku nego za američku geopolitiku od 90-ih koja se nekako najviše emanira kroz Klintone i dalje varijacije. U biti američki hegemonizam i ekspanzinoizam prema istoku.
Radikalne promjene koje nagovještava Trump nisu dobro primljene ni u Hrvatskoj ni u Sarajevu ni na Kosovu i zemljama koje su bile pod američkim krilom zadnjih decenija ...
Pa velim, bude li potrebno, Trumpu ce izbore ukrasti. Znam kako stoji po anketama, ali cini mi se da je to onaj cuveni nadanketni potencijal, mislim da ce puno vise ljudi glasovati za njega, bude iznenadjenja. :)
Ali ne dovoljno da promakne nekom njihovom APIS-u. Imas vece sanse ti postati americki predsjednik sad ovako iz stolice nego on.
Kako izbor Clintonove jamci kontinuitet americke politike u regiji, prema BiH i Hrvatima, pa je prema tome njihov favorit i ideja multi-kulti Gornja Maoca, a ne volja naroda u Stocu, onda je to losa vijest, ali SAD ionako vodi establishment, a ne predsjednik(ica).
A to je najgora vijest i jasan jamac dugogodisnjeg kontinuiteta i te politike, i hegemonistickih globalnih teznja i nametanja jedne matrice, drustvene i politicke, koja se ne da bez velikih rascjepa presaditi ni u Hrvatsku, a kamoli Siriju ili Ukrajinu.
Bude bilo ratova i ''izbjeglica'' koliko hoces.
Guest- Guest
Na kraju ce Paracinci ispasti najpametniji (nadam se da je ime zitelja korektno napisano)...
Guest- Guest
Naqravno da su protiv klana Klinton. Iz očitog razloga. I da nije tako, bili bi protiv ove psihotične kučke. Uz Ruse, normalno.kolerik wrote:Mislis? Meni se cini da Srbi imaju nesto generalno protiv dinastije Clinton, nevezano narocito za Hrvate. Mi se nadamo ukidanju vize, to ako Trump bude predsjednik ne bu islo, pa je vjerojatno i to odredilo odgovor.dzango wrote:Nevezano za Paraćin. Ako su jedni za jedno, ovi drugi su sasvim sigurno za ono suprotno.kolerik wrote:Ovo je bilo pred par tjedana.dzango wrote:Zato što su u Srbiji za Trampa.kolerik wrote:Vis interesantno nedavno su intervjuirali ljude na cesti u Zagrebu, premocno su za Hillary.
crvenkasti wrote:Ako pobijedi Trump, dolaze Rusi, a i Srbi da nam se osvete, zato mi.
Kad bi Trump pobijedio, Amerika bi se okrenula sebi i donekle, koliko se moze, unormalila.
Svijet bi presao u ono u sto ce, batrgala se Amerika ili ne, morati prijeci, kad-tad, multipolarizam umjesto hegemonije.
Europa bi predahnula i bila slobodna naci svoj, ekonomski, sigurnosni, energetski i drustveni, model, koji bi (nadam se) bio zdraviji i normalniji od ovog koji sada drma kontinentom.
Politicka korektnost bi bila na aparatima.
No, to se nece desiti, vrtimo istu vrpcu i dalje, dok ne pukne.
Guest- Guest
jos k tome rival bez poremecaja..malih :Ddzango wrote:Naqravno da su protiv klana Klinton. Iz očitog razloga. I da nije tako, bili bi protiv ove psihotične kučke. Uz Ruse, normalno.kolerik wrote:Mislis? Meni se cini da Srbi imaju nesto generalno protiv dinastije Clinton, nevezano narocito za Hrvate. Mi se nadamo ukidanju vize, to ako Trump bude predsjednik ne bu islo, pa je vjerojatno i to odredilo odgovor.dzango wrote:Nevezano za Paraćin. Ako su jedni za jedno, ovi drugi su sasvim sigurno za ono suprotno.kolerik wrote:Ovo je bilo pred par tjedana.dzango wrote:
Zato što su u Srbiji za Trampa.
2014-04-12
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» američki izbori
» Američki izbori
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Američki izbori i Balkan
» Orbanovi mediji tvrde da su američki izbori namješteni i da se radi o prevari
» Američki izbori
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Američki izbori i Balkan
» Orbanovi mediji tvrde da su američki izbori namješteni i da se radi o prevari
Page 1 of 2