Otkrivena planeta Galakticke federacije
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Otkrivena planeta Galakticke federacije
jastreb wrote:Pa jubilarni brojevi su i u originalu bili u boji.kofein wrote: Što se pak Zagora tiče, oskvrnuće mi je čitati verziju u boji. Užas.
Još 1983. dobio sam za 10-rođendan strip u boji Prokleto blago.
Još ga imam.
Zlatna Serija, Lunov Magnus Strip, Stripoteka, Eks Almanah, StripArt, Strip 80,81,82, Laser, A.F.... Ostao sam bez velike kolekcije spletom okolnosti.
Guest- Guest
Moja ostavstina stripova u kartonskim kutijama na tavanu..moglo bi se jednom prilikom poceti ispocetka..kao nekada,...za stol,klopa i strip pored..
Guest- Guest
jbte, ja imao sve stripoteke izasle do 90E, , alan fordove, , ex almanahe, zlatnu seriju i lunov magnus strio, (mark, zagor, tex, kit teler, miki, blek itd), marti misteriju, laso, yu stri, spunk itd, preko 6 000 primjeraka
to bi mi mogao posuditi na proucavanjebogomdani wrote:Moja ostavstina stripova u kartonskim kutijama na tavanu..moglo bi se jednom prilikom poceti ispocetka..kao nekada,...za stol,klopa i strip pored..
Winter is coming-
2014-04-14
Covece, ja to sve procitao..Leviathan2 wrote:jbte, ja imao sve stripoteke izasle do 90E, , alan fordove, , ex almanahe, zlatnu seriju i lunov magnus strio, (mark, zagor, tex, kit teler, miki, blek itd), marti misteriju, laso, yu stri, spunk itd, preko 6 000 primjeraka
. :)
gdj se moze nabaviti onaj pistolj od Martija Misterije?
2014-04-14
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» General Galakticke Federacije porucuje
» Janši i njegovom ministru obrane stigao metak na kućnu adresu od Galaktičke federacije
» Čeka se očitovanje Galaktičke Federacije: Znanstvenici uočili paralelni svemir koji se vraća unazad kroz vrijeme
» Kako je general Galaktičke predvidio rezultate izbora u CG
» Tajna neuspjeha je otkrivena
» Janši i njegovom ministru obrane stigao metak na kućnu adresu od Galaktičke federacije
» Čeka se očitovanje Galaktičke Federacije: Znanstvenici uočili paralelni svemir koji se vraća unazad kroz vrijeme
» Kako je general Galaktičke predvidio rezultate izbora u CG
» Tajna neuspjeha je otkrivena
Page 3 of 3