Plenki ide na potpunu zabranu pušenja
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Plenki ide na potpunu zabranu pušenja
da odjednom prestane pušit jedno 50% hrvata,država je za dva mjeseca kaput.
vili40- Posts : 11056
2015-08-02
Lupili bi porez na alkohol duplo veći a onda izlazimo na ulice i sve vješamovili40 wrote:da odjednom prestane pušit jedno 50% hrvata,država je za dva mjeseca kaput.
Guest- Guest
ne znam negdje sam pročitao da u hrvatskoj ima cca milijun pušača, od toga oko pola dimi na crno onaj duhan od po kile, i još 10% bosanske i srpske cigarete, tak da onih 400 000 što dime hrvatsko smeće i nisu neki veliki pridonositelji....
2015-08-08
udba wrote:Zato jer smeta. Ja sam prestao, prebacio se na e-cigarete i kad osjetim dim oriđinale na 100 metara odmah puštam psa koji je izdresiran da kolje ove s filterom u ustima.jasambrend wrote:maggie13 wrote:he he..kako li ću samo likovati..onako kako samo bivši ovisnici znaju..
Najgori mogući zlostavljači...nisam nikad pušio, al mi ne smeta toliko, a ovi latenti recidivisti...navodno se živjeti od njih ne može...
E da mi u rodu nije takav...mene nikad nije privlačilo, ali i da je, imam osjećaj da bi mu bilo draže da sam se po portunima iglama bodao, nego ikad zapalio koliko je alergičan na duhan nakon ostavljanja istog...
darth_vader-
2014-04-17
Dobro kazu iz TDR da ako jos poskupe cigare vise nitko nece kupovati u dućanumichaellcmacha wrote:ne znam negdje sam pročitao da u hrvatskoj ima cca milijun pušača, od toga oko pola dimi na crno onaj duhan od po kile, i još 10% bosanske i srpske cigarete, tak da onih 400 000 što dime hrvatsko smeće i nisu neki veliki pridonositelji....
Kermit-
2014-04-17
Pravi i sposoban političar će oporezovat i sam porez. Čokolada i jest nezdrava. Prijatelj radi u Konzumu i izvrnula se paleta Milke Oreo na nogu i završio je burzi jer je bio na određeno.vili40 wrote:jebo te,pa taj je i čokoladu proglasio nezdravom i pokušao lupiti na nju dodatne poreze.Gdje se takvi rađaju?udba wrote:Jebote, ovo je Karamarkov plan, a vi gurate sve Pizdokosom, koja propaganda, a pričate nešto o CNN-u i gušterima.
Dario Nakić, bivši ministar zdravstva, gostujući u HRT-ovoj emisiji Tema dana rekao je da u skladu s EU direktivom treba donijeti odredbe kojima će se na novim pakiranjima cigareta morati istaknuti sličice.
Last edited by udba on 26/10/2016, 12:46; edited 1 time in total
jebiga kad je svuda blizu granica.... u podunavlju, u posavini, u pounju, na kordunu, zagora, imotski... duhan je 30 kuna 25 deka, cigarete neo york 14 kuna i gajba apatinskog ili nektra mislim 60 kuna... isplati se ako ništa radi pive... i usput sjedneš na ćevape u kostajnici i mazneš litru nektra, 8 kuna litra pive i 12 kuna ćevapi....asilovski wrote:Dobro kazu iz TDR da ako jos poskupe cigare vise nitko nece kupovati u dućanumichaellcmacha wrote:ne znam negdje sam pročitao da u hrvatskoj ima cca milijun pušača, od toga oko pola dimi na crno onaj duhan od po kile, i još 10% bosanske i srpske cigarete, tak da onih 400 000 što dime hrvatsko smeće i nisu neki veliki pridonositelji....
2015-08-08
Ide mi na kurac kad traži Štojvesant tamno šargopirgasti dugi , i onda ova obiđe u SuperKonzumu svih 12 blagajni i one viseće ormariće da mu nađe to sranje..ima svijetli.... ne može....ima kratki.... ne može...tamnooker....ne... mora bit baš taj, ajd u pičku materinu, daj mu Sarajevsku drinu koju pališ s napalmom da se onaj korijen uhvat..
ha ha ha ha ha, to i mene strašno nervira..ja bih mu onda dala wc papir i kamilicu, pa neka mota..udba wrote:Ide mi na kurac kad traži Štojvesant tamno šargopirgasti dugi , i onda ova obiđe u SuperKonzumu svih 12 blagajni i one viseće ormariće da mu nađe to sranje..ima svijetli.... ne može....ima kratki.... ne može...tamnooker....ne... mora bit baš taj, ajd u pičku materinu, daj mu Sarajevsku drinu koju pališ s napalmom da se onaj korijen uhvat..
2014-04-12
udba wrote:Ide mi na kurac kad traži Štojvesant tamno šargopirgasti dugi , i onda ova obiđe u SuperKonzumu svih 12 blagajni i one viseće ormariće da mu nađe to sranje..ima svijetli.... ne može....ima kratki.... ne može...tamnooker....ne... mora bit baš taj, ajd u pičku materinu, daj mu Sarajevsku drinu koju pališ s napalmom da se onaj korijen uhvat..
uh, nema mi goreg nego kad blagajnica odšeta na 15 minuta tražeći te perverzije
Guest- Guest
ma da, meni nema gore neg kad sam u istom redu gdje netko treba r1 za dvoja kolica sveg i svačeg, a ja ga ne skužim.... ono kad čekaš 15 minuta u redu i skužiš da ćeš čekat još toliko a ne mreš si pomoć....
2015-08-08
Kad si pizda. Ja ne kašljem uopšte.udba wrote:Ostanem bez zraka, počne gušit, pogotovo kad zapali u liftu na 2 kvadrata prostora. Rješenje je ponovo počet pušit, a ne da mi se opet svako jutro kašljat 15 minuta i ispljuvavat jednodnevne piliće.michaellcmacha wrote:bzvz.. meni niš ne smeta, a dimio sam 3 kutije pred fajront....udba wrote:Zato jer smeta. Ja sam prestao, prebacio se na e-cigarete i kad osjetim dim oriđinale na 100 metara odmah puštam psa koji je izdresiran da kolje ove s filterom u ustima.jasambrend wrote:maggie13 wrote:he he..kako li ću samo likovati..onako kako samo bivši ovisnici znaju..
Najgori mogući zlostavljači...nisam nikad pušio, al mi ne smeta toliko, a ovi latenti recidivisti...navodno se živjeti od njih ne može...
Zlobnice.maggie13 wrote:he he..kako li ću samo likovati..onako kako samo bivši ovisnici znaju..
dzango wrote:Kad si pizda. Ja ne kašljem uopšte.udba wrote:Ostanem bez zraka, počne gušit, pogotovo kad zapali u liftu na 2 kvadrata prostora. Rješenje je ponovo počet pušit, a ne da mi se opet svako jutro kašljat 15 minuta i ispljuvavat jednodnevne piliće.michaellcmacha wrote:bzvz.. meni niš ne smeta, a dimio sam 3 kutije pred fajront....udba wrote:Zato jer smeta. Ja sam prestao, prebacio se na e-cigarete i kad osjetim dim oriđinale na 100 metara odmah puštam psa koji je izdresiran da kolje ove s filterom u ustima.jasambrend wrote:
Vi ste navikli na dim i plin.
Pa uglavnom ovdje svi imaju neke šeme sa BiH ali nebitno u ovom slučaju, nek si nabije u guzicu sve te moguće zabrane koje sprema.michaellcmacha wrote:ne znam negdje sam pročitao da u hrvatskoj ima cca milijun pušača, od toga oko pola dimi na crno onaj duhan od po kile, i još 10% bosanske i srpske cigarete, tak da onih 400 000 što dime hrvatsko smeće i nisu neki veliki pridonositelji....
Guest- Guest
u ovom slučaju, jesam, priznajem..jače je od mene..dzango wrote:Zlobnice.maggie13 wrote:he he..kako li ću samo likovati..onako kako samo bivši ovisnici znaju..
2014-04-12
asilovski wrote:http://net.hr/danas/hrvatska/citavi-dijelovi-grada-bit-ce-bez-dima-nepusacke-zone-odnosit-ce-se-samo-na-unutarnje-prostore/?utm_source=Facebook&utm_medium=post&utm_campaign=NetSocialFeed
Duhanski dim stvara chemtrailse.
Guest- Guest
je, ja vidim takvog i odem na drugu blagajnu gdje je baka s dva artikla na traci, ali onda baka izvuče iz džepa 17 uplatnica režija za zadnjih pola godine.michaellcmacha wrote:ma da, meni nema gore neg kad sam u istom redu gdje netko treba r1 za dvoja kolica sveg i svačeg, a ja ga ne skužim.... ono kad čekaš 15 minuta u redu i skužiš da ćeš čekat još toliko a ne mreš si pomoć....
ne smješ pušiti ali smješ vejpati, jer vejp nisu cirage
vejpanje je 10x bolje od pušenja
vejpanje je 10x bolje od pušenja
Last edited by deda sindikalac on 26/10/2016, 13:06; edited 1 time in total
Guest- Guest
Last edited by deda sindikalac on 26/10/2016, 13:07; edited 1 time in total
Guest- Guest
najgori su mi oni koji potpisuju kao onaj kurac, racun...udba wrote:je, ja vidim takvog i odem na drugu blagajnu gdje je baka s dva artikla na traci, ali onda baka izvuče iz džepa 17 uplatnica režija za zadnjih pola godine.michaellcmacha wrote:ma da, meni nema gore neg kad sam u istom redu gdje netko treba r1 za dvoja kolica sveg i svačeg, a ja ga ne skužim.... ono kad čekaš 15 minuta u redu i skužiš da ćeš čekat još toliko a ne mreš si pomoć....
cemu to da mi je znati, nesto naskrabaju i to je kao sad ok
pa jebala ih takva kartica da ih jebala
godinama mi takvu trpaju, ma more mrs
dijagram-
2015-08-09
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Jeste li za potpunu zabranu pirotehnike?
» 200 000 Poljaka ustalo za potpunu zabranu pobačaja
» Sjedinjene Države i saveznici razmatraju "potpunu zabranu" izvoza u Rusiju
» Poljakinje napustile crkvu nakon što je svećenik počeo zagovarati potpunu zabranu pobačaja
» umijeće pušenja
» 200 000 Poljaka ustalo za potpunu zabranu pobačaja
» Sjedinjene Države i saveznici razmatraju "potpunu zabranu" izvoza u Rusiju
» Poljakinje napustile crkvu nakon što je svećenik počeo zagovarati potpunu zabranu pobačaja
» umijeće pušenja
Page 2 of 5