DRAMA
Page 1 of 1
DRAMA
RAFALI I EKSPLOZIJE
DRAMA U KABULU
Teroristi napali Američko sveučilište, studenti i profesori zarobljeni u zgradi
U samom centru Kabula u ovim trenucima odvija se prava drama, a posljednje informacije govore da su teroristi napali Američko sveučilište u glavnom gradu Afganistana. U blizini sveučilišta čuju se rafali i eksplozije, a CBS-ov reporter Ahmad Muktar tvrdi da su u zgradi zarobljeni američki profesori i brojni studenti.
U zgradi je fotoreporter AP-a i dobitnik Pulitzera Massoud Hossaini.
Preko Twittera je poručio da je zarobljen na sveučilištu.
----------------------------------------------------------------------------------------
K O L J I T O Y A H A B I B I
DRAMA U KABULU
Teroristi napali Američko sveučilište, studenti i profesori zarobljeni u zgradi
U samom centru Kabula u ovim trenucima odvija se prava drama, a posljednje informacije govore da su teroristi napali Američko sveučilište u glavnom gradu Afganistana. U blizini sveučilišta čuju se rafali i eksplozije, a CBS-ov reporter Ahmad Muktar tvrdi da su u zgradi zarobljeni američki profesori i brojni studenti.
U zgradi je fotoreporter AP-a i dobitnik Pulitzera Massoud Hossaini.
Preko Twittera je poručio da je zarobljen na sveučilištu.
----------------------------------------------------------------------------------------
K O L J I T O Y A H A B I B I
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: DRAMA
AH DA LINK
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/drama-u-kabulu-teroristi-napali-americko-sveuciliste-studenti-i-profesori-zarobljeni-u-zgradi/4640081/
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/drama-u-kabulu-teroristi-napali-americko-sveuciliste-studenti-i-profesori-zarobljeni-u-zgradi/4640081/
2014-04-20
Sad će viditi tko je bio na peder paradi pa će biti bacanja sa visokih zgrada
.............ostali spadaju pod redoviti postupak dekapitacije
Kokice i pratimo vijesti
.............ostali spadaju pod redoviti postupak dekapitacije
Kokice i pratimo vijesti
2014-04-20
Regoč-
2015-08-21
Sve se pomijesalo..a,mi mislimo da smo van..nitko nije.
2014-04-12
Jasno da nitko nije izvan globalnih zbivanjah, ovo nas se svijuh tiče. Pitanje je samo kako ćemo se postaviti da prođemo s najmanje gubitakah.
Ne znam imamo li uopce ikakvu moc i izbora.
2014-04-12
Nemamo ni moći, ni izbora, ali i tu gdje dopadnemo moramo plivati da što manje stradamo. Kad krene juriš, spotakneš se pa dok se opet digneš dobiješ na vremenu i tako to. Tako i država, pod stol dok se veliki tuku.
A,po stolom. koju mrvicu skupis i koju cizmu izbjegnes..
Jesi citaob"Bitka kod Bistrice Lesne"?
Jesi citaob"Bitka kod Bistrice Lesne"?
2014-04-12
Joj, davno, za lektiru. Eventualno krajem devedesetih i početkom dvietisućitih kad me držao interes za Krležu, ali iz toga perioda pamtim Zastave i Frajlu Melaniju.
I ja tako,ali mi se urezala u sjecanje..kako mali covjek zaista nema alternativi patnji u ratu.
2014-04-12
Nema. Što rekao netko prije koji dan: možeš biti protiv rata, ali kad dođe vojna policija po tebe, ideš.
Ili kad te dodju klat na pragu doma,nemas solucije.Regoč wrote:Nema. Što rekao netko prije koji dan: možeš biti protiv rata, ali kad dođe vojna policija po tebe, ideš.
2014-04-12
Similar topics
» Drama
» DRAMA U SUDNICI
» drama zbog 500€
» Drama u HDZ-u : Karamarko udara
» Drama Suljo:'Strah me je'
» DRAMA U SUDNICI
» drama zbog 500€
» Drama u HDZ-u : Karamarko udara
» Drama Suljo:'Strah me je'
Page 1 of 1