Guardian i liberalna štampa poludjela zbog zabrane burki na plaži
Page 1 of 1
Guardian i liberalna štampa poludjela zbog zabrane burki na plaži
https://www.theguardian.com/commentisfree/2016/aug/24/the-guardian-view-on-frances-burkini-bans-ugly-politics-on-the-beach?CMP=fb_gu
Kermit-
2014-04-17
Re: Guardian i liberalna štampa poludjela zbog zabrane burki na plaži
Svaki dan 4 članka, stvarno vrlo čudno
Kermit-
2014-04-17
Tweeter i Index su isto u žalosti
Jebem im mater, ukratko, svima na gomilu, liberalno.
omni-
2014-04-12
Meni je ta zabrana li la, ali to je odlučila Francuska i to nakon silnih krvavih napada i tu po meni nema dalje priče, ali ovi navalili kao da šalju muslimane u vagone
Kermit-
2014-04-17
mislim da je to pretjerivanje, burkini ne zaklanja lice
i malo je komično uvoditi pravila o tome koliko se gole kože ne smije vidjeti i koliko gole kože se mora vidjeti na plaži
btw, kad bih bila na plaži, recimo u sportskom odijelu od neoprena, s gumenom kapom za plivanje i naočalama, čisto sumnjam da bi me uklonili ili prisiljavali da se skinem
i malo je komično uvoditi pravila o tome koliko se gole kože ne smije vidjeti i koliko gole kože se mora vidjeti na plaži
btw, kad bih bila na plaži, recimo u sportskom odijelu od neoprena, s gumenom kapom za plivanje i naočalama, čisto sumnjam da bi me uklonili ili prisiljavali da se skinem
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Pretjerivanje jest al kad je Francuska u pitanju tj taj dio tu onda njima nije razlog sam islam nego rekacija ostalog stanovništva na to nakon događaja u NIci tj da izbjegnu nerede.
Uglavnom ovo ocito ako se ništa ne bude dešavalo tj ne bude novih teroristickih napada s vremenom ce se vratit al sad je na snazi,
Uglavnom ovo ocito ako se ništa ne bude dešavalo tj ne bude novih teroristickih napada s vremenom ce se vratit al sad je na snazi,
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Neve wrote:mislim da je to pretjerivanje, burkini ne zaklanja lice
Nije stvar u golotinji već u pokušaju stvaranja paralelnog društva stranog sustava vrijednosti koji je suprotan s europskim stečevinama i samo to već svoje nazadne vrijednosti pokušava nametati domaćima. Praktički, pokušaj okupacije i širenja šerijata na fino.
Last edited by dawson on 25/8/2016, 14:50; edited 1 time in total (Reason for editing : 23)
catabbath-
2015-08-22
Najsmiješnije je što burke brane polupismene feministice koje bi inače isti ti koje brane ubili bez pitanjadawson wrote:Neve wrote:mislim da je to pretjerivanje, burkini ne zaklanja lice
Nije stvar u golotinji već u pokušaju stvaranja paralelnog društva stranog sustava vrijednosti koji je suprotan s europskim stečevinama i samo to već svoje nazadne vrijednosti pokušava nametati domaćima. Praktički, pokušaj okupacije na fino.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Najsmiješnije je što burke brane polupismene feministice koje bi inače isti ti koje brane ubili bez pitanja
Koja je razlika? U Francuskoj dođe policajac i zamoli babu da skine to sranje. U Pakistanu prođe neki random tip i baci joj kiselinu u oči.
catabbath-
2015-08-22
dawson wrote:
Nije stvar u golotinji već u pokušaju stvaranja paralelnog društva stranog sustava vrijednosti koji je suprotan s europskim stečevinama i samo to već svoje nazadne vrijednosti pokušava nametati domaćima. Praktički, pokušaj okupacije i širenja šerijata na fino.
A zašto bi se muslimani trebali ponašati kao Francuzi? Zašto su uopće otvorili vrata milijunima Afrikanaca?
Vas samo smeta da te podjele budu očite i vidljive. Ako se postojanje paralelnog društva ne vidi onda nije problem.
Guest- Guest
deda gulenist wrote:A zašto bi se muslimani trebali ponašati kao Francuzi? Zašto su uopće otvorili vrata milijunima Afrikanaca?
Vas samo smeta da te podjele budu očite i vidljive. Ako se postojanje paralelnog društva ne vidi onda nije problem.
Zato jer državljanstvo osim prava donosi i obaveze. Ako "paralelno društvo" nije u skladu sa zakonima i stečevinama države u kojoj postoji onda je problem.
catabbath-
2015-08-22
sad je kasno, nisu trebali uvoziti milijune drugih rasa i kultura, pa ih onda tražiti da budu bijelcidawson wrote:
Zato jer državljanstvo osim prava donosi i obaveze. Ako "paralelno društvo" nije u skladu sa zakonima i stečevinama države u kojoj postoji onda je problem.
to je cijena idealizma, a nemate želudac ni hrabrost za protjerivanje ili eliminaciju uljeza
Guest- Guest
Svaki dan pamflet o burkama, e i našeg Khana
http://www.telegraph.co.uk/news/2016/08/25/london-mayor-sadiq-khan-hits-out-at-frecnh-burkini-ban-during-pa/?WTmcid=tmgoff_soc_spf_fb&WT.mc_id=sf34297328
http://www.telegraph.co.uk/news/2016/08/25/london-mayor-sadiq-khan-hits-out-at-frecnh-burkini-ban-during-pa/?WTmcid=tmgoff_soc_spf_fb&WT.mc_id=sf34297328
Kermit-
2014-04-17
Inače u istočnom Londonu nems dva bjelca
Kermit-
2014-04-17
Neka idu u Burkinu Faso,pa nek tamo na plaže nose burkinije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kako rekoh na drugoj temi, kad europske žene budu smjele nositi bikini i minicu u kozojebistanu, onda neka se njihovima dozvoli da nose vreću preko glave u civilizaciji. Stvari moraju biti recipročne.
zasto trazis nemoguce?
Guest- Guest
Similar topics
» Liberalna štampa: zvrkovi su rasistički
» Liberalna štampa potiče na varanje, jebačinu i nevjeru...
» Počelo je: liberalna štampa prihvatila arbitražnu odluku
» Liberalna štampa ostala šokirana u budističkom hramu
» Konzervativci u Poljskoj zbog masovnih prosvjeda odustali od potpune zabrane abortusa
» Liberalna štampa potiče na varanje, jebačinu i nevjeru...
» Počelo je: liberalna štampa prihvatila arbitražnu odluku
» Liberalna štampa ostala šokirana u budističkom hramu
» Konzervativci u Poljskoj zbog masovnih prosvjeda odustali od potpune zabrane abortusa
Page 1 of 1